Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance)

Home > Other > Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) > Page 34
Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) Page 34

by Paige Parker


  Ava бе внезапно слисана от звука на нейната звънец, когато тя разгледа по часовника тя не би могло да помогне, но разсмеете. Lucas бе истинско военна мъж, идеално на времето за всичко и то не беше една минута през последните осем, когато той пристигна в своя апартамент. Lucas ескортиран Ava, за да си кара, което тя също така не би могло да помогне, но се възхищавайте. Тя бе очаква една малтретираха стари pick up като най-на страната момчета в Мичиган черда, но се оказа, Lucas е приятен набор от колелата. Той изглеждаше красив и здрав в своята непринудена дънки и бутон надолу риза. Дори с дълги ръкави, Ava може да види мускули стърчащи от зад материал. А тръпна работиха нагоре и надолу, нейният гръбнака и Ava трябваше да сила сама да превърнете очите си. Lucas бе усмихнати ухо до ухо от момента тя имаше отваря вратата и очевидно не попречи на усмихнати за остатъка от тяхната дата.

  Като Lucas започна да задвижване, Ava съдени питат къде ще бъде действащо, но всички тя е станал от него, е, че тя е била изненада. Тя кода си, той е бил на една от местните ресторанти в града за устойчив на хапане да яде. Нейният объркване и любопитство нарасна обаче, когато Lucas черда в града и съхранява действащо. Той не спре, докато те имаха издърпан нагоре извън ранчо на доколкото част на града. Тя бе силно изненадани от неговия прямотата, когато той разкри до Ava, че той е живял там. Тя не може да помогне, но мисля, че като й на мястото му бе малко самозабравям, но тя не иска да се появи солени шеги. Освен това, Lucas никога не са дадени Ava причина да смятат, че той е нещо повече от общо джентълмен. След като те напуснаха залата чрез ranches предната врата, нейната увереност в Lucas е получил уверения.

  Къщата е гранд и топло обзаведени, не е нещо Ava би очаква от бакалавър и поо. Има пожар вече осветени в камина и аромат на храната, напълнени с въздух. Тя бе впечатлени, че той е приготвени за нея, на друг bold преместете за първата дата. Тя бе дори по-впечатлени, когато тя действително са вкусили храната и констатира, че Lucas бе изумителен готвач. Той е трансформирана в дома му в техните собствени Романтичният ресторант, пълна с вечеря над candlelight. Тя бе идеалното дата за социално неудобни войник и наскоро heartbroken помощното. Тя също бе изненада Lucas" откритост, той бе два пъти като talkative както тя обикновено е знаел му да бъде, въпреки че тя би могла да кажете, че не беше без щам. Тя се чудеха защо той ще донесе й към такива интимна обстановка, когато той бе очевидно все така неудобни комуникира сам на други лица. Както ако Lucas имаше прочетете ума си той започна да обясни сам.

  "Ava, аз трябва да бъде напълно честен с вас и се надявам не ви обидени от какво трябва да кажа. I направихме очите ми за вас, тъй като аз първото стартиране на rehab център, но по начин, реших, че може би е най-добре, че сте били дейтинг някои един друг. Заслужавате да бъде с някой, който може да ви щастливи, не е мъж, който е бил повреден както физически и психически. Мога да кажа имаше нещо неправилно от началото, въпреки че знам сте се опитали да скриете разриви в очите. Тя може да са били себичен на мене, но аз бях малко щастливи, за да разберете, че има проблеми в рай, не е, че аз някога ще искат да се нарани." Ava искаше да прекъснете да разпознаете Lucas, че тя е много поласкани и че тя не го видите, както е повредена, не е в най-незначителните битовата, но тя е искал да го говорят си парче. Тя бе освежаване за Ava, за да видите тази страна на Lucas, за разлика от резервираните и срамежлив нормална самостоятелно.

  "Аз като вас Ava, наистина като вас много и аз се надявам, че тези чувства са взаимно и да цъфтят. Своята част от причина, че съм подписа договор за други консултирането, така че да мога да бъде нормална и целия отново. , така че да мога да бъдат човекът, който ви трябва, и че искате. Искам да даде на всички за себе си, за да ви Ava и зная, че може да изглеждат луд да кажа на нашата първа дата. Това е просто, че това е нещо, което никога не съм дадена на всеки преди, особено след като не съм се върнете у дома, но сте специални. Нещо за вас ме прави искате да поставите сърцето ми, на моя втулка и се там за вас сто процента. Искам много за вас да като мен, назад и да бъде мъжът искате и необходимостта да ме."

  Ava не бяха реализирани, Lucas е усещала така силно около нея. Въпреки че, тя трябва да бъде истински глупав, защото химия между тях е неоспоримо, дори и ако той е бил на работното място преди. Ava поколебаха, сигурни за това как да реагира. Тя е удовлетворена, но тя не се чувстват странна работа дори няма на дата, толкова скоро след разпадането й с Етана. Тя също така филцовата нечетен й за някого да имат такива силна чувствата си за толкова скоро. Мислела си на Етана и как той е показан незасягане й от покупателната си любов. Той никога не е наистина дава цялата сам да й или отворени до й по такъв начин. Тя бе сурова и честен; той усеща добре дори, ако той е грешна. Ava винаги са смятали, че любовта означаваше ухажване една на друга, датиращи от и до брака, след това закупувай�
�и къща с бял picket ограда, като деца и приемане на pet златни retriever от местните фунт. Етана смята, че любовта означаваше съответствие и че добри съпруги бяха наградени с хубава домове и изискан подаръци. Ava е знаел, че Етана на идеята на романтиката бе мъртъв грешен, и тя започва да се питат дали узнал бяха твърде. Може би любов бе спонтанни и неочаквано. Може би това е нещо, което е целял да панорамно ви изключване на краката, или както го е Lucas, ви удари в лицето като тон от тухли.

  Ava не бяха реализирани колко дълго тя имаше телевизия тихата работа без отговор на Lucas" предизвика масов изблик на неговата чувства. Той не беше докато той започна да се въртят сконфузено на превключване на седалката, че тя пое предизвестие. Има нещо много привлекателен за тази силна, твърд мъж пускането сам навън и добре изглеждащи така уязвими. Ava реши, че ще бъде unkind за удължаване на неговия нищета по-дълго, независимо колко сладък погледна. "Аз обикновено не направи това, отидете на дата, с мъж толкова скоро след разпадането. Действително, аз не са имали много breakups в моя живот. Етана и І са били заедно от I беше просто втората в колеж. Не съм съблазнят, въпреки че трябва да призная, това е друг първи за мене, да имат някой иска да падне глава над петите за мен от пръв поглед. Аз също не може да отрече, че аз се чувствам тя да, по-дълбоки връзка между нас. Има тайнственост около вас, повече, отколкото е достъпно за погледа и че и двете интриги мене и terrifies мен. Дадох всичко от себе си за някой, след като той пое тя, но той все още издирва повече и всички той някога ми даде в замяна бе изоставяне и перспескивите его. Мислех, че съм знаел какво обичате бе и аз смятах, че имах това, аз не искам да направи същото грешки отново." Lucas среща неодобрение, носенето му поражение и разочарование ясно на лицето си. Той знае, че тя е била луди е просто да признае всички на тази на момиче той едва е знаел за персонално ниво, но всеки път, че е видял Ava, сърцето му ще пропуснат няколко удара. Тя ate при него, докато най-накрая принудени да го натиснете прие неговата страхове и страхове, за да поиска Ava на дата. Сега той е изгорял му, той иска да бъде открит и честен с нея, но вместо това той дойде из като отчаян и безумно деяние.

  "Слушане извинете, аз не трябва да са били така директно. Това е, че аз съм тази идея за любовта твърде, тя не е точно моите собствени. "Lucas стояха внезапно и напусна залата в таблицата към Ava пост. Очи, разширени, когато той не достигнат за неговата тръстика и Ava може да кажете, че работи упорито за разходка, докато омаловажавайки му режим аварийно. Lucas проведе ръката си, за да Ava, motioning за нея да се го. Когато Ava поставени ръката й в неговата, тя е забелязал, ръката й бе трепет леко. Той ръководи й надолу малък вестибюл, включване на светлина, както и двамата са влезли на стая. Ava gasped, както тя е завъртян и са изглеждали около тях. От пода до тавана по цялото пространство са били изработени ornately, тъмно дърво етажерки. Там не изглежда се празна слот на един единствен шелф наляво. Ava винаги е била bookworm и се радваха литература, точно колкото е тя не наука, но това е нещо над и отвъд. Тя усети почти като Панам от красота и на звяра, стоящи в гранд библиотека, прикътано в замъка. "Това е красива," каза тя шепнат, нейният глас почти безшумен. "Ви харесва? Аз всички на това аз", Lucas изтекоха. Ava бе вся страхопочитание в, Lucas могат да имат изглежда се само на друга страна bumpkin, но той действително е мъж на много тайни.

  Той ръководи й над за един определен набор от етажерки, заставайки преди това. "Тук, са всички обичат истории, че съм, събрани от целия свят, нови и стари. Във всяка мит, контролно сигнално устройство и филм има някои чудо или явление, което се осъществява. Това е като образен метеор душ, а голямата приливна вълна или снимащи звезди. Тя е unexplainable, неоспоримо и непреодолими за всички онези, които се инфектира. Тези истории имат придобих любов никога не е това, което очакваме тя да бъде и че е какво го прави така гранд. Тя има недостатъци и често време, or върви ръка и ръка с трагедията. Това е, което истински любовта е и какво го прави толкова красиви."

  Той е застана зад Ava, докато той говори, тялото му натиснат нагоре срещу узнал, но тя е изненадана, за да установи, че много удобно с близостта си. Тя изключва, за да се изправи пред Lucas, като го видя в напълно различна светлина, отколкото тя някога е бил преди. Lucas преди това бе разкрита до Ava, че той е бил специален оп, но тя никога не са реализирани точно какво означаваше, че, различни от това, което той заяви пред нея, на неговата мисии с армията бяха всички свръхсекретни и че той е много специализирано обучение. Той е бил ранен по пътя до основата от една от тези свръхсекретни мисии, когато неговият специален пратеник, срещани път страна бомби. Тя никога не са представяли му като световен изминато разстояние и образовани мъж, Ava филцовата лошо за нейния предположения. Имаше много повече за този човек, и тя е топла и приятно усещане в стомаха й, че всички чудесни
. Ava се възприемаше като в този момент тя е бил разразиха, "Метеор" душ, приливната вълна или при снимане на звездите от Lucas" истории.

  "Ако чувствата ви за мен е вярна, отколкото точно като герои в много от тези предания и истории, се докаже любовта си към мене. Аз не се грижи, ако имате да заколи бесовете или змейове, легалния бизнес на опасни и опасната похода или просто обикновена стари третира ме с отношение и засегнатост, след което да го направите. Да докажат пред мене, че съм, който искате да бъдат с завинаги, се докаже, че ми, любов и романтика са реални." Lucas бързо, поставени му ръка върху Ava в долната част на гърба, теглене й близо до него, както той gazed в очите си. Той се целуваха й дълбоко и ревностно, като Ava на дъха още веднъж. Тя постави ръцете си нежно от всяка страна на лицето си, връща за допир с еднакво като много страст и желанието си. С едичната предложение, Lucas почиствана всички на книги и документи от гранд черешово дърво, че бюрото стояха в центъра на стая, точно зад тях. Той изглеждаше, за да преместите така fluidly въпреки своето увреждане; до точката на двойка взаимно почти забрави той дори имаше един.

 

‹ Prev