Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 28

by Tina Johnson


  Мъгливо стояха там за момент, чувството съжаляваме за сама и даване на колата едно последно нерадостен изглеждат, тя след него вътре.

  ****

  "седнете и ми кажете какво се случва." каза пред Хънтър й, след като те съставихме всички необходими телефонни повиквания, за да получите колата й, уловен от тегли. Застраховка й не беше ще го покрийте, и бе счетено, наброявали. Тя ще бъде по-евтино да купувате нов автомобил, отколкото, опитайте да го поправите.

  "Баща ми ми умря." Мъгливо пред него. "Бях вид бъркотия оттогава.

  "Виждам, защо този ще обезпокои ви. Баща ми ми умря прекалено. Отдавна, но това подкопавало семейството ни." Ловец голяма тежест. "загуба на предприятието майка не е лесно."

  "Не само че." каза мъгливо и след това plopped в председател в неговата изследване, PE396.496напред, пускането ръцете й на бюрото и отпочинали й ръце на нейната брадичката и гледат към него.

  "Аз съм предполага да бъде довършителни нагоре поо училище. Имах едно шестмесечие вляво, след което бихме се стартиране стажантски ми. След като I покритие, че мога да имат моите собствени практика. Винаги съм искал да работят в място като долината около ъгъл от тук. Имам моите собствени финанси веднъж I покритие училище, но е скъпо за днес. Когато той загина, всичките му пари освен моя попечителски фонд премина към моята ex стъпка майка." Мъгливо оставете навън поемат дъх. "Бях на моя начин да я видите да поиска й, ако мога да вземе назаем пари за училище. I може да си позволи да я връща веднъж I; абсолвенти моя фонд, е повече от адекватни така бях никога няма да работи, ако аз не иска твърде.За да мотивират ми, за да завършите училище, Татко го правят толкова бях получи освобождаване на средства при делението."

  "Защо не просто ви получи кредит?", попита той й.

  "не са достатъчно време, за да направите всички документи на хартия, аз ще трябва да представят на пари от следващата седмица. Ако аз не съм извън късмет. Не мога да гарантира, че кредит ще премине през тази бързо. Ако моят стъпка мама, каза, че няма, ще ми се да опитате, като последна мярка. След това, би могъл вероятно работата на няколко на работните места на непълно работно време до края до I може да намерите заем или спестете достатъчно пари." Мъгливо изглеждаха надолу за момент. "Моето проблем с осигуряване на заема е нямам кредит. Винаги съм използва паричните за всичко, като І не обичам разсейващата идеята на дълг. I е в състояние да използва Баща ми ми линия на кредит за нещо някога е необходимо, и гледа назад върху нея сега, може би би било мъдро силно да притежавате кредитна карта, за да получите кредитната ми в моето собствено име."

  "Да, които вероятно биха били разумно, но можете са млади, и сте постигнала много за такива млада възраст. Не победи сами нагоре за нещо, което не знаят бе да се случи." Ловец пред нея. "I може да окаже ви пари, с интерес, разбира се, и ви позволяват да го плати обратно, след като сте абсолвент. Или, инвестира го в бъдеще, с обещанието на услуги."

  "Но вие знаете, едва ли ми!" Мъгливо изглеждаха шокира, след това стеснена очите си. "Какви услуги?"

  Ловец shrugged, след което й дадоха на дръзко усмихвам се, когато той реализирани, което тя смята, че е бил внушават. "Имам повече пари от знам какво да правите с, и ние да използвате поо в долината. Ако искате да обмислят откриването на поо клиника тук, бях се, желаещи да инвестират в полза на местната общност. Хората тук нужда. Имам пари, за да ви помогне с разходи за стартиране и I може да си позволи да инвестират в променяща се скала такса програми за тях твърде."

  Мъгливо изглеждала по него за няколко минути и не кажа нищо. "Искам да мисля за това. Това е голяма ангажимент."

  "вземе времето си." Ловец пред нея. Той е необходим за колеята внимателно. Ако иска да й се споразумяват да бъде негово мате, той трябваше да се пациента и не натиснете й.

  Как да стигнете до нея, за да се ангажират с като своите бизнес наблизо бе добра оправдание да поддържа близки й. Той трябва да бъдат търпеливи, докато тя финишира училище, но ще му даде оправдание да останат в контакт с нея, когато тя отиде обратно в училище и готовия й стаж.

  След като всички, той бил сами за стотици години, което бе още няколко месеца?

  ********

  Мъгливо използват клавишите, за да отключите новия й поо клиника. С ловджийски помощ, тя бихте били в състояние да покритие на училище, не й стаж, и са достатъчно стартиране такси, за да отворите новия й клиника. Тя бихте настоя за разплащателните го веднъж й фондове премина през, но той отказа да приеме пари.

  Той каза разбереш, че общността често необходими анонимни донори, и той предпочита да мислим като инвестиция в местната общност за подкрепа на земеделските производители и други лица, изложени в долината.

  Единственото нещо, две от тях не са съгласувани , тя се е движил да живеят. Те бяха водени в докоснете чрез имейл, докато мъгли�
�о бяха в училище, през последните няколко месеца, той е имал повече доста гореща и тежки, и ловец бе поискал да я преместете с него.

  Мъгливо не беше уверете, тя е готова да уреди надолу. Въпреки че, нейният атракция за левия Хънтър хвърляйки горяща й и завиване в нощи, и тя е имал усещането, че не отиват да не предприема за отговор на много по-дълго. Тя бе не иска да запази заявявайки № на него. Тя го хареса. Много. Повече от тя следва да имат. Той изглеждаше той бе много по-стари от нея в някои отношения, и в други, той е този boyish чар, че левия изчервен й и усещане, като те са си гимназия романтика игри.

  Той е издирван й. Той направи този изключително ясни доста много от момента, те са изпълнени. Тя е решил да се съсредоточи върху училище, независимо от нейната атракция за него. Той правили пациента с нея, но тя е знаел, че постигането му ограничение на налудничав върнати привързаност.

  Тя е причинил преобръщане на поо на службата да подпише "Отворено" и телевизия зад бюро и чакали.

  И чакали.

  Тя бе обяд време, а не един клиент или очарователен pet са имали направлявани през вратите си. Ловец е постигнала листовки и гарантира, че те са приети за всички местни жители.

  Тя е знаел тя трябва да бъде пациент, но беше трудно. Тя бихте вид очаква незабавни резултати, повечето поо офиси бяха много заета. Може би, тя трябва някакъв вид насърчаването, а spay и neuter за асфалтовото шосе на набор ден. Получете хора в, и се запознайте с местните жители.

  Тя започна писмен вид надолу някои идеи за преносим компютър й, както тя телевизия зад бюро. Докато тя имаше достатъчно клиенти, когато тя не може да се справят с всички телефони и като видя пациенти в същото време, той не беше стойност наемане на някой да управлявате предния бюро.

  Тя писа надолу друга бележка в книгата й, може би, наемане на местни, който е необходим по време на част или на пълно работно време, ще бъдат по-вероятно да получите своите бизнес. Тя не може да си позволи да отпише на разходите, ако тя е твърде, тя просто не иска да направи някой седите службата й, когато няма причина да бъде градината тук.

  Звънците chimed и тя изглеждаше нагоре, обнадежден, и след това усети леко дефлирани когато ловец направлявани през вратите си. Не е, че тя е удовлетворена, за да го види. Доста обратна действителност е хубаво да види запознати лицето.

  "Oh, това просто можете." Тя пред него, за да се опита да скриете разочарованието си в градината тук сами всички ден.

  "Уау, какво е добре дошли. Благодарение Мъгливо." каза Хънтър язвително.

  "Не съм означава да обидят ви ловец, ИЗВИНЕТЕ." Тя се засмяха, реализиране как това трябва да е прозвучало към него.

  "Как около ние ще получите някои обяд? Има малко кафе по пътя и искам да ви. Не можете да поддържате пускането ме." Той заяви пред нея.

  "ПРЕДПОЛАГАМ, може да няма един показа се днес anyways. I вид се очаква да имат пациенти веднага."

  Мъгливо писа кардирана "Обратно в 2:00" отбелязва върху парче хартия и направих някои лента. Тя напуснаха залата на вратата и я залепена нагоре, след което е причинил преобръщане на отворен знак за затворени.

  Тя последвано ловец надолу на блока, докато той спря в предната част на малко баба на стила на обяд. Тя напуснаха залата в и малко по-старата дама извикал по тях да седнете, където някога, те биха могли да намери седалката.

  Ловец напуснаха залата на обратно ъгъл и телевизия надолу в кабинката замислени за двама души. Мъгливо след него. Седалката "потънали" под й, тя телевизия, и една пружина мушкат й в стиковото. Тя регулира на седалката, докато той вече не е бил рови й и тя дала ловец на pained изразяване.

  "Тази седалка е счупено. Забравих. I обикновено седите на тази страна." каза пред Хънтър й, да се смеете.

  "Да, добре благодарение на предупреждение. Сега моята задния край вреди." Мъгливо muttered.

  Ловец сложете на веждата нагоре и teased й, "винаги мога да трие тя по-добре за вас."

  Мъгливо blushed и разтърси главата й в него, докато той мелел зърното в нея. Той изглежда се наслаждавате виждайки squirm й.

  Няколко минути по-късно малко старата дама напуснаха залата заради и ги предава всяка чаша вода и на меню.

  " обичайния ви ловец?", тя го попита, притежаването на химикал й писмен вид подложка.

  "Сигурни Kathy, го оценят." Ловец пред своя с номинация, дори не пречи някому, за да вдигнете меню.

  "и за вас?" на келнерка, Kathy насочили към мъгливо изчакване за цел й.

  "Само хамбургер и някои пържени картофки?", каза мъгливо.

  "Сигурни, искате всички fixins" на нея?", попита тя след писмено надолу.

  "Обикновена моля?", попита мъгливо. Тя намразил царска туршия и домати. Тя не би могло дори стойка кетчуп". "Имате ли някои ранчо за моя пържени картофки?"

  "Сигурни, не е проблем. се обратно в миг." каза пред 29/84 ги и изключен отплавал назад, за да поставите цел в.

&nb
sp; "Ранчо, наистина?", Хънтър поглеждали й смешно.

  "МРАЗЯ кетчупа." каза мъгливо разбрали, че вероятно това е нечетен. "Просто мисля ранчо вкус по-добре с почти всичко, с изключение на яйца. Ранчо и яйца, не са точно замислени да отидете заедно."

  "добре да знаете. Аз ще ви не забравяйте да запазим кухня на склад на ранчо вместо това." Ловец се усмихваха нейната и наклонено напред грабене един от нейните ръце.

  "Мъгливо се, трябва да се движи в с мене. I бе пациент, ни даде шанс". Ловец пред нея.

  "Защо сте се така нахален? І вече са се съгласили да дата вие и вижте как нещата се, и аз се споразумяха да отворете my поо клиника тук, защото на вас. Не разбирам бързаш." Мъгливо му каза усещане объркани. Тя бе дори не срещу идеята; тя просто не разбира защо той искаше да преместите толкова бързо.

 

‹ Prev