Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 48
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 48

by Tina Johnson


  "Zápach dobrý." Misty mu řekl jako ona prošli v kuchyni postavit blízko něho, kde byl fritovací zbytek slaniny. Měl desku s papírovým ubrouskem na pult, byl nastavení kusů na shromažďování mazacím tukem.

  "Doufám, že se vám to líbí do křupava." Řekl jí. "toast v troubě, mělo by to být uděláno jakéhokoliv druhého, pokud chcete přijmout." poukázal na trouby pár metrů a míchaným její ruku mitt.

  "Uh, zda mohu udělat." Misty řekla mu a sklouzl její ruku do zvláště. Obvykle zde právě používá topinkovač se zdálo trochu moc na snídani, ale protože jí nebylo vaření, rozhodla se jen úsměv a nod. Ona si všimli, jak stanovila pánev slow down na ostrově uprostřed, že nezdála být topinkovač nebo mikrovlnné kdekoli v kuchyni. Kdyby jeden byl skrývat.

  Sedávala na stolici na ostrov a sledoval ho dopekly slaniny. Vzal pánev na chladič procesoru a položte jej. On set slaninu se před ní a vytáhl desky z vajec si nechali oteplování v troubě, která byla v rámci sporák byl na vaření.

  "To je užitečné mít více než jeden trouby." poznamenal Mlha jak popadl pohár a některé másla a džemu z lednice.

  "Já obvykle nemusíte vařit pro kohokoli, ale já, když moje sestry přijde navštívit přebírají moje kuchyně." Lovec řekl jí, zatímco pořád vrhat kus slaniny ústa.

  "sestry, kolik sester máte?" Misty se ho ptal, zatímco ona máslem kousek topinky a bit.

  "Mám pět sester. Všechny z nich jsou oženil se většina z nich mít více dětí. Jsem dítě z rodiny." Řekl její při navršují jahodová marmeláda na kousek pečiva.

  Misty sledoval ho dát některé vejce na horní části jeho džemu a vyděsila. Myšlenka míchání vajec a pojistnou společně didn't sound velmi dobré, ale on to snědli a zdá se oznámení, že ona byla sledoval ho.

  "co se stalo?" Řekl její po dokončil se slaninou a vejci. Má na kontě si všiml Misty bylo jen jíst topinky tak se nechali většinu pro ni.

  "Byl jsem provozem na pozemních komunikacích, který měl dost děsivé útesu a jelena skočil do road a já swerved vyhnout skrytím a vypínání útesu a hit skály na druhé straně". Misty tlačil její kotouč od její po jídle tři kusy topinky a pár kousků slaniny.

  "Takže jsem za předpokladu vašeho auta by nelze spustit?" Lovec řekl jí zároveň začal zachycuje špinavého nádobí a čisticí do dřezu.

  "Jsem si docela jist, že je to činil. Musel jsem žádné buňce příjem volání o pomoc, a já jsem se snažil volají triple kdysi jsem našel váš dům, ale nebudou mi pomohl. Myslím můj účet skončila když můj táta zemřel a dali všechny své finance přidržením tlačítka seřadit věci. I had to go hovořit se svým ex krok matce za půjčku na dokončení školy, můj táta nikdy nezměnil svou vůli při rozvedená. Byl jsem na můj způsob její hovořit o své situaci když šlo všechno špatně." Misty mu řekl a povzdechl si, svou hlavu do rukou a snažil se dech na chvíli. To jen velmi drtivé.

  "Mohu mít automobil odtažen do mého domu a mohu podívat se na to pro vás." Lovec řekl jí jako sušené misky vypnuto po umytí a dejte je pryč.

  "byste to udělat pro celkové nováčkem?" Misty přivřely oči mu v překvapení.

  "obvykle nejsou, ale jste vstala jest děvečka v nouzi a vyložené v mém hradu, jaký druh gentleman bych být pomoci." Hunter přimhouřily oko na její jak se otočil a tváří v ní. "Dovolte mi několik telefonní hovory. Uvidíme, pokud mohu najít nějaké lepší oblečení a můžeme tento zmatek, byl váš krok matka očekává vás, potřebujete jí zavolat jí víte, že jste v pořádku?"

  "Ne, nevěděl jsem přišel. Chtěl jsem mluvit s její osobou, nikoli přes telefon, nemyslím si pokračování otočte mě, ale ona pokračování těžší říci "ne" se mi pokud jsem stojí v přední části její. Jen jsem potřeboval půjčku, mohu splatit jednou jsem graduate school." Misty řekla mu a postavili, pocit tuhé, bolest její crash rozhodně levé její bolestivé dnes.

  "Takže nikdo, kdo by všichni chybět cesta ven tady?" Lovec ptal jsem se jí.

  Kdyby mlha pocit pocit lipnice a tlačil ji dolů, že pokračování nikdy nebylo nic ale zdvořilý a užitečné pro její, a přesto byla úplně jisti, chtěla připustit, že by nikdo nechat ujít její pokud ona nezmizí.

  "Není alespoň několik dní, věděl jsem vedl tento způsob, pokračování miss me if I didn't show zálohovat ve škole". Misty mu řekl místo.

  "Potřebujete kohokoli?" Lovec ptal jsem se jí jako obrátil na dovolené.

  "ne dnes, oceňuji pomoci." Misty mu pocit poněkud nervózní sama s ním. Ona pokračování nikdy sám se člověk před kromě otce.

  ****

  Lovec vykopal přes její batoh a realizované jí vlastní oblečení s ní, i když ona objevila ani dát praktické oblečení v její zadní pack. Vytáhl z malé sundress. Ona měla tři košile a sun šaty ji zpět pack, ona musí být dezorientovaný, představit její toulání po její havárie není realizace, jak jí ublížit pokračování a snaží se získat nápovědu.

  Lovec cítil nutkání chránit její i z sama. Ona byla v žádném případě být toulání právě teď bez dohledu, dokud si byl jist byla více poškozených než se objevil na povrchu. He didn't zápach jakékoli vnitřní krvácení příznaky, ale to neznamená, kdyby využil své smysly jako nejméně sto let a byl z praxe. On přemýšlel, co by to bylo jako líbat její. Ona měla malé ústa a chce vidět ji se smát. Ona vždy vypadala tak závažné, že jestli někdo měl vůbec učinit poznámku k její úsměv, jen její radost.

  Dokončil volání tažení společnosti a pak se nazývá čištění společnosti, kteří přinesli také jeho dodání do svého domu a požádal je přinést některé extra oblečení. Podíval se na velikost její košile a její džíny a velikostí před zavěsit. Lovec nezastavil se domnívat, že ona nemusí bych ho jen převzetí, aniž by žádala své stanovisko.

  Šel zpátky do těla najít a našel Misty toulání se podíváme na všechny obrazy na stěnu. Některé z nich byly velmi staré a ulovených její funkci pomýšlela sama jednou zejména mu byla v podobě draka, jeho sestra měli malované krátce před jeho pokračování doma. Byl to jedna věc vzal s sebou, když se nechali domácí jako mladý dospělý drak a jeho první poklad. Jeho sestra byla v dřevěném rámu, později nahrazena zlata. Zpět v den, kdyby visel na jeskyně, kde schoval jeho bohatství, ale nyní ho hrdě jsme ji ve svém domě, aby mohl mít některé z jeho poklad v patře tvrdit jeho domácí jako jeho vlastní příliš. Draky vždy zanechaly svou stopu na věci. Byli velice územní.

  "To je krásná, jsem nic takového jste ještě nezažili před, vypadá tak skutečné můžete téměř dotknout mu je hrdá, podívejte se jak má jeho hlavu. Jeho rozpětí křídel je gigantický, vám to dělá chce natáhnout ruku a dotknout se ho, jestli měkkou jako skrýt krávy, nebo pokud má těžší váhy želvy." Misty mu řekl, ona se obrátil na úsměv na něj.

  "Krásné" roucho kleslo otevřené a vystavuje v horní části její hojné prsa. Lovec byl zaneprázdněn při pohledu na ně, když reagoval na její, ale byl to mluví o nátěr.

  Kdo byl umělec?" Misty ptali se ho zdánlivé netečný k řízu spadající otevřít další když poukázala na snímku.

  "Moje sestra malované m...". Hunter téměř řekl "e" a ulovených sám. "Ano, draků jsou vznešené a hrdá stvoření, i když bych si představit dragon bych mu chtěl být hrdí na to, že jeho blatníky byly nakonec dostatečně velký provádět ho bez ohledu na dobrodružství chce zážitek."

  Misty se zasmál. "Miluji. Já jsem si všiml jste ostatní dragon tématických obrazy po celém domě, vaši sestru natřete všechny z nich?"

  "Můj blízký sestra je malíř. Ona se většina z nich ano. Mám spoustu kamera v patře, draků, samozřejmě. To je můj nejnovější hobby. Máte nějaké koníčky si můžete vychutnat?" Hunter sdílené s ní něco osobního sám, jestli by mohl dostat ji sdílet více o sama.

  "Není skutečně hlavně zaměřovat jen na školu. Miluji zvířata. Mohl bych šťastně
strávit celý den s šťastný pes králíčků skotačících při hudbě od skupiny Rolling Stones na mé straně nebo petting s kočkou, kdo je obsah jen tak sedět po mém boku." Usmála se na něj.

  Lovec považován za její odpověď na chvíli se ptala, jak ona pokračování cítit, pokud dávala dragon, pokračování nikdy pet dříve, protože nemáte zájem o něj, ale viděl její seděl v přední části fire place ve své studii opírání se o velký pes, jeden k ochraně její když nebyla zde. Vždy si myslel psů byly poměrně blbý stvoření a draky a kočky bojoval za výkon příliš daleko, a proto neměl ponětí, jak tři sestry jeho si vzal kočkovití funkci přesuvníků vačkových hřídelů.

  Zdálo se jí věnovat své snímky a vychutnat si je fantazie, ale představ fantazie byla velmi odlišná od reality. Rozhodl se musel zlákat její před si zlomil reality. Ujistěte se byla na její cestě k v lásce s ním a pod vytáhněte z mate-Bonda předtím řekl její pravdy.

  Ona byla lidská, není řadicí, takže by mohl odmítnout Bonda předtím uvědomila si, co to je. Musela být zcela přijetí pro mate-bond do práce. Přesuvníky nejvíce věděli, co mate-bond byl a bude akceptovat, kdyby zjistili jejich potenciál mate příjemné. Ale lidská může paniku. Musel postupovat opatrně, pokud chce držet.

  Dospěl v podvědomí a dotkla se její blond vlasy a válcované a chunk její pramen vlasů mezi prsty. Tak měkké a glinted světel při válcovaná. Chtěl pohřbít svou prsty ve vlasech a potřete jeho tvář. Byl to kloubové přísavné zařízení pro zlato a její koblihy nebyl bílý blond, bylo více načervenalé zlaté blond, stejně jako jeho zlato pruhy v jeho jeskyně.

  On přemýšlel, co ona by si jeho poklady. Ona se nezdá chamtivých typu, několika ženy bylo pokračování do domu svého, že jeho sestra se poslali svou cestou v průběhu let byly přitahovány k jeho štěstí a velikost jeho dům, ani jeden nikdy si všiml malby jeho sestra, bylo jeho největší ceněný držení, což nelze vyměnit.

  Misty zamrzly a Hunter byl netečný k její oči získávání všech velkých jako dívala se na něj. Začala zatáhněte zpět a její roucho klesl natolik otevřená ukázat dusky barva její bradavky. Když dosáhl až vytáhněte její vlasy z jeho rukou a udělat krok zpět, poklepem na stěnu, dívala jako zpanikaření jeleni téměř když konečně se podíval dolů na tvář.

  Že jeho dravých instinktů kop a vzal krok vpřed.

  ****

  Misty civěl na něj, pocit zdi kopat do její zpět. Cítila přívod vzduchu v celé její exponované kůže a dosáhly drog a její roucho společně na pokrytí sama. Navzdory podívat se na jeho tvář, byl to rada násilné.

  Ona nebyla použita k muži při pohledu na její jako ona byla krásná, či žádoucí, a zde byl při pohledu na své vlasy jako by to bylo nejvíce fascinující věc na zemi. Ona si uvědomil, že její prsa byla většinou nekrytých a přesto pokračování se zaměřujeme především na její vlasy. Ona byla zaměněna. Byla to zda měla cítit vyděšená, nebo pokud se uzel jí podřezal krk od pocit nadšení z jeho dotek. Byl tak blízko mohla zápach ho. On taví jako kůže a mýdla a slaniny.

  Když položí ruku na stěnu hlavu a naklonil do její a zamlžené didn't odklon, vecer kamenů její místo právě upevněn sám s jednou rukou na jeho pravé straně. Mohla přesunout pryč pokud chce příliš a protože jste jí pasti, neměla boj se diskutuje o to bylo moudré rozhodnutí, počkat a uvidíme, co budeme dělat dál.

  Byl to krásný man. Vyladěný, svalová s tmavší pokožkou naznačující strávil mnoho času venku. Byl široce osazená a reality odtrženým technokratům, aby její pocit petite a žensky. To byl divný pocit jí cítit tak malé vedle něj. Ona byla průměrná výška s křivkami téměř jí do double digit šaty velikosti s velkými prsa, že nemožné nalézt košile a šaty to draw nežádoucí pozornost její aktiva. Má tendenci se oblékat poměrně běžný většinu času.

  "Líbí se mi zlato." Řekl jí, šeptá téměř v její ucha. Ona třásli jako jeho dech se dotkl její sluchátka do uší a krku.

  "Zlaté...?" Misty šeptá zpět pocit mírně zmatený, dívala na jeho tvář slova nejsou zcela registraci, co tím měl na mysli.

  "Vaše vlasy je zlato. Že pokud se blyští světlo dopadalo. Chtěl jsem se jí nedotýkejte." Řekl jí. Nepohnul se k ní, didn't zatlačte do ní nebo stiskněte její znovu, ale byl tak blízko cítila teplo jeho těla. "Já vás najít krásné, ale musíte vědět jak krásné jste".

  "I... uh..." stammered mlha a třásli jako jeho druhé straně a konečně přišel a začal se dotknete její vlasy znovu tiše. To bylo pravděpodobně špatný nápad, ale ona nemohl odolat mu nebo odtáhněte byla ani zda chce příliš. Ona se nikdy skutečně odpovědět mu.

  Misty si uvědomila, že chtěli vidět, co by rád ho políbil. Ona očekávaná by bylo jako neočekávané jako všechno ostatní, že pokračování zkušené tak daleko od havaroval její automobil. Ona naklonit hlavu na stranu a zavřené oči při jeho úst přišli o své uši a levé a jemný polibek pod její ucha.

  Ona si uvědomila, že by mohla mít zemřel a chtěli žít jen málo. Pokud ona pokračování vytrženy její automobil na pravé místo vlevo, ona pokračování padli do rokle a tam je velká šance že pokračování bude dočištění její vypnutí skály pod spíše než postavení v tento muž dům sní o líbání horké cizí. Je z ní cítit vznětlivý.

  Ona se cítila jako ona mohl slyšet její vlastní srdce bití a bylo hřmotem ve své uši. Ona naklonit hlavu další na stranu a téměř close to the tourist attractions nahlas při ruce, která byla dotýkat její vlasy přesunuta do šálku na straně její tvář jako on osázené malé pusinky nahoru a dolů její krku.

  Misty povzdechl si jako políbiv cestu zpátky z jeho povedlo ucuknout za cenu luxace klíční kosti na spodní části její brady a pak zasadil jemné ale pevné polibek na její rty. Jen si povzdechla a parted její rty. Ona se zajímal o split second, pokud bylo hloupé, že to byla její první polibek na téměř dvaceti tří let, pokud polibek když ona byla v první třídě spočítat.

  Ona přinesl zbraně a balené kolem pasu a políbil ho zpět. Když tlačil její pevně ke zdi s jeho tělesné hmotnosti by cítila jako ona byla tavicí proti němu. Její kolena šel slabé a prohrála sledovat jeho jazyka dohledat její spodní lem a dopídit se jí, když konečně otevřela ústa on uvrhly jeho jazyk v ústa a políbil její hlubší.

  Misty by se mohl cítit jeho jazyk v rozepnutém a ústa a jestli by měl být stejně dobré na jiné jako byl líbání. Stisknutí tlačítka ona její prsa proti němu a cítil její žaludek začít clench když ona se cítila jeho tloušťku prostřednictvím jeho džíny, stiskněte tlačítko proti její nohu. Byl velký jako zbytek ho a ona se cítila panice, protože ona nevěděli jak pokračování dokonce fit společně, pokud to šlo. Její nedostatek zkušeností se dostal do cesty.

  Začala zatáhněte zpět a on zvednul hlavu a podíval se na ní. Jeho oči byly tmavé a uzávěrku a jeho rty byly oteklé z líbání jí.

  "Nemůžu..." zadrhává. "I... I... Nemusíte nechápejte mě špatně, jste velmi atraktivní, ale já si myslím, mohu to hned."

  Lovec vydala své a zpět, dávala určitý prostor. Podíval se na ni na okamžik pozorování její.

  "panenského?" a nakonec se jí zeptala.

  Zarděl mlha a klesl její pohled na zem a pokaždé kývli. "Byl jsem příliš zaneprázdněn školy, nikdy jsem neměl čas na datum nebo zahrávat si s chlapci, nebo dokonce jít do stran. Litujeme , ale nechtěl jsem na mysli vést."

  "I'm pacienta." Lovec řekl jí. Pak se naklonil dopředu a políbil horní části přemýšlejíc před krokování zpět. "Našel jsem vám šaty ve vašem zpět pack. Když vaše auto dostane zde byste měli mít zbytek věcí a můžeme vidět, co musíme udělat pro vaše auto."

  "oceňuji to." Misty mu řekl. Její celé tělo pocit achy a téměř si přejí měl nemůže nechat její rozjezd. Ona se ptala co by bylo s ním, zamotaných v listech, jeho ruce v celé její tělo.

 
; Misty si uvědomil, že navzdory kolik má na kontě vypadalo, že chci jí, že pokračování vzhledem k její prostor a ustoupila když pokračování zdálo strach. Přitažlivost byla rozhodně vzájemné a ona se zajímal , jestli možná letní krátkodobý flirt nebyl přesně potřebovala, aby její život.

  Možná potřebovala na nějaký čas trvat prozkoumat, jak by cítila ho a vložte školy na vedlejší kolej za několik dní. Možná dovolenou přesně to potřebovala v této situaci před odešla zpět do reálného světa se vypořádat se vším ostatním.

  Žijí v dočasné fantasy světa by mohly být hezké na přelomu ze všech tvrdé realitě stres z reálného života. Možná by pokračování získat znalosti a zkušenosti, které by se jí lépe ocenit dobré udělala, nebo získat její některé životní zkušenosti pochopila, proč bylo takové velké i všem ostatním.

  Jedním z důvodů byla vždy vyhnout pohlaví byla ona chtěla počkat na správný muž, ale ona pokračování nikdy nesetkal s nikým, kdo měl inspirovala jako je tato, kteří jen při pohledu na ní, její přemýšlet o sexu a přemýšlel, co by chtěl mít na ruce jeho šálek její prsa.

  "Pokud budete promiňte, půjdu vzít studenou sprchou." Lovec řekl jí. "Vaše oblečení je v patře. Obědvá s později budeme více hovořit poté. Po tomto vaše auto by mělo být zde a mohu podívat na to."

  "Ok". pokaždé kývli na něj a sledoval ho opustit své postavení v apartmánu sami. Ona se cítila nutkání ho a zastavit sama.

  Pokud šla v patře s ním právě teď byla velmi dobrá šance, že by se na sprchu a ona sotva ho znali. Jeho myšlenka oběd byl velmi dobrý výchozí bod. Aby mohli hovořit, lépe se vzájemně poznat a vidět, co rozvinuté. Byla to hledá vztah, musela dokončí školu, ale krátkodobý flirt za pár dní může být proveditelné.

  Ona se zajímal , jestli je pokračování být pacient s její nezkušenost a otevřít s krátkou krátkodobý flirt. Udělal to nezdá být typu mají cizinci v jeho prostoru, a přesto vzal ji s a se starají o její když ona byla bolí. Má na kontě vařené za její, on byl pacient s ní, vecer zřejmě jakýchkoliv postranních úmyslů mohla vidět a po všech byla kdo žalujícího jeho osobní prostor a majetku.

 

‹ Prev