Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance)

Home > Other > Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) > Page 35
Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) Page 35

by Paige Parker


  Ava е оплаквал с мъка холкелите в устата си като Lucas вдигна мъничък жена от нейното място и качени й върху бюро. Ava имаше своята всеки мускулните работа и щам преди и неговата effortlessness не е изненада й. Lucas nudged Ava на краката, освен с тялото му, грубо издърпване й по-близо до ръба на бюрото. Както той ги архивирали настрани, кратката й рокля първокласна пътна нагоре над бедрата й, разкриващи черната дантела panties. Ava blushed, движещи се, за да се издърпа рокля й обратно надолу, но Lucas натиснат й ръцете си, внимателно scolding й. Той се целуваха й холкелите врата, причинявайки Ava да звукозаписна компания силен това време. Lucas" съчетание между доминират и сладки бе дори по-на включване. Той бе контролиране Ava в единственият начин тя е някога да се чувстват контролирани от един човек. Lucas проследи неговата целува надолу кош, спиращ на рокля на врата. Той пое както на Ava в ръцете, бавно вдигане ръцете над главата й преди той слезе с нейния гиздя над главата й, както и. Внимателно спускане до коленете си, Lucas поставени целува върху използваше на Ava на бедрата и тя спомогна за повдигане на себе си изключване на бюрото, така че той може да махнете panties й. Той teased холкелите й с езика му, peering нагоре при й чрез и здрава стоманена сини очи. Той премества езика му ергономична конструкция, достигайки около тялото си и се хваща Ava на дъното, както тя вееха краката й на рамо, опаковане на краката й хлабаво около главата му. Ava хвърляха главата й обратно в "екстази" като Lucas всмукват и licked й повече работеше трескаво. Нейният цялото тяло се разтрепери като Скрииминг оргазъм след Скрииминг оргазъм rippled през нея.

  Ava филцовата слабите от време Lucas най-накрая освободени й, внимателно помагат на нейното изключване на бюрото и на нозете й. Тя усети подобно на бебето, елени, опитващи се да се стъпва върху нестабилни краката като Lucas ръководят й към неговата спалня. Неговата стая не беше на всички какво Ava очакваше или; тя е украсен с изискан стил и вкус. След това отново Lucas не бе какви Ava очакваше, а по-скоро човек с много подаръци и изненади. Тя усети подобно на кралицата като тя определи в неговата големи легло, заобиколен от мека коприна листове и плюшени възглавници. Ava yawned, опитвайки се да скриете й умора от Lucas. Тя е знаел, че иска повече, че иска повече и повече неподвижни, но той е износен й. Ava никога не са били с човек, който е бил така квалифицирана с езика му, или че е постигнала й Скрииминг оргазъм толкова трудно и толкова много пъти подред. Тя може само да си представим какво останалата част на тялото му не може да направи й. Вместо катерене върху горната част на й, тя очаква, Lucas зачистения на негово боксьори и се заехме легло до Ava. Той изтегля тялото й близо до неговата и Ava поставени главата й върху Lucas" на гръдния кош. Lucas издърпан лист над тялото й преди свежо Ava по целуване върху челото. Тя е също така никога не са били с един мъж, който взе удоволствие в pleasuring само преди й и тя беше определено нещо Ava може да видите лично как да използват за. Тя се е натрупало лесно лягате слушане на звук от Lucas" на сърдечния мускул, чувство за безопасно и сигурно за първи път в дни. Тя само надежда, че този път това беше истински и че това време е завинаги.

  Ava се събуди на аромат на храната пълнене Lucas" апартамент и бледо звуци на някой се движи около в кухнята. Тя намира един от Lucas" тениски, лежащ на наблизо отоманската и хвърляха го, като не забравяте й изхвърлят panties в библиотеката, но реши да не се опитвам да разгледате свързаната с тях. Тя спре точно преди кухня врата, гледате Lucas преместете за стая. Той не е грижа, за да скриете неговата аварийно движение, когато никой не е добре изглеждащи, но все още се е преместил с такива възмъжал благодат и ликвидност. Предишната нощ брашно и tantalizing аромати, напълнени пространството, бяха първите си улики, но след като го видя в действие може да Ava разказват, че Lucas действително е кулинарни капитана на сортира.

  Ava устата започна да вода, за закуска и за Lucas двете. Колкото тя бе да се радва на изглед за двойните врати, Ava внезапно усети призовават за увиване на ръцете й около изумителни и привлекателния мъж, който е буквално само пада в живота й. Ava намерила себе си надява повече и повече, че той никога не е спаднало обратно навън от нея отново. "Добро утро" Ava каза мека, давайки в желанието си и опаковане на ръцете й около Lucas" за на кръста от зад. Той подсилени с нея докоснете и Ava може да усетите паника започне да нараства до в гърдите си. Може би си приказката романс е не повече от просто приказка, може би Lucas е променил мнението си по нея, или тя имаше тълкуват погрешно го всички заедно. Тя не бяха много опит в дейтинг поле, но Ava не може да си представим, че Lucas или всеки човек ще премине през толкова много усилия, за да се привлекат, или да приготвите закуска за една жена, ако той само е планирано има една нощ поставка с нея.

  Всички на нейната паника и insecurities бяха изтрити втора, Lucas обърнат обаче й. Той пое един поглед на Ava, носенето му само пъхат фланелка и целия му пове�
�ението изглеждаше да смекчи и стават по-ярки, по-доволен дори. Lucas увита ръцете му около малката й обратно и Ava може да видите как щастливи той бе да я видите и да провеждат свои близки в ръцете му. Тя се чудеха какво неговият момент на напрежение е бил около, но кода си, че тя е било изненадани му, или може би Lucas беше само усещане повече болка на крака, дължими на предишната нощ дейности. Ava уловени сама завъртане червено, както тя припомни подробно какви точно тези дейности са били.

  На омлет Lucas са подготвени за тях са вкусили още по-добре, че е помирисва. Ava не беше точно сте сигурни как някой може да направи яйца вкус по-добро от всичко, тя е било изяде, но тя бе идеята, че всичко са вкусили, помирисва и се чувства по-добре, когато Lucas е участвал. Ava се чудеха, ако тя смята, че начин, тъй като тя е bias или ако тя е заслепил от любов отново. Ava бе шокирана да намери, че тя не е почти като се страхува, както тя смята, че тя ще се даде сърцето й далеч така лесно към друг човек, особено след като всички щети, които са имали Етана съставено й. Тя бе също като шокира да осъзнаят, че тя смята за това какво Етана и й е между тях, както обичате. Тя бе всички така луди и се е случило толкова бързо, но само като Lucas каза, това е, което прави любов такова изумително явление.

  На rehab център бе затворено за почивните дни и Ava имаха почивен ден, който естествено Lucas вече знаехме. След като всички, той е имал присъстваха терапия няма два пъти седмично за няколко месеца сега. Все още Ava не би могло да помнят времето, когато Етана са подходящи грижи, за да прекарате деня си изключване с нея, да не говорим за обърнете внимание на работата си график. Lucas, са предприели инициативата и планираните какво той обеща Ava ще бъде чудесно през деня датата. Той също настоя за го пазете всички тайна от нея, докато се получи там. Тя смята колко добре първата си изненада дата е отишло за нея и реши, че тя би доверие го напълно с втори изненада. Lucas бе развалящи Ava по начини, че нейната ex-убеждава не би могло дори до. Вместо да се опитват да заслепява й със своя социален статус и богатство, Lucas мислеше за това, което тя бе мислене, издирвани, необходими, или Филцовата подложка. Това е едновременно по ирония sad, все още докосвате, че просто акт на някой, обръщайки внимание и действително грижата за нейния направени Ava се чувстват като принцеса.

  Lucas придружава Ava в баня за душ. Тя го чрез ъгъл на очите си като Lucas своята боксьори на земята. Ava, сърцето пропуснали победи, когато тя трион размера на него. Мускули му бяха очевидно не е единствената част от Lucas" орган, които са много големи. Той уловени peeking й и Ava се опитаха да бързо и shyly изглеждат далече, но тя не може да задържи взирате от неговата изумителни физическото за дълго. Lucas, изглежда, че се наслаждавате Ava беше действащ coy, намиране на невинността си, за да бъде още по-привлекателна. Той се приближиха, демонтиране Ava свалил ризата на над главата си, точно както той е съставено с нея рокля в нощта преди. Тялото й shivered с очакването, както той превключва освен й, четкате косата си изключване на нейната рамо, както той достигнал зад Ava и завърти за душ. Пара бързо започна да изпълвате стаята и Ava не би могло да помогне, но известие, че дори Lucas" душ и баня изглеждаше екстравагантността.

  Lucas стъпите вътре в гореща душ, beckoning за Ava, за да се следват. Топлата вода филцовата изумителни й чувствителни плът, но Lucas" пръстите проникнали дори по-добре. Той застана зад й, позволявайки на водната каскада надолу на предния й, както той проследи неговата пръстите си от зад Ava ухото, за гърдите. Той teased всяка от зърната й, което ги растат твърд под негово докоснете. Квалифицираните му ръце продължиха своите танцови надолу й тяло, краката й разделихме без колебание, както той я nudged бедрата апартамент Ava gasped както на гореща вода, комбинирани с Lucas" палци достигна своя най-чувствителните на части. Тя може да се чувстват сама тясно и викаха в удоволствие, хвърлят главата й обратно и едно рамо до половината около Lucas" врата. Той изкривени надолу и целуваха холкелите й. Lucas, поставени на ръка върху Ava за през рамо и спуснете обратно, преместването й на извиват при нейното талията пред него. Тя може да се чувстват изпреварващото вътре на нейната отново, както той е натиснат неговата издигне penis нагоре срещу разделете бутчетата й. Той използва крака си за нежно бий Ava на краката апарт-широк и тя поставя й палми за душ стена на устойчиво сама. Палците му намери още веднъж, продължаване на техните magic до коленете си прегънат от вълни на удоволствие, че пое й. Lucas грабна също неговата рамо около нейната стомаха, стабилизиращо Ava, както тя climaxd. Той едновременно наместени сам във вътрешността на нея, както е дълбоко, тъй като той може да. Ava практически се разкрещях като изображения приливни вълни и снимащи звезди още веднъж се възпламени през ума си. Lucas не се занимавате с нежността този път, макар че докоснете все още бе търг и вид. Неговата grunts я поздравиха moans като техните две органи се срещнаха отно
во и отново. Ava натиснат сама все по-трудно и по-трудно срещу него, той се разразиха месата й безмилостно. Той не беше докато Ava усещането си целия свят и ума бяха предене бързо, че Lucas захванат здраво й, stilling й и намирането на своя собствена сладки освобождаване. Той проведе й там в продължение на няколко минути, когато силно и каравани усещането за присъствие на вътрешността на нея.

  Демони

  Двойката е успяла да получите повече замърсени от чисти по време на душ, така че крайния измиването и бързо облича. Lucas пред Ava, че ако тя искаше да, той може да ги двете обратно на мястото й, така че тя може да издържа на къпане мебел. "къпане костюмът е напълно опция, просто, така че знаете" Lucas добави с секси smirk и wink. Той не даде никакви допълнителни улики, когато те са били или какво датата им би довело до. Ava реши да изберат № swimsuit, усмихнати coyly при Lucas отново, които практически прави човек се топи. Ava се заехме Lucas" кола развълнувано, чудите какво на земята, той би могъл да в склад за нея.

 

‹ Prev