Book Read Free

Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance)

Page 78

by Paige Parker


  William δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν είχα ποτέ πραγματικά μου άρεσε ο Λόρδος Laughton. Είχε πάντα φαινόταν πολύ….. ευμετάβλητοι, πολύ επιφανειακή. Μόλις πρόσεξε William, Earl κατένευσε καταφατικά στην κατεύθυνση.

  "Καλό είναι να σας δει William. Πώς ο πατέρας σας κάνει αυτές τις ημέρες; Είναι αρκετά, ενώ από τότε που συναντήθηκαν την προηγούμενη".

  "Πατέρα του κατάσταση είναι καλύτερα τώρα, σας ευχαριστώ. Θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχές του".

  Ο Earl έλαβε από την κόρη του βραχίονα και εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος, αφού ο ίδιος δικαιολογεί. William δεν μπορούσε να βοηθήσει αλλά η ανακοίνωση ότι η Katherine ήταν όλα πολύ χαρούμενα να συνοδεύει τον πατέρα, όπου διετέλεσε ηγετικό της.

  "She's gone!" της Σαμάνθα λέξεις έφερε μαζί του. Ο ξάδελφός του είχε μια κακιά Ουαλή καλλονή με τα μάτια του.

  "Ποιος;".

  "Ελάτε, William! Ψάχνετε στο Kat ως εάν ήταν η μόνη γυναίκα σε αυτό το ασφυκτικό κόμμα"!

  "Θέλω να πω ότι έχει μεγαλώσει αρκετά εντυπωσιακή γυναίκα!" William παραδέχθηκε.

  "Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό! Και έχει πολύ περισσότερα για την όχι απλώς καλή εμφάνιση. Αλλά, δυστυχώς, το Earl ενδιαφέρεται για την παντρεύτηκε στο Λόρδο Botsworth!" Η Σαμάνθα αποκάλυψε.

  "Ο Λόρδος Botsworth! Ότι το παλιό ξυρίσματος Duke; Αυτός είναι κατάλληλος να τον πατέρα, του Παραδείσου εξαντλητική!".

  "ξέρω! Αλλά είναι σημαντικό μέλος της κοινωνίας και ο Λόρδος Laughton θεωρεί ότι το παιχνίδι θα ωφελήσει την οικογένειά του πολιτικά ," εξάδελφό του ανταπάντησε με άρρωστος κρυφούς περιφρόνηση για τον άνθρωπο.

  "Αλλά η Katherine…. Γιατί έχει συμφωνήσει με τον αγώνα;".

  "Δεν έχω καμία απολύτως ιδέα αν και υποπτεύομαι ότι ο πατέρας είναι ο εξαναγκασμός να παντρευτούν Botsworth. Από όσο γνωρίζω η Katherine, απολύτως loathes στην ιδέα του γάμου. Στην πραγματικότητα, έψαχνε τον εαυτό είπε ότι μου σε όσες λέξεις την περασμένη σεζόν".

  "χμμμ…. Θα ήταν κρίμα αν μια γυναίκα ως γοητευτικό όσο και η ίδια παίρνει παντρεμένος με ότι lecherous Δούκα".

  "το ξέρω. Αλλά δεν είναι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βοηθήσει Kat μέχρι να αποφασίσει να μου πουν ότι ο λόγος πίσω από την ξαφνική αλλαγή της καρδιάς. Μόλις πριν από λίγους μήνες, ήθελε να παραμείνει για πάντα spinster και τώρα φαίνεται ότι αν θέλουμε να ακούσει η είδηση του betrothal κάθε μέρα!".

  Μόνο τότε, Λόρδος Stanning ήρθε να τους και παγιδεύτηκαν Samantha.

  "Πρέπει να έχουμε αυτό το χορό η κυρία μου;".

  "Ω, φυσικά!" απάντησε, Σαμάνθα, fluttering της βλεφαρίδες στο όμορφο άνδρα. Καλό Lord! Εάν η τουλάχιστον ladylike ξάδελφος να κατορθώσουμε να enamor έναν άνδρα ως ευφυής ως Λόρδος Stanning, τι ελπίδα δεν έχει για όλους τους άλλους άνδρες στην μπάλα!

  Δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τον εαυτό του, ο William μετακινείται για την τεράστια αίθουσα χορού ελπίζοντας να spot Katherine ξανά. Και εκείνος κατάφερε να βρει το τελικά.

  Όπως αναμενόταν, στεκόταν δίπλα στον πατέρα, μια ψεύτικη χαμόγελο σταθερά την χείλη όπως εκείνη που ασχολείται με μικρό μιλήστε με τον Λόρδο Botsworth. Πρόσεξε ότι ο φαλακρός patch για το λόρδο Botsworth το κεφάλι του είχε διευρυνθεί σημαντικά, από την τελευταία φορά που είχε δει ο ίδιος και κοιλιά είχαν επίσης παραχθεί μεγαλύτερη και γητευτήσ. Η απλή σκέψη της Katherine παντρεύτηκε την παλιά codger τον θέλουμε να ρίξουμε κάτι σκληρό. Τα χέρια του ακουσίως balled σε γροθιές όπως πρόσεξε Botsworth μάτια του roaming ελεύθερα κατά μήκος Katherine's λεπτή φιγούρα. Ότι μπάσταρδος!

  Μολονότι ο William είχαν δει Katherine για σχεδόν 8 χρόνια, είχα κάποτε την ο φίλος….. Οκ δεν το φίλο του, αλλά ο ξάδελφός του. Δεν είχα περάσει τόσα πολλά βράδια έπαιζε γύρω από το αρχοντικό. Lord Laughton's και τα αρχοντικά ήταν το ένα δίπλα στο άλλο, στο Sussex και τα έβλεπαν όλα απολαμβάνουν τις διακοπές τους εκεί. Δεν είχα ποτέ υπερβολικά την προσοχή της στο χρόνο, με τον ίδιο σχεδόν τέσσερα χρόνια αρχαιότερος της αλλά θυμόταν ότι έψαχνε πάντα πολύ χτυπημένοι από αυτόν. Θα συχνά αλιευμάτων της έκλεψε τα βλέμματα ο δρόμος και ήταν πάντα περισσότερο από πρόθυμη να κάνει προσφορές όταν έπαιξαν κρυφτό και άλλα τέτοια παιδιάστικη παιχνίδια.

  Ως παιδί, Katherine είχε πολύ φλογερή και ευθαρσής. Αλλά η γυναίκα του φαινόταν τόσο παθητική και παραιτήθηκε η William πραγματικά θέλουν να ανακινείται κάποιο νόημα σε αυτήν. Ποια ήταν η αιτία πίσω από την περίεργη συμπεριφορά; Γιατί ήταν εκείνη τη δημιουργία αυτής της κωμωδίας όταν έκανε ποτέ δεν θέλω να παντρευτώ; Τι ή ποιος είχε αναγκαστεί να αλλάξει το μυαλό?

  Όσο Γουίλιαμ ήθελε να γνωρίζει τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, γνώριζε ότι δεν θα μπορούσα να τους ρωτήσω ευθέως. Έπρεπε να βρω Samantha. Ίσως θα μπορούσε να τον βοηθήσει να βρει κάποιες απαντήσεις.

  Κεφαλαιο 3

  Με ψευδή χαμόγελο επικολλημένες στα χείλη, Katherine προσποιήθηκε να ακούσουμε με προσοχή στον Λόρδο Botsworth όπως blabbered για το πρόσφατο ταξίδι του στην Ισπανία. Δεν μπορούσε να νοιαστεί λιγότερο όλα όσα είχε δει στο ότι είχαν μυρωδιά εγκαταλελειμμένου κτηρίου ταξίδι, αλλά δεν μπορούσε να πει ότι ο άνθρωπος. Ότι μπορούσε να αισθανθεί τον π�
�τέρα στα μάτια του την κάθε στιγμή, μήπως μας πουν την Duke ότι δεν θέλουν να παντρευτούν. Ευτυχώς, λίγα λεπτά αργότερα, ο δούκας απενοχοποιεί τον εαυτό του ως πήγε να ψάξουμε για την κόρη του, ο οποίος ήταν επίσης παρόντες στην μπάλα. Αν ο πατέρας κατάφερε παντρεύτηκε την απενεργοποίηση του Δούκα, έψαχνε να stepmother ένα κορίτσι, σχεδόν όπως παλιά όπως εκείνη! Ότι έκανε το στομάχι roil.

  "Lady Katherine, μπορεί να έχω την ευχαρίστηση να χορεύουν με σας;".

  Χωρίς ανύψωση της μάτια, Katherine γνώριζε ποιος husky φωνή ανήκε. Είχε χάσει κάθε ελπίδα ποτέ βλέποντας William ξανά όταν θα εντάχθηκε στο στρατό. Σήμερα, όμως, απλώς κοιτάζοντας τον είχε κάνει την καρδιά πτερυγισμός τρελλά.

  William ήταν πάντα ψηλά και καλαμοκάνηδες, αλλά μερικά χρόνια ο στρατός είχε τον έκανε αποτέλεσμα και ισχυρή. Δεν μπορούσε να βοηθήσει αλλά τον τρόπο στήθος είχε διευρυνθεί. Ακόμη και ο νέος σύντομο κούρεμα καλύτερα μαζί του στην τελειότητα και ότι κάποια αμυδρή αχτίδα στο σκοτάδι μάτια, ήταν ακόμα εκεί.

  "Επειδή η κάρτα μου είναι σχεδόν άδειο, δεν βλέπω τον λόγο γιατί δεν μπορούμε να έχουμε ένα χορό μαζί", χαμογέλασε. Μετά τις πολύ έντονες τελευταία ώρα, χορός με τον William θα καταπραΰνουν τα ξεφτισμένα νεύρα.

  Έδωσε ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο και σάρωσε την την ισχυρή όπλων. Δεκάρα, αλλά δεν έκανε καλό εκεί, υπάρχει σαν γάντι. Αυτά μετακινούνται ομαλά γύρω από το χορό, σαν να είχα κάνει εκατοντάδες φορές στο παρελθόν. Όπως στρογγυλοποίηση γωνία στην άκρη του χορού, όπου πολλοί άνθρωποι είχαν τη δυνατότητα να δουν, William χαμηλωμένο το κεφάλι λίγο και ψιθυριστό στο αυτί.

  "Μόλις ήρθα να ξέρουμε ότι αναμένεται να παντρευτούν Lord Botsworth πολύ σύντομα…".

  Αμέσως κοίταξα στο πρόσωπό του, ένα μίγμα από θλίψη και αγωνία να λάμπει στα μάτια.

  "Δεν Samantha να σας πω σχετικά με αυτό;".

  "Δεν έχει σημασία ποιος μου είπε…. Απλά θέλω να μάθω αν είναι αλήθεια".

  "καλά, ο Λόρδος Botsworth έλαβε αρκετά θετικά και ο πατέρας μου πιστεύει πως είναι ένα τέλειο ταίρι….".

  "Τι νομίζετε Kat? Είστε ευχαριστημένοι με αυτό τον αγώνα;" ρώτησε ανυπόμονα. Η Katherine παρατήρησα ότι είχα ζητήσει την Kat, ακριβώς σαν τις παλιές εποχές. Που επιθυμούσε μπορούσε να τις ξένοιαστες μέρες πίσω.

  "Ποιος νοιάζεται τι νομίζω!" είπε, αναστέναζαν και έκλιναν προς τον ώμο του. Γνώριζε ότι ήταν εξαιρετικά ακατάλληλη για να το πράξει, αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει τον εαυτό της. Μετά από όλα όσα είχε, είπε απεγνωσμένα χρειαζόταν ένα ώμο στον φτωχό, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

  "Katherine, αν ο πατέρας σας είναι να σας υποχρεώνει να παντρευτούν τον Δούκα, μπορείτε να μου πείτε. Υπόσχομαι να μιλήσουμε μαζί του και……"

  "Θα κάνουμε κανένα τέτοιο πράγμα μου λόρδος", Katherine έσπασε, κοιτάζοντας τον κατευθείαν στο μάτι. Η οικειότητα που είχα μόλις κοινόχρηστο εξανεμίζονται όπως είπε ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι έψαχνε να μπει η μητέρα της ζωής του σε κίνδυνο με την ηλιθιότητα.

  "Αν ο πατέρας μου πιστεύει ότι είναι το κατάλληλο παιχνίδι, που είμαι εγώ να διαφωνήσω; Εξάλλου, ο δούκας είναι ένα πλούσιο και ισχυρό άνδρα που είχα κρατήσει me happy. Θα είμαι ένα σεβαστό μέλος της κοινωνίας και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις πιο αποκλειστικές μέρη και μπάλες, για να μην αναφέρω ότι εγώ θα stepmother για το πιο όμορφο κορίτσι…".

  "Ποιος είναι σχεδόν στην ηλικία σας…". διακόπηκε William, αναζητούν απορημένη. Έβλεπε ότι δεν πιστεύω ούτε ένα ίχνος τι είχε πει. Κόλαση, τα λόγια ήταν ηχηρές κούφια στη δική της αυτιά!

  "Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα πια Lord Online", δήλωσε η Katherine, η φωνή ακούγεται άκαμπτο.

  "όπως θέλετε, my lady".

  ********************************

  William δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ. Τα οράματα του θλιμμένα Katherine διατηρούνται στοίχειωνε τον νου. Δεν μπορούσε να ξεχάσει τη θλίψη που είδε το βλέμμα όταν είχα παρακαλέσει για το επικείμενο γάμο Botsworth.

  Αποφάσισε να πληρώσει Samantha επίσκεψης την επόμενη ημέρα. Ίσως θα μπορούσε να μάθετε το λόγο η φίλη της η απροθυμία της να αποκαλύψει οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με το λόγο για τον οποίο είχε συμφωνηθεί μια τέτοια ακατάλληλα για τον αγώνα.

  "William! Τι ευχάριστη έκπληξη!".

  "Καλημέρα Σαμάνθα. Ελπίζω δεν ενοχλήσω".

  "Δεν είναι ανόητο. Όπως είναι, έχω βαρεθεί να το θάνατο εδώ στο Λονδίνο με τίποτα να μην παραστούν εκτός από άχρηστα μέρη και μπάλες. Ακόμη και ο Thomas έχει προχωρήσει το κυνήγι με τους φίλους του! Δεν έχετε ιδέα πόσο πολύ θέλω να ξεφύγουν από το Λονδίνο"!

  "Είναι? Δεν φαίνονται τόσο βαριέται όταν ήσασταν χορό το βράδυ με τον Λόρδο Stanning!" William δήλωσε σε jest.

  "Θα πρέπει να είναι τίμιος, ήταν ο μοναδικός λόγος που υπέστη την τελευταία νύχτα της μπάλας! Τώρα, ας σταματήσουμε να μιλάμε για μένα! Τι σας έφερε εδώ, στο διάλειμμα της αυγής αγαπητέ ξάδελφε;" ρώτησε, καλωδιο παρακολουθώντας την τέλεια τοξωτά φρύδια.

  "Πράγματι, θέλησα να μιλήσω Katherine".

  "Hmm… είχα μαντέψει κανείς ως πολύ," απάντησε με χαμόγελο.

  "Samantha, είμαι εκατό τοις εκ�
�τό σίγουρος ότι ο Earl, αναγκάζοντας την να παντρευτούν Botsworth. Θα πρέπει να αποτραπεί με κάποιο τρόπο αυτό το γάμο", δήλωσε ο William, αγνοώντας το σχόλιο.

  "Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε θα? Το θέμα δεν είναι αν Kat έχει ρητά μου είπε ότι ο πατέρας της έχει επιβληθεί για να παντρευτούν. Γνωρίζω ότι απεχθάνεται την ιδέα του γάμου, κυρίως λόγω των γονιών της. Πιθανόν να ξέρετε ήδη πώς κυρίαρχο και δεσποτικός ο Earl είναι. Η μητέρα του έζησε πάντα στο shadow, pining για την αγάπη και την αποδοχή. Η Katherine δεν θέλουν να υποστούν την ίδια μοίρα".

  "Αλλά αν δεν προσκλήθηκε στο Δούκα, θα πρέπει να υποστούν το σύνολο του και τόσο πιο πολύ!".

  "ξέρω! Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Και από το δρόμο, γιατί είστε τόσο για την ξαφνικά;".

  "καλά, γιατί έχω γνωστό της επειδή ήταν ένα κορίτσι μορφωμένου περιαγωγή περίπου στην αυλή μας. Αν θυμάστε, παίξαμε μαζί ως παιδιά….".

  "Είναι ότι ο μόνος λόγος που θα;" Samantha βγάλει όλους πολύ γνωρίζοντας χαμόγελο.

  "Εντάξει, τι θέλετε να ακούσετε? Ότι έχω ερωτευθεί την νύχτα;".

 

‹ Prev