Book Read Free

Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance)

Page 89

by Paige Parker


  Το Ava κάλεσε την δουλειά την επόμενη ημέρα, θέλοντας μόνο να κυλυθούμε στην δική του οδύνη και απελπισία. Ότι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως είχε πραγματικά προχωρήσει καμία σημείωση, δεν ζητούν, ούτε καν μια κακή πρόφαση αριστερά στην υπηρεσία. Ethan μόλις είχε συσκευασμένα τις αποσκευές του και αριστερά σαν σχέση τους είχε σήμαινε τίποτα για αυτόν, ως εάν είχαν Ava σήμαινε τίποτα για αυτόν. Προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο για να διατηρηθεί μια σκληρή επάνω χείλος, ή τουλάχιστον να εμφανίζονται ως αν μπορούσε. Το Ava δεσμεύθηκε να τον εαυτό της ότι δεν θα αποκαλούσα τον· μετά όλα ήταν ο Ethan, ο οποίος είχε κάνει το λάθος. Ότι χρωστούσε αυτόν χωρίς εξηγήσεις, συγνώμη και σίγουρα δεν θα μπορούσε ποτέ να ζητιανεύουν για να επανέλθω. Πήρε μόνο λίγες ώρες πριν μου χάλασε και texted αυτόν, το πρώτο μήνυμα, απλά διαβάζοντας το "Γιατί;". Ήταν το ίδιο ερώτημα που είχε η καύση με το νου σας κάθε μέρα, γιατί είχε εγκαταλειφθεί; Γιατί δεν είχε αποφασίσει να παύσει τη λάτρεψε? Γιατί ήταν τόσο εύκολο για αυτόν να φύγετε και να ξεχάσουμε την? Από οκτώ pm εκείνη τη νύχτα Ava έστειλε Ethan πάνω από είκοσι μηνύματα κειμένου, κάθε ένας που απομένουν αναπάντητα. Το Ava γνώριζε ότι είχε να αντιμετωπίσει τη μουσική, ο Ethan έλλειψα και εκείνος δεν είχε επανέλθει. Γνώριζε ότι θα ανακάμψει από το πόνο και ακόμα είχε όνειρα ήθελε να επιτύχει και μια ζωή δική του ότι ήθελε να ζήσει. Υποσχέθηκε ότι δεν θα ρίξω άλλο δακρυγόνα για τις πομπώδεις ανόητος ότι είχε σπάσει την καρδιά. Το AVA, υποσχέθηκε επίσης ότι θα ήταν μια κρύα μέρα στην κόλαση πριν την παράλογη ας άλλον άνδρα λάβετε αρκετά κοντά για να πλήξουν την ξανά.

  Όσο θα επιθυμούσε μπορούσε να μείνει σπίτι, χωμένο στο κρεβάτι και να παρακολουθείτε ταινίες ζωής ενώ εκείνη άδειο πιάτο τις πληγές, Ava γνώριζε ότι έπρεπε να επιστρέψουν στην εργασία τους. Υπήρχαν άνθρωποι του αρχηγός κέντρο με πραγματικές πληγές που χρειάζονται θεραπευτικές και δεν μπορούσε να αφήσουμε τους πελάτες της. Πέρα από το γεγονός, ο Ethan εγκατέλειψαν την ποσότητα του μη καταβληθέντος μισθώματος και Ava, ειλικρινά δεν θα μπορούσε να αντέξει περισσότερο από μία μέρα εργασίας χωρίς αμοιβή. Σήμερα θα ήταν μια εύκολη μέρα, ούτως ή άλλως, είχε δει Lucas ξανά. Προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο για να καλύψουν το χνουδωτό μάτια με καθρέφτη μακιγιάζ στο αυτοκίνητό του καθρέφτη πριν πήρε ένα μεγάλο gulp του καφέ και πήρα έτοιμη να με τα πόδια στη δουλειά. Το Ava γραφτεί ένα ψεύτικο χαμόγελο στο πρόσωπό της και χαιρέτησε όλους, καθώς αποχώρησαν από, υποκρίνεται ότι όλα ήταν απολύτως φυσιολογικό και ότι ήταν εντάξει. Ακόμη, το Ava ήταν αίσθηση αποστραγγίζονται και ταλαιπωρημένα πριν την ημέρα δεν είχε ακόμα αρχίσει.

  Ο Lucas ήταν εντελώς ανάρμοστο αργά σήμερα, η οποία αφορούσε το Ava λίγο αλλά τουλάχιστον θα της δώσει περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί. Αποφάσισε να πάει στην νοσηλεύτριες δωμάτιο διαλείμματος και πάρτε άλλο ένα φλιτζάνι Joe πριν Λουκά κατέφθασαν. Εκείνη η παύση λίγο έξω στο διάδρομο για να ελέγξετε το κινητό τηλέφωνό της, όπως ακριβώς είχε πράξει neurotically κάθε δεκαπέντε λεπτά ή εφόσον ο Ethan είχε αφήσει το. Υπήρχαν ακόμη κείμενα ή ζητεί από την πρώην αρραβωνιαστικός και Ava μπορεί να αισθάνεται η καρδιά της ψύκτρας λίγο κάθε φορά που ελέγχθηκαν. Πριν Ava, είχε την ευκαιρία να περπατήσετε μέσα στο δωμάτιο διαλείμματος, θα μπορούσε να ακουστεί από τα άλλα νοσηλεύτριες μιλάμε. Η ομάδα ποτέ δεν κουράστηκε από τα κουτσομπολιά αλλά Ava συγκλονίστηκε να κρυφακούσω αυτή τη φορά είχαν gossiping περίπου. Πιο συγκεκριμένα, για την ίδια και Ethan στην πρόσφατη διάλυση. Το Ava πήγε στο σχολείο με λίγα από τα άλλα νοσηλευτές δεν υπάρχουν και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ορισμένοι από αυτούς ήταν ο Ethan φίλος του στην κοινωνική μέσων. Ήταν μια μικρή πόλη και μάλιστα σε μεγάλο πανεπιστήμιο, οι φοιτητές ήταν σφιχτά nit και φιλικό με ένα άλλο. Πρέπει να έχουν είτε ταχυδρομούνται περίπου αφήνοντας την ίδια, ή αφαιρέσει τις σχέσεις του καθεστώτος για την σελίδα. Ethan είχε χάσει καθόλου χρόνο αποκλεισμό Ava's profile ώστε δεν είχε ιδέα ότι η ατυχία είχε γίνει τόσο κοινό. Το Ava αισθάνθηκα άσχημα και παραμορφωμένο, αλλά και θυμό, ο Ethan και τις άλλες νοσηλεύτριες. Ethan δεν έκανε καμία προσπάθεια να προστατέψει το Ava συναισθήματα του ή ακόμα και να προσπαθήσουμε να αφήσουμε την προσεκτικά προς τα κάτω. Όσον αφορά τις άλλες νοσοκόμες, δεν είχαν δικαίωμα να παρεμβαίνει στη ζωή της και το Ava θεωρούνται μόνο να γνωριστείτε. Αίσθηση μάτια αρχίσουν να ταΐσει με δάκρυα για μία ακόμη φορά, Ava αποφάσισε ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να παραλείψετε την δεύτερη κούπα καφέ και να μην βλέπει την hecklers για την ώρα.

  Το Ava περπάτησε ξανά προς την αίθουσα αναμονής και χαιρετήθηκε από Lucas και ο δολοφόνος του χαμόγελο, που επέστρεψε με ένα χαμόγελο της δικής της. Ότι έμεινε έκπληκτος με το πόσο εύκολα το κλίμα άλλαξε όταν ήταν γύρω του, φάνηκε να φέρουμε θετική ενέργεια με αυτόν όπου πήγε. "Έτοιμος;" ρώτησε Ava Lucas, εξακολουθεί να χαμογελά. Ήταν πρόθυμος να την ημέρα και επιτρέπει στον εαυτό της να αποσπά την προσοχή σας από την επ
ιφάνεια. Το έργο ως ένα φυσιοθεραπευτή αποδείχθηκε Ava με τρόπο που δεν ήταν ακόμα ελπίδα σε αυτόν τον κόσμο, ακόμα και αν δεν ήταν στη δική του προσωπική ζωή. Πήγε μέσω των προτάσεων κατά τη διάρκεια Λούκας συνεδρία θεραπείας, μόλις πρόσεξα όταν ήταν πάνω. Δεν ένιωσα άσχημα για μια ακόμη φορά παραμελούμε την ασθενή, προσωπική ζωή δεν πρέπει να παρεμποδιστεί με την εργασία αλλά Ava ήταν πολύ αναστατωμένη για να βοηθήσει τον εαυτό της πραγματικά. Lucas είχε σίγουρα επιβιβάζονται στο vibe και είχε δώσει Ava το ίδιο ενδιαφερόμενο adorably φαίνονται ότι είχε δώσει δύο ημέρες πριν. Αυτή τη φορά το Ava είχε την φρουρά των ωστόσο, και ήταν προετοιμασμένοι. Δεν με θέμα το Ava πόσο όμορφο ή καλαίσθητο Lucas φάνηκε, ήταν το αρσενικό ειδών και ήταν ο εχθρός. Θα χρειαστούν πολύ περισσότερα από την καλή εμφάνιση και ένα ωραίο χαμόγελο για να επιτρέψει σε κανέναν στη ζωή, ή ακόμα και μια μικρή εικόνα για το τι έγινε με το νου.

  Σκέφτομαι γρήγορα, Ava ξεκίνησε τη συνομιλία, ούτως ώστε να διατηρηθεί η εστίαση του εαυτό. "Θα ήταν αργά σήμερα", δήλωσε ο Ava, προσποιούμενος ότι γκρινιάζει Lucas για την αργοπορία. Ο grinned αισχυντηλή διάθεση στο Ava και αναγκάστηκε να κοιτάζετε μόνο και μόνο για να αποφύγουμε και τις σκέψεις που τέθηκαν. "Όχι, πραγματικά δεν ήμουν. Ήρθα από χθες να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα μου αλλάζει. Θα είμαι εδώ σε δέκα είμαι τώρα αντί των εννέα. Θα έχετε γνωστό ότι missy εάν δεν είχε παίξει θα κάνει κοπάνα από τη δουλειά." Ava αμεσως blushed, έβριζε την έλλειψη αυτοελέγχου υπό την αναπνοή. Σίγουρα θα μπορούσε να συζητήσει με ένα καλαίσθητο τζέντλεμαν χωρίς γελάκια και στρέφοντας το κόκκινο σαν κάποιο σχολείο κορίτσι αλλά δική του face προδομένοι. "Δεν ήμουν παίζοντας θα κάνει κοπάνα", Ava απάντησε το θέμα του factly. "Είχα κάποια προσωπικά ζητήματα που χρειάζεται να αντιμετωπιστούν και να λάβει μια μέρα εργασίας." Lucas κατένευσε καταφατικά αργά, ενώ κολλάγατε τα μάτια, Ava θα μπορούσε να πει ότι ήταν η ίδια και είχε πιαστεί στο ψέμα. Προσπάθησε απεγνωσμένα να αναστρέψετε την κουβέντα για μια ακόμη φορά προς αυτόν. "Δεν με ενοχλεί το χρονοδιάγραμμα αλλαγών και σας ευχαριστούμε που ήρθατε σε λίγο να μου πει, αλλά μην έχετε υπόψη μου ρωτώντας γιατί;".

  Προς μεγάλη της έκπληξη Lucas είπε τον ακριβή λόγο· ήταν κανονικά, όπως ένα ήσυχο και απομονωμένο άνθρωπο. Είπε ότι η Ava, είχε επίσης αρχίσει εναποτέθηκαν στο νοσοκομείο για να τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει κάποια post μετατραυματικέσ ζητήματα. Το Ava ήταν η κατανόηση, οι περισσότεροι από τους άλλους ασθενείς συχνά παρακολουθούν εναποτέθηκαν για τον ίδιο λόγο. Είχε σίγουρα δεν περίμενε Lucas όλων των ανθρώπων να είναι τόσο ανοιχτή και επικείμενη περίπου όμως. Βοήθησε στο να απαλύνει την ατμόσφαιρα και το Ava γνώριζε ότι ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα για την Caroline Lucas για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για το θέματα τόσο μαζί της και ο θεραπευτής. Εξήρε τον για την γενναιότητα και ευχήθηκε Lucas, καλή τύχη στη νέα του συνεδρίες θεραπείας, αλλά εκείνος δεν έγινε με την ακόμη. Το Ava προσπάθησαν να πείτε αντίο Lucas και shopping therapy έξω από το δωμάτιο, κατείχε το βλέμμα και να διατηρείται η συζήτηση συνεχίζεται. "Έτσι, θα μου πείτε, ο πραγματικός λόγος που δεν ήταν στην επιφάνεια χθες;" Lucas ρώτησα.

  Το Ava's breath εμπίπτει στο στήθος, το αγόρι ήταν άνθρωπος καλός δικαστής χαρακτήρα νόμιζε για τον εαυτό της. Δεν ένιωσα άσχημα για ψέματα αφού είχε κοινόχρηστο κάτι τόσο προσωπικά μαζί της. Γνώριζε ότι μιλάμε για τα προβλήματά τους, ήταν ένα τεράστιο μέρος του βετεράνου της διαδικασίας ανάκτησης και Ava, δεν θέλουν να το άτομο να αποφεύγουν και να εμποδίσει την πρόοδο που είχε γίνει. Εξάλλου, δεν ήταν ωραίο να παίρνεις κάτι άλλο εκτός από το να χαμογελάσω Κος Talk σκοτεινό και καλαίσθητο. Ως επιπλέον μπόνους, θα κάνουν τα άλλα catty νοσηλεύτριες ζηλεύουν ότι ο Lucas ήταν το ζέσταμα. Το Ava άρχισε να πείτε απλά Lucas για το πώς ο Ethan είχε αφήσει το, αλλά το δεύτερο άρχισε να μιλάμε όλα χύνεται έξω από την μονομιάς. Είπε Lucas για την και Ethan αγώνα και τι μια αδιάφορη τράνταγμα είχε απέναντί της. Μας φώναζε τα μάτια έξω όπως υπενθύμισε το άνοιγμα τους ντουλάπα για να βρείτε ότι όλα του τα πράγματα ήταν άνεργος. Από την εποχή της Ava έγινε, δεν είχε καν Lucas για την κοντινή σε άλλες νοσηλεύτριες όλοι μιλάμε για την ίδια.

  Lucas sat σιωπηρά παρακολούθησα την λυπητερή ιστορία και Ava ξαφνικά ένιωσα τρελή. Είχε μόλις χρησιμοποιείται μία από τις ασθενείς ως δική του προσωπική θεραπευτή και του είπα πολύ περισσότερα από ότι είχε ποτέ. Ήταν έκπληξη να βρω ότι ήταν πράγματι ακούγοντας ωστόσο, και όχι απλώς να γνέφει το κεφάλι του και περιμένει την τρελή να πάμε μακριά. Όταν Ava τέλος είχε τελικά ρίχνοντας όλα τα συναισθήματα, πήρε μια βαθιά ανάσα και αποξηραμένα τα δάκρυα από τα μάτια του. "Έτσι, γιατί δεν ήμουν στη δουλειά χθες. Λυπούμαστε για την παρανοϊκή ramblings αλλά εσείς παρακαλώ μετά όλα".

  Ευτυχώς ποτέ μετά

 

‹ Prev