Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance)

Home > Other > Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) > Page 25
Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) Page 25

by Paige Parker


  "Но има не беше всяка друга алтернатива! Лорд знае Samantha и аз се опитаха да връхлетяло мозъкът ни да излезе с някои други план, но това е просто твърде идеално!" той отговори. "и не знаете какво е най-част от този план?", попита той й, гласът му спускане до упражнение за шепот.

  "Какво?", попита тя, чувството безветрен неочаквано.

  Уилям спрян ходене и завъртян около, за да се изправи пред нея. ", който получих да опитате тези наситено устните". Неговите взирате lazily почива на устните й и я цялото тяло с tingled осведомеността.

  Те се спряха абсолютно неподвижни за тягостно дълъг моменти преди Уилям накрая избухна на тишина от клирингови неговата гърло.

  "Samantha ми каза, че сте abhorred на самата идея на брак. Може питам тогава защо не сте съгласни да се женят ми, когато можете да сте отказали лесно?"

  "Тъй като не съм искате баща ми да снимате ви!", тя заяви въпрос на factly и това прави Уилям повеселите от сърце. Той обичал, че съпругата му е най-сетне получи искра й обратно!

  "Вие се подценява ме Дама на полицията Sinclair! През последните три години в армията са закалени мене в повече начини, отколкото можете да си представите."

  Неумишлено задействане на полицията на взирате flickered му издатината бицепси и широка гърдите и тя усети устата си иди на сухо. Уилям също изглежда предизвестие й влак на мисълта като очите му размътен с неоспорим гладна.

  "Полицията, аз не знаем колко бях последен преди по целуване ви тук в коридора, където всеки държавен служител може лесно да идват при нас. И Господ знае това времето бях не е в състояние да спре сам аз само с един прост целувка! Така че, ако не ви спокойствие, трябва да сме да продължи към нашите камера?" гласа проведоха тон на неотложността и полицията кимна утвърдително в отговор.

  Уилям извършва й в неговата силна оръжие и премества към камерата си в дългосрочен крачки. След като вътре, той, нейният внимателно от своя огромен легло, както, ако тя бяха в безценен парче съкровище. Полицията трион дълбока и дълбоки емоция в Тъмните му очи, че тя може да разберете. Тя бе любов? Може би, но тя е знаел за по-добро, отколкото въвеждането й се надява високо.

  "нямате идея колко дълго съм щях да направите това." Той целуваха ставата на врата си решения нейната голяма въздишка.

  "Не би могло да са повече от пет шест дни," идва breathy й реакция и той chuckled. Той бе обичливите й новопостроен и хумор.

  Уилям издърпан нагоре й в миролюбиви прегърне. Тя се разтопява в ръцете му, както той спуска главата му да целува й.

  "Kat, просто сте…. Идеално! Сигурен съм, че никога не съм се сблъскате по-красива жена," каза той шепнат между целувки".

  Полицията в reveled факта, че съпругът й намери привлекателен. Тя също така стана остро съзнават трудиха му дишане и неговата мускулна аромат, бе об щуване сетивата си. Не може да се спре сама, тя бродели по ръцете си над неговия твърд гърдите и се срещна със своя гладни взирате със своя собствена. Тя обикна, когато той половината затворен очите му, като тя оставете ръце разгледайте твърд контурите на гърдите и корема. Когато тя дързостно спуснат ръката й по-нататъшни, тя чула си остри прием на дъха.

  "нямате идея какво правите да ми сладък!" Уилям growled. Той бързо закопчан по бутоните на нейната халати и преди полицията може да осъзнаят, че тя бихте скоро да бъде почти невъоръжено пред него, той вече са лишени от й й, халат. Сега тя се носеха само с тънък chemise и къси чорапи. Уилям бе разглеждате й с ограничавани страст, както той бавно необвързана на шнур на нейната chemise.

  Като тънки тъкан се разпадна, н Chris MOTTERSHEAD Почетен съветник на кръг и фирма гърди бяха изложени на неговото гладни взирате.

  "Изискан! Можете са изискани моя любов!" на полицията в сърцето на отекоха думите му на предгръдките. Когато той бихте вземат своя собствена сладки време разглеждате гола гърди, той достигнал си ръка, за да те гали един от зърната. Той прищипани и играе с узрели bud причинява й на които трептят неконтролируемо. Тя усети остър необходимостта между бедрата й с абсолютно няма представа как да отговарят. И след това той спуска главата му да суче розовия bud и полицията чувство, ако тя е била около да взривят с удоволствие. Той скоро отклонени му обръща внимание на други розови връх, nibbling и близане през цялото време. Полицията на вдишвания започна, идващи в краткосрочен рашпили (едрозъби пили), "Oh моя Бог! Какво…какво правите Уилям?"

  "Аз съм само като любов към моята много красива жена," отговори, без да спирате, неговата еротична ministrations.

  Тя бе загубено в сладки усещания, когато тя усети ръката му се движи надолу корема й към нея най-интимните зона. Тя внезапно затегнатия краката й здраво, за да откаже му по-нататъшни достъп.

  "отворен за мен, сладки ми! Обещавам да бъдат нежни. Можете повярвайте ми, не ви ли?"

  В тази точка от време, полицията доверен го повече от доверен тя самата н�
�я. Тя бе открита бавно краката й и gasped както той разделихме гънките на пол й. С устата му върху гърдите й и ръцете му прави зли неща й женствен сърцевина, полицията чувство, ако тя е на ръба на света. И когато той добавя един от неговите дълъг палци вътре женствеността й, тя почти се разкрещях с удоволствие.

  Полицията бе вече мокри и готов за него. "Сега съм ще влязат на вас, моите любов. Тя ще навреди на малко, но след това се най-приятния опит." Той изглеждаше в очите си, както тя кимна утвърдително и той влезе й в една бързо движение. Той я видя сепвам първоначално по странен инвазия, но както той започна движение в бавно й, които изглеждат на болка скоро беше заменено с отвесни удоволствие.

  Той увеличава му пасе и почувства тялото й затегнете около него, докато тя най-накрая разглобен вид с удоволствие. В рамките моменти, той установи неговото освобождаване. Той отсяда отгоре на й за няколко секунди преди валиране покрай нея и като й в ръцете му.

  "Аз ви на полицията," каза Уилям, по целуване й върху челото й. Тя незабавно гледат към него с разпит очите.

  "I" означава, че възлюбена, аз ви! Знаете, бях правят винаги забавни на хората, който заяви, че те паднаха в любов на пръв поглед, но точно това се случи с мене! Когато видях, че нощ на топка, ЗНАЕХ в сърцето ми, че сте били на една за мене!"

  "Oh Уилям! Обичам можете! В действителност, съм обичала някога сте тъй като бях малко момиченце и вие, глог, братовчед на най-добрият ми приятел. Имате няма представа как много пъти съм е тази мечта на вас езда голям бял кон и идващи за спасяване на ме от неизвестен опасност. И не сте се найт ми в блести armor в реалния живот!" на полицията се засмяха.

  Уилям сгушено й плътно и шепнат в нея "Обещавам да ви държи безопасно от всички опасности, моите любов. Живота ни се пълни с любов и щастие и аз ще направя всичко възможно да бъде идеално съпруг."

  "Но вие вече са идеално!" тя усмихнато позираха срещу гърдите си.

  "В този случай, аз ще направя всичко възможно, за да поддържа съвършенство ми!", той се пошегува, като й се смеете.

  Уилям трябваше отново доказа, че е бил нищо подобно на баща й. Любовта, която тя усети за него е несравним. Мъжът, който е разрушен репутацията й на няколко дни обратно вече проведе ключът към сърцето й. Тя бихте намери идеалния партньор живот в Господа Уилям Sinclair и тя беше вече няма да опитате най-добрите й да бъде аматьорите и щадящ съпругата му!

  Заключение

  Уилям и полицията са друга малка сватба в Devonshire, по Sinclair семейството на недвижими имоти. Родителите му са повече от щастливи да имат чудесен нов допълнение към семейството под формата на полицията.

  Полицията успее да спечелят сърцата на всеки в новия си дом с нейния gracefulness и гостоприемност. Едва след един месец след тяхното брак, старата и губещите Marquess минава далеч по мирен начин в съня си, съдържание със знанието, че неговият син и дъщеря му в закона ще направи пълно правосъдие на marquessate.

  Година по-късно, Уилям и на полицията се благословят с бебето момиче, точно толкова красиви като майка й със същата огромни кафяв очите. Samantha гордо приема ролята на новите пристигане на вечното заспиване и кръщава Charlotte й.

  Уилям не забравяйте да благодарим на Бога за благословията го обилно. Всеки ден, той попада малко повече в любов с жена, която е веднъж положи клетва, че тя бихте умират стар слугиня! Те не са техните справедлив дял от борби и разногласия с двете от тях е своенравен, но само добавя искра към своя красив правоотношение.

  Както за полицията, че се чувства благословен да имат съпруг, който не само аматьорите и грижите, но най-добрата си твърде. Нейният брак, може да не бъде перфектно, но определено е много близък!

  Бонус книга 1

  Готов за й г-н отдясно

  Пайдж Паркър

  ©2016

  © 2016 от FamiMK медии и издателска дейност, LLC - Всички права запазени.

  Този документ е насочена към предоставяне на точна и надеждна информация по отношение на тема и издаване, обхванати. Публикацията се продава с идеята, че издател не се изисква да направят счетоводство, официално разрешени, или в противен случай, квалифициран услуги. Ако съвети е необходимо, правни или професионални, а практикува индивидуални в професията, следва да бъдат поръчани.

  - От декларация за принципите, на които е приета и одобрени еднакво от Комитет на Американската асоциация на юристите, и Комитет на издателите и асоциации.

  По никакъв начин не е юридически за възпроизвеждане, дублиране, или предават всяка част на този документ или в електронни средства или в печатна формат. Запис от тази публикация е строго забранено и всяко складиране на този документ не се разрешава, освен с писмено разрешение от издател. Всички права запазени.

  Информацията, предоставена тук се честно и последователна, в това всякаква отговорност, по отношение на невнимаването или по друг н
ачин от всяка употреба или злоупотреба на всички политики, процеси, или указанията, съдържащи се в рамките на солитарни и изговаряте отговорност на получателя четец. При никакви обстоятелства ще всяка правна отговорност или обвиняват се проведе срещу издател за всяко вредите, щети, или паричните загуби вследствие на съдържащата се в него информация, пряко или косвено.

  Съответните авторите собствени всички авторски права не са притежавани от издател.

  Съдържащата се в него информация е предложено за информационни цели единствено, и е универсална като така. Представянето на информация е без договор или на всякакъв тип гарантиране на качеството.

  На търговски марки, които се използват, са без съгласието и публикуването на търговска марка е без разрешение или подкрепа от търговската марка собственик. Всички търговски марки и марки в рамките на тази книга са за изясняване на цели и са собственост на собствениците на самите себе си, не са свързани с настоящия документ.

 

‹ Prev