Book Read Free

ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Page 141

by Gillian Joyner


  Dat was een hel van een bounty.

  Als ze niet al had veilig twee huizen achter hen dit haul alone zou hebben de nacht de moeite waard. De drie mannen hebben hun weg naar de boom, Hawk beëindigen om de zware kousen uit de muur en schuif ze in zijn zak. Snel en rustig, Ze vulden hun zakken met het klatergoud verpakt, bow versierde geschenken.

  En dan Rush hoorde een klik die hij wist maar al te goed.

  Zijn ballen bijna sprong op zijn buik, zijn huid uit te breken in een koud zweet. Langzaam, wendde hij zich in de richting van het geluid.

  "Don't move" een stem fluisterde vanachter de loop van een geweer. Rush's jaw gedaald, en een deel van hem wilden lachen. Hij wist dat spraak. Hij wist dat gezicht. Hij wist dat lichaam.

  "Luister, ik wil niet veel moeite voor te hoeven doen, dus gewoon de spullen komen, let," zei ze, haar stem onderneming met slechts de geringste aanwijzing van een koker. Zij bekleedde het pistool stabiel; indien hij niet had weggeblazen door haar gedrag aan de bar, hij was zeker nu.

  "Ricky", zei hij, dat zijn eigen stem laag. Keek haar ogen uit te breiden, het pistool naar beneden beweegt een beetje als ze leunde voorover, om te proberen een beter naar hem kijken. Fat chance; zijn ski mask maakte het onmogelijk te zeggen wie hij was. In de lange tijd die volgde, had hij een beslissing te nemen. Volg wat ze zei, laat, en hebben dat ook, tellen als een verlies; of aan zichzelf, en voor het beste hopen.

  Hij wist zijn logische geest, die keuze was minder kans om hem een gevangenisstraf op kerstavond.

  Maar ergens diep van binnen, hij had een heel ander idee van wat het meisje voor hem zou doen als hij zich.

  "Hoe weet je mijn naam?" vroeg ze, tillen het pistool opnieuw, maar nu in het schud zachtjes in haar hand. Dat schudden was wat uiteindelijk besloot dat hij maakte geen vertrouwen dat zij mogelijk niet bang op het laatste moment en glijden haar vinger op die trigger.

  "Ricky, It's me," zei hij, zijn handen langzaam palms open te tonen dat hij was ongewapend. Op de onderkant van zijn masker, hij trok hem boven zijn hoofd. Uit de hoek van zijn oog, hij zag boeven ongelovig staar door de ogen openen van zijn masker.

  "Rush!" Ricky zei al in een adem en nam hij al snel een shushing gebaar. Het pistool viel aan haar zijde, haar mond slap gaan zoals ze keek hem verbijsterd.

  "Wat…wat is…Holy shit! What are you doing?!" ze fluisterde, waterbasketbal, pistool nog in de hand.

  "Hoe ziet dat eruit?", zei hij. "Ik heb u wat kinda guy I am, Ricky."

  Hij zag haar ogen wankelend van verwarring te begrijpen voor ontzegging van aanvaarding - tenslotte afslaan ergens in het midden van dit alles. Hij nog steeds zijn handen open.

  "Nu we're Gonna go, oke? We gewoon gonna slip, geen kwaad gedaan, oke?" Hij zei, een stap terug. Hij hoorde Crooks and Hawk bewegende achter hem hun tassen op de grond valt vol van de bounty. Ricky's ogen flitsten in de gloeiende lampen, waarbij in de scene, de Schimmige figuren en hun duistere bedoelingen. En dan, plotseling, dat vat was recht op Rush nogmaals. Zijn armen vlogen en Hawk en bedriegers bevroor.

  "Oh nee je bent niet," zei ze, haar stem een vreemd raspende doodskreten hiss. "Ik weet niet wat je van plan bent te doen met al mijn familie's shit maar… maar…"

  Zij leek te worstelen met sommige diepe verwarring, sommige interne machtsstrijd. Maar toen ze sprak opnieuw zijn vertrouwen.

  "Maar het is waarschijnlijk beter dan wat we zouden doen. Grijp die tassen," zei ze, gebaart vaag met het pistool. Niemand bewoog. "Ik ben ernstig."

  Achter hem, Rush's buddies deden wat zij zei, in een mum van tijd.

  "En ik ben met u," zei ze.

  "Kom op, Ricky," Rush zei, ongelovig. "Wilt u niet…"

  "Ik hoef hier," zei ze, en in het donker kon zien het sprankje haar tanden omdat ze glimlachte. "Eigenlijk was ik gewoon te denken over zoiets als dit."

  "Ricky, dat is krankzinnig," Rush zei, stepping vooruit, dat hij had echt gedaan. Waarom kon hij ooit zie crazy voordat hij vast zijn dick? "Wat denk je dat dit is? A boy scout trip?"

  Dat sprankeltje een glimlach verdween en er was gewoon haar ogen weerspiegelt de twinkelende lichtjes.

  "Neem me met u of I Scream," zei ze, en hij wist dat ze bedoeld. "En dit gehele Parlement ontwaakt".

  Verbijsterd en gesteund tegen de hoek, haast hadden geen keuze. Hij liet zijn armen, een uitgebreide schouderophalen.

  "Okay, u crazy bitch," zei hij. "Okay! Maar we gaan rechts fucking now. En wat is volgens jou gebeuren …tja, wat is volgens jou gebeuren ?"

  Dat sprankeltje tanden opnieuw.

  "I Won't get in the way, Rush," zei ze. "Dat beloof ik. Ik wil voltooien wat wij begonnen in die bar. Dat is mijn Kerst wensen."

  Bij het geheugen, Rush's pik wipte tot leven. Damn it. Het meisje was psycho, maar ze had nog steeds zijn bloed pompt. En de fucking had hij haar als wraak voor deze stunt? Goed, hij was er zeker van dat het wel een om te onthouden. Gefrustreerd maar licht geamuseerd ondanks zichzelf, maakte hij een na-u gebaar in de richting van de deur. Als ze geborsteld langs hem, pistool nog in haar hand, ze leunde dicht. Ze rook naar pepermunt en chocolade.

  "Wat was dat wat je zei over geduld?" ze fluisterde omhoog. "voel ik niet veel van."

  En met dat ze verdwenen was, via de dakranden en op de gang. Draaien met een kreunen, hij was met stomheid geslagen, onderzoekend aankijkt. Hij snauwde naar hen en stuurde ze weg; ze zou over dit alles terug in de bus. Hand in zijn zak, hij klikte zijn twee-weg, vertelde Booker om van rond.

  Buiten de deur zwaaide zet daarachter Rush onderzocht Ricky's slechte kledingkast keuzes. Ze shivered in de koude Connecticut nachts, alleen gekleed in een paar feestelijke uitziende leggings, sommige fuzzy sokken en een lange pullover. Grunting en geërgerd, maar toch sympathieke genoeg hekel aan haar rilt hij unshouldered diens zware winter jas en gedrapeerde rond haar schouders. Ze keek omhoog, haar mond openen in een warme glimlach.

  De koplampen zijn de hoek van de opwindbare oprit en de vier figuren geschud als de achterdeur van de bestelauto opengedraaid. Elke man gehesen zijn zak binnenin, daarna kroop in erachter, Ricky de achterkant. Met een klik, de deuren gesloten waren, en het van geschilde, zwijgen als het graf.

  "Wat de fuck is dit?" Tech zei, de buit aast meisje.

  "Yeah, Rush, wat in de werkelijke fuck?" Crooks toegevoegd zijn stem aan het geschreeuw melee, losgescheurd zijn ski mask, gezicht rood van woede.

  "What the hell was ik doen?" Rush zei, grommende. "Je zag wat er gebeurd!"

  "Um, ik ben hier," Ricky voiced petulantly, gehurkt op de zijkant van de bestelauto. "Je hoeft niet te praten over mij dat ik niet ben. Ik ben Ricky," zei ze, haar hand in Tech. "leuk je te ontmoeten".

  Perplex, de jongere man nam haar hand in zijn en schudde het voordat u terug naar Rush.

  "Was dit deel van uw haul tonight, Rush?"

  Rush moes shot hem een waarschuwing zien.

  "Het was mijn idee" Ricky chimed in. "Ik liet hem take me. U hoeft zich geen zorgen te maken; ik ben niet van plan om, zoals rat op je of iets dergelijks. Ik heb moe van het zitten helemaal alleen in dat huis."

  "je moe zit alleen in je huis, dus je hebt besloten om een ritje met de mannen beroven?" Hawk zei, mond open hangt in wonder. Zijn ogen tentoongestelde naar Rush. "She's crazy. We've got a crazy persoon aan boord. Holy fuck…"

  Rush eyed Ricky. Nu, met het oog op de achterkant van de bestelwagen, kon hij meteen zag duidelijk. Haar ogen leek te bid Hem, bidden voor iets.

  "Ze had een pistool," zei hij, de weg terug naar de groep. "en ze zei dat ze zouden schreeuwen. Niets dat ik kon doen."

  Bedriegers, die begonnen te vissen via zijn tas gestolen gifts, mompelde iets onder zijn ademhaling.

  "Wat was dat?" Rush gevraagd, geloven dat hij had gehoord wat woorden in die mompelde statement. Bedriegers keek terug naar hem, ogen knipperen.

  "Ik zei, wij hadden vreselijk haar en weggekomen, u kiest om de kleine hoer omdat u wilde dat ze zuigen je pik," zei boeven laten doorklinken. Zonder verder na te denken over wat hij aan het doen was, Rush lunged vooruit, grabbing Crooks door de voorkant van zijn jas. Hij
was goed met de meisje dat gek, ze was. Maar ze was geen hoer, en hij had niet gedaan wat hij had gedaan wegens haar mondelinge talenten, en het idee van werkelijk kwetsen haar maakte zijn bloed te koken.

  "Zet uw fucking trapten, Crooks," hij snauwde, zijn grotere afbeelding opvallend directe angst in de kleinere man's ogen. "Don't talk shit over wat je niet weet shit."

  Hij, haast zich terug tegenover Ricky, die keek op him, ogen wijd en prachtig en schieten. Hij zuchtte, schuren zijn tempels.

  ***

  "Wie is Trevor?" Hawk zei plotseling ophoudt een glanzende, zilverkleurige verpakt pakket.

  "Mijn broer" Ricky zei, wenkbrauwen trekken.

  "Hoe oud?"

  "Um…hij is net 10," zei ze. "Waarom?"

  "Oké, jongens, iets voor Trevor gaat in de voedselprijzen pile" Hawk zei je het pakket in de rechterbovenhoek van de bestelwagen. Ricky zag een aardige, instabiele heuvel van pakketten. Blijkbaar, deze jongens graag apart hun gestolen goederen door ouderdom, zoals een kind apart zijn Halloween snoepjes per type of wenselijkheid.

  "Booker" Rush zei luid, hurken omhoog richting de rij zitplaatsen aan de voorzijde van de wagen. "Just take me home. Ik kreeg wat ik gotta fuckin' behandelen. Nee goddam advocaat voor mij vanavond."

  "Aw, hell, Rush", de chauffeur zei, leunt achterover en schreeuwen om gehoord te worden. "We miss ya. It ain't Kerstmis zonder jou playin' Santa".

  Ricky keek de groep delen een glimlach, zoals broers delen sommige familiegeheim of inside joke. Ze voelde een rare verdriet in haar hart, denken dat dit horde criminelen misschien dichterbij dan haar eigen gezin. Als Rush terug, tegenover haar, ze vroegen of ze hem weg van zijn familie op kerstavond.

  "We kunnen gaan," zei ze. "Ik bedoel, je kunt gaan. Ik zou wachten, of iets dergelijks. Maar ik denk niet dat u…"

  Hij verwierp haar met een golf van zijn hand.

  "Het is verdomd koud," zei hij. "En ik heb geen zin om uit te leggen aan de big boss waarom er honderd pond naast onze jaarlijkse aannemen."

  De mannen waren bezig de cadeaus één voor één door te trekken. Een keer, toen ze eenmaal toss one in de verre hoek. Ricky raakte in een soort doffe trance, het rockende gevoel van de heftruck bij het reed lulling haar hoofd. Ze kon hebben lang nagedacht over hoe zij zou vergist hebben, hoe dit was dom, hoe ze kon worden zichzelf op om zelf gedood of ontvoerd voor real, of een aantal verschrikkelijke resultaten.

  Het pistool bevond zich nog in het voorvak van haar hooded sweater; ze zou het prullenbak voordat we naar huis gingen, en hoop dat haar vader zou denken werd overgenomen uit haar schuilplaats in de keuken door dezelfde mannen die de geschenken. Ze vroegen ons af of de politie in staat zou zijn ze te vinden. Het beveiligingssysteem hadden nooit uit wanneer ze brak en het veiligheidssysteem en de beveiligingscamera's waren allemaal op dezelfde lijn. Te oordelen naar de high-tech computer systeem ze bespioneren Tech werkt, ze wisten wat ze deden.

  Het van begon te vertragen en rush naar voren nogmaals kijkt uit het schaduwrijk ramen. Turning Back, pakte een zak.

  "Okay," zei hij. "I'll drop deze morgen".

  "Dat je niet wilt doen? Lijkt misschien heb je je handen vol," zei Tech snidely lag en Ricky, die met belangstelling gadegeslagen. Rush sneered naar hem.

  "Fuck off, kid," zei hij. "You guys have fun tonight".

  Met de zak vol en het van uiteindelijk gestopt, maar nog steeds actief, Rush geslopen naar achteren en pakte Ricky's hand.

  "Kom op, fuckin' crazy girl," zei hij en opende de achterdeur leidde haar naar buiten. Terugkijkend op de verwarde gezichten in de ventilator, ze gaf een halfhartig curve vóór de deur dichtgeslagen en het van de productkwaliteit.

  Ze stonden voor een verrassend mooi huisje; het had niets op Ricky's mansion, natuurlijk, maar voor wat het was, het was leuk. Een beetje shotgun stijl huis met grote werven aan weerszijden.

  "Dit is de plek waar je woont?" vroeg ze verbaasd. Haar woorden kwam met wolkjes van zichtbare lucht. Hij rolde met zijn ogen.

  "Wat had u gedacht? Een goddam shack?"

  Ricky bloosde, maar volgde hem op de loopbrug en vervolgens door de deur.

  Het lampje, Ricky was even verbaasd over het feit dat een kleine dunbevolkte versierde kerstboom in de woonkamer. Hij woont hier alleen? Rush niet lijkt de soort kerel die zou zijn eigen structuur. Zij wees en glimlachten.

  "Mooi," zei ze. "Uw vriendin die voor u?".

  Hij scoffed nogmaals.

  "I don't have a fucking vriendin. Wat voor soort guy Do You Think I am?"

  Ricky haalde zijn schouders op en nam in de rest van de kamer terwijl Rush leg de zak met cadeautjes naar beneden in het midden van de kamer. Er was niet veel; via de deur aan het eind van de kamer kon ze zien wat leek op een keuken. De woonkamer zelf had een boekenplank gevuld met paperbacks en DVDs, een salontafel, een tv met een mooie geluidsinstallatie en een zwart lederen bank. En natuurlijk de boom in de hoek.

  "Ik heb een fucking drinken," Rush zei, door de kamer lopen. Hij vroeg of ze wilden één zelf, maar hij kwam terug met twee glazen; Ricky nam een slokje. Gin-tonic; wat ze had gedronken de avond zouden ze ons voldaan. Rush gevloerd zijn in twee slikt en Ricky probeerde te volgen maar verslikt. De bril keerde hij terug naar de keuken en kwamen weer terug, zowel gevuld. Ricky was al de gevolgen ondervinden van het eerste drankje en hondenbelasting geplaatst op de salontafel. Hij studeerde.

  "What's your deal, anyway, meisje?" vroeg hij, duidelijk minder op de rand nu had hij wat te drinken in hem.

  "Ik heb u in de bar. Ik heb gewoon…I don't get samen met mijn familie. Ze saai. Ik ben verveeld."

  Hij schudde zijn hoofd.

  "geen zin in? Ik kon je dood hier en nu," Rush zei, zijn nu leeg glas naast haar. Ricky's hart overgeslagen iets in haar borst, maar ze hield zijn blik.

  "U zult niet al," zei ze, klinkt zelfverzekerder dan ze voelde. Hij bracht een wenkbrauw.

  "Waarom dan?"

  "Omdat je me," zei ze, met een gedurfde stap verder trachten te negeren de wanhopige afranseling van haar eigen hart. "Wil je mij en…"

  Angst pulsed via haar, daarna een schok van lust, want hij pakte haar arm, stoppen haar midsentence. His Eyes boring hers, waardoor haar gevoel verwelking afstand en kussend hem allemaal op hetzelfde moment. Maar zij zag in die ogen, hoeveel haar woorden had gebeld. Hij wilde haar. En ze zou hem laten nemen. Ja, daar rechts.

  "Dus jij wilt de baas vanavond? Nou, hoe u het wilt, meisje?" vroeg hij, zijn stem laag en grind. De vraag nam haar off guard, ze had geen plannen voor niets langs haar onmiddellijke acties. Nu was zij geconfronteerd met de gevolgen.

  "Wat bedoel je?" Zij probeerde om de onzekerheid in haar stem. Rush dichter, so close ze kon ruiken, toch scherp en vers uit de koude buitenlucht.

  "Wilt u het zacht en langzaam," zei hij, met zijn handen op haar schouders en duwt de zware jas had hij haar, zijn vingers heuvelafwaarts haar trui bedekte armen heffen statische elektriciteit tussen hen. Toen kreeg hij laag genoeg is, zijn vingers gekruld rond de onderkant van de sweater.

  "of", zei hij, zijn grip en trek haar nauwe dan spinnen haar in zijn armen naar achteren, zodat haar rug tegen zijn borst. Haar hart achtergehouden omdat warmte doorgespoeld via haar, zijn handen hem vliegensvlug aan de onderkant van de sweater totdat hij trok hem boven haar hoofd, haar blote borst en gespannen buik vastzetten onder zijn koude handen.

  Ze geland op haar beesten, kneed het vruchtvlees hard, cupping de kleine maar elegante achterwerk ballonnen naar beneden. Enerzijds verplaatst naar haar te trekken en haar paardenstaart, haar hoofd kiekjes op haar nek als zijn lippen neergelaten om haar oren. "Ik kon fuck you hard en snel, je".

  Ricky's buik vrijkomen als hij enerzijds naar beneden, voorbij de elastische van haar legging naar haar slipje, cupping haar geslacht, zijn hand opwarming onmiddellijk van het vuur was uitgeschakeld. Zijn duim vond haar clitoris door de dunne stof en er tegenaan wordt gedrukt, net, een druk die was licht en stevig en maakte haar wilt slijp tegen zijn hand.

  Zijn warme adem tegen haar nek verzonden shivers down haar ruggengraat en toen zijn lippen landden
op de vloeiende lijn van het vlees ze whimpered, zijn tong likt voorzichtig op haar huid. Zijn mond getraceerd haar onderkaak, zijn duim nooit bewegende toch spannende haar allemaal hetzelfde. Vrijgeven van haar zijn hand viel eens te meer op haar borsten, twee vingers die naar kraak haar tepel tussen hen totdat ze angstzweet uitbrak op de mix van plezier en pijn.

  "I'm a virgin" Ricky zei ineens verrassend zelfs zelf. Hij snauwde tegen haar huid en ze voelde zijn pik groeien hard tegen haar billen.

  "Je me in de maling," zei hij, dacht je harder op haar tepel terwijl u zijn duim strakker tegen haar clitoris. Haar dijen gebalde samen in verlangen.

  "Nee," zegt ze dienen verzoek "I'm not".

  Schoof hij haar weg en riep ze zachtjes in shock. Wat hem, ze was koud zonder hem aanraken, raakte hij zijn nu warme handen op haar nogmaals.

  "Is dat een probleem?" vroeg ze zich afvraagt of ze niet vertelde. Maar het zien van de beestachtige lust in zijn ogen als hij haar van kop tot teen, zijn borst stijgende en dalende sterk, wist ze nog niet.

  "Nee," zei hij, "zijn stem een snarl. "Het is het tegenovergestelde van een probleem."

  Ze stond recht tegenover de lederen bank, en toen hij naar voren lunged ze instinctief back-up, haar knieën tegen de rand en dwingt haar te zitten met een luide bonken. Hij torende hoog boven haar, maar daarna leunde voorover en dwingen haar te leunen verder totdat ze raakte de achterzijde van de bank. Hij is vastgezet in haar plaats, zijn armen aan weerszijden van haar, zijn ogen trapping hers in hun glazen groene staar.

  "I'm Going to break in", zei hij, zijn woorden die haar hart race. "I'm Going to fuck you so good, breng je de rest van je leven als een beetje slut, gewoon op het gevoel dat weer goed."

  Zij klagen, hoewel hij niet raakte haar, de vuile woorden maken haar spleet gush. Zijn handen naar beneden verplaatst naar de band van haar legging en yanked beneden met haar slipje met hen, totdat zij voelde de koele lederen onder haar vleesch, haar kut blootgesteld aan hem, al glinsterende met verlangen. Toen hij raakte haar ze heeft daar hulp hijgde, ogen half afsluiten met plezier.

 

‹ Prev