Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance)

Home > Other > Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) > Page 181
Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) Page 181

by Paige Parker


  Rachel visste inte vad han skulle säga. Hon ville berätta för sin far att kris redan hade sagt till henne sanningen och var även villiga att ge tillbaka sina företag, men hon ville hennes pappa få bättre först.

  "Daddy, du behöver lite vila nu. Försök att få lite sömn…".

  "Jag kommer inte att kunna sova tills jag ställa saker till rätta. Rachel, gör mig en tjänst och på något sätt få honom att träffa mig. Jag vill be om ursäkt till honom för allt som jag gjorde", David.

  "Jag har rätt här Mr. Wright." Catrin stod i dörröppningen med ett bevakat uttryck på hans ansikte.

  "Kris…..??? Är det du?"

  "Ja, det är mycket för mig. Den enda skillnaden är att jag inte längre de unga, utsatta Kris Fredrika Ville."

  "Jag vet att min son, jag vet det mycket väl."

  Rachel sköt en varning blick på Kris, hemlighet och bett honom att vara artig och skonsam. Kris ville säga till henne att hon inte behövde oroa sig. Han hade redan hörde de flesta av deras konversation och var mer än villiga att förlåta David nu att han visste orsaken bakom hans tidigare handlingar. Han gjorde vad han tyckte var det bästa för hans dotter.

  "Kris, måste jag säga att du har den mest sluga affärsmannaskap. Jag hade inte den blekaste aning om detta övertagande."

  "Jag tar det som en komplimang, Lars Wright".

  "Det var tänkt att vara en komplimang! Jag är förvånad över den mängd framgång och rykte som du har skaffat dig under de senaste åren. Grattis!"

  "Tack, men jag är skyldig er förtjänst. Hade det inte varit för dina 20 klocka…. skall jag säga motiverande ord, tror jag inte att jag hade varit en sådan framgång!"

  David chuckled och atmosfären i rummet ljusnade upp ögonblickligt.

  "Kris, jag ber om ursäkt för det jag sagt och gjort i det förflutna. Tro mig, jag ville bara skydda min dotter. Jag trodde att hennes liv skulle vara förstört om hon gift dig och mitt enda barn, jag kunde inte låta det hända henne. Jag stolthet mig i att vara en bra domare karaktär men jag misslyckades kapitalt med den dagen. Jag antar att jag redan hade bestämt mig för att du var bara en ung cad som ville gifta sig med rakel för hennes pengar. Jag visste inte ens anstränga sig för att se din potential….." Davids röst växte tjockt med känslor.

  Kris kunde tydligt se skuld och ånger är ingraverat på hans drag. Han kände medlidande med mannen som såg så skrämmande och respektingivande för tio år sedan.

  "Jag kom hit på en mission Mr. Wright. Jag kom tillbaka till krav vad hade alltid varit min," han tittade på Rachel med blicken i hans ögon. "Idag återigen ber jag dig för din dotters hand".

  Rachel tittade på honom i chock men kris kunde se hennes ögon glittrande unshed med tårar. Hon försökte hålla mig lugn, men han visste att inuti var hon ett knippe av nerver.

  "Jag kunde inte vara mer nöjd Lars ville med detta arrangemang" ett leende sprids på den gamla mannens ansikte som mirakulöst nog gjorde honom ser mycket yngre. "…men jag ska be min dotter först. Rakel, vad tycker du om detta förslag?"

  Rachel just tittat gråtande eyed från en människa till en annan med ett leende så vacker att Kris kämpade uppmana att ta henne i sina armar.

  "Jag har väntat tio långa år för detta förslag daddy. Jag tror att jag kommer att acceptera det!"

  Slutet

  Bonus bok 2

  Ett krig inom

  Paige Parker

  ©2016

  © Copyright 2016 genom FamiMK Media & Publishing, LLC - Alla rättigheter reserverade.

  Detta dokument syftar till att ge exakta och tillförlitliga uppgifter om ämnet och frågeställningen. Publikationen säljs med idén att publisher är inte skyldig att lämna redovisning, officiellt tillåtet, eller annars kvalificerade tjänster. Om rådgivning är nödvändig, juridiska eller professionell, en skicklig individ i yrket bör beställas.

  - en förklaring av de principer som godkändes och antogs också genom en kommitté av American Bar Association och en kommitté av förlag och organisationer.

  På något sätt är det lagligt att reproducera, kopiera eller överföra någon del av det här dokumentet antingen i elektronisk form eller i tryckt format. Inspelningen av denna publikation är strängt förbjudet och eventuell lagring av detta dokument är inte tillåtet såvida inte med skriftligt tillstånd från utgivaren. Alla rättigheter förbehålles.

  Den information som ges häri anges vara sanningsenlig och konsekvent, att något ansvar i form av ouppmärksamhet eller annars genom användning eller missbruk av något policies, processer eller riktningar som finns inom den solitära och fullkomliga ansvar läsare. Under inga omständigheter kommer eventuella rättsliga ansvar eller skuld hållas mot utgivaren för någon gottgörelse, skadestånd eller monetär förlust på grund av att informationen häri, antingen direkt eller indirekt.

  Respektive författare äger all upphovsrätt inte innehas av utgivaren.

  Informationen häri tillhandahålls i informativt syfte enbart är universella som så. Presentationen av informationen är utan kontrakt eller någon typ av garanti garanti.

  Varumärken som används utan tillstånd, och publicering av ett varumärke utan tillstånd eller säkerhetskopiering av varumärkesinnehavaren. Alla varumärken och varumärken inom denna bok är för att beskriva endast och ägs av ägarna själva, inte affiliated med detta dokument.

  Innehållsförteckning

  Kapitel 1 - Missriktad

  Kapitel 2- hoppas

  Kapitel 3 - lyckligtvis någonsin efter

  Kapitel 4 - demoner

  Felaktig

  Ava på hennes sjuksköterskor enhetliga i mörkret, redo för arbete så tyst som möjligt. Hon vill inte väcka hennes pojkvän Ethan ur sömnen, men det var inte därför hon försökte vara hänsynsfull av sina känslor. De hade fått in en enorm kamp kvällen innan, den första riktiga kampen de någonsin haft sedan få ihop. Ava var fortfarande så äcklad och ont, hon tyckte inte att hon kunde möta Ethan i detta ögonblick utan att skrika i hans ansikte så hon tänkte att det var bäst att undvika honom helt och hållet.

  Ava och ethans förhållandet hade varit en lycklig en hittills, eller åtminstone det är det sätt som hon gillade att tänka på det. Ethan hade varit hennes college sweetheart och de hade varit ett par sedan deras sophomore året. Han hade kommit från pengar och Ava var ett land flicka, född och uppvuxen i Michigan där de båda deltog i skolan och nu bodde. Hon skulle aldrig trodde att två av dem skulle vara förenlig men när deras världar hade kolliderat, de snabbt blev oskiljaktiga. Ethan visade Ava en annan livsstil än hon var tidigare och gjort det till en vana att skämma bort henne ruttna. Han hade alltid varit snäll, doting och lojal mot henne, allt en tjej någonsin skulle vilja ha på en pojkvän. Ava kändes som Ethan kan verkligen vara en, och hon var mycket nöjda och glada med sina liv tillsammans i East Lansing, Michigan. I hennes ögon hade hon den perfekta sagolika fabulerar och Ethan var hennes prince charming.

  Allt till synes i en kort natt för par och Ava blod kokt som hon funderat på deras argument. Hon hade kommit hem från V.A. sjukhuset där hon arbetade för att laga dem både en trevlig måltid. Ava hade anledning att fira och hon kunde inte vänta med att dela hennes glada nyheter med Ethan. Under hennes semester i arbetet, Ava hade gått online och inskrivna hon tillbaka till skolan. Hon hade en sjuksköterska och det hade alltid varit hennes dröm att en dag bli läkare. Ethan var en juridik student och senare graduate själv. De hade tillbringat många nätter dela alla sina drömmar och förhoppningar med varandra. Några av hennes favoriter hade delat var under sin kudde föredrag, Spekulera och fantisera om hur deras framtid tillsammans skulle vara. De skulle vara en super par, en advokat och en läkare. Ava kände mig säker både i deras framgångar och deras relation. Det visade sig att Ethan hade några nyheter av hans egna, men Ava har aldrig trott när hon såg den exciterade ser i hans ögon att det skulle betyda döden för hennes egna drömmar och deras liv tillsammans som hon visste det.

  Ava serveras maten hon hade absolut full
proppad och hon kunde inte vänta med att spilla beansna. "Babe, jag har fantastiska nyheter!" började hon, att hennes partner skulle bli glad för henne. "Du är gravid!" Ethan gissade bara hälften skojar. Ava skrattat åt hans iver, hon tyckte det var att peka på att han kände sig så säker på att vilja starta en familj med henne. Tidigare denna månad, Ethan hade dök frågan och Ava hade inte tvekat att säga ja, men hon var inte redo för barn på denna punkt i sitt liv. "Nej, ingenting som…" började hon igen, men Ethan avbröt henne. "Jo, det kan vara i korten för oss snart", Ethan berättade för henne. Han förklarar att hans fader hade erbjudit honom en topp på familjens advokatbyrå i upstate New York och Ethan hade accepterat. Medan hon var nöjd med honom, Ava tyckte chockad och sårad att han inte skulle överväga att även be henne först. Han visste att hon kunde gå till skolan baserat på stipendier som inte var lätt att överföra till en annan högskola, och ännu mer så han visste hur mycket blir en läkare hade betytt för henne. Ava älskade det arbete hon gjorde vid V.A. sjukhus, hon kom från en militär familj och arbeta med soldater och krig veterinärer gjorde henne kännas uppfyllda. Nu Ethan förväntade henne att bara ge upp allt och bli några rika, Kvavt hemmafru. Det skulle vara trevligt att arbeta aldrig igen men inte för Ava, hon var verkligen brinner för hennes karriär. Hennes hänsynsfull och omtänksam prins var att behandla henne som en del av fastigheten, hon var att göra såsom han sade och inte fråga en sak. De har kämpat för timmar på slut men han fortfarande vägrade att se saker hennes sätt och ändå vägrade att bygga barrikader. Hon gick till sängs känslan sönder och blåmärken, osäker på vad hennes framtid med honom egentligen menade.

  Ava slutligen kände en känsla av lättnad på hennes bil till arbetet. Det var skönt att fly all negativitet som var vänster stagnerat i hennes lägenhet och gå ut och göra något gott i världen. Ava visste hur viktigt hennes arbete i v.a. var och hon kände sig rörd av liv och berättelser om varje soldat hon träffade. Alla av dem hade överlevt fasorna att hon inte ens kunde föreställa mig och hade kämpat tappert och tappert för deras land. De var bra män och modiga män som kriget hade gjort stor skada. Hon kände sig så tacksam att kunna hjälpa dem att återanpassa sig och att läka dessa sår. Idag hon skulle jobba med ett av de sjukhus senaste patienter. Från en sådan liten stad, hon kände det som om hon visste nästan varje soldat med namn och visste att deras berättelser. Lucas hade just återvänt hem från utlandet där han hade skadats av en vägkontroll bombningarna. Han hade förlorat användning av hans högra ben, men doktorn sade hans fall var hoppfull. Med rätt vård och terapi skulle han vara helt rehabiliterade i en kort mängd av tid. Ava älskade att höra och se framgångar första hand och hon var säker på att Lucas skulle vara en av dem.

  Lucas var lugnare och mer reserverade än hennes andra patienter men de fick tillsammans. Han var otroligt snygg, lång, mörk och mystisk. Alla sjuksköterskor" Husdjursspelet för en chans att arbeta med honom, men det verkade som om han gillade Ava bästa och vill ofta gånger begäran att arbeta med henne. Det var inte en ovanlig syn för en soldat som återvänder från kriget att vara asocial och bara kännas bekvämt runt folk de var bekant med redan, så de läkare som tilldelats Ava till honom på en mer permanent basis. Det tog bara en vecka för Lucas att värma upp till Ava helt. Han var ett land pojke född och uppvuxen, precis som henne och de fick tillsammans mycket lätt. Hon tryckte honom bortom hans komfortnivå och han uppskattade att. Ava kunde redan se attityd förändring i honom när han hade först började komma till V.A. Han verkade mer hoppfull och positiv om hans tillfrisknande som verkligen gjorde henne glad. De pratade och ju mer de lär känna varandra , ju mer hon gillade honom. Ava hade alltid känt en nära koppling till hennes patienter och lära känna dem och deras berättelser var alla en del av processen, men hon kände att under olika omständigheter hennes och Lucas skulle ha varit mycket nära vänner.

  Hoppas

  Ava var tacksam att arbeta en tidigare skift som dagen; det innebar rehab centrum skulle vara mestadels tom när hon instämplad. Hon var verkligen inte på humör för att utbyta tomgång skvaller och europeiska seniorernas förmåner med hennes co-workers. Ava normalt inte njuta av de samtal hon hade med sin patienter; och hon fann att deras konversationer var mycket mer ingående och intressant än de flesta. Hon hade alldeles för mycket på henne idag, hon ville bara vara ifred och få genom hennes skift utan incidenter.

  Trots hennes foul mood, Ava kunde inte hjälpa men leende när hon gick genom centrumets dubbla dörrar och såg att Lucas var redan där och väntade på henne. Han var alltid för tidigt för hans sessioner och hans glatt disposition verkade för att förbättra stämningen i hela utrymmet. Trots hans senaste olyckorna, mannen som alltid hade ett brett leende på läpparna. Trots den vänliga känslor han gav, Lucas var långt mindre pratsam än Ava's andra patienter, men idag var precis vad hon önskade. Han var alltid ett nöje att arbeta med och en av hennes enklaste fallen. Istället för att klaga och få grouchy när en session fick tuffa som de flesta gjorde, Lucas skulle spricka skämt för att lätta upp stämningen och sedan försöka ännu hårdare för att lyckas. Ava fick ge Lucas credit, han var lika tuff som spikar. Medan hans skada tillfälligt hade tagit bort hans rörlighet, det gjorde verkligen ingenting att skada hans sinne för humor eller stolthet.

  Ava började hjälpa Lucas stretch och värmas upp. Hon kunde inte hjälpa men linger på hans rippade och tonade muskler en stund längre än hon ska ha. Ava hade hjälpt honom göra samma övningar hundratals gånger innan, men hon hade inte riktigt sett hur stora hans muskler var verkligen. Hon skakade på huvudet i ett försök att rensa sina tankar, känslan är skyldiga att låta henne gå vilse till en annan människa än Ethan. Ava undrade om hon verkligen hade anledning att känna skuld, hon var osäker på om hon och Ethan hade även en framtid tillsammans längre. Hon hade lämnat hemmet nästan två timmar sedan och säkert Ethan var vaken och hade börjat sin dag nu. Han hade inte brytt sig om att ringa eller text henne att be om ursäkt, eller åtminstone fråga varför hon hade smitit ut ur huset på morgonen. Det var den första och enda gången i deras förhållande som hon hade lämnat sina hem utan att ge honom en hejdå puss och det var när han hade inte ens märkt skillnaden. Han visste hur upprörd hon var Ava hade ropade hon att sova natten innan, och alla medan Ethan lägg med ryggen vänd mot henne. Hon förstod inte vad som hade kommit över Ethan; inget av detta beteende var typisk för honom. Det fanns inga tecken eller ledtrådar att Ava skulle säga att hon hade sett denna förändring kommer. Det var som om en strömbrytare plötsligt vänds i hans sinne och han gick från att vara en doting och kärleksfull pojkvän, till en kall och kontrollerande monster en dag.

  Ava försökte dra henne tillbaka till hennes arbete, hon skulle hjälpa Lucas på löpbandet idag och uppgift krävs full odelad uppmärksamhet. I korta månader att Lucas hade behandlande fysiska terapisessionerna han hade gjort fantastiska framsteg. Han var nu kunna gå och stå under lång tid, även om han brukar fortfarande behövs stöd av en käpp. Lucas var nu strävar efter att kunna promenera helt ut. Ava fick en känsla av att mannen prideful skämdes över att behöva använda en käpp, även om hans skada inte hade kommit till stånd på grund av en akt av mod och valiance. Som hans sjuksköterska, Ava upplevde själv hur mycket Lucas föraktade hans sockerrör och hur desperat han försökte bli av med den saken för bra, även om hon personligen tyckte det gav honom karaktär. Hon visste att han var stark och beslutsam och att Lucas skulle gå på hans eget i någon tid, men hon ville han skulle rusa inte hans framsteg. Hon kunde berätta att han var mer smärta och sedan lät han på, men skulle sätta på en modig ansikte för henne och hans läkare.

  Ava tyckte inte att erkänna ens för sig själv, men Lucas' hälsa var inte det enda skälet till att hon hoppades att han skulle förlänga sin fysisk terapi längre. Några av de andra sjuksköterskor inte alltid visa sådan finkänslighet över ärendet och skulle mill om office viskar mellan varandra. De gjorde ingen hemlighet av sin attraktion för Lucas och var inte rädd för att slänga liderl
ig och suggestiv kommentarer kring. Ava hålls fångar hennes eget sinne irrande idag när hon tittat över Lucas' kropp och tittade på hans muskler rippel och flex med hans rörelser. Hon kände naughty och fel att ha dessa tankar, men för första gången hon ärligt talat inte vård. Det fanns inget ont i att fantisera om hur det skulle vara, och ser hur hon skulle sannolikt vind upp enstaka snart nog, Ava har endast hennes fantasi att förlita sig på och sedan på.

  Lucas avslutade sin terapi-session med lätthet och Ava gav honom en handduk, Slicka hennes läppar när hon såg honom torka svett från hans huvud. Hans kropp var praktiskt taget glittrande och det var den hetaste sak hon någonsin hade sett. Hon kunde känna hennes egen kropp svarar motvilligt till landskapet. Ethan skulle aldrig ha fångats död bryter svettas; hans kom i sin rikedom på hans hylsan och alltid perfekt prim och korrekt. Ava hade vuxit upp i landet och med konceptet att riktiga män få deras smusiga händer, hon var inte säker på exakt varför hon hade löst för en människa som Ethan. Lucas raderas hans strupe, Ava tillbaka till nutiden. Hon blushed ljust när hon insåg att hon hade fångats lägger man sedan sin patient, ännu ljusare när hennes blick var tillbaka med Lucas perfekta leendet. "Hur var mötet idag? Mår du okej?" Ava praktiskt etappvis, känsla besvärade och sårbara. "Fantastiskt!" Lucas svarade entusiastiskt. "mår du okej?" frågan tog Ava av överraskning, hon var inte vana vid att hennes patienter vända på rollerna på henne. Som om avkänning hennes förvirring, Lucas gick på att förklara sig. "Du verkar stressad idag och tystare än vanligt. Varje session du prova dina svåraste coax en konversation med mig och normalt är jag envis, men idag som du inte ens säga ett peep." Ava fann hans oro för att vara både skrämmande och gripande. Hon kände sig helt trasig från hennes kamp med Ethan och hans brist på medkänsla, och hon kunde inte hjälpa att jag känner mig tröstad av uppmärksamheten av en människa, även om det inte var hennes egna. "Ja, tyvärr för förefalla distraherad. Jag kan försäkra er om att ni hade min odelade uppmärksamhet, jag är bara lite under väder" Ava ljög. Hon inandades en suck av lättnad när Lucas verkade tro hennes lilla fib. Ava snabbt ursäktade sig herself, Lucas hade varit hennes enda utnämning för dagen och hon kunde inte vänta med att åka hem bara för att hon skulle gömma sig från världen och framför allt hennes problem.

 

‹ Prev