Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 32

by Tina Johnson


  "Аз не иска да му дадат възможност да скриете." Karinna смял и се усмихваха мъгливо. "или скриете ви от мене. Не съм доверие сина ми, за да ме ви посрещнат ако аз го предупредиха."

  "Интересни." Мъгливо отговори и chuckled. Karinna имаше инфекциозна усмивка и въпреки разузнавателните в очите си, тя е изглеждала толкова невинни беше трудно да смятат, че тя е нещо, но безвредни.

  "Така, планирате за женитба сина ми?", попита Karinna й грубо казано, не бие около буш.

  "в крайна сметка," каза замъгленото, изчервен и поглеждали ловец с безпомощен вид. Той телевизия обратно с ръцете му пресякоха и повдигна чело. Тя бе една, които решиха да седнат на масата с неговата мама, тя може да се справи с него.

  "Добре, перфектни, ние можем да започнат да сватба планове, преди да сте бебетата." каза Karinna и изтегли лаптоп от нейния заден джоб и поиска ловец да върви й химикалка.

  "Бебетата?" Мъгливо gasped, не е, че възникнат й. "Добре, просто го завършили училище, ловец и аз просто се замесва. Ние се нуждаят от време за няколко преди да можем да мисли за бебета, особено ако той живее стотици години. Аз не мисля, че са в всяко бързаш."

  "Как смятате, че сте, като помощник-капитан, ще получите дълголетие? При чифтосване с него, и който има поколението, dragon ДНК навлиза вашия кръв поток и ще удължи живота ви. Няма да се превърне в превключващия механизъм за формата, но няма бебетата, без допълнителни дълъг живот. Така че не се вземат твърде дълго да направят вашата решение." Karinna пред своя направо. "Не ловец обясни нищо, за да ви за мате бонд?"

  "Мама, Аз ще ви pen, но може да ви моля бавно надолу с всичко това бебето и брак говорите? Мъгливо се нуждае от време, за да настроите и вие сте само тероризиране й." Ловец имате нагоре от таблицата, за да отидете намерете майка му химикалка, но й дадоха кърмата да изглеждат преди той наляво.

  "Така, как сте две отговарят?", попита Karinna Мъгливо безцелно гледате й.

  "Моята кола бяха прекъснати, и той ми помогна. Ще ми се отново в училище и той ме убеди да открие поо клиника тук, частично, защото той искаше шанс за да Ме познава по-добре. Разговаряхме много когато приключите до училище и тук съм." Мъгливо й дадоха кратък вариант на това, напускане на информация за нейното татко загиващ и всички други неща.

  "искате ли сина ми, защото е богата?", попита Karinna й точка празно.

  Мъгливо затлачен по нейния вода и поставете купа й надолу и поглеждали Karinna, шокира в нея. "No"

  "Сигурни ли сте?" Karinna стеснена очите си на жена в градината в цяла от нея. "Той е красив и много богати. Можете да изглежда като средно вид момиче, можете да направите много по-слабо, отколкото ловец, дори ако той е змей."

  "Ma'am, с всички дължими отношение обичам си син. Ако I се омъжи за него, това е, защото искам да прекарат живота ми с него. Имам моите собствени пари. Дойдох от пари. Аз не изразходва парите I не са, и аз определено не е необходим вашият син пари. Аз съм доста съблазнят, което бихте дори предполагат такова нещо." каза замъгленото, чувството топлина напълнете бузи й, както тя нарасна разгневени.

  "Аз беше само като се уверите; на майка, никога не може да бъде твърде внимателни." Karinna отпускаща и даде мъгливо спокойна smile, които са имали мъгливо искаше да взрив главата й на масата.

  "ли сте се някога счита, че ловджийски били човек за много, много дълго време. Буквално?", попита мъгливо й, чувството почти съблазниха в ловджийски името, майка му ще разглеждат го като дете.

  "Да, и сте първата жена, той е бил интересува. В цялата си години се възрастен. виждате защо ние като семейството му може да бъде малко защитни от него?", попита Karinna замъгленото, както ако това беше най-рационално всеки ден разговор.

  "Така че са наистина ви тук, защото сте искали да се опитат да планираме нашата сватба, или не сте тук, защото сте искали да се опитат да сплашат ме и се уверете, че не съм като се възползва от него?" Мъгливо се изправят и изправени пред Karinna, планиране на flouncing от стая, когато тя даде отговор.

  "и двете." Karinna пред своя и достигна до твърде. Ловец напуснаха залата отново с химикалка в ръката си и пое един поглед на две жени и инстинктивно направи крачка назад.

  "Няма превключване в моята кухня майка." Той заяви пред майка му, даващи й вид и след това напуснаха залата над да мъгливо и поставете рамото си около мишниците. "желаете да отидете на разходка в гората с мене?"

  "Аз ще любов твърде," заяви пред мъгливо му и поставете ръката й в неговата, лицето й омекване в contentment, когато тя гледат към него. Той наистина не направи щастливи.

  "Тук е вашият pen мама. Стойте настрана от диагностични, ние ще се върне скоро." Той каза и хвърлено pen цялата стая за мама му, които го уловили инстинктивно възприемане.

  "Не правя нищо твърде опасни." призова Karinna след тях, усмихнати. Тя може да възпали замъгленото, но момичето може да проведе своя собствена. Тя не бе изсъхване цъфт�
�ж; тя бихте трябва да бъдат здрави, за да оцелее след като dragon за мате. Тя ще направи. Сега тя просто трябваше да свика ловджийски сестра пясък кажи им, за да се подготви за сватба.

  Изпълнени тя започна писмен вид надолу бележки за всичко, което бихте необходимостта за сватбени и гост списък. Те никога няма да разбереш какво ги удари, то ще бъде всички планирани и готов за работа, преди те дори може да се разклаща опашките.

  ****************************

  Ловец напуснаха залата на гърба на неговата къща с мъгливо и я взеха дълбоко в гората и напусна залата с нея. В крайна сметка той подкрепи я в дърво и целуната от нея. Натискането й риза нагоре, така че той би й fondle големи гърди, той е натиснат й в дърво.

  "Красив замъгленото, ИЗВИНЕТЕ ние се прекъсне тази сутрин". Той шепнат й, тъй като той е натиснат целува срещу нея врата и обработени пътя си до ухото си.

  "Мама Ви е нещо друго," Мъгливо muttered на него и е оплаквал с мъка като зъбите му nibbled срещу нея кожата. "Имаме много да говори за, Хънтър."

  "Да, но можем да целувка сега и да говорят повече по-късно," Ловец мелел зърното си и след това изключване й, като натиснете устните му над узнал. Езика му доминира устата си и той не нека получават още дума в edgewise. Издърпване панталони й надолу и yanking на дантела panties носи, докато те ограбван в ръката си той премества към колана си и работил за издърпване сам извън неговата панталони. Yanking панталони й надолу, докато той успя да получи й на стъпка от един от краката, той вдигна й в ръцете му.

  "Увийте краката си около талията ми," Той наредил й, той окачестви окупацията й обратно срещу дърво и неговият петле ничията докрай навътре й по същото време. Мъгливо увита краката й и оръжие около него и clung към него, както той започна да fuck й срещу дърво.

  Усещането на начин на кората натиснат в нейния обратно през нея риза и знае, че те са били определени в природата с бръмбари и замърсявания, тя усети така невъзпитан. Тя е била изложена и предимно невъоръжено с нея риза натисната докрай нагоре, за да я врата и така, той може да видите гърдите й подскача нагоре и надолу, както той я взеха.

  "Вие сте красиви, обичам да гледате кум", той да шепнат й като бедрата му изпомпват в нея. Тя бе гореща и влажни и нейният мускули затегнати около него, когато той разговаря мръсни й. Той продължава да описват как тя направи го почувствате и това, което тя не до него. Той увита рамото си около долната й да проведе й нагоре и премества другите му ръка между тях, така че той да може да играе с нея clit и работата си по-близо до ръба на нейното освобождаване. Той ми хареса решения e създаденa й, тя се вълнувам го.

  "Вие ме се чувствате толкова добро," Мъгливо затворени очи и оставете главата й накрайник обратно и се трият в дърво като негов penis ничията между гладки се сгъва и съхранява зазиждане сам вътрешността на нейната отново и отново. Тя може да се чувстват натягането сграда в нейния бедрата и стомаха като й бе Скрийминг оргазъм изграждане. Тя бе близо. Натискането сама по-упорито срещу него тя, изкопана гвоздеи й в неговото рамо. Няколко секунди по-късно звезди, разглобен вид зад очите си и тя разтърси в ръцете му и го оставете на удуши звукозаписна компания.

  Ловец премести ръката си и squished й твърд нагоре срещу дърво, амбалажът на ръцете си около косата си той издърпан й плътно срещу него, той се блъсна в нея и пое сам да своя собствена развръзка. Тя все още е известно трептене от своя собствена освобождаване, когато той премина през ръба и разлято неговата семена навсякъде.

  Когато заедно и леко giggly от техните следобед учение, Хънтър помогна издърпайте своето облекло обратно на мястото му и го сложете сам далеч в неговата панталони.

  Като ръката й, той е натиснат целувка й към шенкеловите болтове. Той никога не е скучно с замъгленото, тя била толкова свободно и отпускаща с него, той може да не виждате омръзнали като с нея.

  "Аз ви замъгленото," Ловец шепнат й, изглеждащи надолу при й. "Аз не искам да се женят ви. Надявам се, че ще каже да; Аз не мисля майка ми ще напусне, докато сме определи дата."

  "Аз ще се омъжи ви ловец, но аз не знам дали желая вашите мама планиране на сватбени ми," призна мъгливо. "Аз не забравяйте, ако тя помага, но искам казват в моя специален ден, особено ако аз само получавате един сватба."

  "по-добро само получавате един сватба", Хънтър growled в нея и след това груб пръстите си закачливо проправя.

  "Върви двете начин таблетки," Мъгливо giggled и му даде игрива избутвам и пое изключване в гората работи.

  Ловец стеснена очите му, и взе изключено след нея. Тя бе бързо и че няма проблем с помощта на дървета и храсти за покриване между смяна на посоките. Ако той носехме по-голяма стая, че ще са измамили и превключва на неговата dragon форма и сграбчили я, но не беше достатъчно стая с херметичността на дървета. Разчитайки на неговата повишен сетивата, той си аромат.

  В крайна см
етка той уловени й се крие зад голям дърво и атакувана й.

  "Мина", заяви той и твърди й, натискането на силен сигнал за допир до устието й и натискане на тялото й в замърсявания, както той, отгоре на нея, не позволявайки нейният ход. Той просто оставете тялото му тегло уловител и й се засмяха, когато тя wiggled срещу него не може да се получи безплатно.

  "Бог, сте тежки," каза мъгливо breathlessly, смях.

  "Ако искате да играете игри с мене, уверете се, че дръжката може да бъде захваната," заяви пред Хънтър нейната и след това върху nibbled рамото си чрез нейния риза, преди да натиснете бутона за друга целувка й устата.

  "Oh, мога да дръжката можете ловец. По-доброто въпрос е, са ли за chase?" Мъгливо пред него и след това битовата го изненадващи го. След това тя целуната от него. Той може да бъде по-голяма и по-силна, отколкото тя беше, но тя е женски род и я имаха собствена правомощия тук. Леко разклатете точно и... Точно. Тази реакция е точно какво доказаха, че разликата между мъжете и жените. Смилане на бедрата й нагоре срещу него, тя се усмихваха, когато той се вдишват рязко.

 

‹ Prev