Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 90
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 90

by Tina Johnson


  "Kas sa lihtsalt armastage mind juba?" pomises Misty suudlusi. vahel

  Jahimees ei pea kaks korda ütlema. Ta üles ta seadis talle voodi peal. Ta võttis aega, et riideesemed eemaldati enne liitumist ja põlvitamas jalge vahel. Vajutades kergelt suudlused, tema sisemine kintsud hõõrus põse vastu tema nahka õrnalt nagu ta töötas end üles. Ta surus oma suu tema vastu. Niuhti üle oma keelt, mis paisus paistes kliitorit temaga põnevust, ta tundis end suureks kivikõvad kui ta kuulis ta oigeid ja arch tema keha tema suust välja. Tema aeg, ta lakkus ja suudles teda aeglaselt. Ta pole kiiret. Tema tõi oma kätt üleval paigutada see tema alt ja hoia teda, kuni ta peitis näo tema vastu ihu. Lakub ta katkestab ja oma keele oma urust ta vaheldusid vahel pöörab tähelepanu tema sooja ja see oli talle paistes mügarik krabad voodilinad ja kisendab.

  "Palun kütt, ma tahan sind," Misty puhisenud tema puusad pöörata tema vastu, tema soov läbi reite, tema nägu.

  Haletses ta soove, kütt surus end ülespoole ja pühkis näo kätega enne teda suudlema . Ta haaras ta rindu pihus mõneks minutiks ja silitades nibusid sõrmed nagu põlvili ja reite vahele mahtus ta tõukas ta jalad rohkem laiali. Kokkuleppele nende vahel ise ta lasi oma riista press tema vastu niiskuse. Sile ja soe ta oigas suhu nagu sundis ta end aeglasemaks nii, et ta ei teeks talle haiget. Tuleb tahtmine teda domineerida ja kasuta oma keha enne, kui ta oli küllastunud valdas teda, kuid loodetavasti on piisavalt muudel aegadel on raske kiiresti loomalik mürada. Täna, ta vääris armastav ja hea mälu olema.

  Sammkäigupedaali tema türa temasse aeglaselt, lükates kuni ta lõi teda neiu peas. Siis võttis ta tagasi vaata teda hetkeks.

  "Kas olete valmis?" sosistas ta temaga, otsib ta nägu. "Proovi rahuneda , siis mõnikord teeb esimest korda."

  "Tee seda, ma pole äpu kütt," ütles ta ja jahvatada Misty puusad üles, et rohkem tema riista sisenes ta ja andis talle muiates ja kraapis ta küüned ära tema selja taga.

  Sisiseb, Hunter imiteerida puusad raske, rebivad läbi tema hüümen. Ta käega löönud aga siis võttis hinga sügavalt sisse ja keskendus suudleb oma käe ja rindkerele ta pikkamisi hakkas liikuma tema sees. Jahimees toestada ennast paremini. Üks käsi ja pani oma käe alla nende vahel. Mängi tema kliitorit ta libises sisse ja välja. Misty on virgumisele vedeliku aitas oma riista liigu sujuvalt nagu ta mängis tema kliitorit. Tema sõrmed kurnatud rütmi oli talle lõpuks maha oma pea tagasi ja ole vait oma silmad lahti. Tema hingeõhk longanud kurgus, ta hoidis oma hinge. Tema keha võlvitud talle vastu nagu oma sõrmed tegi kiirelt ehitise pinget oma keha.

  "Tule minu jaoks Misty, ma tahan sind vaatama tulla. " Hunter ütles talle, tunne omakasupüüdlik, teades, et ta kuulus talle isegi siis, kui ta polnud veel valmis tunnistama. Ta oli ta.

  Vajutades raskem oma sõrmi, ta hakkas ennast kiiremini kuni ta tõukas ta üle ääre. Pigista ta käperdas teda kõvaks, ta pilte teinud tema vastu. Väike poolküpsed kostis temalt nagu orgasm purenud tema, tema varbad keerdunud ja ta jalad värisesid. Tema sisemus tõuganud teda üha uuesti ja uuesti, kuidas ta kolkis voodi peal. See tõukas Hunter üle serva ja ta lasi välja tõeline pingutus nagu oma riista pihku taob tema sees ja ta tundis, et ta vabastab väljavoolamist.

  Kiire hingamine, ta surus ta laubal vastu ja kihistas naerda kihistades kui ta avas üks silm, piilus teda.

  "Tahan seda uuesti teha?" sosistas Hunter, oma riista tasapisi jälle kõva ja ta tõmbles, et ta tundis seda.

  "Nii ruttu?" ütles, üllatab udune.

  "sinu jaoks? Alati." Jahimees naeratas ja suudlesin teda. Tõmmates talle tagasi ta libastus ta üle enne, kui ta oma käed ja jalad. Ta pani oma käe talle jalge vahele, ta nagu ta paitas karika tema tagumik ja haaras ta põskedele liha ja naudib seda, kuidas nad täitsid oma kätt.

  "Oh," ütles, vajutades vastu Misty teda ja naudime raske tunda oma sõrmed katsub tema ihu. Tema sõrmed talle sisse pressitud ja jättis ta end soojaks.

  Kummardus üle ta tagasi, Hunter hammustas teda õlale ja nõudis ta.

  **************************

  "Hunter, me peame rääkima," lausus Misty paar nädalat hiljem. Seks oli vapustav, iga kord tundus põnevam ja parem kui eelmine. Jahimees kiindunult armuke, aga ta ülbe ja nõudliku magamistoas, Misty oli rohkem harjunud seksi.

  "Millest?" ütles ta nagu ta jahimees pisut oma hommikusööki võileib.

  "Sa oled lohe," Misty tõstatas ta kulmu vaatas teda. See oli nii, et ta ei tööta täna kliinikust loomaarst, aga ta tahtis, et ta keskenduma elevant toas. Lohe sel juhul.

  "Kuidas siis jääb?" küsis ta üritab seda vestlust vältida. Ta rääkis talle tõtt, kuid ta ei tahtnud minna suur detaile. See oli halb, et tal oli ikka püüan teda veenda, et temaga abielluda ja see tähendas tema pere llmud mingil hetkel.

  "Sa tahad minuga abielluda, eks ju?" Misty astus üle ja viskasime oma võileiva. tema kätt ja varastas selle. Suur amps, ta näris mõtlikult nagu naine vaatas teda.

  "Hei! Ma sõin," Hunter näppas selle eest, kuid Misty hüppas välja tema haardest.

  "esimesena rääkida, siis sa võid süüa." Ta naeratas talle ja võtsin teise ampsu oma võileiba. "See on hea."

  "Ma tean! See ongi põhjus, miks ma seda sööb." Jahimees ja siis silmitseb ohkas kui ta taipas ta ei kavatsegi nihkuda sellest vestlusest. "Kõik on korras, millest sa rääkida tahad?"

  Misty vaatasin Hunter tagasi külmikusse panna endale veel ühe võileiva aga vähemalt ta kavatses temaga rääkida sellest praegu.

  "Su ema helistas ühel päeval, kui sa olid hõivatud." ütles ja peaaegu naersin Misty kui ta lämbus lihatüki pistis suhu.

  "Mu ema helistas ja sa ei öelnud mulle?" Jahimees köhatas veel natuke aega ta köhatas kopsudesse. Vaimusilmas oma ema ja tema tehtud koos Misty taha varjata kivi all. Ema oleks kas täielikult teda armastada, või vihkad teda, ja oht ähvardab teda sööma Misty polnud midagi ta tahtis sellega tegelema.

  "Ta on kena," lausus ilmel ja siis Misty astus tema juurde ja patsutas ta käsi õrnalt. "Meil oli meeldiv vestlus ja ta tuleb meile külla. Ma arvan, et ta tahab minuga kohtuda enne, kui me lõpetame arutada võimalust abiellub."

  Jahimees raputas pead: "Ei! Sa kutsusid ta siia ilma minu käest küsid?"

  "Ei, vestlus läks rohkem teada saada, et ta oli naine, kes ma olin, ja mina ütlen talle. Ta ütles mulle, et ta on su ema, läks ta segaseks, ütles, et ta tuleb siia niipea kui ta saab ja ma polnud liikuda. Ma ütlesin talle, et ma teadsin tõde sinu ja ma olin sellega rahul. Siis ta ütles mulle, et ta oli tõesti tuled välja ja pärast paari minuti pärast ta kinni." ütlesin vaikselt, Misty tema paanikas. "Oh, olge nüüd, ta ei tundunud nii halvasti."

  "Sa ei tunne mu ema!" Jahimees ütles oiates. Ta armastas oma ema, aga niipalju kui ta oli, aga ta oli ikkagi põlvili poisist, kes poleks olnud mees juba sadu aastaid.

  "suur hirmuäratav lohe kardab tema ema? " Misty hakkas naerma kuni jahimees haaras ta ümber piha ja tõmbas ta tema vastu.

  "Minu ema on väga muljetavaldav draakon." sosistas talle ja jahimees siis andsid talle karistab musi piinab teda tema ema. Lükates toidu- ja taldriku äärele ta tõukas Misty leti külge ja laseb oma käed risti-rästi üle kogu ta keha.

  "Kütt" oigas nagu tema kätes Misty töötas teel alla. Ta pihus hoidnud oma rindu ja mängis ta rinnanibud ja olid talle kiiresti hingeldades. "Liiga palju riideid seljas, võta särk seljast."

  Hunter lase ta piisavalt kaua, et oma särgi seljast ja siis läks tagasi seista jalge vahel. Aww, oli pikk pidžaama särgi all pole. Ta oli üllatunud, kerge ligipääs ja läksin tema bänd tõmmake pidþaama püksid alla, et vabastada oma riista kui uksekell helises sega neid.

  "Neetud! Kui see mu ema, ma olen kavatsenud sulle Misty." Jahimees teda pahandanud, ta kiiresti krabas tema särgi seljast maha.

  "Sa lubad?" Misty hüppas letile ja hõõrus riista läbi loigu. "heastada mulle hiljem?"

  "Mine, ole rahulik, ma tegelen sellega, kes on ukse taga." Jahimees jälgis teda lahkuma enne särki tagasi oma pea kohal. Ta armastas rindadega mängimine aga vaadata kõikumise puusa ja tagumikku, kui ta kõndis välja. Samuti oli eriline koht tema s�
�dames. Tahtmine teda jälitama ja väänata oma üle lähima objekti nii, et ta võiks mängida koos temaga kunagi sai vanaks.

  Kõndima ukse avas, et leida oma ema seisis koos oma kotid.

  "Ema, mida sa siin teed?" Jahimees ütles vilkuma shokis ja automaatselt astus sammu tagasi sisse lasta.

  "Mida teie arvate? Mine ja otsi endale kaaslast. Inimese sõber. Ja ära arva, et keegi?" Tema ema torkasin teda õlga. "Sul vedas, et su õed ei ühine minuga."

  "Oh jeerum ema, ma ju ütlesin talle minust rääkida. Ta vajab aega kohanemiseks. Palun ärge hirmutage teda maha," ütles Hunter oiates. Ta võib ka lihtsalt pilt tema õed üle uduste ja tema sai ülekoormatud. Ta tegeleb lähksin naiste kaagutamise oma elu ja ta oli nendega harjunud.

  "Ärge olge sellised vingujad kallis, sa oleks pidanud rääkima. Nüüd, võta mu kotid tuppa ja saame hakata pulmadeks valmistuma." Tema ema pussitanud ühte oma kotid ja tema käed ja vaatas teda ootusärevalt, ei võta eitusega .

  "Ema, sa pead andma Misty aeg. Teil on olnud tuhandeid aastaid mõistnud meie eluviisi , ta oli paar päeva. Sa ei saa lihtsalt panin talle meie maailma ja loota, et ta kõigest aru." Jahimees haaras kotid, ta pidas oma ema, saates talle tuba.

  "uju või upu kallis, ta uju või upu." Ta naeratas talle poja ja patsutas talle õlale.

  "Ema, ma ei taha, et ta end niimoodi. Ma tahan, et ta tunneks sobib abiellumine ja olla osa meie perekonnast. Luba mulle, et sa ei tee midagi, mis hirmutab ta ära. Ma vannun, et kui sa jääd, siis ma ei räägi sinuga enam kunagi. Ta on mu sõber ja ma ei lase sul teda traumeerida." Jahimees pahandanud, tema ema ei ole täielikult tema usaldamisest.

  "Sa oled nii tõsine sellest tüdrukust?" Tema ema jäi äkitselt ja pani oma käe tema kätt ja ta oli talle näkku.

  "Muidugi olen. Kas sa arvad, et ma oleksin talle öelnud, et ma olin lohe kui ma polnud?" Jahimees tundus laksu käe tema nägu. See tundus loogiline, et te ei usalda oma kõige väärtuslikuma saladusi, vaid keegi teine.

  "Noh, su õde on teinud lolle asju läbi aastate, ja ma arvan, et see on alati sinu kord midagi teha sa rumalam kui minevikus teinud oleme. Arvestades kõiki asjaolusid, mis räägib inimene sina oled lohe, peiduurgas pole kõik loll kui sa arvad, et sul on tunded. Tõelise kaaslase võlakirjad on haruldane." Ta naeratas, ta astus tuppa ja pane ta käekotti ja jakk voodi peal nagu jahimees pani oma kotid maha.

  "Kui sa teed midagi, mis ta ema, ja palusin ma mõtlen midagi, ma ei lase sa kohtud oma lapselastele." jahimees ei tahtnud midagi ärritavat Misty. Ta tundis end kaitseb teda ja ta ei kavatsenud tema ema, heade kavatsustega või mitte, mida iganes, et teda ärritada.

  "Ta on loomaarst. Ta ei saa olla nii halb, kui ta eelistab üle enamus inimesi." Tema ema andis talle kalli ja seejärel patsutas ta põske. "Ma olen näljane, mis toit teil on?"

  Ohates jahimees andis talle kiire kalli tagasi ja siis raputas pead. "Ma toon sulle lõunat. Lihtsalt käitu hästi?"

  "Ma luban, et ma ei tee midagi normaalset ema ei teeks." Ta naeratas talle simuleerivad süütus ja Hunter oigas sisemiselt. Ta kartis. Tema ema oli sündinud tülitegija.

  *******************************

  "Nii, et sa oled Misty?" küsis ema hunteri teda, kui ta istus laua juures lõunat sööma. Jahimees oli keedetud ja Misty olid peaaegu otsustas mitte nendega ühineda. Ta otsustas, et vaatamata jahiliste muret oma ema, ta tahtis temaga kohtuda.

  Kui ta kavatses osaleda koos Hunteriga ta ei saanud lasta tema ema teda hirmutada. Väidetavalt oli väga vana Karinna, kuid ta ei näe päevagi üle kolmekümne. Misty leidis see huvitav. Tal oli hetkeline mõelnud, mis siis juhtub, kui ta vananeb nagu inimene ja Hunter ei teinud seda.

  "Ma olen vaimustuses, ja sina oled Karinna, Hunter ema." Uduste ütles ja seejärel kiiresti võttis lonksu vett tema varjata imelikkus tundis ta kõike. "Hunter ei teadnud, et sa tuled."

  "Ma ei taha anda talle võimalus varjata." Karinna naeris ja naeratas Misty. "Või peita kiluvõileiba. Ma ei usalda minu poeg mind kohtuma kui ma hoiatasin teda."

  "Huvitav," vastas ja kõhistas naerda. Misty Oli nakkav naeratuse Karinna ja hoolimata intelligentsi, tema silmad, ta tundus nii süütu oli raske uskuda, et ta on kõike muud kui ohutu.

  "Niisiis, te kavatsete abielluda mu poeg?" küsis ta otsekoheselt, Karinna ei peksa nagu kass ümber palava pudru.

  "Lõpuks," ütles, punastad ja Misty vaatas kütt, abitu. Ta istus uuesti oma käed risti ja kasvatas laupa. Tema oli see, kes otsustas istuda lauda koos oma emaga, ta saab hakkama.

  "Noh, täiuslik, kuid me saame hakata enne, kui olete pulmaplaanid beebid." Karinna ütles ja tõmbasin välja sülearvuti tema tagataskusse ja küsis jahimees, mine talle pliiats.

  "Lapsed?" hingeldas Misty ei ole olnud, mis tekivad temaga. "Olgu, ma just lõpetasin kooli, kütt ja mina saime. Me vajame aega kui paar enne seda, kui me isegi ei mõtle lapsi, eriti siis, kui ta elab sadu aastaid. Ma ei arva, et me oleme igal kiirustada."

  "Kuidas te arvate, nagu kaaslast, saaks pikaealisus? Paaritumise temaga ja tema järglane, draakoni DNA siseneb teie verre ja pikeneb ka oma elu. Sa ei saa muutuda kujumuutja, aga lapsi pole, pole eriti pikk tööiga. Nii, et ära võta nii pikk, et teie otsust." Karinna ütlesin talle otse. "Ei küti sulle midagi selgitama kaaslane bond?"

  "Ema, ma toon sulle pen, aga kas sa palun aeglasemalt kogu selle lapse ja abielu rääkida? Misty vajab aega kohanemiseks ja sa oled lihtsalt ta kiusamine." Jahimees tõusis püsti tõuseksid leidma pliiatsit, kuid tema ema andis talle karmi pilguga enne lahkumist.

  "Kuidas te kohtusite?" küsis Misty põgusalt vaadates Karinna teda.

  "Mu auto läks katki, ja ta aitas mind. Ma lähen tagasi kooli ja ta veenis mind, et avada kliiniku loomaarst siia, osaliselt sellepärast, et ta tahtis lnimestel on mind paremini tunda. Me rääkisime palju kui ma lõpetasin kooli ja siin ma nüüd olen." Uduste andis talle lühiversioon, jättes välja infot oma isa surmast ja kõik muud asjad.

  "Kas sulle meeldib mu poja, kuna ta on rikas?" Karinna teda lähedalt. küsisin

  Misty lämbus veega ja pange ta maha ja vaatas teda šokeeritud, Karinna küsimus. "Ei."

  "Oled sa kindel?" Ta vaatas Karinna kitsendanud naisesse, kes istub tema vastas. "Ta on kena ja väga rikas. Sa tundud nagu tavaline tüdruk, sul võiks palju hullemini kui Hunter, isegi kui ta on draakon."

  "Madam, kogu austuse juures ma armastan oma poega. Kui ma temaga abielluda, sest tahan veeta oma ülejäänud elu koos temaga. Mul on oma raha. Ma tulin raha. Ma ei kuluta raha mul on, ja kindlasti ei vaja oma poja raha. Ma olen väga solvunud sa üldse midagi sellist soovima." Uduste ütles, tunnen kuumust täita ta põsed nagu ta sai vihaseks.

  "Ma tegin kindlaks, et ema ei saa olla liiga ettevaatlik." Karinna lõdvestunud ja andis Misty rahuliku naeratuse, mis olid udused tahtis talle pähe panna lauale.

  "Kas sa pole kunagi mõelnud, et kütt on täiskasvanud mees väga, väga pikka aega. Sõna otseses mõttes?" küsis ta, tunne Misty peaaegu solvunud, jahimeeste nimel, oleks tema ema teda kohelda nagu laps.

  "Jah, ja sina oled esimene naine, keda ta on huvitatud olnud. Kõigi oma aastate jooksul täiskasvanuks. Kas saad aru, miks me nii tema pere võib olla natuke kaitseb teda?" küsis Karinna Misty, nagu see oli kõige mõistlikum iga päev vestlust.

  "Kas sa tõesti siin sellepärast, et tahtsin proovida planeerida oma pulmi, või tulid siia, sest sa tahtsid mind ehmatada välja ja veenduge, et ma ei kasuta teda?" Misty tõusin püsti ja astusin Karinna plaanid välja marssides toast välja. Kui ta andis talle vastust.

  "Mõlemad." ütlesin ning Karinna tõusis püsti. Jahimees astus tagasi pliiatsiga käes ja heitsin pilgu kaks naist ja instinktiivselt astus sammu tagasi.

  "Mitte minu köögis nihkuvad, ema." Ta rääkis oma ema annab talle pilgu peale ja siis kõndis Misty ja pani oma käe ümber tema õlgadel. "Kas sa tahaksid minna metsa jalutama. Minuga?"

  "Mulle meeldiks ka," ütles ta ja Misty naise käe. Tema nägu, kui ta rahulolu pehmeks vaatas talle otsa. Ta tõesti uskus teda õnnelikuks teha.

  "Siin on su pastakas ema. Hoia pahandustest eemale, me tuleme varsti tagasi." ütles t
a ja viskas sulepea üle toa, tema ema, kes püüdis seda instinktiivselt.

  "Ära tee midagi liiga ohtlik." helistas pärast neid Karinna naeratades. Tal võib olla ärritatud Misty, aga tüdruk võib olla tema ise. Ta polnud Närtsinud lill; ta peab olema raske ellu lohe. Ta teeks. Nüüd ta lihtsalt pidi helistama Hunterile õe liiva öelge neile, et valmistuda pulm.

  Rahul ta hakkaski kirjutama märkmeid, mida oleks vaja, et pulmadeks ja külaliste nimekirja. Nad ei tea, mis neid tabavad, siis oleks kõik planeeritud ja valmis minema enne, kui nad ei surugi oma saba taga.

  ****************************

  Jahimees astus uksest välja. tema maja taga. Koos Misty ja viis ta sügavale metsa ja jalutas temaga. Lõpuks ta toetas teda puu otsa ja suudles teda. Lükkasin teda särgi üles nii, et saaks teda silitada suurte rindadega ta surus puitu.

  "Kaunis Misty, mul on kahju, et me hommikul segati." Ta sosistas talle, surus ta suudleb teda vastu kaela ja ta töötas kuni talle kõrva.

  "Su ema on midagi muud," pomises Misty talle ja tema hambad näkanud oigas tema vastu nahka. "Meil on palju rääkida, Kütt."

  "Jah, aga me saame nüüd suudlema ja räägime sellest hiljem ," Jahimees naeratas talle ja siis pange ta suu kinni vajutades tema huuled. Oma keele domineeriv talle suhu ja ta ei lase ühtegi sõna öelda. Tõmba ta püksid alla ja tõmbab, pits püksikuid kandis ta kuni nad paljaks käes hoidis ta kolis ta vöö ja töötasid ennast välja tõmmates püksis. Rabasime ta püksid alla kuni ta õnnestus ta välja astuda ühel jalal ta tõstis temakese kätele.

  "Paneksin su jalad ümber oma vööl," lisas ta käskis tal nagu ta paugutas vastu puud ja tema riist lipsas kogu tee tema sees samal ajal. Misty mässis ta käed ja jalad ümber ja haardunud ta kinni, kui ta hakkas teda keppida vastu puud.

  Tunne, kuidas koor teda tagasi sisse pressitud läbi tema särgi ja teadmine, et nad olid väljas looduses putukate ja mustus, tundis ta nii siivutud. Ta paljastati ja enamasti alasti koos tema särgi surutud lõpuni kuni talle kaela, et ta näeks tema rinnad põrge üles ja alla nagu ta võttis ta kaasa.

 

‹ Prev