Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance)

Home > Other > Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) > Page 109
Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) Page 109

by Paige Parker


  London - 2002. június 27.

  - kérem, siessen ön tengerikagylószerű orrlukán. Én tényleg nem akarom, hogy az én első nap késő!" - kiáltotta a Rachel hangja az első ajtót. Hihetetlen nap volt. Minden vágyát, hogy hamarosan valóra válik. Gondolatban az egyik legbefolyásosabb családok közel 56 km-Kent, álom lett volna a nagy város a további vizsgálatok. A konzervatív család is volt, meggyőzze a szülei, amit a legjobb lenne neki. Végül megadták magukat, és a diplomaosztó űrjáró hát persze, a londoni mesterei.

  - Egy pillanat - kiáltotta vissza tengerikagylószerű orrlukán Ráchel mosolygott magában, tudta, hogy ez egy percig tengerikagylószerű orrlukán ki legalább 10 percig. - ha a lány crosschecked, könyvek és dokumentumok, és elindultak a lift felé. Egy kis ablak a figyelmét. Szerette a várost, a hangok és az autó. Az utca, a park, ahol a gyerekek játszottak. Néhány régi párok a café kávét kortyolgatott. Szép volt, tényleg.

  - Készen!" - mondta, és kihúzta tengerikagylószerű orrlukán Rachel a gondolatait.

  - Gyerünk gyorsan, különben késő lesz. A lapos kulcsot?" kérdezte Ráchel, amikor belépett a liftbe.

  Az "Igen". Miért aggódsz annyira sweetie? Csak lazítson - nevetett tengerikagylószerű orrlukán.

  "Nem tudom. Csak ilyen vagyok én is, Ráchel mosolygott. Azt hitte, hogy mindketten de még mindig sláger, amikor először találkozott volna. Olyan volt, mint ez. Egyet Rachel tudta, hogy képes teljesen tengerikagylószerű orrlukán még akkor is, ha csak a barátaival volt néhány héttel ezelőtt.

  Ahogy kilépünk az épületből, egy hűvös szellő elkapta őket. Hideg volt a június hónap folyamán. 15 perc telt el a célhoz. Rachel nézte a hatalmas épület. Úgy érezte, nagyon szerencsés lehet.

  - én drágám. Csak hívjon, ha bármilyen problémát.

  - héj!

  - Vigyázzon. És 5.

  Rachel csak bólintott, a lépcső felé tengerikagylószerű orrlukán. - kezdte a lány. Ez egy új kezdet, a legigazibb értelmében. Izgatott volt, ideges.

  Ő volt a jobb alsó sarokban a folyosón, és elindult felé. Ráchel mosolygott a tanulók között, abban a reményben, hogy hamarosan új barátokat. Végül elérte az ajtót, mély lélegzetet vett, és belépett. Olyan volt, mintha a világ egyéb, új és fényes.

  2. FEJEZET:

  Nem volt egy jó nap, Kris. És eszembe jut, hogy alig volt reggel 9. Komolyan kereszt anyja. Ő hívta fel az éjszaka közepén, körülötte új elhívtam. Már a szünetben valahol Spanyolországban. Ő azt mondta, hogy ő is férjhez ment vele, amint visszatérnek. Mégis gyanús. Már kb. 6 hónapja Laura nem hívott, és csak azt reméltem ez idő alatt megtalálta valaki, aki szereti őt, és a többi életben. A házasságok, és akkor már elég hosszú a különválásnak.

  Néha azt kívánta, hogy apja még él. A szülei szerették egymást, és övék lett a teljes család. De végzetes közúti baleset, életük teljesen megváltozott. Laura már két éve sajnálom, de nem kezdte el a szerelem. Ez vezetett, hogy néhány ember, aki nem volt több, mint a kivert. Ez az egész sokkal bonyolultabb, mint Kris akart boldog lenni, mindig.

  Miközben beszélt, az anyja, ő is érezte, hogy valami megváltozott. Úgy tűnt, hogy boldog. Lehet, hogy végre megtalálták a megfelelő személyt, Kris éppen egy ujját keresztbe. Nem tudott aludni, és a beszélgetés után egy csomó, és felállt. Ő nagyon keményen dolgozott ezen a napon, és nem engedte senkinek, még az ő anyjának.

  A TV-készülék bekapcsolását kris és figyelte a legfrissebb hírek és időjárás-előrejelzés a reggeli, evés közben. A nap áll előttem. Szeretett volna mondani neki. A lapok, erre elkezdett szórakozni a főiskolán. A ruhanemű nem igen kiterjedt…csak néhány formális ing volt, miközben a szupermarketben. Hát, a gyűjtött, és kiment a szobából.

  A királyok kollégium a Chancery Lane, kb. másfél mérföldnyire, bérelt lakásban, a Fleet Streeten. Felkerekedett a ráérő idő volt az osztályban. Miután elérte az egyetem területén, és azonnal élvezheti az osztály. Nem barátok vagy ismerősök, és esze ágában sem volt, hogy bármilyen. Boldog volt. Így senki sem bántani, sem...

  ****************************************

  - Arra számítasz, hogy valaki, vagy én?" - kérdezte egy srác Rachel egyedül ült a harmadik sorban. Felnézett, és úgy nézett a lányra, mintha kísértetet látott. - kérdezte ismét az udvariasság tőle.

  - Bocsánat, hogy itt ülni?

  - Ó, igen, igen...én sajnálom… úgy értem, hogy igen.

  - Köszönöm - felelte a lány, és arra gondolt, talán az is új, és ez az oka annak, hogy a csak van ilyenje.

  - Nagyon sajnálom. Gondoltam valami és nem az első alkalommal.

  - Szép. Nem kell aggódni.

  - Én vagyok…" és a Kris

  "Én vagyok".

  Épp akkor lépett be a Holloway Ádám professzor osztálya, és mindenki felállt, hogy üdvözölje. Ez a kellemetlen beszélgetést Kris. Ült volna valahova, gondolta Rachel. Eszébe jutott, amikor Prof. Ádám jól a beléptetésre broachers a fájlt. A közgazdaságtan professzora volt.

  A bemutatkozáshoz, Prof., előzetes. Rachel azonban nem tudta ellopni egy oldalpillantással. Kris Frances Ville… a név spanyol, gondolta. Nem kell több mint 6 méter magasak és 5'6. Volt egy erős, éles, egy férfi, aki már sok nehéz időt. A haja sűrű, kicsit hosszú, de a végén még sikerült őket jól szelíd. Szeme színe megegyezik a haja… mély barna, mintha valamit, a mélyből. A törzs volt, jól épített, aki szokás szerint, naponta. Az egész nagyon esztétikus, gondolta Rachel.

  Ugyanebben a pillanatban Kris felnézett, és látta, hogy őt nézi. - mosolygott a lány. Olyan volt, mintha az egész terem a mosolya. Rachel is pillangók gyomrába, és gyorsan elfordult. Nagyon jó volt a szájában és a kialakulatlan száját… Nem… ne menjen oda", mondta magának, és Rachel összpontosított, az előadás . De ott ül mellette, nagyon nehéz dolog.

  3. FEJEZET:

  Kris rámosolygott. A lány szép volt és nagyon finom. Az első alkalommal hívta őt, hogy Hermione naivitásán sajnálkozzon, s nem regisztrálja semmi - mondta. Rachel, se magas, se alacsony, közepes magasság kb. 5'6. Haja sötét barna színű, hosszú, göndör, amely a derekát. Szerette volna, hogy az a zenekar. Gyönyörű kék szeme és orra látszott nagyon vonzó. A formális viselt fehér inget és farmert. Nem bírta tovább a tekintetét, ahogy az ő inge van körülötte. Ő a jobb kanyarok és a túl csábító volt, hogy a tekintetem.

  Kris érte őt, és ez a lány elpirult. Ránézett a lányra. Mintha zavarban és alsó ajka volt. Ez az egyszerű mozdulat volt, érzéki, egzotikus és fokozott Kris - a pulzusszám és a jót a hormonok. Rachel nem duzzogott, nagyon kissable ajkát.

  Az ígéreteket tett magának, hogy nem mintha bárki. Nem! Nem tudta, hogy ez megtörténhet. Megígérte magának, hogy ez az ígérete. Nem lesz senki addig, amíg a kapcsolódó érzelmi végül rájött az álom, még akkor is, ha valaki kedves és szép lány, mint Rachel...

  ****************************************

  - Milyen volt a nap?" kérdezte tengerikagylószerű orrlukán sweetie, hogy vissza a szobába.

  - Nem egészen! Főleg, hogy ma nincs. A megfelelő osztályba holnap indul.

  - Jól vagy? Úgy látszik, még egy kicsit. Túl izgatott volt?

  "No. Nem igazán. Tulajdonképpen egy dolog zavarja, uhhh… Nem, nem is . Ez az a személy, aki zavarja meg.

  - Sejtettem, hogy valami nem stimmel! Mi történt?

  Tudod, amikor az osztály, volt egy srác ült egyedül. Úgy ültünk, és beszélgettünk egy kicsit. De én nem tudom, mi történt, mikor az előadás véget ért. az osztály, felállt, és szó nélkül távozott.

  - Ó… hát egy pasit! Ne aggódj. Holnap jó lesz. - Mi volt a neve a pasas?" - kérdezte egy tucatra tengerikagylószerű orrlukán.

  - Nem az én barátom! A neve: Kris. Azt hiszem, a spanyol." - mondta Rachel.

  - Jóképű?

  Rachel arra gondolt, Kris. Valóban jó volt, nagyon sz�
�p volt. Még egy sima kék inget és fekete nadrágot, tisztán látszott. De nem mondom, hogy minden tengerikagylószerű orrlukán. Kér annyi kérdést Rachel nem válaszolt azonnal.

  - Jó - felelt a beléptek az épületbe, a liftbe.

  Rachel lépett be a szobába, és letette a táskáját a díványon. Agya tovább sodródott Kris felé. Volt valami, hogy haragszik?

  - Talán tényleg furcsa! Nem az én hibám, ha nem szeretsz ott ült mellette." - mondta magának.

  Rachel nem gondolta senki, hogy a vizelet a nap minden álma valóra vált volna. Kezdett foglalatoskodni, ebéd elkészítésében és maga tengerikagylószerű orrlukán Volt egy kenyeret, kenyeret vett tegnap a megyei raktárban bizonyos zöldségkonzerv együtt és egy doboz tej a hűtőben. Elindult a sült szendvics elkészítése.

  Hallotta énekelni, hogy magát tengerikagylószerű orrlukán szobájába. Rachel szerette a vidám természetű. Annyira nyugodt és a kimenő, lehetetlen volt nem tetszett neki. Amikor már majdnem kész a vacsora, és a két lemez. Ebéd után úgy gondolta, hogy a megjegyzések is firkantottam a napi előadások során, majd lefeküdni.

  "Valami bűzlik nagyon jó!" - mondta tengerikagylószerű orrlukán jött a konyhába.

  - Hát grillezett szendvics és kávé." Ráchel mosolygott.

  - áldás a méz! Mit csináltam, nem csodálkozom?

  - Nem lesz drámai oké? Most már a mosogatóhoz, nevetett, mint Ráchel elfoglalták helyüket a vacsorához.

  Sima kicsi volt, két hálószoba, egy konyha, egy kis élet. De ez már a Rachel tudta, hogy ő nem panaszkodik. A szobákban a szobában elég helyet hagyva a nyitott folyosón. A televízió és a két ágy, a másik oldalon, ahol általában együtt ültek és beszélgettek. Rachel a pizsamát, póló, és elkezdte olvasni. Volt, hogy a legfontosabb ma tárgyalt témák. Fél óra múlva elaludt.

  A 4. FEJEZET:

  Kris is volt, hogy a gyönyörű lány, aki valami reggel a főiskolán. Mi a neve??? Ráchel! Igen, ő volt. Szép név, Kris gondolta magában. Ő látta először, feltételezte, hogy a frissebb.

  Bár Kris egészen a népszerű a szex, ami jól néz ki, de nem a dátum. Ő maga elé, és általában a főiskolán, és egy rejtély volt a sok lány. A méltányos részesedését a szemérmetlen, de minden javaslatot, olyan udvariasan, ahogy csak tudott. Nem volt komoly kapcsolatot keres, és nem volt az a fajta fickó, alkalmi traktorvázra.

  Már csak egy dolog, hogy abban a pillanatban - azt szerette volna, ha a kollégiumot, és valahogy majd a real estate. Még volt egy barátja, aki hajlandó volt a partner. Látta anyját a pénzügyeket az édesapja után a hirtelen halál és a tragédia megerősítette, annyi pénzt szerezni, hogy a gyermekeim kellene vetni a végzet .

  Kris felkelt az ágyból, és a dolgozószoba felé. A lakás szép, kicsi, de nem is tudott. - egyszer minden a noteszét, hogy ma a főiskolán. Amikor elővette a közgazdaságtan, Rachel arca ismét megjelent a szeme előtt. Volt, hogy a lány valami varázsló? Más nő nem volt ilyen hatása van!

  - Vigyázz, Kris! Annak érdekében, hogy a kedves csábítás.!" - gondolta magában.

  *************************************

  Másnap reggel a közgazdasági osztály Ráchel szeme akaratlanul is minden arcon találja, hogy egyik, amit akar, olyan kétségbeesetten. Nem tudott kideríteni, miért, de az a gondolat, hogy ismét Kris a belét.

  A keserűség, hogy a már ülő szőke, izmos, nagyon furcsa módon. Ő talált egy üres helyet a háta mögül, és gyorsan ment, mielőtt bárki is. A Kris, miközben azt remélte, hogy köszöntse fel, talán? De nem volt. Ami azt illeti, hogy ő hogy Rachel szándékosan vízbe fulladt egy vastag könyv feküdt, hogy ne nézzen rá.

  - Milyen marha!" - gondolta magában. - Ha nem akarja elismerni, akkor legyen úgy! Én is, mert én nem tudom vele.

  Rachel azonban tudta, hogy könnyebb volt. Minden apró mozdulatára elfogták a figyelmét. Megfeszítette az izmait, így amikor lehajolt, hogy felvegye, az utat, motoz a toll… Rachel mindent megfigyeltem. Ő is tapasztalta, hogy a lány mögül, mellette minden taktikát próbálta tudta megragadni a figyelmét, de eredménytelenül.

  Mi volt a baj, hogy ez a pasas? Úgy tűnt, hogy a női társaságot. Lehetséges volna, hogy nem volt derűs?

  A puszta lehetőség mint a macho Kris, vidám, hangos nevetése nem tudta leállítani magát. Az egész osztály elhallgatott hirtelen és Adam professzor kérdő szemmel nézett rá.

  - Van még valami, amit szeretnék megosztani velünk, Miss Wright? Amennyire tudom, nincs semmi vicces, a kereslet-kínálati görbe, próbálom elmagyarázni, abban a pillanatban.

  Rachel érezte, hogy minden szem feléje forduló, két mély, barna férfi azt akarta, hogy gáz.

  - Uh… sajnálom, professzor úr. Gondolkodtam valami mást." Rachel akart meghalni.

  - És az, hogy 'valami' az előadás fontos?, kérdezte a professzor kissé szigorúan.

  - Nem, természetesen nem! - És bocsánatot kérek, hogy megfelelő figyelmet fogok mostantól.

  Rachel megkönnyebbülten felsóhajtott. az előadás után. A legjobb igyekszik nem nézni Kris volt összejövetel, a holmiját, és távozni, meghallotta a nevét.

  - Szia Rachel!

  - Ó, szia Kris! Azt hittem, talán a rövid távú memóriából elszenvedett veszteség, amit ma reggel alig ismertünk - bökte ki.

  Csak felemelte egyik szemöldökét a forróságtól és a száját egy kicsit döntve, hogy a mosoly.

  - sajnálom! Hogy jött ki rosszul. Nem tudom, hogy mi a baj velem.

  - Semmi baj! Itt vagytok?

  - Igen, tegnap volt az első nap a kollégiumban - Ráchel mosolygott. A lány úgy érezte, hogy most egy kicsit jobban Kris nem működik.

  - Én még nem láttam, de tegnap este gondoltam, hogy szabadabbnak." Mind a kettő a class.

  - Igen, ez az első évben a főiskolán is?" - kérdezte Rachel.

  - Igen - hangzott a kurta válasz. De boldog volt, hogy Rachel legalább beszélt. Így járt a kényelmes pár pillanatig csend és bár Rachel egy előadás volt, a szomszédos blokk, nem akarom, hogy otthagyja a társaságot. - Ön angol?" - kérdezte tőle, mielőtt leállítja magát. Amikor a férfi gunyoros vigyorral az arcán nagyon szép, letisztult, Igazából azt, hogy mi történt, mi a teljes neve a papír tegnap…".

  - Az én apám spanyol. Én ott születtem, és bár Londonban.

  - Hmm…. Így lehetett Spanyolországban? Ez ostoba kérdés!

  - Igen, nagyon. Az igazság az, hogy én magam is tagja.

  - Hmm…" néhány pillanatig némán elhaladt mellette, ahogy mentek.

  Van egy másik előadás kb. 5 percig - mondta Kris, órájára pillantva.

  - Ó, igen! Én még egy előadás a második blokkban, és azt hiszem, már késő.

  Viszlát!

  A "viszontlátásra" üzenetet.

  Rachel érezte, hogy a szíve mélyén, hogy ez nem volt elég, ugyanis ez volt a kezdete egy új!

  Fejezet: 5.

  Rachel és Kris hamarosan minden szabad percet töltenek el tudták lopni az elfoglalt kollégiumi rendet egymás társaságában. Kris szerette a kimenő és vidám személyiség és bármennyire igyekezett megmagyarázni, hogy az övék volt a cipő, mélyen tudta, hogy Rachel sokkal többet jelentett neki, mint egy normális barátot. Néhány nap múlva, ő tudja, hogy ő egy gazdag család, konzervatív Kent és milyen kétségbeesetten akar törni a hagyományok és bizonyítani, hogy a család a család éppen olyan hatékony, mint az apa és a többi hím.

  Rachel, másrészt már elestek, Kris. Mindegy, hogyan iparkodott, hogy képtelen kiverni a fejéből. A főiskolán, arra várva, hogy előadásokat, úgy, hogy a lány vele időt. Gyakran bűntudatot érzett, hogy a kapcsolat Kris a szüleitől, de akkor mi van?? Nem volt még egy formális, és még nem volt teljesen biztos a Kris érzéseit. Sőt, félt, hogy a lány vissza lehetne nevezni, ha az apja is Kent tudni titkos dolog, ha hívás, amit Kris ügy!), mert a jó barátok, akik nagyon jól megértették egymást, de Kris sohasem adott neki, s azt, hogy ő is magára von
ta a lány.

  Tudta, hogy ez nem volt több, mint a barátod, ahogy néha ránézett, ahogy szerette volna, a szeme csillogott, amikor együtt voltak…. Szeretnék még egy csókot, egyszer, de aztán hirtelen egy Kris is. Nagyon csalódott, Rachel azt feltételezte, hogy talán nem akarta megbántani. Ha tudná, a valódi érzések!

  ******************************************

  - Rachel, jó hír!, túl izgatott hangzású tengerikagylószerű orrlukán.

  - Mit tengerikagylószerű orrlukán?" Ráchel lázas volt, majdnem egy hete. Már hiányzik, és már hiányzik még Kris. Ő nevezte, és néhány alkalommal még egy csokrot küldött neki kedvenc sárga rózsát, de már olyan sok nap nem láttam, ő vágyott rá, hogy megint.

  - Nézd, ki van itt!" tengerikagylószerű orrlukán bugyborékoló hangja az izgalomtól.

  Rachel érezte a jelenlétét. Kiugrott az ágyból, egy mosolygó Kris állt az ajtóban egy kis csokor sárga rózsa.

  - Szia Rachel!

  - Ó, szia Kris! Micsoda kellemes meglepetés!" Rachel úgy érezte, hogy az egész világ újra ragyog ezer lámpa, amint meglátta őt.

  Kris, amíg nem ismertük volna az elmúlt napokban, hogy mennyire megszerette. Ki volt vicc, valóban szerelmes lett! Nem számít, mennyire távol maradni akart, nem számít, mennyire nem akart érzelmileg hozzá, az asszony végül sikerült bőre alatt. Csak az Isten tudta, hogy az utolsó hat napig nem láttam! Megígérte magának, hogy soha nem találkozom vele a főiskolán, s tartson biztonságos távolságot, de a kín, hogy nem hat hosszú nap egy lány már meggyengült, és a megoldásához az ablakon. És most itt állt a küszöbön, mint egy ember, aki végül rálelt egy tó napok után egy szomjas!

  A hang a torkát köszörülte hangosan tengerikagylószerű orrlukán végül elhozta őket, hogy transzba esett, és rájöttek, hogy ők is nyíltan és egymáshoz, mivel az elmúlt néhány másodpercig.

  - ha mind a feltöltés, farkasszemet nézve egymással, fontos, hogy a bejelentést! Rachel, a szupermarketben, vegyesbolt hozzak, a fogorvosnál, srácok, hogy ez minden, a következő néhány óra! A legtöbbet - mondta hogy tengerikagylószerű orrlukán egy mély lélegzetet vett, és rákacsintott, Rachel, mielőtt sietve távoztak a lakásból.

 

‹ Prev