Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 96
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 96

by Tina Johnson


  "Toivon sinun makuusi rapeaa." Hän kertoi. "There's paahtaa leivän uunista, se tulisi tehdä tahansa toinen jos haluat tuhota." Hän sanoi myös uunissa muutaman metrin päässä ja heitteli hänen auttavan kätensä mitt.

  "Uh, voin." Misty kerroin hänelle ja hänen liukunut kohti hulvattomia tumppuja. Normaalisti hän vain leivänpaahdin, tämä näytti hieman paljon aamiaisen, mutta kun hän ei ollut ruoanlaitto, hän päätti vain hymy ja nyökkäys. Hän huomasi, että hän asettaa panoroinnin paahtaa alas Tyynen valtameren keskellä, että ei leivänpaahdin tai mikroaaltouunissa kaikkialla keittiössä. Jos hän olisi yksi, piilossa.

  Hän istui alas jakkaralle, saari- ja katseli häntä paiston pekoni. Hän otti pan-altaaseen ja laske se maahan. Hän lähti pekoni eteen häntä ja taiteili levyyn munia, joita hän oli kovalla työllä rakentanut ilmaston lämpenemisen vasemmalla uunissa, liesi hän oli keittämistä.

  "Se on kätevä useamman kuin yhden uunissa." Misty kommentoi hänen kynteni ja voita ja ruuhkautuvat.

  "Olen yleensä älä keitä kukaan muu kuin minä, kun sisaret tullessa kylään, he ottavat over my keittiö." Hunter kertoi, että viskaa palan pekonia suuhunsa.

  "siskoja ja kuinka monta sisarta sinulla on?" Misty pyysi häntä, kun hän voideltuja leipäviipaleita pala paahtoleipää ja bit.

  "Minulla on viisi veljillemme. He kaikki ovat naimisissa, ja suurin osa niistä on useita lapsia. Olen lapsen perheen." Hän kertoi, kun kasaantuu mansikkahillo, palan leipää.

  Misty katseli häntä muotoilluille munien sijalla hänen paperitukos ja cringed. Ajatus sekoitusläpän munat ja jam yhdessä ei ääntä erittäin hyvältä, mutta hän söi sitä ja ei huomata, että hän oli katsomassa häntä.

  "Niinpä saamaanne kohtelua?" Hän kertoi, kun hän viimeistely useimmat pekonia ja munia. Hän oli huomannut Misty oli juuri syömässä leipä Pitääköhän Sulosta vasemmalle siitä hänelle.

  "Olin yleisellä tiellä, joka oli melko pelottava cliff ja hirvi hyppäsi johtavalle tielle ja kurvasit sivuun väistääksesi välttää peittää sen ja menee pois kallion törmäsi riuttaan rocks toisella puolella." Misty työnnetään lautaselleen pois syönnin jälkeen kolme dippaa sekä pari kappaletta pekonia.

  "Olen olettaen autosi ei käynnisty?" Metsästäjä kertoi, kun hän aloitti napsimaan likaiset astiat ja huuhteluun heidät pesualtaaseen.

  "Olen melko varma, että se on laskettava yhteen. Minulla ei ollut mitään solujen vastaanotto vaaditaan, ja olen yrittänyt soittaa luokituslaitoksilta, kun olen löytänyt talon, mutta ne eivät auta minua. Taisin olla Oma tilini päättynyt, kun isäni kuoli, ja he laittavat kaiken taloudellisen tilanteensa pitoon selvittämään asia. Jouduin puhumaan my ex askel äiti lainaa loppuun koulu, isäni koskaan muuttunut hänen tahtonsa, kun ne erottaa. Ollessani matkalla mennä tapaamaan puhua hänen kanssaan siitä, että vaikka kaikki meni pieleen." Misty komensi Rouhiaisen ja huokaisi, että hänen pään lyöminen hänen kätensä ja yritti hengityksen hetken. Se vain olivat erittäin suurella hänelle.

  "En voi olla auton hinata kotonani, ja voin vilkaista." Hunter sanoi hänelle hänen kuivattuja ruokia pois pesun jälkeen heitä ja pitää niitä pois.

  "Voitte tehdä tämän täydellisen muukalainen?" Misty vilku, häntä yllätys.

  "Ei yleensä, mutta olet damsel hätä ja purettujen minun linna, millaisia herrasmies en olisi apua." Hunter winked häntä, kun hän käänsikin selän ja kohtaamaan hänet. "Haluan esittää muutaman puhelinsoittoja. Minäpä selvitän löydettävä parempia vaatteita ja voimme selvittää tämän sotkun, oli askel äiti odottaa sinua, et tarvitse soittamalla hänelle voi antaa hänelle tiedän teidän olevan kunnossa?"

  "Ei, hän ei tiennyt, että oli tulossa. Halusin puhua hänelle henkilökohtaisesti, eikä puhelimitse, en usko, että hän ottaa minua, mutta hänellä olisi vaikeampaa sanomalla "ei", jos seison hengiltä . Mutta minun lainan , voin maksaa rahat takaisin, kun olen tutkijakoulussa." Misty komensi Rouhiaisen ja kesti yöbileet, tunne jäykkää, kipu hänen crash varmasti vasemmalle hänen kipeä tänään.

  "ei yksikään, joka kaipaamaan sinua koko matkalta ulos?" Hunter pitiki.

  Misty oli tunne tunne käveli ja työntää sen, että hän ei ollut kaikkea muuta kuin olla kohtelias ja avulias hänelle, mutta hän ei ollut täysin varma, että hän halusi sanoa, ettei häntä kaipaamaan, jos hän katosi.

  "Ei muutaman päivän tai ainakin he tiesivät olin menossa he'd miss minua, jos en näytä varmuuskopioida koulussa." Misty kerroin hänelle sen sijaan.

  "Haluatko soittaa kaikille sitten?" Metsästäjä pyysi häntä hän hahmotti lähteä.

  "Ei tänään, arvostan." Misty komensi Rouhiaisen, hieman hermostunut on yksin hänen kanssaan. Hän ei ole koskaan yksin kenenkään orjat ennen kuin hänen isänsä sylissä.

  ****

  Hunter kaivanut ystävystyneet reppu ja tajusin, että hän oli oma vaatteet hänen kanssaan, vaikka hän ei ole esiintynyt esittää käytännön vaatteita hänelle takaisin. Hän vetää ulos pieni sundress. Hän on tehnyt kolme paitaa ja sun pukeutua hänen back pack, hän on eksyksissä, hän kuvitteli hänen vaeltelemassa jälkeen hänen onnettomuus ei tajuamatta kuinka satuttaa hän oli ollut ja yrittää saada apua.

  Hunter oli halu suojella edes itse. Hän ei ollut edellytys vaeltelemassa ilman valvontaan, kunnes hän oli varma, että hän ei ollut enemmän vahingoittunut kuin ilmestyikin pinnalle. Hänellä ei hajua mitään sisäistä verenvuotoa merkkejä, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, että hän olisi käyttänyt järkiinsä kuten että ainakin sata vuotta ja hän oli käytännössä. Hän pohti, miltä tuntuisi suudella häntä. Hän oli pieni suuhun ja hän halusi nähdä hänet nauramaan. Hän näytti niin vakavia, hän pohti, jos joku olisi koskaan ottanut asiakseen saada hymyään, vain nähdä hänet onnelliseksi.

  Hän on valmis kutsumaan hinaa yritys, ja silloin puhdistus yritys, joka sai aikaan myös hänen tarvikkeita, talossaan ja kehotti neuvostoa saattamaan ylimääräisiä vaatteita. Hän näytti koosta hänen paidat ja hänen farkut ja aktiivikaiuttimen koot, ennen kuin hän lopetti. Hunter ei ajatella, että hän ehkä pidä hän ottaa vastuulleen kysymättä mielipidettä.

  Hän ryhtyi uudelleen alakertaan voi löytää paikkansa ja Misty vaeltelemassa katsoessani kaikkia maalaukset seinälle. Jotkin niistä ovat hyvin vanhoja ja hän kiinni hänen tästä leikataan kohtaukseen erityisesti häneen Dragon Agen muodossa, hänen sisarensa oli maalattu, vähän ennen kumoaisi kotoani. Se oli yksi asia, että hän näki hänen kanssaan, kun hän saattoi kotoalähtö nuorena aikuisten dragon ja hänen ensimmäinen aarre. Hänen sisarensa olivat laittaneet ne puinen kehys, hän myöhemmin korvata kulta. - se oli ripustaa luolassa, jossa kätki hänen aarteita, mutta nyt hän esittelee ylpeänä ivailla, joten hän voisi olla joitakin hänen treasure yläkerran väittää kotiinsa kuin hänen oma. Lohikäärmeet aina kalastusbudjettiin liittyvät asiat. He olivat erittäin alueellista.

  "Tämä on kaunis, en ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa, ja hän näyttää niin todellista voisi melkein koskettaa häntä, hän on ylpeä siitä, kuinka hän pitää hänen päähänsä. Hänen wing span on valtavia, se tekee sinusta haluat koskettaa häntä, jos häntä pehmeitä hide on lehmä, tai jos hän on vaikeampaa kuin vaakaa merikilpikonna." Misty kertoi hänelle, hän käänsikin hymyilemään häntä.

  "Kaunis." valosapelia pudonnut auki, paljastamalla ylimpiä nimikkeitä hänen runsaita rintoja. Hunter oli kiire tarkastelemme niitä, kun hän vastasi hänelle, mutta hän ei puhu maalaamista.

  "Hän oli esiintyjä?" Misty kysyit häneltä, näennäinen unohtamaan, että valosapelia putoaminen avautuisi lisää osoittaessaan.

  "sisareni maalattu m..." Hunter oli jo melkein sanomassa 'e', jotka itse. "Kyllä, Dragons on ylevä ja ylpeitä olentoja , uskoisin lohikäärme hänenlaisensa olisi ylpeä siitä, että hänen siipeinsä alle oli lopultakin riittävän suuri hoitaa häntä mitä seikkailuihin, hän halusi kokemuksesta."

  Misty nauroi. "Rakastan sitä. Olen huomannut muita dragon teemaiseen maalauksia ympäri taloa, sisar maalaa kaikki?"

  My keskellä sisko on taidemaalari. Hän teki s
uurimman osan niistä, kyllä. Minulla on paljon valokuvaus yläkerrassa, ei taistele lohikäärmeitä vastaan. Se on minun uusin harrastus. Onko sinulla mitään harrastuksia voit nauttia?" Hunter jakaa hänen henkilökohtaista itseään, jos hän voisi saada hänet jakamaan enemmän tietoa itse.

  "Ei oikeastaan, olen enimmäkseen keskittyä vain koulussa. Rakastan eläimiä, vaikka. Voisin mielelläni viettää koko päivän onnellisen koiran kirmasivat onnellisina minun puolellani tai snuggling cat who's tyytyä ainoastaan istuvat minun puolellani." Hän hymyili häntä.

  Hunter pitää hänen vastauksestaan, hän ihmetteli sitä, kuinka hän oli sitä mieltä, jos hän näki lohikäärme, joita hän oli kovalla työllä rakentanut kertaakaan pet ennenkin, kuten he eivät kiinnosta häntä, mutta hän ei nähnyt hänen näyttöä niin suoraan edestä kuin sivultakin paikka tulipalon työhuoneessaan nojaamasta suuri koira, suojelee häntä, koska hän ei ollut paikalla. Hän on aina ollut sitä mieltä, että koirat olivat melko tyhmiä otuksia lohikäärmeitä ja kissoille taisteli virtaa liikaa, minkä vuoksi hän ei tiennyt, kuinka kolme sisarensa meni naimisiin kissahupailua upeassa siirtolaitteissa.

  Hän tuntui olevan kiinnittäneet hänen kuvia ja ladanneet fantasia, mutta miellyttänyt fantasia oli hyvin erilainen kuin todellisuutta. Hän päätti hän tarvitsi vietellä häntä ennen kuin hän rikkoi todellisuus hänelle. Varmista, että hän oli matkalla rakastunut hänen kanssaan ja vedä, mate-Bondin hän kertoi totuuden.

  Hän oli ihmisten eikä vaihtimen, joten hän saattaa hylätä bond, ennenkuin hän tajusi mitä se oli. Hän oli täysin hyväksyä, että mate-liimaa. Useimmat siirtolaitteissa tiesimme, mikä mate-Bond treenasi ja ottaisi sen vastaan, jos he joutuivat mahdolliset mate suosiollinen. Mutta ihmisen saattaa paniikkiin. Hänellä oli varovainen, jos hän aikoo pitää häntä.

  Hän otti yhteyttä alitajuinen alemmuuskompleksi ja sivusi hänen vaaleat hiukset ja valssatuilla a datapalan hiuksensa hänen sormia. Niin vähäisiksi, ja se glinted valojen, kun kameran edessä. Hän halusi haudata hänen sormet hiuksensa ja hiero kasvojaan. Hän oli sucker ja täällä ei valkoisella vaaleat, se oli pikemminkin punertavan kulta vaaleat, kuten hänen Kullanväriset palkit hänen luolasta.

  Hän pohti, mitä hän ajattelisi hänen aarteita. Hän ei tunnu ahneet ryhmittyivät tyyppi, vain harvat naiset, jotka olivat käyneet talossaan, sisarensa oli lähettänyt tiensä vuosien varrella oli puoleensa hänen omaisuutensa ja koko talo kalliolle, ei ole ollut koskaan huomannut maalaukset hänen sisarensa oli tehnyt, se oli hänen kaikkein jokapäiväiseltä, jota ei voitu vaihtaa.

  Misty loihti ja Heppu olisi unohtamaan, että silmät saat kaikki suuret hän kohotti häntä. Hän aloitti vetäytyä ja hänen valosapelia laski auki mahtuvat näkymään tummanpuhuvia väri hänen nännejä. Kun hän pääsi jopa vetämällä hiuksensa pois hänen kädet ja ottaa askel taaksepäin, törmäilevät seinään, hän näytti hätääntyivät hirvi lähes, kun hän viimein näytti, hänen kasvonsa.

  Se teki hänen ahneesta vaistot laukaus ja hän otti askeleen eteenpäin.

  ****

  Misty tuijottivat minua, kun häntä, tunne seinälle kaivaudu hänelle takaisin. Hän tunsi ilmanpuhalluksen ympäri hänen paljasta ihoa vasten ja pääsi ylös ja huumeiden hänen valosapelia kattamaan itse. Tästä huolimatta, hänen, hän ei toiminut väkivaltainen.

  Hän ei käytetty miehille, jotka etsivät häntä kuin Oona oli kaunis, tai toivottavaa, ja hän oli, kun tarkastellaan hiuksensa kuin se kiehtovin asia maan päällä. Hän huomasi, että hänen rintojansa oli enimmäkseen peittämättöminä ja vielä kumoaisi painottuneet hiuksensa. Hän oli sekaisin. Hän oli varma hoitaisiko hänen tulisi olla peloissaan tai jos solmu hänen kurkku oli tunne innoissani hänen käsissään. Hän oli niin lähellä hän pystyi häntä. Hän haistaa, kuten nahan ja saippuaa ja pekoniseos.

  Kun hän pisti käsi seinää vasten hänen päänsä, luontoystävällisiä, Misty ei siirry pois, hän ei kerää häntä, vaan hän vain itse vinotuella varustettu yhdellä kädellä hänen oikealla puolella. Hän voisi päästä eroon, jos hän haluaa, ja koska hän ei kerää häntä, hänen taistelunsa, hän keskusteli tästä on viisas päätös, nähdä, mitä hän aikoo tehdä seuraavaksi.

  Hän oli kaunis mies. Maansävyisessä, lihas on tumma iho, hän ehdottaa viettänyt paljon aikaa ulkona. Hän oli laaja kantanut ja hän towered aluevetensä, joten hänet tuntemaan itsensä petite ja naisellinen. Se tuntuu oudolta hänelle, tuntea niin pieni hänen vieressään. Hän oli keskimääräinen korkeus, kaarteita melkein laittaa hänet huikeaa mekko koot, suuret rinnat, mahdotonta saada selville paidat ja mekot, joka ei-toivottuja kiinnittää huomiota hänen omaisuutta. Hänellä oli tapana pukeutua melko tavallinen suurimman osan ajasta.

  "Haluan kulta." Hän kertoi, supattivat lähes ear. Hän shivered kuten keuhkojensa kosketti ear ja kaulasta.

  "kulta...?" Misty kuiskasi takaisin hieman pökertynyt, hän katsoi minua ylös kasvojaan ilmaisu ei ole täysin kirjataan mitä hän tarkoitti.

  "hiukset on kultaa. Se mikä kiiltää, kun valo osuu siihen. Halusin puuttua siihen." Hän kertoi. Hän ei suostunut kohti häntä, ei paina luontoystävällisiä tai koskettamalla häntä vielä kerran, mutta hän oli niin lähellä hän tunsi kuumuuden omaa kehoaan. "Minusta sinun kaunis, mutta sinun on tiedettävä, kuinka kaunis."

  "I.. uh..." Misty stammered ja shivered hänen toisaalta tuli lopullisesti ja käynnistää koskettamalla hiuksensa taas hiljaa. Tämä on luultavasti huono ajatus, mutta hän voi vastustaa häntä tai vedä, hän ei ollut edes varma, että hän halusi myös. Hän ei koskaan todella vastata hänelle.

  Misty huomasi, että hän halusi nähdä, miltä tuntuisi suudella häntä. Hän odottaa olisi odottamatonta, kun kaikesta muusta, joka hän oli kokenut niin pitkälle, koska hän kaatui hänen car. Hän kääntää päänsä sivuun ja suljettu silmät kun suutansa tuli alas rajamaille ear ja hellävaraisen kiss alle ear.

  Hän huomasi hän on kuollut ja haluaisimme elää hieman. Jos hän esiintyisi riuhtaisemalla hänen oikealle eikä vasemmalle, hän on pudonnut rotkoon, ja on hyvin mahdollista heidän olinpaikkansa osuisi häntä karille alle eikä seisseeni tässä miehen huoneessa uneksineet suutelevan kuumaa. Se sai hänet tuntemaan itsensä impulsiivinen.

  Hän tuntui kuin hän olisi voinut kuulla hänen oma sydämensä lyönnit, ja se oli jyrisevästä hänen korville. Hän kääntää päänsä pidemmälle sivulle ja lähes tullaan kieltämään navetoista ääneen, kun hänen käsi, joka olisi koskettanut hiuksensa siirretään cup puolella hänen kasvoillaan, kun hän istuttaa pieni suutelee ylös ja alas hänen niskaansa.

  Misty huokaisi, kun hän suo valkeaa joulua tiensä takaisin ylös hänen collarbone pohjaan, leuan hänen ja istuttivat hellävaraisesti mutta luja suutelevat hänen huulet. Hän huokaisi ja parted hänen huulet. Hän ihmetteli hetken ja jos oli tyhmää, että se oli hänen ensimmäinen kiss lähes 23 vuotta vanha, ellei kiss, kun hän oli ensimmäisen luokan laskea.

  Hän toi syliin ja kääritty poikittain lantiokin ja suo valkeaa joulua hänet uudelleen. Kun hän vei hänen tukevasti seinään hänen painon hän tuntui kuin hän oli sulaa häntä vastaan. Oona etujalkojen polvista meni heikkoja ja hän menetti ajankulusta kuin polvillensa jäljittää häntä pontin alareuna ja kiusoitteli häntä, kun hän viimein avasi suunsa hän syöksi polvillensa hänen suuhun ja suo valkeaa joulua hänen syvemmälle.

  Misty saattaa tuntua polvillensa silittävät sisään ja ulos hänen suuhun ja pohtinut, olisiko hän yhtä hyviä kuin muitakin asioita oli suutelevan. Hän painaa hänen rintojansa häntä vastaan, ja katsoi häntä vatsaan alkaa puristamatta, kun hän oli hänen paksuus hänen farkut painamalla häntä vastaan. Hän oli suuri, kuten muutkin häntä ja hän tunsi hetken kiireeltä, koska hän ei tiennyt, miten he edes sopivat yhteen, jos se meni pitemmälle. Häntä ei ole kokemusta sai hänen tavalla.

  Lukkala ryhtyi taakse 3434 päätään ja katsoin hänen. Hänen silmänsä olivat pimeitä ja suljinta ja hänen huulensa olivat turvonneet, suutelevan häntä.

  "En voi...", hän kuiskasi. "I... I.. Älä ymmärtäkö väärin, olette erittäi
n houkutteleva, mutta enpä usko, en voi nyt."

  Hunter julkaisi ja astui antamalla hänelle tilaa. Hän katsoi häntä hetken ja tarkkaile häntä.

  "Oletko neitsyt?" Hän lopultakin pyytänyt häntä.

  Misty blushed ja laski hänen katsettaan maahan ja nodded. "Olin liian kiireinen koulu-, en ole koskaan ollut aikaa tähän mennessä tai hämätä liikutellaan pojat tai jopa osapuolille. Olen pahoillani, en tarkoita johdattamaan."

  "Olen potilaalle." Hunter kertoi. Sitten hän nojautui eteenpäin ja suo valkeaa joulua alkuun hänen otsastansa ennen perääntymässä. "Löysin voit pukeutua your back pack. Autosi saa täällä, pitäisi olla kaiken muun muassa, ja voimme nähdä, mitä meidän pitää tehdä, jotta autosi."

  "Ymmärrän, että." Misty kerroin hänelle. Hänen koko kehon paikat kipeänä ja lähes toivottaa hänet oli päästänyt lähelleen hänen liikkeellelähtöä varten. Hän on miettinyt, miltä tuntuisi hänen kanssansa, takertumisen arkkeja, hänen kätensä ympäri hänen vartaloaan.

  Misty huomasi, että vaikka kuinka paljon hän saattoi täysipainoisemman ja häntä, hän oli antanut hänelle tilaa ja perääntyivät, kun hän näytti pelottaa. Vetovoima oli ehdottomasti vastavuoroista, ja hän ihmetteli, jos ehkä kesän fling ei ollut täsmälleen hänen oli määrä siirtyä elämäänsä.

  Ehkä hän tarvitsi käyttää jonkin verran aikaa selvittää, kuinka hän oli hänestä ja koulu hyllylle muutaman päivän. Ehkä loma juuri hän tarvitsi, hän meni tosimaailmaan huolehtia muusta.

  Living väliaikaiseen fantasian maailma voisi olla mukava loma kaikista karu todellisuus on stressiä todellisessa elämässä. Ehkä hän voisi hankkia joitakin tietoja ja kokemuksia, jotka tekevät hänen ymmärtää paremmin hyvä hän on, tai saada hänet joitakin elämänkokemus hän ymmärsi, miksi oli niin paljon kuin kaikilla muillakin.

  Yksi syy siihen, oliko hän aina välttänyt sukupuolen perusteella on hän halusi odottaa oikeuden mies, mutta hän oli koskaan tavannut ketään, joka oli innoittanut häntä, joka vain katsot häntä, teki ajatella seksiä, ja mietin, miltä tuntuisi on kädet cup hänen rintojansa.

 

‹ Prev