Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 37

by Tina Johnson


  "Добре, Аз идвам!", каза Хънтър, помагат на нейната хванете други две торби и като ги да колата й. Опитвате да решат дали той трябва да разпознаете мъгливо майките си подозренията, че не сте сигурни, че смята, нейният изцяло.

  "Аз ви ловец, аз се надявам, тя ви прави изключително щастлив. Също така, КУПИХ ви дам на някои бременност тестове. Те са в чекмеджето в къща за баня. Това е три пакет, така че можете да вземете повече от един, ако имате нужда от доказателство.", даващи своя син бързо обгръщат, тя се усмихваха му след това наместени в колата, готова да напусне. "Аз ще ви липсва. Позволете ми да знаете как нещата се развиват или ще дойда посещение можете отново."

  "Обещавам, Аз ще ви позволяват да знаете какво се случва." Ловец muttered както той изключване на вратата и развяваха довиждане. Той все още усещането на удар на майка му каза, че тя заподозрени мъгливо бе бременни и се е опитвал да фигура, ако той трябва да разпознаете мъгливо сега, или изчакайте, докато сутринта.

  Отидете на втория той спре достатъчно дълго, за да уловите бутилка вино, че му се изкупени само за тази вечер и направих два стъклени. Спиране на стълбищата, той реализирана, ако тя е била бременна, че не може да вземе вино на нея. Ако той пиха тя и не допускайте й са всички, той трябва да обяснят защо. Напускане на очилата и бутилка непреходни, отиде горния етаж и реализирани той трябваше да говори с нея.

  "Мъгливо?", попита той и след това спре мъртви в следите му, когато влезе в стая. Тя, както за определяне на легло, открит пламък, с изключение на някои дантела бедрото ластични чорапи и garter. Той само при двуцифреният нейната и почти забрави това, което той ще каже.

  "Не ви мама накрая отпуск?", тя е поискала и cringed. "Аз не означава не ми харесва й, но искам всички ви на себе си за известно време."

  "Да, тя е отишло." каза Хънтър и внимателно го загаси врата зад него, преди да ходите на легло за да седнете до нея. Той достигнал навън и поставете ръката си на крак, разглеждате й за момент.

  "Когато е виното? Мислех, че сте били изправянето на някои нагоре? Не е необходимо всяка алкохол, за да имат сватба нощ, но Исках да направя тост." Мъгливо го попита и телевизия, гърдите й лашка нагоре и надолу, като тя коленичи та до него на легло.

  Ловец не би могло помогне, но гледайте perky големи могили jiggle всички над мястото и след това гледат към забавлявам изразяване на лицето й.

  "Моето мама мисли, че сте бременна." Хънтър не бяха замислени да blurt я точно като че, но той получи така разсейват от нейния невъоръжено кръг криви, които са имали го почти drooling, той само отвори уста и идва.

  Мъгливо почти се засмяха, докато тя реализира той бе сериозно. "Как е, че възможно?"

  "Добре, когато мъж и жена..." Ловец започна да каже и тя прищипани го внимателно.

  "Аз си как бебето е направена. Какво имам предвид, как ще се е случило толкова бързо, и как ще ви мама знаете?", каза тя, веждите си идващи заедно, показващ нейната объркване на лицето й.

  "същия начин, че всички други животински ще бъде в състояние да разпознаете сте бременна. Миризма на хормони промяна. Предполагам, че тя има достатъчно чувствителен носа тя може да го миризмата на вас." каза Хънтър и shrugged.

  "е, че защо сте оставили вино непреходни?", тя го попита, мигащо по него, нейният ум съвзела се опитва да реши как да обработва тази ситуация, ако тя е действително бременни. Като бременни може да промени много й планове и тя искаше деца, но си мислеше, че тя бихте има повече време. Бебето право в началото на нова брак биха могли да направят живота малко трудно.

  "Yes". Можем да знаете за сигурни. Моят мама каза, че левия някои тестове за нас в стаи баня." Ловец разрязването. Той не забравяйте, че иска да знаят тази вечер. "Честно, аз съм фина пропускане на вино, като ви тест на сутринта, и само разходите нашата сватба нощ за нас. Не всички възможни стрес на бебетата или бъдеще тази вечер. Зная, макар че ви, ако няма да можете да се отпуснете и да се концентрирате. Аз ще върви за кутия на тестове за вас сега."

  "Тя е толкова сигурен около него тя изкупени тестове на САЩ?", каза мъгливо мигане в него в изненада.

  Ловец кимна утвърдително и след това издърпва мъгливо върху скута си. "Или начин, още една нощ няма да прави разлика. Искам да прекарат моите сватба нощ бяха съсредоточени върху жена ми. Ще ми се да изчака до сутринта, за да ви кажа, но той просто е падало. Извинете."

  "Аз ще тест на сутринта, ние можем да пропуснете тази вечер, вино, ИЗЖИВЯХ всичко това време да отидем в тази точка на като нашата сватба нощ, и бяха накрая само. Не искам да мисля или се притеснявате за всичко друго точно сега. Уверете обичат да ме ловец." Мъгливо пред него, амбалажът ръцете й около врата и натискане на устните й да си. Големите й гърди премериха срещу него, дразнещ го.

  "Аз ви мъгливо. Зная, заяви пред вас, но аз просто искате да ви кажа отново." каза пред Хънтъ
р нейната и прибрано й в ръцете му. Забравя за всички други неща, той се целуваха й. Палци й работи на бутоните на неговата риза и той го оставете й. Сега всички той може да мисля за се във вътрешността на топла й орган, помирисването й на нежната кожа и изслушване moans й на удоволствие.

  "Аз ви твърде, Хънтър." каза замъгленото, както тя бутне ризата му изключване раменете си и след това се подхлъзна скута си, за да се установят обратно на легло. "Получавайте гол и идват тук."

  "Смятах, което бихте никога не поиска," Ухилвате, той пое от останалата част на дрехите си и се присъединиха към нея на легло, работещ на ръцете си, нагоре и надолу краката си той премериха на дантела на бедрото й на високите. "Вие сте мъж на влажни мечта. Криви на всички правилните места, няма срам в това, което правим заедно. Обожавам това."

  "Вие го правят лесно да се чувстват красиво.", когато Sighing ръцете му е падало между краката й да докоснете й по-интимни се сгъва, тя разпространението й краката по-широк, му дава повече достъп. "Аз обичам, когато докоснете ми като тази."

  Мъгливо постигнато надолу, за да я хванете кранче му, че помпеният му твърд, както той изигра с нея. Той винаги се е убедил тя изключва твърде, тя обикна, че около него. Той бе дадено себеотрицателен любител и нейният удоволствие изглежда excite го. Тя бе еротична да гледате го извлечете повече възбудени на повече тя премества и wiggled и е оплаквал с мъка.

  Ловец затворен очите му за втори като подложка на назъбеното колелце й премериха над върха на неговата петле внимателно. Тя увита ръката й около него, стискане му плътно. Наслаждавайки се на усещане на неговата дебели обкръжавам в ръката й. Приплъзва пръст вътрешността на нея, той бързо я имаха бедрата първостепенните нагоре в ритъма на ходовия си. Неговата назъбеното премериха срещу нея clit, изпращане на shudders удоволствие я гръбнака, както той донесе й по-близо до Скрииминг оргазъм.

  "Кум за мен, Мъглива. Искам да ви видят в него хвърля страст." каза пред Хънтър й, грабене ръката й му петле, като го държите стегнати със своя палци, фокусирайки се върху нейната удоволствие. "Push срещу моята страна, мога да се чувстват стените набъбне нагоре срещу мен, поглъщането на мене, изстискване."

  Мъгливо groaned и отпускаща срещу легло, фокусирайки се върху какво прави. Както той определи какво той усеща от неговата страна, тя може да се чувстват тялото й прави точно това каза той. Той я имаха дотолкова, че тя е била около да e създаденa всички над ръцете си. Разпространяване на краката й по-широк, той изкривени главата му надолу между краката й и поставете устата му срещу нея clit. Близане и засмукването й, той усукана палците му в и извън нея, както той го оставете устата му си вземе през ръба на експлозивни Скрииминг оргазъм, че я имаха стопанство дъха си и нейният цялото тяло разклащане.

  Преди тя може да дойде от Скрииминг оргазъм, той започна да построи още един, а след това издърпа палците му, поставяйки петле срещу откриването на гънките и опорната сам дълбоки във вътрешността й. По целуване й, той я взеха над ръба отново няколко секунди по-късно, тялото му натискане й срещу мекото матрак под нейната обратно.

  Той направи любов към най-й на нощта. Всеки път, когато те ще почивка, той бихте събуждане й до друга Скрииминг оргазъм и стартирайте отново. До сутринта, те бяха както изчерпан, и мъгливо бе малко възпаления.

  Ловец накрая нека сън, но той не сън. Той просто гледат й почивка, с изпълнени smile на устните й. Той бе съдържание.

  Когато тя се събуди няколко часа по-късно, той успя да doze включен и изключен малко, и той я простря навън. "искате ли някои кафе и закуска?"

  "Това ще бъде чудесно," каза тя го получавате от легло и получете bathrobe, обвързването на колана около кръста си. Тя бе малко разочаровани, защото тя ми хареса гледате оспорваната му заваръчни пеша от нея, на огъване с всяка стъпка. Когато той сграбчили втори мантия от кука, той го подхвърли й. Тя получи нагоре и го поставете.

  "Ако смятате да отидете готвач, мислите I трябва да спрат от другата баня и... използвайте една от тези тестове вашия мама, зад?" Тя шепнат до него, очите разширяване, както тя счита за възможностите.

  "Мисля, че трябва да. Аз ще отидете ни правят някои храни, но аз ви предупреди, независимо какво резултатите се, Аз план за приобщаването ви обратно към легло и започнете отново!", заяви пред Хънтър й с ухилване.

  "Аз действително малко възпаления," каза тя разклащане главата й. "Поне сега нека се вана в за накисване всичките ми мускули първи."

  "Мога да се присъедини към вас в вана?", каза Хънтър като съдържащ линк си отидоха. Той й полукръглата влажни, гладки орган във водата. Вана му е достатъчно голяма за тях, както и той може да й картината езда го в мнението си във водата. В еротичната, мокри фантазия е имал го нарастващото твърд отново под bathrobe.

  "Мисля, че да можете да поддържате вашите �
�ъце за себе си?", Повишаване на чело в него, тя била доста сигурен, че ако той бе в вана с нея тя няма да направи много отпускащ.

  "Ако аз трябва," каза той изглеждаше така разочаровани, тя почти започна да се смеете. Да ставате тя след него от спалня, и взе право по коридора, докато той отиде ляв надолу по стълбите. Знаейки изпитването чакаше й, тя усети леко болните й стомаха.

  Тя го изчезне в кухня от над перилата преди да ходите в баня. Намиране на кутията с изпитване комплекти, тя прочетете указанията и изтегли една розов тест. Тя пое на капачката и телевизия за тоалетна. Относно Peeing, тя го изтегли го обратно навън. След няколко секунди и поставете капачката върху него. Тя го задайте на брояча и чакали. Промиване на тоалетна, тя се изправят и измие ръце и лицето. Тя и ничията го в нейния мантия джоб, които не желаят да го кажем все още. Тя се върнала в спалнята и шлифован зъба и го непреходни за кухня.

  "Не сте тест?", попита Хънтър й, той фрийд до някои бекон и яйца. Той бе заето пускането препичане в тостера, и захващане пластини и сок чаши.

  "Не съм, но не ми поглед на тест, все още е в джоба си. Можете да изглеждат, когато сте готови и да ми на отговор. Не съм сигурен дали искам да го кажем сама." каза мъгливо и напусна залата заради към него. Поставяне ръцете й около кръста си, тя наклонено главата й срещу него за момент и затворени очи.

 

‹ Prev