Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 33
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 33

by Tina Johnson


  "Ние не ви ще бъде да се върнем вътре доста все още," заяви пред Хънтър й, той сграбчили я китките и закрепена ги над главата й в замърсявания.

  "Добро," каза мъгливо смеят и след това отпускаща в ръцете му, както той я взеха към небето и обратно.

  Ловец не беше сигурни какво бъдеще, държани за тях, но той познавал погледна напред, за да намерят изход. С Мъгливо в неговата страна, той се възприемаше като той може да поеме нищо. Тя бе неговото другата половина.

  *******************************

  Мъгливо не е имала проблем с ловджийски мама, които искат да й помага план на сватба. Това не прилича на мъгливо имаше мама или всяко членове на семейството, които около би грижа или искате да помогне да го направите. Тя искаше да се научи да обичат й скоро да бъде майка в закона.

  Жената бе добро сърце и ясно бе, че тя обикна сина й яростно. Мъгливо просто не иска голяма сцена за сватбата си. Тя искаше нещо малки, тих, може би в поле с цветя. Пружината ще бъде перфектно. Тя може да се носи бяла sundress и поставете цветя в косата си. Дръжте го просто. Не прилича на Хънтър не би се цифров запис от компактдиск своето облекло изключен скоро след сватбата anyways!

  Проблемът е неговата мама искаше да покани всяка лице те някога е знаел, и когато сте живи за хиляди години, в крайна сметка получавате, знаейки, че много хора. Свръхестествени и друго. Мъгливо не беше уверете, че иска нещо, голям и ловец бе избягване предмет. Тя бе уморени от разглеждате рокли, цветя и торти, че биха могли да подаване на стотици хора.

  Мъгливо, предназначени за проследяване на него надолу и го информирайте мама му, за да се охлади джетове й. Че те искаха малки, непосредствени само семейството сватба, или са били прави нещо луди. Като eloping. Рено и Вегас са само няколко часа път от Калифорния. Ако неговата мама искаше да се бесуват, те биха могли да просто го фиксирате с не като един по всички.

  Намиране на Хънтър надолу в неговата сайвант, крие със своя съкровище в неговата dragon форма мъгливо напуснаха залата направо до него, се опасяваха. Видяла го shift много през последните няколко седмици. Нейният поо клиника беше най-накрая излитане, и тя получава заета. Ловец бе финансиране с ниски доходи поо грижи за извънредни ситуации и spay и neuter програми. Мъгливо възхищавал от него. За да бъде така скъпернически със своя съкровище, на пари в брой по неговата банка не изглежда имат същото значение за него.

  "Ловец, аз зная, можете да чуете мене, така че да слушате нагоре." Мъгливо напуснаха залата до него и сграбчил носа и са изглеждали му право в очите. "Ако някога искат да имат пол с ми отново, открит пламък, влажни, за да провокирате поява и писъци вашето име, намери начин да спрете майка ви от извършване на нашата сватба в кошмар. Ако няма да сложи край на плановете й, искам да elope. Аз все пак искате да се женят ви, но не мога да се справи с пълна сватба на стотици хора не зная. Вашият сестри и техните семейства ще бъде твърд достатъчно за мен."

  Ловец twitched опашката му и килнат главата му настрани, даващи й змей външен вид, който е имал мъгливо намръщен.

  "Аз вече се опитаха й каза разпечатвам лично. Сте сина си, не ви! Аз съм сериозни, аз ще бягайте, ако има повече от няколко души в сватба. Не можете да имат сватба с № булката." Мъгливо точка пръст по него и glared. "Не можете да скриете навън надолу тук далеч от вашия мама, така че можете да се избегне, занимаващи се с това. Аз ще сън в областта на ПОО клиника тази вечер и всяка вечер, докато да се избавите от нея или спрете й."

  Ловец измества обратно в човешки и направих мъгливо в ръцете му, давайки й твърд целувка. "Аз ще се занимава с моите мама, но не сте действащо навсякъде моя любов."

  "Спрете. Аз съм предполага да бъде луда, при вас," каза тя пред него, изчервен, когато той е натиснат си гол орган нагоре срещу нея.

  "Но сте красиви, когато сте възпали. Вашият бузи започне да свети, и да получите всички изстреляни нагоре. Това ме кара да искат да ви тук в пещерата етаж заобиколен от любимите ми съкровище в целия свят. Вие моето най-ценено притежават." Ловец шепнат й и я целуната от.

  "Хей, не съм в притежание. Аз съм човек." Мъгливо напомни на него, давайки му избутвам обратно. За overbearing dragon, който е обичала да се в контрол, той обработва своята независимост сравнително добре. Той се опита да бъдат разумни, и тя оцени усилията. Той не винаги идват естествено да не му да поеме или опитайте да контрол нещата. Но с нея, той се опита да постигнат компромис.

  Мъгливо тайно много от неговите поведение вид на включване, но тя никога не бих го признаят за него. Ако е знаел, че тя ми хареса bossy страна на него дори един миниатюрен битов, тя никога не бих го да спре, когато тя необходими той е прекалено.

  "Вие може да бъде и лице, но сте ми помощник-капитан. Можете собствени сърцето ми. По същия начин I собствените си." Ловец пред своя, върху nibbling ушите си решения й е трудно мислене направо. />
  "Добре, уверете, мога да са съгласни с тази логика, 80-200, но моля сделка с вашия мама." Мъгливо го помоли отново и му даде фирма вид. Тя само исках да се съсредоточи върху нейната работа, и й отношения с ловец. Тя не иска да се занимава с всички вълнение и драматизма на всички останали сякаш искате да добавите към ситуацията.

  "Добре Мъгливо. Обещавам, аз ще говорят за моето мама и се опитайте да я, за да забавите леко." Ловец обеща на нейната и след това целуната от нея, на разсейващите й от нейния емоции, докато тя наклонено в него и натиснат гърдите й срещу него. Когато той донесе ръцете му до чаша им са чули голям катастрофа на горният етаж, които са имали ловец стъпите обратно и преглеждането на тавана на неговата пещери. "Oh, това не звучи добре."

  "Мисля вашия мама просто е взривил къщата нагоре?", попита замъгленото, половината chuckling. Тя не знаят как право тя ще бъде.

  "Мама! какво бяхте мислене?", Хънтър си казали, когато той ходи на неговата кухня и видяха бъркотия.

  "Исках да опитате тази рецепта, но очевидно, когато те го определиха като експлозив, те наистина означаваше, че може да експлодира. Той трябваше да имат загатнат пистолет мощност за вкус. Мисля, че има твърде много." Той каза мама, изглеждащи sheepishly.

  "Нека вижте рецептата?" Ловец поиска и неговият мама, произнесена на хартия.

  Поглед надолу при него, Хънтър направи pained изразяване. "Мама, тази рецепта е да направи действителното пистолет на прах. Той също има торта рецепта на нея. Това са две различни рецепти. Вие не бяха предполага да ги бъркайте заедно."

  "Добре, който обяснява много." каза тя, погледнете в пещ, която бе сега в парчета цялата кухня. Вратата е имал изгорял изкл и откаран в цялата стая, орязване на стената. Стъклото на вратата е изпаднало всички над пода, и вътрешността бе на окото на парчета, всички само в градината има още пушенето.

  "Мама, вие не ни торта за сватба. Ние ще бъде да го правят за нас." каза пред Хънтър неговата мама внимателно, като cringing погледна на рамо на бъркотия. "Аз ще повикване къщата ми услуга почистване, за да видите, дали те могат да идват определи това."

  "Прощавай ловец, Аз само исках да видите дали той е бил всеки добър. Мислех рецептата затръби добре, когато го видях онлайн." каза тя и sniffled, изглеждащи сад.

  "Мама, наистина мисля змейове и пистолет на прах се смесва добре?", попита той й плавно, както той я взеха на хол и поставете й надолу на дивана. Търсене в нея, той е преминал ръцете му и не можеше да повярва майка му просто експлодирала му печка.

  "Добре, той е звучал добро на теория," каза тя, се гледа от него с големи очите.

  "Аз ще се грижи за него, просто престой от кухня, моля," каза Хънтър триене ръката си на неговата стена. "Oh, и да уволнят мъгливо. Нека план нашата сватба. След това фиаско, аз мисля, че това доказва, че сте трябва точно да бъде гост, вместо проактивното сватба дизайнер."

  "Хей, I помогна планирате вашата сестри" сватби." В протест, тя pouted на него.

  "Мъгливо не е един от вашите дъщери, макар че и тя е собствена идеи относно това какво ще направи щастливи. Имате нужда да слушате й, тя ще бъде жена ми и аз искам жена ми щастливи. Обичам да мама, но може би трябва да отидете у дома, докато на сватбата на всички зададени и можете само да покажат като гост." каза пред Хънтър й.

  "Не мога да." Тя пред него.

  "Изчакайте? Защо не?", попита Хънтър й, объркан. Той килнат главата му на майка му и стеснена взирате си. "Какво да правите?"

  "може би са пред Trevor за вашия момиче." Тя шепнат изглеждащи за виновни. "Ако аз иди у дома, добре... той просто ще ме последвайте на сватба."

  "Вие пред моя братовчед около мъгливо? Можете осъзнават, ако той фигури, когато и където сватба е, той ще се покажат и причиняват сцена, надясно?", Хънтър groaned. Неговият братовчед Trevor бе черно овце на семейството, и той направи точка да оспори всеки мъжки dragon на сватбата им. за техните мате. Вместо просто да намерят своя собствена мате, той се опита да откраднат някой друг. Ловец е нарочно не е поканила него. "Мама, не мога да повярвам, можете."

  "Аз съм съжаляваме, тя просто е падало. Той спира от за посещение по пътя си към Аруба."

  "Какво прави той в Аруба?", Хънтър не би могло картина някаква причина логически, че неговият братовчед ще отиде в Аруба.

  "сватба, какво друго? Че, и предполагам царската дъщеря ще бъде в града, и той искаше да seduce а принцеса." Тя shrugged. "Или начин, той е все още са налице, за сега. Така че, ако вие току омъжвам се бързо, трябва да избягвате като го катастрофа на партията."

  "Благодарим за предупреждение, Мама." Ловец разтърси главата му и развяваха ръката си в нея той, стая, за да отидете изследване на щетите в кухнята.

  Когато той ходи обратно в, Мъглива имаше почиствана нагоре на счупено стъкло, преместен вратата на остров брояч, и бе бране на всички парчета в кошчето за боклук, тя е била стопанство в �
�редната част на пещта. Счупено стъкло, метал, и парчета от пещта бързо пълни bin тя проведе.

  "Мама ми е безумно деяние certifiably точно сега. Аз съм толкова съжаляваме." каза пред Хънтър й, той ходи над и пое кошчето за боклук от нея, като го държите така, тя може да използвате и двете ръце.

  Мъгливо взривят смеете. "Аз съм съжаляваме. Аз наистина не трябва да се смеете, но вашата мама експлодирала вашата кухня. Имам предвид, знаете какъв вид истории, които ще ни дава да разпознаете приятели и семейството, или нейното grandkids?"

  "мислите ли, че това е забавен?" бе Хънтър смаяха. Независимо какво имате хвърлена по замъгленото, тя просто адаптира и обработени. Тя бе една от причините, той обичал й толкова. "Аз ви, аз се надявам, че знаете, че."

  "Аз ви твърде ловец, и вашето мама е добре дошли, но тя никога не е, някога, живеещи с нас." Мъгливо предупреди той, тя финишира издърпате всички големи парчета и след това са изглеждали при черния прегори марки отива по протежение на дървен материал на стената, когато печка телевизия. "може да се наложи да подмените целия този раздел."

  "Не е проблем, аз ще получите изпълнителя да излязат и да го погледнете. Аз ще го получат фиксирани преди сватба. № biggie." Ловец shrugged. "Щастливи сме тук мъгливо? Щастлив? Ние винаги може да се движи и отидете навсякъде по света искате."

 

‹ Prev