Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 27
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 27

by Tina Johnson


  Мъгливо замрази и ловец бе oblivious към очите си получава всички големи, както тя гледат към него. Тя започна да дръпнете назад и я мантия падна достатъчно отворена, за да покаже на като цветът на зърната й. Когато тя стигна до издърпайте й космите от ръцете си и да вземат стъпка назад, чукване в стената, тя изглеждаше като а издърпал взривателя елени почти когато накрая той изглеждаше надолу при лицето й.

  Той направи своето хищническо инстинкти удар в и той направи крачка напред.

  ****

  Мъгливо българин изкачил хималайския първенец нагоре по него, усещането на стената се разровите в й обратно. Тя може да усетите изпускане на въздух в цялата й изложени кожата и достигна до и наркотици мантия й заедно за покриване на себе си. Въпреки външния вид на лицето си, той не действат в насилие.

  Тя не е използван за мъже разглеждате й, като тя е красив, или желателно и тук той бе, разглеждате косата си, като това беше най-вълнуваща нещо на земята. Тя осъзна, че гърдите й са били предимно разкриха и все още той бихте били фокусирани върху косата си. Тя бе объркани. Тя не е сигурен дали тя трябва да се чувстват уплашен, или ако възелът й бе входящия щуцер от усещането развълнувани от неговия допир. Той бе толкова близо тя може да го миризмата. Той помирисва, подобно на кожа и сапун и бекон.

  Когато той постави ръката си на стената от главата й и наклонено й, Мъглива не се отместите, той не й уловител, вместо той просто braced сам с едно рамо на дясната му страна. Тя може да се отместите, ако тя искаше също и защото той не уловител й, тя не борба, тя пленарен дебат относно това бе намерено разумно решение, да изчака и вижте какво той бе ще направите следващата.

  Той бе красива човек. Тонирана, мускулна с по-тъмна кожа подсказва, че той прекара доста време на открито. Той беше широка рамо и той towered над нея, като й се чувстват мъничък и женски род. Тя бе необичайна усещане до нея, за да се чувствате толкова малки до него. Тя бе средна височина, с криви, че почти поставете й в двойни цифра рокля размери, с големи гърди, прави невъзможно да намерите ризи и носии, не да изготви нежелан вниманието към активите си. Тя се привилегирова рокля доста обикновена повечето време.

  "Аз като злато." Той заяви пред нея, нашепващи е почти в ушите си. Тя shivered като негов дъха докоснати ушите си и врата.

  "злато...?" Мъгливо шепнат обратно усещане леко замаян, тя гледат към лицето му, думите не напълно регистриране, което той означаваше.

  "косата ви е злато. Тя glitters, когато светлината хитове. Исках да го докоснете." Той заяви пред нея. Той не се премести към нея, не натиснете в нея, или докоснете отново й, но той бе толкова близо тя може да усетите топлината на тялото си. "Аз ви намери красиви, но трябва да знаете как сте красиви са."

  "I... uh..." Мъгливо stammered и shivered както другите му ръка най-накрая дойде и започна докосвате косата си отново мека. Това вероятно е лоша идея, но тя не може да се го или издърпайте назад, тя дори не сте сигурни че иска твърде. Тя не било действително отговор го.

  Мъгливо реализира тя иска да види какво ще стане, Го целуне. Тя очаква, че ще бъде като неочаквана както всичко, което тя бихте изпитвали досега, тъй като тя се разби колата й. Тя наклонен главата й на страна и затворени очи, когато устата му дойде надолу от ушите си и левия нежна целувка под нейната ухото.

  Осъзнавайки, че тя може да са загинали и искахме да живеят леко. Ако тя бихте избутат колата й към десния вместо на ляво, тя следва да падне в дерето, и има добри шансове да те бихте се изстъргва й от скали по-долу, вместо постоянния в този мъж е къща мечтаете по целуване гореща нещо непознато. Тя прави й се чувстват импулсивни.

  Тя усети, като тя може да чуете своя собствена сърцето побой, и тя е оглушителен в ушите си. Тя наклонен главата й още да отстрани и почти е оплаквал с мъка силно, когато неговата страна, бе докосвате косата си премести към чаша отстрани на лицето й, както той зася малки целува нагоре и надолу на врата си.

  Мъгливо въздъхна както той целуната от пътя нагоре от неговата collarbone до дъното на нейната брадичката и след това засадени нежен, но твърд целувка на устните й. Тя въздъхна и разделихме устните й. Тя се чудеха за миг, ако е било направо глупост, че това бе първият й целувка на почти двадесет и три години, освен ако целувка, когато тя бе в първи клас броят.

  Тя донесе ръцете й нагоре и увита около кръста си и го целуваха обратно. Когато той бутне й твърдо срещу стената с тялото му тегло тя усети подобно тя бе топене срещу него. Коленете си отидоха слаби и тя загуби на железния път като езика му проследи дъното й устна и teased й, когато най-накрая бе открита устата си той паднал езика му в устата си и целуната от нея по-дълбоки.

  Мъгливо може да чувствате езика ходовия в и от устата си и сте се чудили, ако той ще бъде като добри и в други неща като той бе в по целуване. Тя е натиснат гърдите й с�
�ещу него, и се чувства стомаха й начало до clench, когато тя усети дебелината му чрез неговото дънки натиснете срещу крак. Той е голям, като останалата част от него и тя усети момент на паника, защото тя не знаят как те дори прилягане заедно, ако тя отиде да продължи. Нейната липса на опит имате в нейния начин.

  Тя започна да дръпнете назад и той повдига главата му и поглеждали й. Очите му тъмни и с капаче и устните му бяха отекло от нея по целуване.

  "Не мога да…" Тя шепнат. "I... I... не ме неправилно, можете са много привлекателен, но аз не мога да направите това сега."

  Ловец си и се оттегли обратно, давайки й някои пространство. Той се поглеждали й за момент, като наблюдавате й.

  "Вие сте необработено?" накрая той помоли й.

  Мъгливо blushed и свали й взирате на земята и кимна утвърдително. "Бях твърде зает с училище, аз никога не са имали време за датата, или шляя с момчета, или дори да отидете на страните. Извинете , аз не означава да ви води."

  "Аз съм пациента." Ловец пред нея. След това той наклонено движение напред и целуната от горната част на челото й преди да стъпите обратно. "Аз ви намери рокля в гърба си пакет. Когато колата ви получава тук, трябва да имате останалата част от нещата, и ние можем да видим какво трябва да направим, за да получите вашия автомобил фиксиран."

  "Оценявам че." Мъгливо пред него. Цялото си тяло усещане achy и почти желаещи той трябваше да позволим й издърпайте назад. Тя се запитаха, какво ще стане, за да бъдат с него, заплетени листи, ръцете му цялото й тяло.

  Мъгливо осъзнаха, че въпреки колко той изглежда искате й, той й пространство и подкрепиха изключено, когато тя бихте изглеждаше изплашен. Атракцията определено бе взаимно и тя се чудеха, ако може би лятна трябва не беше точно какво тя трябва да се движи на с живота й.

  Може би, тя трябва да мине известно време, за да се проучи как тя усети около него, и поставете училище на гърба на горелката за няколко дни. Може би почивка е точно това, което тя е необходим в тази ситуация, преди тя отиде обратно към реалния свят за справяне с всичко останало.

  Живеят в временна измислен свят биха могли да бъдат почивка от всички сурови реалности на стреса от реалния живот. Може би тя бихте натрупат знания и опит, които ще направят по-добре й оценяваме добро тя не са, или да получите някои й живот опит тя разбира защо това е толкова голяма сделка за всеки друг.

  Една от причините, тя бихте винаги избягва пол е тя искаше да чакате за подходящия човек, но тя никога не бих се срещна всеки, който е вдъхновен й като този, който, просто разглеждате й, помислете за пол, и се чудите какво ще стане, имат ръцете си чаша гърдите й.

  "Ако ще извинете, аз да отидете вземе студен душ." каза пред Хънтър й. "Вашето рокля се на втория етаж. Имат обяд с мен по-късно, ние ще говорят повече след това. След това вашата кола, следва да бъдат тук и мога да го разгледа."

  "Ok". Тя кимна утвърдително по него и го оставете постоянния й в антрето само. Тя усети призовават да следват му и спре сама.

  Ако тя отиде на горният етаж с него сега, има много добри шансове да той не би бил да душ, и тя едва Го познаваха. Идеята му на обяд е добра отправна точка. Те биха могли да говорите, получавате да опознаем по-добре, и вижте какво развитите. Тя не бе търсите правоотношение, тя трябваше да завършите училище, но трябва за няколко дни, може да бъде изпълнимо.

  Тя се чудеха, ако той се пациента с нея неопитност и отворена за като късо трябва. Той не изглежда типа да имат непознати в своето пространство, все още той я взеха в с в и се погрижи за нея, когато тя бе ранен. Той бихте приготвени за й, той е бил пациента с нея, той не изглежда да има ulterior мотив, че тя може да видите, и след като всички тя бе един, който е накърнил личната сфера на личните му пространство и собственост.

  Мъгливо наблюдавани ловец, както той българин изкачил хималайския първенец на катастрофа, бе колата й. Той бе разклащане главата му, както той се да говори с нея.

  "Това нещо е напълно наброявали. Няма начин да мога да определи това в един ден или два. Разглеждаме няколко седмици, плюс времето, което е необходимо, за да получите части, а бронята, и ново стъкло." Ловец пред нея.

  "Колко ще, струва? Аз не мога да го позволите и моето застрахователни няма да покрие произшествие тя счита за повреда на ми". Тя е обезпокоен.

  "Не се тревожете за разходите за колата ви точно сега. То може да бъде на стойност само на получаване на нова кола." Ловец пред нея.

  "Не мога да си позволите Новите автомобили, или под наем." Мъгливо звучаха ръце и след това разплаквам.

  Ловец българин изкачил хималайския първенец на awkwardly й за момент, преди да ходите над за нея, и събиране на нейната нагоре в ръцете му се опитва да комфорт й. Той не бяха съдени в прегръдката на жената, която бе обезпокои, тъй като той се премести, няколкостотин преди години. Последните же�
�а утеши са били майка си.

  Мъгливо погребани лицето й срещу гърдите си и викаха. Тя clung му за няколко минути, докато тя го е получил от нея система и се избърсва очите си с гърба на ръката й и изчистена й гърло.

  "ИЗВИНЕТЕ." Тя muttered до него, се взирах в земята, леко притесняват от нейния реакция.

  "Не се съжаляваме, плач е естествен реакция в множество ситуации или екстремни усещания. Или принуда." Ловец се опитаха да увери й.

  "ли сте се някога викаха?" Мъгливо го попита, все още sniffling.

  Ловец мисълта за него за момент. "Искрено не мога да запомни последния път стоях. Това не е голяма полза е това?"

  Мъгливо разтърси главата й. "Наистина не."

  "Нека прави някои телефонни разговори и вижте какво мога да направя, за вашата кола. Защо не сте вътре и релакс за бита и тогава можем да говорим за вашия финансова ситуация?" заяви пред Хънтър й.

  "не е какво мислите." Мъгливо започна да казват, загрижени той си тя бе някои злато или digger момиче търси ръка. Тя може да се грижи за сама, повечето време.

  "Не знаете какво мисля, но аз съм отворени за изслушване какво се случва, за да видите дали I може да ви помогне. Така че, моля не прескочи към всички заключения от моя страна или. Аз съм го правят просто защото можете наистина е необходима помощ. Искам да ви помогнат, така ме." каза пред Хънтър нейната и отправиха вътре, за да намерите неговия телефон. Клетка кули не работят тук, когато той е живял в Балкана, дори ако е бил клетъчните телефони, тя няма да свърши работа тук.

 

‹ Prev