Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 36
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 36

by Tina Johnson


  "Вече съм змей. Като майка-в-закони иди, сортиране на си там на чудовище скала. Но разбирам какво ви означават. Благодарим ви. Искам сина ми щастливи. Можете да го щастливи, което означава вашия щастието ще бъде важно да ме твърде. Надявам се, че знаете, че." каза пред Susie нейната и patted й на рамото. "Готови ли сте да преминете се женят сина ми?"

  "Абсолютно. I само трябва да намерите моя обувки." каза замъгленото, изглеждащи объркани.

  "Oh, моите благост. ЗНАЕХ ЗАБРАВИХ нещо." каза Susie изглеждащи sheepish.

  "Не сте получили на обувки?", попита мъгливо удар подвижен над лицето й, и след това тя започна да се разклаща главата й. "Това е добре. Честно, pinchy обувки наистина са ми не нищо. Аз ще отидете бос. Той е в поле, пълен с красива зелена трева и цветя. Аз ще бъдат безопасни."

  "способността ви да се адаптират към ситуации е доста изумителна мъгливо. Ловджийски винаги е бил определен в неговата начини, мисля, че ще бъде добро за него." Конвоирали Мъгливо навън към колата тя бихте под аренда, тя спомогна й в страната на пътника така, тя може да й задвижване, за да се срещнат ловец и получете сватба показват по пътя.

  "Аз ще допусне съм малко нервни около е жена. За да змей не по-малко. Аз съм само на човека. Не мога да някога shift, и нашите деца може да бъде змейове, надясно?" Мъгливо не смята да поиска Ловец пред.

  "Да, децата ви най-вероятно ще бъде shifters. Това е господстващо гена. Можете или да го или не ви. Това не прилича на други раси, когато сте половината човешки. Не можете да сте половината дракон. Можете са или dragon, или не dragon". Тя се усмихваха й и пое стръмни криви се спуска надолу планината на долината е малко по-отчетливи от мъгливо бе удобни с.

  "Така че има шанс на нашите деца може да се окаже просто човешки?", попита мъгливо й, за да се опита да отвлича вниманието от усета на жената луди шофиране. Тя водеше палци заорават в страна на вратата за автомобил за закачване за скъпи живот.

  "малко вероятно, но мога да предположим, че е възможно. Ние го виждате всеки сега и след това, но тя е доста рядко." Тя пред нея, и накрая вписани плоската зона на долината, което прави мъгливо въздишам в релеф. Тя финишира движение на полето, където мъгливо и ловец бяха да се омъжи и спре с линията на автомобили, които са били вече там.

  Тя бе малък събиране и тя беше в средата на полето. Ловец бе вече там, наред с всичко останало изчакване за мъгливо. Тя усети неудобни, когато всички погледи обърнат нейната и ловджийски майка й е от колата.

  "Вие сте ще направите фина. Просто отидете и се омъжи за сина ми, го правят щастливи." Тя даде мъгливо бързо прегръдката и избърсват, малък сълза от очите си като мъгливо кимна утвърдително в нея.

  Мъгливо завърти пеш до ловец, цветя в ръката й, когато немислимо е станало.

  Мъж напуснаха залата до ловец и избутва го. На пастор скочи обратно докрай, като двамата мъже започнаха да твърдят. Мъгливо гледат борбата скъса с бавно движение и просто българин изкачил хималайския първенец. Тя бе на объркани какво се случва. Обмен погледи с ловджийски мама тя подарява погледнете надява тя бихте обясни на нейната какво се случва.

  "Това ще бъде ловджийски братовчед. Една I е разтревожен. Изглежда като сме в за една епохално dragon битка. Той ще предизвикателство ловец на ръката в брак. В ролята на." Тя scoffed. "Hunter ще "Агресивни танци" лицето му в земята."

  "Има ли хората в гости на сватба?" Мъгливо шепнат, загрижени за това.

  "пастор, но той е бил да dragon сватби преди, така той ще се вижда това да се случи в миналото. Ако има други хора тук, те знаят за змейове и ще запази устите им затваряне, или са приятели, или членове на семейството. Той ще бъде добре. Ловец няма да shift, ако има риск от всеки друг. Освен това, клетъчни телефони и видео камери не били разрешени. Гостите бяха frisked преди те дойдоха. Може да изглежда като това бе малко над защитни, но ние не сме сигурни, ако той бихте показват лицето си тук, или не, и не иска да поеме риска дори все още. Той е достатъчно лесен, за да откаже свидетел внимание от устата, видео е напълно различно нещо."

  "Така че не е изцяло доверие хора, които знаят за змейове или, след това?", попита мъгливо й, гледане на двамата мъже избутвам всяка друга назад и напред и крещят: при всяка друга. Тя усети подобно на завъртане около и пеша от такива детински поведение. "защо той трябва да съсипят сватба ми? Знаех I следва да имат eloped."

  "Това ще бъде над доста бързо, след като те получават гол и shift, борбата ще бъде бързо." ловджийски мама увери нейната и patted й на рамото. "Просто престой назад и ги оставете да приключи този."

  "Това е глупаво." каза мъгливо и нападнаха през полето, докато тя достигне двамата мъже. "Това удари изключва десния сега. Можете, иди стойка от пастор, така че да можем да сключат брак."

  Ловец българин изкачил хималайския първенец, устна му бе обезвъздушаване и неговият око е започва да смаже, когато не
говият братовчед имаше перфорирани го. Братовчед му не беше в много по-добра форма.

  "и виеможете да напуснат." каза замъгленото, взирах в ловджийски братовчед. Когато братовчед sneered си тя реагира, без да се мисли. Тя хит го с нея цветя. "Това е за, която ми сватба uninvited."

  Удряне го отново, тя glared на него. "и това е за развалянето ловджийски красиво лице за нашата сватба снимки, и това е за вземане на ме разоряване моите цветя, защото сте две са такива idiots."

  Тя не чукнах му за всяка декларация на факта, с нея цветя, докато мъж бе архивиране на въвеждането на ръцете си пред лицето си, с шокира изразяване на лицето си.

  "Дори ако сте били да спечели, които няма да ви, аз не бих се женят, ако бяха последните мъж на земята. Вие трябва да нарастват ада нагоре и намерете своя собствена мате вместо развалянето на сватби на други хора. Можете или да седнете на стол тихо и затвори, или можете да напусне. Ако изберете да останат, можете са най-доброто от вашата много най-перфектни поведение, или ще го съжаление. Съм ясно?" Мъгливо snarled по него и посочи сега й увехнал и счупени цветя по ловджийски братовчед и достигна сходимостта на сходимостта с него. Очите си twitched с гняв и тя наистина просто искат да продължат да бие му по главата с нея цветя.

  "Да, Ma'съм." Той gulped и подкрепени.

  Ловец взривят смеят, и след това се събраха мъгливо в ръцете му и сгушено й. "Наистина не иска да превключване в предната част на всеки. Благодарим ви за спасяване на мене."

  "Не се прави навик." Тя пред него и след това размеква взирате й, когато тя трион му ръб е пълноводна и неговият око е половината изключване. "Вие сте лошо разпознаване, следва да отида хит го повече с цветя?"

  "Не мисля, че стреснах го доста ефективно. Аз не мисля, че той е имал някога булка на сватба поставка до него преди." Ловец започна да се смеете, толкова по-силен и след това напуснаха залата мъгливо над на пастор. "Готови ли сте да сключат брак?"

  "Да, но все още искат да задуши братовчед си." Тя muttered както тя отказа да се отървете от нея цветя и проведе bouquet пред нея, счупени и презаписана освен, както те са били, тя проведе ги кош.

  Пренебрегването на изказванията под сурдинка от нейния малко пламване и разделяне на две змейове, тя се фокусираха върху пастор, който тя даде твърд изглеждат преди поръчване на него да започне на церемонията.

  "Скъпо, възлюбени, ние сме се събрали тук днес..." на пастор започна да се каже. Тълпата се заселили и скоро ловец и неговият братовчед бяха fogotten. Най-малко тя бихте им попречили от превключване в предната част на всеки, който може да има изпъстрен навън. Тя ще има изпъстрен навън тя осъществи, когато тя бе да мислят за него. Тя не иска змейове борбата за нея, един дракон достатъчно за нея.

  Тя се фокусира върху задомяване на човека, тя обикна. Днес, това е било около тях. Тя искаше ловец да знаете тя обикна му, ще бъде от неговата страна и дори ако тя не винаги се съгласи с неговото становища или неговият начини да неща, тя ще го подкрепи. Тя следва да му назад и нагоре пръта за него. Дори ако това означава yelling в семейството му сама, когато е необходимо, за да получите ги да спрете се така куриозна.

  "Не сте, мъглива, предприемат ловец да ви бъде законно младоженци ходят у кумовете съпруг?" на пастор накрая стана за част тя бихте били за изчакване. Той prattled по още няколко минути и тя трябваше да повторете всички думи, и казаха "не" за него да поиска ловец на подобен въпрос.

  В крайна сметка, той обяви, че може да Хънтър целувка неговата булката. Завой, за да изглеждат надолу при замъгленото, Хънтър усмихнато позираха големия си с goofy хиля се, че я почти забравя за всички драма, водещи до техните сватба.

  Той целуната от нея и дори не усетите аплодисменти. Когато устата му натиснат срещу узнал, нищо друго, съществувал но две от тях. Тя спадна на вече унищожени цветя от ръце и увита ръцете й около врата, clinging към него. Тя искаше да оставят и иди си с него сега. Тя не иска да се разместят или socialize, тя само исках да се остави сама с ловец. Всички, но онова й в тази точка бе го.

  Тя бихте се е занимавал със смъртта на баща й, завършили училище, amd откри своя собствена поо клиника. Ловец бе липсващите парче за завършване на живота й. Тя е знаел нещата ще не винаги е лесно. Те трябва да се научи да общуват и да работят като един екип в продължение на години, но тя просто е знаел, че подходящия човек за нея. Dragon, мъж, независимо. Усмихнати в устата си на мисълта на неговата dragon форма той причинени ловец да дръпнете назад и си.

  "Какво мисли за?" той шепнат за нея, и се допря й бузи мека.

  "Вие, като напр. Dragon, мъж, нас ... I беше просто забавно. Чувствам понякога като този е малко прекалено добри, за да са истински. След това I запомни вашия мама пръсване вашата кухня, и вашата братовчед опитва да започнат в борбата нашата сватба и той вдъхва ме право надолу в реалност." Мъгливо пред него.

  "Как о
коло I обещание, че ако ние някога са семейни ваканции, те не стане в нашата къща с моите мама?" той шепнат за нея, и след това се целуваха челото й и сграбчили я страна и е включен към гостите. Много бяха щурчетата и вчера временната комисия, дори на няколко catcalls бяха извикал, са имали мъгливо изчервен леко. Тя наклонено срещу ловджийски рамо и усещането, че нищо не би могло да съсипят й щастие.

  Те са били замислени да се.

  "Мама, вас казаха, че са напуснали, когато сватба е над?", каза Хънтър, sighing в разочарование. Това бе неговото сватба нощ и майка му помогна да обхванете всички домашни и всичко грижи на. Освен сега тя бе постоянния в своята всекидневна, не позволявайки ловец, за да заеме новия съпруга на легло.

  "Знам, но Аз само исках шанс да кажете сбогом на ви два лично, преди I наляво." каза тя и впечатли да прегръдката ловец. Мъгливо вече беше строен изчакване за него. "Аз искаше също да ви уведомим, тя е бременни. Мога да миризма го върху нея."

  Ловец замрази и поглеждали мама му в шок. "Не, това не може да стане, че бързо.... може да го?"

  "Очевидно. Congrats, татко". Неговите мама смял и му даде целувка на стена, преди да се съживява й торби, които тя бихте набор от предния капак. "Виж ме ловец или аз няма да напусне."

 

‹ Prev