Book Read Free

Passion For the Bear (Series 1, 2, 3 Compilation): White Spirit Bear Romance: Shifter, Erotic Romance, Suspense, Paranormal, New Adult Romance (Shifters Book 5)

Page 77

by Michelle Hart


  Kapitel 4. Helen's "gyldne" middag dato

  Det var tre uger siden Rita havde nedsat Helen's profile on Golden Dato, hun var på vej til hendes middagsaftale i oakland city ved Jackson's seafood restaurant. Rita havde fundet Helen shopping i går at få hende et nyt kostume til sin date, som Rita havde sjovere at udforske tøj butikker end Helen. Hun valgte en lys grå kjole med små gule blomster, og lange ærmer, og en lysegul cardigan. Helen vælger et par grå ruskinds sko med et lille sår. Rita forsøgte at få Helen gå med et sexet outfit, men Helen var ikke interesseret i for meget flash. Rita kom hen og gav hende en hånd med hendes hår og sætte det op og ordne hendes make-up for hende. Noget hun sjældent havde, men da hun gik på et tidspunkt en smule makeup syntes passende. Hun var nødt til at få det til at se ud som om hun har lagt nogle kræfter i at få sig selv klar til sin date. Den mand, hun har møde til middag er en nyligt pensioneret brandmand. Han har været enkemand i 10 år, han bor alene i Burlington, er 60 år gammel med to voksne og gifte sønner og fem børnebørn livet. Hans navn er Paul Shartin, nyder han at gå på vandreture, og vi elsker at rejse og se nye steder. Men nu hvor han er med hans egne han ikke gør meget. Han er på udkig efter en partner til at dele sit liv med, er også interesseret i at besøge nye steder i verden.

  Helen og Poul havde talt med hinanden via Skype, så ture til hinanden fra deres hjem og virkelig nød at snakke med hinanden. Helen begyndte at tænke på, hvor dejligt det ville være at finde en person, at hun kunne have et tæt partnerskab med og at de kunne nyde nogle rejser sammen. Hun begyndte at tro på, hvis de ville være fysisk tiltrukket af hinanden. Helen har altid følt, at hun var biseksuel pga. hendes forhold, hun havde haft med Erin. For ikke at nævne at hun har følt sig seksuelt tiltrukket af både mænd og kvinder, men har levet det meste af sit liv som en heteroseksuel kvinde. Da Helen befinder sig tiltrukket af en person hun lader køn står i hendes måde at være seksuelt tiltrukket af dem, der er sekundære med Helen. Hun føler sig som hun har sommerfugle i maven, da hun kører ind i byen, hvor hun kunne møde sin soulmate i en time på seafood restaurant. Helen ledes først til Hotel Marriott, hvor hun havde reserveret et værelse til den aften, hun fik selv sorteret, forlod sin bil der og kaldte en taxa til at tage hende med til restauranten for at mødes med Paul.

  Efter at Helen og Paul nød deres seafood middag, Paul tiggede Helen til at komme med drikkevarer på hans hus, der var kun 5 minutter væk med taxa. Også han havde taget en taxa til restauranten, da han havde planer om at drikke. De havde det så sjovt, at hun ikke ønskede at ende, hun ønskede at føle nærhed i et andet menneskes krop mod hendes. De tog af sted i en taxa til Paulus' at fortsætte deres fornøjelse der. Sidder på sofaen i Paulus' stue, han trak Helen i sine arme og sagde: "Jeg har ventet på at gøre dette endnu, da jeg først mødte dig på gyldne Date", begyndte han at forsigtigt kys Helen, og herefter blev det mere lidenskabeligt, hans hænder begyndte at vandre på hendes kjole til hendes bryster. Helen føltes så varm og seksuelt ophidset, hun kunne ikke fatte, hvor meget hun savnede blive berørt og hvor godt det føltes for hende. Hun var en kvinde fyldt med passion, nydt at være fysisk tæt på hinanden i en intim måde. Hun kørte sine hænder over hans arme, følte sig stærk og muskuløs. De ønskede begge hinanden på en seksuel måde, det var indlysende, at de ikke holder tilbage på dette punkt.

  Pludselig Paul trak væk fra Helen og spørger "hvorfor vi fortsætter denne i mit spabad, vi kan tage en Skinny dip, jeg vil skaffe dig en kåbe og du kan ændre i soveværelset. Jeg vil gå ud og få spabad tændt og få os noget champagne at drikke, mens vi nyder den. Ingen bekymringer, ingen umiddelbare naboer, min ryg dæk er meget privat. Det er sådan en dejlig nat. Jeg ville elske at tilbringe noget tid sammen med jer i spabadet. Hvad mener du, er du til det?"

  "Godt at være ærlig, jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst var i en Skinny dip del lyder sjovt!" svarede Ole. Paul rose for at vise hende hvor soveværelset var og han trak en hvid kjortel og lægge det på sengen for Helen. "Okay vil jeg lade dem få dig selv klar, jeg vil møde dig i badekarret," sagde han og gav hende et blidt kys på læberne på hans vej ud af rummet. Helen følte mig så glad og har det så sjovt, at tænke på, hvor vidunderlig hun følte, noget , som vi manglede i hendes liv med passion og romantik! Hun ændrede hurtigt ud af sit tøj, kåbe på, dækker hende helt nøgen, hun følte sig så fyldt med glæde!

  Da hun gjorde hendes måde at badekarret var Paulus allerede i badekaret, nipper til et glas champagne, butt naked. Han holdt et glas champagne videresendte til Helen. "Kom og besøg mig, Helen, til et glas champagne i badekarret," svarede han med en listig smil til Helen. Hun lod sin kjole falde lander på verandaen ved hendes fødder. Helen stod nøgen foran Paul, han lagde en hånd for at hjælpe hende i spabad. De begyndte at kysse igen, denne gang med dybere passion i deres kys, arme roaming over hinandens våde kroppe. Da Paul flyttet Helen så blev hun skrævede han over for ham. Hun sidder ham og han begyndte at langsomt rettet hans manddom ind i hendes. De var både piben og jamren i midten af den rene ekstase passion-når skydedøren åbnes og ud gik Paulus' ældste søn, Kevin. Og helvede brød løs, da Kevin begyndte at råbe på Paul, for snyd på hans mor, hun var i New York besøgte hendes døende søster i en måned. Han kunne ikke tro, hans fader havde taget noget trash hjem til familiens hjem har sex med og naturligvis henviste han til Helen. Dårlig Helen havde røræg ud af badekaret snuppe rebet, føler sig forlegne, ydmyget, vred på Paul for at lyve for hende. Hun undskyldte, at hans søn Kevin, forsøger at forklare, at hans far havde fortalt hende, at han var enkemand. Alt dette er sagt, da hun hurtigt gik til haste til værelset for at få sit tøj på og komme ud af denne situation så hurtigt som muligt. Hun skyndte sig ned af gaden, og i tårer, hun kunne ikke fatte, at hun havde været så dum og fuldstændig tillid til Paul. Hun trak hendes telefon og kigger op på vejskiltet for enden af gaden hun kaldte sig selv en taxa og bad dem om at komme så hurtigt som muligt. Der var en taxa der for hende i et par minutter, hun hurtigt blev sat af på hendes hotel.

  Helen lå på sengen på sit hotelværelse, gå på dating websites var ikke hendes kop te. Hun indså, at folk kunne fortælle dig noget, og du bare nødt til at tage dem på ordet er sandfærdig om hvem og hvad de er? Helen syntes om Paulus' fattige Kone og hvordan hendes mand havde snydt og manglende respekt for hende, det var slemt nok, at han havde snydt hende, men for at give personen til det hjem, som han og hans kone var bare så forkert på så mange forskellige niveauer. Helen var så bedrøvet, at Paulus endte som en taber, hun syntes han er en flink fyr, at hun kunne slutte til, drengen var hun nogensinde forkert paa dette kald! Hun endelig faldt i søvn, at hun ikke kunne vente med at komme hjem, og denne modgang bag hende.

  Hun fandt sig selv ringer Toni, selvom det var sent, og hun kunne ikke gøre for det, hun havde bare brug for at snakke med nogen - og den person hun ville tale med var Toni. Hun talte med Toni undskyldte så sent-Toni ikke var interesseret, men hun var bekymret over at høre Helen så ulykkelig. Hun fortalte Helen hun var på vej over - da hun ankom Helen mødt hende ved døren med et knus, mens hun råbte hendes smertefulde prøvelser til Toni. Helen indså, at hun ønskede at være tæt på Toni, hun havde været tiltrukket af hende i lang tid. Toni afholdt her i hendes arme på sofaen trøstede hende. Helen kiggede på Toni og tilstod sin følelse af at være tiltrukket af hende. Hun forklarede til Toni hendes seksuelle historie. Hun fortalte Toni om hendes forhold til Erin. Hun forklarede, at hun syntes at hun skal være biseksuel - men hendes seksuelle oplevelser med mænd aldrig syntes virkelig at opfylde hendes, hun følte mig forvirret. Toni skriftede hun følelser gensidig til Helen, at hun også havde været tiltrukket af Helen i lang tid. Hun har også indrømmet, at der var ingen blind date hun havde - hun havde blot give Helen blomster - så hun gjorde historien op på blind date. Helen førte Toni ved hånden ind i hendes soveværelse, hvor de gjorde kærlighed fyldt med ømhed og lidenskab for første gang. Helen følte Toni var som hun skulle være sammen med, ikke en blind Golden Dato, hun kendte dating-tjenester var ikke hendes kop te!

 
Kapitel 5. Girl's tur til Wapanachee Cottage

  Det var August 1000 Toni og Helen havde besluttet at køre op sammen i Toni's pickup truck, som havde masser af lagerplads til deres redskaber, de var at bringe Wapanachee cottage. Toni havde pakket hendes lyse gule kajak turen, hun havde planer om at lave nogle cruising og lystfiskeri på søen. Val og Rita kørte op i Rita's føring. De var alle møde på Helen's hus kl. 9.00 og forlod i deres lille konvoj. Helen var at få sig selv organiseret, hun havde alt, hun behøvede pakket og klar. Hendes datter var hjemme, da hun skulle køre butikken for de næste par dage indtil Helen tilbage fra sin "girl's tur." Her var virkelig glad for at se sin mor på denne rejse og komme væk fra huset og tage på lidt af et eventyr. Hun bemærkede, at Helen havde tilbragt en masse tid sammen med sin ven Toni, som Skov virkelig godt kunne lide. Hun havde en følelse af, at hendes mor og Toni var faktisk elskere. Men hendes mor var ikke klar til at komme ud af skabet så at sige og fortælle hende, selvom hendes hjerte hun allerede vidste. Foruden det faktum, at hun var kommet hjem en dag og kiggede ind ad hoveddøren kan du se de to omfavnede hinanden i hinandens arme, der giver hinanden lys kærlige kys på læberne. Skov besluttede ikke at konfrontere dem, men hun sørgede for, at en høj nok indgang til at advare dem hun var hjemme for at redde dem fra den pinlige situation kunne have været, hvis hun havde bare overraskede dem. Skov vil gerne fortælle sin mor, at hun er okay med sin mor under et intimt forhold med Toni. Hun er bare glad for at se sin mor så lykkelig, og vidste, at når hun vender tilbage til college, at hendes mor vil ikke være på hendes eget - hun vil have Toni at dele sit liv med.

  Golden datoer hjemmeside kunne ikke finde Helen's soulmate fordi hun var lige her alle sammen, lige foran næsen på hende hele tiden. Toni var den soulmate, Helen så ønskede at finde, de var så gode, at de sammen skulle dele deres liv. Helen var så glad for at hun endelig gjorde, at forbindelsen til Toni, hun endelig var tilfreds med at få kærlighed og lidenskab tilbage i hendes liv, at dele sin verden med Toni. Helen flyttet sine ting mod hoveddøren, overdriver tjekliste med skov. Det var ti til ni andre ville være her hvert øjeblik. "Mor Jeg er så glad for, at du tager denne tur. Jeg ønsker dig den bedste tid nogensinde med dine venner denne weekend. Jeg vil også have dig til at vide, at jeg er glad for, at jeg har fundet Toni, jeg synes hun er fantastisk, og jeg ønsker, at du skal vide, mor, at jeg er okay med dig og Toni er sammen - jeg elsker dig mor!" De to kvinder omfavnede Helen var en undskyldning til skov, men hendes datter ville ikke undskylde, at hun var glad for, at hendes mor havde endelig fundet en soulmate, hun fortjente at dele sit liv med. Car horn begyndte at dytte-tropperne var ankommet. Helen og gav hinanden et knus. "Forest du har gjort mig så lykkelig og stolt over at være din mor jeg kan ikke fortælle dig, hvor meget det betyder for mig, at du er okay med Toni som en del af vores liv. Jeg har villet tale med dig om Toni og jeg bare ikke ved, hvordan de skal gribe det an. Tak Skov for at give os din velsignelse!" sagde Helen gennem havde tårer i øjnene og et stort smil. "Okay mor nok grødagtig ting-go inden turen går uden du er sjov jeg elsker dig-Ring mig at lade mig vide, at du er ankommet sikkert til Wapanachee cottage. Helena skyndte sig ud af døren, at hendes bagage, med hjælp fra skov. Toni blev stående åbne bagenden af trucken til at Helen's bagage. Rita og Val sad i sin bil, "come on Helen vi vil gerne til sommerhuset i dag - let's go girl-move it-råbte Rita, hendes bil vindue med et smil".

  De fyldte og de var ned af vejen på vej mod deres pige-weekend, de havde ledt så frem til. Det var en tre timers kørsel til sommerhuset, de standsede ved "Red lodge Restaurant" lige ved motorvejen, før de fortsætter videre mod Wapanachee cottage. De havde ca. 30 minutter eller så køre før de ville ankomme ved søen Sørensen.

  Pigerne fik en god velkomst hilsen fra afventer værtinde-Molly og deres kære veninde Lily. Lily løb ud for at pynte til kørsel lige ind velkommen og råber "din alle endelig her - jeg kan ikke tro det - velkommen til Wapanachee hytte!" Det var sådan et dejligt sted lige ved den majestætiske sø Sørensen, den store hytte sammen med den søde lille gæstebolig lige ned til vandet ser så billedskøn-Helen var så hypnotiseret af det naturlige og menneskeskabte skønhed, der omgav hende. Molly råbte, at Helen og Toni havde pensionatet, og de andre damer var i sommerhus med hende og Lily. De besluttede at få deres tasker og andre forsyninger, og når de var sorteret de kunne nyde de himmelske omgivelser, de befandt sig i. Pensionatet er åbent piger, hvorfor du også, så kom med os på en velkomstdrink. Alle kvinde var enige om, at det var en god plan, Lily førte hende to venner, Val og Rita, ind på deres værelser for at pakke. Helena og Tina fandt vej ned til den smukke lille hyggelige pensionat ved vandkanten. Det var en vidunderlig stor gammel stenpejs midt i sin stue med store vinduer og udsigt over vandet, og gav dem en skøn udsigt over søen.

  De fik sig tilrette og udpakket, Toni tømte deres kølere på mad og drikke i køleskabet. Helen havde en følelse af indre ro, at hun endelig var et sted i hendes liv hvor hun følte sig totalt godt med det. Det var som om hun havde fundet et godt sted i livet, og at skulle dele sit liv med sin nye partner, Toni. Hun kiggede på tværs af soveværelset på Toni, hun var blevet hængt op på nogle stykker af hendes tøj i skabet. Toni vendte han følte at hun blev stirret på, kigger over på Helen "er du nyder at se mig hænge tøj op? Jeg mener, at der er bedre ting her omkring at se på", sagde hun med et let Smil til Helen. "Jeg kan ikke komme i tanke om noget smukkere at se på," sagde Helen. "Gee taler som den pige der vil give mig en opsvulmet hoved-men tak for de soede kompliment, du kender din ret godt at kigge på jer selv - jeg elsker det jeg er skæbnen," svarede Toni blidt.

  Toni gik over soveværelse og lagde hendes arme om Helen's waist, hun trak hende hen mod hende og begyndte at kysse lidenskabeligt. Den næste ting var på sengen med Toni fortryde Helen's trøje og slippe hendes bryster ud af hende bh, Toni suttet på Helen's bryster blidt, og så begyndte at arbejde sig vej ned trækker op Helen's nederdel og fjerne hendes undertøj. Toni gnides Helen mellem hendes ben mens hun kyssede hende, Helen var moaning ud med lutter fornøjelse. Toni kyssede hele Helen's krop og dernæst midt i piben af Helen hun gik ned mellem Helen's ben fortsætter med at slikke hende. Helen ikke havde haft dette niveau af seksuel ophidselse, da hendes forhold til Erin, det havde været så mange år, at hun var berøvet alt seksuel tilfredsstillelse og det føltes så godt at føle helt tilfreds igen. Hun følte, at hun kom til et punkt, hvor hun troede hun skulle til at eksplodere, men hun havde en orgasme, var utroligt. Efter liggende på sengen et øjeblik, de to kvinder havde et brusebad sammen og ændret i nogle komfortable tøj, Toni skiveskåret lime og to skiver i to coronas for dem, så de ledes til at slutte sig til andre kvinder.

  Rita blev stående på dækket ser Helen og Toni, nipper til en margarita, iført en dejlig sundress med røde og gule blomster, "velkommen kom og besøg os på Main deck" grinede Rita. Det var den slags luksus at Rita elskede at være omgivet af, så hun var virkelig i sit element og nyder hvert øjeblik af det. "Hvor er de andre piger?" spurgte Helen. "Val gik til gehejmeråd, og Molly og Lily er i køkkenet, laver nogle forberedelser til frokost. Jeg tilbød at give en hånd med, men jeg blev sendt hertil for at drikke min margarita, så jeg gør som jeg får at vide," svarede Rita med et grin. Molly vil give os en rundvisning af ejendommen, herunder din elskede lille reden dernede, smilede Rita. Det er en imponerende ro, jeg ville elske at have sådan noget. Molly havde nævnt, at ejeren af denne ejendom er solgt. Hvem ved, hvis prisen er i orden, hvis du stadig er interesseret i at købe et sommerhus sammen Helen, hvad mener I om denne som en mulig hytte at købe?" Helen og Toni sad ned langs med Rita. Helen vidste, at hun ville elske at være i stand til at have et sommerhus, og Rita havde drøftet køb et sommerhus sammen for ca. et år siden, men det blev ikke til noget. Nu kommer de her på denne smukke ejendom der måske bare er til salg. Men sammen med denne egenskab vil blive en stor pris. Helen kunne bestemt ikke råd til det på egen hånd, men måske sammen med Rita hun kunne gøre det.

  Godt Rita vidste du, at jeg ville elske at have en hytte, det ville være så dejligt
at have et sted som dette i denne type omgivelser, lige ned til søen - det er bare så dejligt her og ikke langt fra en kørsel fra hjemmet. Og det er året rundt adgang -det er let tilgængelige. Og masser af plads til ekstra gæster, måske udleje af de mindre guest cottage, er noget, vi kan gøre for at reducere omkostningerne. Hvis du piger ville være interesserede i en eventuel tredje partner, jeg vil elske at følge jer i sommerhuset deal" svarede Jens. Det ville være fantastisk at have et sommerhus, hvor jeg kunne efterlade min kajak der permanent, så jeg behøver ikke at trække den frem og tilbage," svarede Jens med et smil lige inden du tager en tår af sin corona. Kvinderne var alle enige om, at de ville gå ind på dette sommerhus sammen besluttede de, at det var rimeligt at tilbyde den anden kvinde en chance ved at købe et stykke af hytte. Samme aften efter middag, hvor alle sad ude på dækket og diskuterede "cottage deal" Molly besluttet at deltage i projektet, så der er fire kvinder køber en hytte sammen - måske den, de boede på. De diskuterede om planer, hvis de ønskede at reservere sommerhuset privat i en vis tid skulle det være forbi andre ejere. Resten af tiden hytten vil være åben for ejere og gæster hele året, når de ville besøge deres hytte. Molly's ven Eva havde accepteret at komme ud næste eftermiddag for at diskutere med dem, og give dem en mere dybdegående beskrivelse af ejendommen og dens historie.

 

‹ Prev