Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 93
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 93

by Tina Johnson


  Löö teda jälle, ta põrnitses teda. "Ja see on selle eest, et rikkusid jahiliste näolapi pärast meie pulmapildid, ja see on mind rikkuda minu lilledest te olete idioodid."

  Ta lõi ta iga avaldus koos talle lilli kuni mees jukerdas paneb oma käed üles näo ees, millel on shokeeritud näoilmet.

  "Isegi siis, kui sa võidad, mis sa ei, ma ei abiellu sinuga, kui oleksid viimane mees maamunal. Teil on vaja ja leidke oma semu asemel kahtlaselt pulmad teiste inimestega. Võite valida, kas istuda tugitoolis vaikselt ja vait, või sa võid lahkuda. Kui otsustate jääda, siis saab kõige paremini teie väga ideaalseim käitumisele, või sa kahetsed. Kas on selge?" Misty kähvanud talle otsa ja osutas oma nüüd närbunud ja murtud lilled hunteri nõbu ja seisid külg külje kõrval koos temaga. Ta silma tõmmelnud viha ja ta tõesti tahtis talle vastu pead talle lilli.

  "Jah, madam." Ta neelatas ja aidanud.

  Jahimees naerma pahvatanud ja seejärel kogunenud Misty oma käte vahele ja kallistas teda. "Ma tõesti ei tahtnud seda kõigi ees. Tänan, et mu päästsid."

  "Ära tee sellest harjumust." Ütles ta pehmeks ja seejärel tema pilku kui ta nägi tema huultelt oli paistes ja tema silm oli pool kinni. "Sa oled vaene nägu, ma peaksin minema lõi teda rohkem koos lilledega?"

  "Ei, ma arvan, et sa hirmutasid teda päris hästi. Ma ei usu, et ta kunagi oli mõrsja pulmas talle vastu hakata." Jahimees hakkas naerma valjem ja jalutasin Misty üle pastoriga. "Oled sa valmis abielluma?"

  "Jah, aga ikkagi tahaks ma kägistan su sugulane." pomises ta nii keeldus ta vabaneda talle lilli ja hoitakse bukett tema ees, murtud ja rebitud, kus nad olid, ta hoidis neid rinnas.

  Ignoreerides kohiseb tema väike purse ja lahku kaks draakonid, ta keskendus pastor, kes andis ta vaatama enne tellimist talle, et ta hakkaks tseremooniat.

  "Kallid külalised, oleme täna siia kogunenud..." alustas pastor öelda. Publik juurdunud ja varsti kütt ja tema nõbu olid fogotten. Vähemalt ta ei lasknud neil ees vahetamast kelledel endast väljas. Ta oleks endast väljas ta taipas ta mõtleb selle peale. Ta ei tahtnud teda üle draakonid võitlesid, üks lohe oli tema jaoks küllalt.

  Ta keskendus abielluda mehega, keda ta armastas. Täna, see oli nende kohta. Ta tahtis, et teda Hunter armastasid teda, tema kõrval seista, ja isegi siis, kui ta ei nõustu alati oma arvamuse või tema võimalust, kuidas siin asju ajada, oleks ta teda toetada. Ta oleks ta tagasi ja tema küljes kinni. Isegi kui see tähendas tema perekonna karjub end siis, kui see on vajalik selleks, et neid endale saada, ära ole nii naeruväärne.

  "Kas sina, Misty, võta kütt oma seaduslikuks abikaasaks?" pastor viimaks osa ta oodanud. Ta prattled kohta veel mõneks minutiks ja tal oli kordama kõiki sõnu, ja ütlema "jah" talle küsida Hunter analoogiline küsimus.

  Lõpuks teatas ta, et Hunter suudled oma pruuti. Pöördudes vaatan Misty, Jahimees naeratas talle suur totakas irve, ta peaaegu unustad kõik see draama juhtiv kuni nende pulmas.

  Ta suudles teda ja ta ei märkagi aplausi. Kui ta suu vastu surutud, midagi muud olemas, kuid kaks neist. Ta loobus juba hävitatud pärit lilled tema käte ja mässis ta käed ümber tema kaela, küljes ripub. Ta tahtis lahkuda ja minna temaga praegu. Ta ei taha suhelda või suhtlema, ta tahtis lihtsalt üksi olla koos Hunteriga. Kõik, mis talle oluline praegusel hetkel oli tema.

  Ta tegeles pärast oma isa surma, kooli lõpetanud, amd avas oma loomaarsti kliinikus. Hunter oli puuduv tükk lõpetada oma elu. Ta teadis asju ei pruugi olla lihtne. Nad peaksid õppima suhtlema ja meeskonnana töötada üle aasta, kuid ta teadis, et ta on tema jaoks parim. Draakon, mees, mida iganes. Naeratav suhu võtta, et lohe vormi põhjustas see jahimees taganema ja vaata teda.

  "Millest sa mõtled?" sosistas ta temaga ja puudutas teda põsele pehmelt.

  "Olles, draakon, mees, meid... Ma olin lihtsalt üllatunud. Mõnikord ma tunnen nagu see on liiga hea, et olla tõsi. Siis ma mäletan su ema köögis õhku, ja su sugulane püüab kaklust alusta düðünümüzde ja see toob mulle kohe tagasi reaalsusesse." Misty talle öelnud.

  "Kuidas ma luban, et kui me kunagi oleme kogupere, nad ei juhtu meie majas koos emaga?" sosistas ta temaga ja siis suudles ta otsaesist ja haaras ta käe ja läks külalistele. Paljud olid vilistades ja plaksutasid, isegi paar sisistab olid hüüdnud, Misty punastad kergelt. Ta nõjatus vastu Hunter õlal ja tundus võib rikkuda tema õnn.

  Nad peavadki olema.

  "Ema, sa ütlesid, et sa lahkud kui pulm oli?" ütles, ohates, Hunter frustratsiooni. See oli tema pulmaööl, ja tema ema oli aidanud saada kõik koju ja kõige eest on hoolitsetud. Ainult et nüüd ta seisis oma elutoas, mitte lubades Hunter võtta oma uue naise voodisse.

  "Ma tean, aga ma tahtsin hüvasti öelda teie kaks isiklikult, enne kui ma lahkusin." ütles ta kummardus ja kallistada kütt. Misty oli juba üleval teda ootamas. "Ma tahtsin öelda, et ta on rase. Ma tunnen seda."

  Jahimees külmus ja vaatas oma ema šokis. "Ei, see ei juhtu nii kiiresti... see saab?"

  "Tuleb nii välja. Õnnitlused, issi." Tema ema naeris ja andsin talle musi põsele enne, kui jõuavad oma kodinad kokku, et ta ukse ees. "Vaata mind välja kütt, või ma ei jäta."

  "Okei, ma tulen!" Jahimees ütles, aidates tal haarake teisest kaks kotti ja viib nad välja, et tema auto. Püüan otsustada, kas ta peaks ütlema oma kahtlustest, emade Misty ta polnud kindel, et ta uskus teda täielikult.

  "Ma armastan sind, ma loodan, et ta paneb sind väga õnnelikuks. Samuti, ma ostsin teile rasedustesti. Nad on sahtlis külaliste vannituba. See on kolme pack, nii et sa võid võtta rohkem kui ühe, kui tõendeid vaja." annab talle poja kiire kalli, ta naeratas talle siis libises autosse, valmis lahkuma. "Ma igatsen su järele. Anna teada, kuidas asjad lähevad või ma tulen sulle külla."

  "Ma luban, et ma annan sulle mis toimub". Kütt kui ta vait pomisenud ukse ja lehvitas hüvastijätuks. Ta tundis end ikka shokk tema ema ütles, et ta on rase ja uduseid kahtlustatakse proovisin välja mõelda, kui ta peaks ütlema nüüd või oodata Misty hommikuni.

  Lähed trepist, lõpetas ta piisavalt kaua, et võta pudel veini, et ta ostis just tänaseks ja haaras kaks klaasi. Trepi peal seisma, mõistis ta kui ta oli rase, ta ei saanud talle veini. Kui ta selle ära jõi ja ei lasknud tal mingeid, oleks ta selgitada, miks. Jättes prillide ja pudel käes, ta läks üles ja sain aru, et tal oli temaga rääkida.

  "Misty?" küsis ta ning seejärel kangestunud. kui ta sisenes tuppa. Millega ta voodile, välja arvatud mõned pitsid reit alasti sukad ja püksipael. Ta pilgutas talle otsa ja juba unustanud, mis ta tahtis öelda.

  "Kas teie ema lõpuks lahkuda?" küsis ta, ja käega löönud. "Ma ei tähenda, et ma ei meeldi talle, aga ma tahan, et te kõik ise mõnda aega."

  "Jah, ta on kadunud." Hunter ütles ja õrnalt sulge uks tema taga, enne kui kõndides voodi kõrval istuda. Ta sirutas käe ja jala peal, vaatab teda hetkeks.

  "Kus on vein? Ma arvasin, et sa oled ära tuua? Mitte, et ma vajan alkoholi omada pulmaöö, aga ma tahtsin teha toosti." Misty küsis temalt ning istus kinni, tema rinnad üles ja alla nagu ta põivedel tähendavad seda tema kõrval voodis.

  Jahimees ei saanud midagi parata, aga jälgi reibas suurte künkad hüpelda igal pool ja siis vaatas ta lõbustas nägu.

  "Mu ema arvab, et sa oled rase." Jahimees polnud mõeldud välja pursata, aga ta sai nii hajevil, teda paljalt ümber kurve, oleks ta peaaegu ila jookseb, ta lihtsalt avas oma suu ja see tuli välja.

  Misty peaaegu naersime kuni ta mõistis, et ta on tõsine. "Kuidas see võimalik on?"

  "Noh, kui mees ja naine..." alustas Hunter öelda ja ta näppas ta õrnalt.

  "Ma saan aru kui beebi on tehtud. See tähendab, kuidas see juhtus nii kiiresti, ja kuidas su ema teab?" Ta ütles, ta kulmud kokku näitavad talle segadust.

  "Samamoodi, nagu mis tahes muu loom saaks öelda, et sa oled rase. Lõhn, hormoone muutumas. Ma arvan, et ta on piisavalt tundlik nina ta võiks selle lõhna." Jahimees ütles ja vangutas pead.

  "Kas see on põhjus, miks sa lahkusid veini all?" küsis ta, kui teda, tema mõistuse kääri püüan otsustada, kuidas seda olukorda lahendada kui tal oli t
õesti rase. Rasedus võib muuta paljusid oma plaanid ja ta tahtis last, aga ta arvas, et ta oleks rohkem aega. Laps kohe alguses uue abielu võiks natuke raskeks.

  "Jah. Me võime kindlalt teada. Mu ema ütles, et ta jättis meile mõned testid, et külaliste vannituba." Jahimees kõhkles. Ta polnud kindel, et ta tahtis teada täna. "Ausalt, ma olen terve, millel vahele sa testi hommikuks, ja ainult meie pulmaöö meist. Mitte kõik võimaliku stressi, et imikud või tulevikku. Ma tean, et kui te ei saa rahulikult keskenduda. Ma lähen toon karbi katsed ka nüüd."

  "Ta oli nii kindel, et ta ostis meile teste?" ütles ta pilgutas silmi. Misty üllatunult.

  Hunter noogutas ja siis tõmbas Misty tal süles. "Igal juhul veel ühe öö ei muuda asja. Tahan veeta oma pulmaöö keskendus oma naist. Ma kavatsesin oodata hommikuni sulle seda öelda, aga see lihtsalt libises. Mul on kahju."

  "Ma ei testi hommikuks, me võime jätta selle veini täna, ma veetsin terve see aeg hakkab sellest seisukohast võttes meie pulmaöö, ja lõpuks üksi. Ma ei taha mõelda ega muretseda praegu millelegi muule. Armatse minuga kütt." ütles talle, pakendamine Misty oma käed ümber ta kaela ja surus huuled tema. Tema suurte rindadega hõõrus tema vastu, narri.

  "Ma armastan sind Misty. Ma tean, et ma juba ütlesin, aga ma tahan sulle uuesti ütlema." Hunter ütles talle ja hellalt hoidnud teda oma kätel. Unustad kõik muud asjad, ta suudles teda. Tema sõrmed töötasid tema särgil nuppe ja ta laskis. Praegu kõik, mida ta suutis mõelda, oli ta sees ja soe keha, tundes ta õrna nahka ja ta oigab naudingut.

  "Ma armastan sind ka, Hunter." ütles ta tõukas Misty särgita tema õlgadel ja siis libistas põlvele panna tagasi voodisse. "alasti ja siia tulla."

  "Ma arvasin, et sa ei küsi,", ta läks oma ülejäänud riided ja liitusin temaga voodis, tema käed üles ja alla oma jalgu hõõrus see pits, tema reiest tippudest. "Te olete mehe märg unenägu. Kõverad kõiki õigeid kohti, ei ole häbiasi. Mida me teeme koos. Mulle meeldib see väga."

  "Me teeme rahulikult tunda kaunis." kui ta käed lipsas ohates jalge vahel teda puudutada intiimsem katkestab, ta sirutas jalad laiem, andes talle rohkem. "Mulle meeldib, kui sa mind puudutanud."

  Misty käe alla haarata oma riista ja silitavad teda kõvasti, kui ta mängis temaga. Ta tegi alati kindel, et ta sai ka ära, ta armastas seda temast. Ta oli ennastsalgav armuke ja tema rõõmuks näis, et see erutas teda. See oli erootiline vaadata teda rohkem äratanud rohkem ta kolis ja väänles ja oigas.

  Jahimees sulges silmad hetkeks nagu padi, tema pöialt hõõrus tipust oma riista õrnalt. Ta mässis oma käe tema ümber, pigistab teda kõvasti. Tundma rõõmu oma paksu sadulavöö käes. libiseb sõrme talle. Ta kiiresti oli puusa kaarduv üles oma rütmi silitades. Pöial vastu hõõrus tema kliitorit, saates talle naudingut lõdiseb selgroo nagu ta tõi ta lähemale orgasmi.

  "Tule minu jaoks, Misty. Ma tahan sind näha käes , kirg." Hunter ütles talle, haaras temast käsi tema riist, hoides seda kinni oma sõrmi, keskendudes talle mõnu. "Vajuta mu käe vastu, ma tunnen su seinad paiste minu vastu. Neelan mind."

  Misty oigas ja lõõgastunud voodi vastu, keskenduda sellele, mida ta tegi. Nagu ta kirjeldas ta tundis tema poole, ta tundis ta keha teeb täpselt seda, mida ta ütles. See oli nii kuum, et ta oli tema käed kinni. Oma jalad laiem, ta kummardus ta pea maha ta jalge vahele ja pani oma suu tema vastu kliitorit. Lakkuda ja ta, ta väänas oma sõrmi ja temast välja, ta lasi oma suu ta üle piiri plahvatusohtlikku orgasm oli ta käes oma hinge ja kogu tema keha värisema.

  Enne, kui ta jõudis alla tulla orgasmi, hakkas ta veel ühe ehitada, ja siis võttis ta näpud, asetades oma riista vastu tema avamine ja ennast ise sügavalt voldib tema sees. Teda suudlema, ta võttis ta üle ääre jälle mõni hetk hiljem, tema keha lükkasin teda vastu pehme madratsi alla tagasi.

  Ta armatses temaga enamuse ööst. Iga kord, kui nad ei puhka, oleks ta teda äratada teisele orgasmi ja kõik algab jälle otsast peale. Hommikuks, nad mõlemad olid nii väsinud, ja uduseid oli natuke valus.

  Jahimees lõpuks las ta magab, kuid ta ei maganud. Ta lihtsalt vaatas, kuidas ta puhkama, rahuloleva naeratusega tema huultel. Ta oli rahul.

  Kui ta ärkas paar tundi hiljem, oleks ta suutnud tukastamaks sisse ja välja pisut, ja ta sirutas. "Kas sa kohvi tahad?"

  "See oleks armas," Naine vaatas teda voodist välja ja saada hommikumantlit, seon vöö ümber keha. Ta oli pisut pettunud, sest talle meeldis vaadata tema ilus tagumik tema juurest lihtsalt minema jalutada, painduv iga sammuga. Kui ta haaras korraks rüü konksu otsa, viskas ta selle talle. Ta tõusis püsti ja panin selga.

  "Kui sa lähed kokk, kas sa arvad, et ma peaksin lõpetama teiste wc- sse ja... ühel päeval neid katseid su ema maha jättis?" sosistas talle, silmad pärani, ta pidas oma võimalusi.

  "Ma arvan, et sa peaksid. Ma lähen teen meile süüa, aga ma pean sind hoiatama, ükskõik millised on tulemused, ma plaanin toovad su tagasi voodisse ja algab jälle!" Hunter ütles talle muiates.

  "Ma olen tegelikult natuke valus," ütles ta raputab pead. "Vähemalt las ma võtan vanni, et leotada. Mu lihased kõik"

  "Kas ma võin sinuga liituda vanni?" Jahimees ütles, kulmud tõusid. Ta kujutasin teda märjaks, slick surnukeha vette. Tema vannis oli piisavalt suur, et neid mõlemaid, ja ta võis ta sõidab tema pähe vees. Erootiliste, ta oli fantaasia üha märjaks jälle kõva hommikumantli all.

  "Arvan, et sa võid hoida oma käed endale?" Tema laupa kasvatamine, ta oli üsna kindel, et kui ta oli vannis, ta ei peaks kaua rahustav.

  "Kui ma pean," Ta vaatas nii pettunud ta peaaegu hakkas naerma. Tõusvalt ta järgnes talle magamistoast välja ning võttis küll mööda koridori, kus ta läks trepist alla jäänud. Teades, et katse teda ootama, ta oli paha tema kõhule.

  Naine vaatas teda kaovad kööki, üle piirde enne vannituppa. Leida karp testikomplekte, loe juhendit ja tõmbasin välja üks roosa test. Ta võttis korgi maha ja istus potil. Pissib, tõmbus ta tagasi mõne sekundi pärast välja ja pange kate peal. Ta mõtles selle letile ja ootas. Loputamine, ta tõusis püsti ja pesi ta nägu ja käsi. Ta korjas selle üles ja libistas selle oma rüü taskus, ei taha seda tunnistada. Ta läks tagasi magamistuppa ja tema hambad pestud ja allakorrusele kööki.

  "Kas te tegite?" küsis ta jahimees ära peekonit ja mune. Ta oli hõivatud ranna röstib röstri, haaras plaadid ja mahla tassi.

  "Ma tegin, kuid ma ei vaata katse veel, see on mu taskus. Sa võid vaadata, kui sa oled valmis ja ütle mulle vastus. Ma ei ole kindel, kas tahan seda üksi vastu astuda." Uduste ütles tema juurde ja jalutas. Pane oma käed ümber keha, ta nõjatus oma pea vastu teda hetkeks ja sulges silmad.

  "See test ei muuda midagi udust, tead seda?" Jahimees ütles talle õrnalt, kui ta otsis ta taskuid.

  Ta noogutas ja siis raputas pead. "See võib muuta palju." Segaduses, ta polnud kindel, kas ta soovis teada testi tulemused, käsikaudu ajutine hetke soovivad jääda eitusfaasis mõlemal juhul, oleks ta peaaegu palusin, et ta ei ütle talle tõtt.

  "Ma mõtlesin meie vahel. Ma armastan sind, hoian sind hellalt, on sinu tagasi võtta ja olla sinu kõrval, isegi siis, kui olete paistes pahkluud ja kõht oma lapse. Ikkagi ma leian su kaunis ükskõik mis ka ei juhtuks, ja meie suhted võivad ellu jääda. Meie suhe jääb kestma igavesti. Laps vajab ainult meid mõneks aastaks. Kõik saab korda." Jahimees ütles, rahustav. Ta ei karda temaga lapse , tegelikult oli ta peaaegu lootes, et ta oli rase. Ta oleks olnud rohkem aega, et idee üle öö ja oli elevil võimalusele.

  "Ma olen rohkem mures, kuidas ma tegelen muuta, mitte meie suhet. Ma olen alati olnud nii keskendunud, ja kus ma üritasin minna. Ma ei mõtle enam, ja vaadata kellegi teisega kasvada." Ta tunnistas üles ja siis tundsin end süüdlasena. Asi pole selles, et ta ei tahaks ka, aga mõnikord ta mõtles, kas ta tahaks teada kuidas. Ta ei oleks ema tõesti talle näidata mida teha.

  "Sa oled hämmastav ema igatpidi Misty, ma luban, mida me ei tea, me võime õppida. Olen kindel lapsi oleme andestab meile kui me pole täiuslik. " Ta ütles ta naeratades. Tõmmates välja paistma, ta vaatas seda ja siis vaatasid tagasi Misty. "Kas tahad, ma näitan sulle,
või sulle, või jätan su teadmata?"

  "Sa võid ju mulle öelda," ta vaimselt valmisolekustest jaoks ohates on kaks valikut, ta tundis ebakindlalt. Osa temast peaaegu arvasin, et ta on pettunud, kui see oli negatiivne. Ta oleks olnud rohkem aega unistada sellest eile õhtul, ja kuigi see oli hirmus ja rusuv, et idee oli hakkas kasvama.

  Jahimees pööras ringi test selleks, et näeks kaks roosat joont. "Ma eeldan, et see on positiivne."

  "Jah," sosistas ta, vaadates seda ja tema kätt tõi instinktiivselt kuni tema kõhus, millest ta mõtles ta tulevikku. "Oh mu jumal, see on tõeline."

  "See on reaalne." Jahimees hakkas naerma ja seejärel kallistas teda kõvasti. "See saab olema täiesti uus seiklus."

  "See on alahinnatud sajand." Misty pomisenud, võttes katse tema käest ja jõllitasin seda shokis. Just sellepärast, et ta nägi seda, ei tähenda, et see muutis selle tema jaoks tõeline automaatselt. "Paistab, et me oleme palju uusi elukogemusi."

  "Ma saan hakkama." Jahimees lubasin talle.

  Misty vaatas talle otsa ja siis naeratas, tema keha lõdvestus. "Ma ei tea. Sa paistad olema võimeline lahendama peaaegu kõike. Kui sina minu kõrval, Ma tean, et me saame sellest koos üle."

  "Hästi, nüüd sööme hommikusööki, ja ma luban, et ei räägi oma emale, et tal oli õigus, vähemalt seniks, kuni sa valmis oled." Hunter ütles, et ta võttis toitu laua juurde ja panen selle maha.

  "Ma hindan seda kõrgelt. Mul on tunne, et su ema oleks võinud muutuda tagasi ringi ja ei lahku enne, kui laps läks kolledþisse." Ta tunnistas, et ta istus süüa hommikusööki.

  "Kas te ei julge ära sõnuda . " Ta ütles tema, siis tema kahvli poolaasta peatus teel tema suust. "Ta lihtsalt vajab poiss hoiaks ta tegevuses. See hoiaks teda pahandustest."

  Misty irvitas. "Kõlab nagu plaan, peaksite kohe sellega tegelema."

  Hunter noogutas ja sõi hommikusööki. Ta oli õnnelik. Ta alustas teadmata, kuhu ta tahab minna oma elu ja nüüd ta leidis oma plaani, ta tulevik, kaunis kaaslane.

 

‹ Prev