Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 47

by Tina Johnson

Její automobil vulkanicky nejbohatším oblastem sputtered, a umřel. Snažila se dostat ji znovu zapněte, ale s párou stoupající z motoru a začíná pokašlávat a vycházejí skřípavé zvuky učinila, když ona otočení klíče, ona moc nepřišla bylo je vyřízený.

  "Sakra, sakra, sakra, sakra." Misty zamumlal si pro sebe znovu a znovu.

  Dostala z auta a sebral jí mobilní telefon nutkání k nastartování pneumatika zdrcující. Jak by jí bylo nedbalé, hloupá ona pokračování nikdy nebudou moci dovolit nové auto na horní části vše . Na obrazovce na její mobilní telefon byl prasklý od síly nárazu vysílá do palubní desky. Tolik pro iphone kryty. Zřejmě to patří car-crash ochranu.

  Ona ji směrem k obloze, snaží se na obrazovce přečíst alespoň to bylo ještě stále pracuje a ona byla schopna prsty deformované dost na to, že žádný příjem buněk, a její šance dostat se přes záchranných služeb byl tenký žádné bez příjmu jakéhokoli druhu. Ona byla zřejmě v mrtvé zóně.

  Misty chodil několik stop v obou směrech před uvedením na její telefon. Čekala na hodinu nebo dvě před tím, že někdo bude procházet a pomoci jí. Nikdo nepřišel. Se rozhodla pro výlet na silnici a pokud by mohla získat příjem buněk, pokud si nemohl najít cokoli, ona pokračování pobytu v její automobil pro noc a zkuste to znovu v ranních hodinách. Ona dost voda v lahvích v zavazadlovém prostoru a některé bílkoviny tyče přežít kdyby příliš, ale nebylo by to trvat dlouho.

  Zahájení její kmenový a dumpingové mimo její školní učebnice z její batoh a balíčky několik změn oblečení, některé vody, její mobilní telefon nabíječku a její peněženku a položte ji na její zadní straně. Bez její nemotorná knih, cítil se hodně lehčí než ona byla použita příliš, ale její krku a ramen stále bolí v řídicí jednotce airbagů a ona winced z kmene.

  Zahnula několik kilometrů po silnici a bylo to začíná znepokojeni. Bylo to stále tmavé a ona pokračování potřebu učinit ji zpět do auta na noc. Nebylo to bezpečné být chůze podél okrajů útesy. Věděla mezi horské cesty bylo údolí s zemědělské půdy, ale ona nebyl jistý, jak daleko to bylo. Nakonec se rozhodla jít ještě několik minut, zda byl žádné známky života před čísla zpět do auta.

  Ona obrátil její akumulátor, abyste šetřili , protože jí nebyl jistý její akumulátor by měl být schopen nabíjet po nehodě. Zahnula o další míle a obrátil konečné rohu a viděl silniční vedoucí hlubokou v horách. To se jeví jako služba silniční, ale čerstvé kol. Bylo to stále tmavé. Dívala po silnici a byl schopen vidět v daleko vzdálenost domácí, ona spekulovala bylo několik kilometrů do hor, ale mohou mít telefon. Ona diskutovali chůzi zpět na její automobil nebo jít do domu a tam seděl zíral na několik okamžiků.

  "V POŘÁDKU Misty, možnosti jsou zde strávit noc v autě nebo pěšky až do celkového sériovým vrahem vypadající zámeček uprostřed ničeho a doufám někoho doma, naději mají telefonní linku a doufám, že osoba nemá zabíjení a znásilňování mě." snažila představit spaní v její automobil se způsobem její krku plsti a rozhodl, že by se rizika.

  Spaní v jejím autě by mohla vyústit v někdo bít své auto, protože byla na straně silnice v rohu ve tmě na okraji útesu. V její automobil opravdu zvuk mnohem bezpečnější možnost ji v tomto bodě.

  Přičemž se nadechnout a zamlžené čtvercové její ramena a chůzi až bahnitých stezka domu. Slunce směřuje dolů a ona byla stále studené. V horách cítil teplé při západu slunce bylo, ale jakmile se snížila, nezamrzla k smrti. Potřebovala jak udržet v pohybu a pak si uvědomil tam byly také volně žijících zvířat v lese když slyšel jediné wolf výt. Ona doufala, že to nebylo tak blízko, jak to jen znělo a zvedl tempo téměř sprintu po silnici nyní.

  Její boty byly obsaženy v blátě a její džíny byly vlhkých a bahnitých až do její holení. Cesta byla horší než to vypadalo. Ona byla opravdu atletické typu a plicích bolet od tempo byla snaha udržet.

  Dům byl dál než to vypadalo. To bylo zcela temných do doby ona se ho a zaklepaly na dveře. Čekala několik minut.

  Nic se nestalo.

  Ona zatlačila a pak Zazvonil na zvonek u dveří pár krát. Ona jestli ona vypukla v vyzkoušet a používat telefon, pokud byste být schopni Svrzte ji ve vězení za vnikají v takové nouzové situaci. Snažila se doorknob a při otevření dveří řidiče, ona tam stáli šokován na chvíli. Kteří se zámek dveří jejich? A pak znovu v uprostřed ničeho, pravděpodobně jste podezřelý náhodných lidí snaží otevřít své dveře.

  Zahnula do dveří a byla jsem šokována na vstupu. Velké vystřelovat schodišťové případě jí připomínají Kráska a zvíře hrad. Po schodech šel a tvaru Y v horní části s velkými okny na stěnu. Celý dům byl vyroben z cihel a kamene. Slovo bylo modré a černé kámen vzoru s vám zamlžují výhled zlata na rozdíl od nic ona pokračování viděli. Dřevo, takže schodišťové případě stěn a dveřních rámů vše vypadalo staré a starožitný, přesto byl ohlazen a udržovány v dobrém stavu. Dům byl krásné, ale cítil studené a neosobní. Ona jestli jsou dokonce telefon, toto místo vypadalo jako starožitný hrad spíše než domácí, kde lidé žili.

  "Ahoj?", křičel se hlasitě a čekali na viz pokud někdo reagoval. "Je někdo doma? Potřebuji k používání telefonu jsem měl autonehody."

  Když nikdo odpověď se rozhodla jít hledat na telefon. Ona jen doufat neexistoval žádný začarovaný psů nebo překvapení někde v domě a že by mohla najít telefon a koupelnou. Uvědomila si opravdu musel jít teď ona byla o něco méně zdůraznila o umírání na poušti. Přinejmenším by měla nějaký úkryt.

  Lovec slyšel jeho zazvoní zvonek u dveří a seděl a poslouchal na několik minut a slyšel někdo křičet a projednat na cestě tam a odpovídání na ně nebo pobytem tady a ochranu jeho problémů schovají. Když je zapsán jako ženský hlas se dostal kuriózní a rozhodl jít viz proč někdo pozdě večer byl klepe na jeho dveře, zejména když není slyšet a car.

  Byl ve středu v horách, neexistovala žádná pěší turistika nebo kempinkové místa kdekoli v blízkosti jeho domu a jeho majetkem všech pozemků za jeho dům a dolů do údolí. Že pronajaté zemědělské půdy v údolí rodin, kteří chtěli malý zemědělský provoz a oni se odvažují zaklepat na jeho dveře bez nastavení události první, zejména od musel ubytovatele starat se o většině podrobnosti a obvykle se s ní hovořil.

  On přesunula zpět do lidské formy a chytil jeho krátká spojení a dal své bílé tričko přes hlavu a směřují do svého domu. To bylo asi půl míle stoupání klikatými jeskyni po schodech se dostat do sklípku konat vchodu do jeho podzemí a jeskyně poklad. Také jste museli projít přes podzemní horké prameny se tam dostat, a proto nosil krátké spojení. Kalhoty vždy máte mokré.

  Trvalo mu o patnáct minut se pěšky dostanete až do jeho sklepa, byl ve velkém spěchu, pokud byla důležitá osoba by zůstat. On zablokována a utěsnění vchodu do jeho poklad před čísla na kuchyňské jít zjistit osobu chtěli.

  On zablokována sklepa dveře na straně kuchyně a otěrem poškozené kontakty do kapsy před běhání prostřednictvím svého domu. On slídil vstupu způsobem a mohla by zápach delikátní vanilkové vůně, spolu s jemnými náznaky krve a bláta.

  Byl někdo krvácení? Cítil nejasnosti a v čele v patře, co se děje.

  On pozastaveno naslouchat a slyšel někdo ve své studii, jestli se mohl dostat pryč s jejich pojídání pokud bylo zařízení na ochranu proti vloupání. Nikdo by miss zloděje?

  Lady znělo jako ona se chystá na křik a byl velmi vzrušená, poslouchal jsem mimo dveře na okamžik a pak si uvědomila, že pomocí svého telefonu. On otevírá dveře a peeked , ona jí zády k němu se díváte z okna na stromy a nic mu oznámení.

  "chápu, ale musím vám mi půjčení auta a získejte mého auta. To je důvod, proč platíme za triple A." Ona znělo frustrovaní. "Co máte na mysli účet nebyla vyplacena a služeb není platná? To prostě obrátila na začátku....
Nevermind, zavolám někoho jiného."

  Ona nechte telefon kapku mimo její ruku a se obtěžovat se otáčet. Ona civěl z okna a mohl slyšet její přijímání a hlubokými nádechy, a mluvit sama k sobě. Ona byla zmatenější situace.

  "hloupé, hloupé, proč jsem si zkontrolovat trojnásobný před jsem opustil? Chtěl bych vědět, že s ním umírá před začátkem měsíce všechny budoucí účty nebo měsíční platby by byly zastaveny během seřazeny finance. Kecy a co teď budu dělat." Ona se naklonil dopředu a její bouchá hlavy válců na okna a necháte jej zbytek a Hunter nebyl zcela jist, zda byla vyšinutá dostatek přejít z. Byl to třech příběh spadnout na straně k patio níže. Nemusí zabít, ale to by rozhodně poškodí a mohou způsobit mnoho nežádoucích policejní pozornost svého domu.

  Začal získáte obraz, že něco musí dojít k její automobil, proč by jinak ona byla na telefonu s trojitým A., ale také ona byla hovoří sama k sobě, což by také mohla jí vysadit loony.

  Ona vlásek minul nahlas a ona se otočí a spuštěného přes telefon ona pokračování nechte spadnout na zem a přistál na své ruce a kolena za jeho stole. Ona vyložené s hlasitým bouchnutí a prokletí slovo.

  Lovec přivřeli oči a pak chodil do rohu jeho stůl a díval se na ní. "Všichni"?

  Si všiml její blond vlasy, tmavý pokoj se pouze kontrolka na světla ulovených její zdůrazňuje a zazářila jako zlato. Pak si všiml její křivky, džíny Levý malíček představivosti její zadní koncové a ty mu a yanked svůj ostříží zrak.

  "Potřebujete?" opakoval a pak jeho ruce jí pomohla.

  Chytl jí ruce a yanked těžko vytáhněte na nohou a její pohyby byly tuhé a ona jednala jako ona byla bolavým místem. Dostal dobré podívat se na její tvář a viděl krve v její vlasy a otlaky na její čelist vpravo a povedlo ucuknout za cenu luxace klíční kosti. Ona byla více zraněných než dívala.

  "Díky". pověděla mu jako ona pustit jeho ruku a postavili a leštěného sama vypne. "Je mi líto bláto."

  "Co se stalo?" Zeptal se jí. "Nedělejte si starosti o mé podlahy, trochu bláta nikdy nic poškozeny, ale vy jste ošklivé řez na hlavu."

  "JSEM ani oznámení." dosáhly a dotkla se její hlavu a pak se zhroutil. On sotva ulovených její před šla dolů.

  "Co teď budu dělat s vámi?" povzdechl si jako podíval se na její tvář, jemné rysy a ženskou lícní kosti, škrábance v celé její obličeje a krku. Ona sklo v její vlasy a některé vložené do její osazení a krku.

  Lovec civěl na spící žena ve své posteli. I přes modřiny na její tvář byla zdravě vypadající žena, pokračování v elastický pásek v její vlasy zkoumat její hlava pečlivěji. Má na kontě čistit její poškrábáním a nárazy a zároveň řez na hlavu měl bled mnoho do její blond vlasy, to zřejmě potřeba stehy.

  Musel se probudila její každou hodinu po celou noc a zkontrolujte její, ona se nezdá mít náraz, ale jen jsem chtěla ujistit, s zemřít na jeho dům nebylo něco chtěl vysvětlit orgány a není to jako on by mohli jíst její skrýt důkazy.

  A on by mohl od byl dragon, ale on the chuť člověka, mu dát staré dobré krávy tuku každý den. On ušklíbla se na jeho vlastní vtip. Byl vtipné, nebo alespoň myslel, že byl.

  Její blond vlasy se ulovených jeho pozornost je mu připomíná jeho zlato. Měl vyzvat k jeho prsty a stiskněte ho. Jakmile se pokračování podařilo otřete většina krve, si uvědomil, jak lesklé vlasy jí bylo skutečně. Ona se zdála být přírodní blond. Její obočí byly nepatrně tmavší gold než její dlouhé vlasy a její řasy oko hnědý byly namísto černé. Všiml si tyto údaje, všechny draky by to jak se nachází poklad. Mohli rozpoznat glint diamantové a mile away.

  Ona míchá další mu seděl na okraji postele sledování její. Zatímco on pokračování vytáhli její z režimu spánku ona si se probudil zcela když pokračování například utahovaly její, jen upozorněni její dostatek zamíchejte a ujistěte se ona byla stále naživu.

  Její rameno přišly v průběhu jeho nohy a ona přitulila proti němu a on vyztuženy. Byl použit na dotek, natož s lidským klín jejich měkkými křivkami do něj.

  Ona byla měkké, rozhodl. On civěl na její a si uvědomila, že polovina nahé ve své posteli. Má na kontě vzít její džíny, byly zablácené a mokré, ale opustily její tričko a kalhotky. Ona jeho the ham or sausages pokrývající většinu svého, ale on by se mohl cítit plnost její prsa tlačí proti jeho nohy a realizované bylo příčinou neobvyklé reakce v něm.

  Má na kontě nikdy přitahuje k lidské. Draky mate pro život, didn't obvykle okolo náhodně, šla proti jejich povahy. On se zajímal , jestli jeho přitažlivosti k její bylo špatné znamení.

  Byl stále rozvažuje a neuvědomila ona pokračování se probudil a byl zíral na něj.

  "Kde sakra jsem?" uvedla jako ona sama tlačen směrem od něj a posadil se zatažením za přikrývky všechny cestu k její bradě. Dívala obávají a měl zvláštně nutkání uklidnit všechno bylo v pořádku.

  "Jste doma. Nevím, co se stalo, ale vy jste se zhroutila v mé studii. Bylo pozdě, vyčištění a můžete spát. Byl jsem právě zde kontrola na vás znovu. Omlouvám se, pokud jsem polekal." Lovec řekl jí a postavili na mysli trochu prostoru byla pravděpodobně nejlepší způsob uklidnit měl na mysli žádnou škodu.

  Ona přivřela oči mu na chvíli, pak vypadala jako ona uvolněné trochu. "JÁ havaroval my car".

  "myslel. Měli jste sklo ve vlasech žádné rány jsou příliš vážné a nemusíte se zdají být trpí náraz. Přejete si něco k jídlu nebo sprchovým koutem?"

  "Jaké je vaše jméno?" Zeptala se ho.

  "Mé jméno je lovcem. Co je tvůj?" křivé jeho hlavu na bok a podíval se na ni, myšlení bylo odd jak měl toto nutkání jít tam a líbat její. Je z něj cítit nepříjemná a vzal další krok zpět z ní. Poslední věc chce to byla zcela strašit její polohy vypnuto, pokud byla skutečně jeho mate. Ne že by chtěl mate mysl, ale pokud byla jeho by mu tvrzení její, nejen během zasedání tam všechny zraněné a strach o hledání.

  "Misty." Ona odpověděla a přinesl ruku na hlavu a. "prasnicí. To bolí."

  "Máte dost dobrý djs na vaši hlavu, ale to není dostatečně hluboko na potřebu stehy." Hunter pak pokrčil rameny. "Chcete některých potravin nebo sprchovým koutem?"

  "Jak?", podíval se na něj snad.

  "Hotovo". Hunter poukázal na druhé straně místnosti, kde se těžké dřevěné dveře v zavřené poloze. "Sprchou pomocí, ručníky na rack jsou čisté, šampón a kondicionér jsou pod umyvadla, nové mýdlo by měl být pod příliš, pokud vám to nevadí, pokud používáte moje mýdlo".

  "Děkujeme vám". Misty odpovědělo na něj.

  Když nedostali z postele, Hunter uvědomil, že by pravděpodobně měla odejít. "I'll jít do kuchyně a stanovit některé snídaně při sprchování. K dispozici je roucho tam na háku na zadní straně dveří, které by příliv přes I když umyjte si oblečení nebo najít něco jiného opotřebení."

  On opustil její zasedání v posteli a byl hučení jako stál v čele s kuchyní. Nechtěl více než si myslím, že právě teď, protože nalezení mate by mohly být neuvěřitelně frustrujícím zážitkem, pokud jeho nejmladší sestra v příběhu pravda. Ona fňukala nonstop o přechodu mezi chtějí žvýkat na její mate na dráždivé ji, skákání mu další minutu. On se zajímal , jestli měl volat jeho sestry pro radu.

  Šel do lednice a vytáhnout některé vejce a slaninu a rozhodla mluvil s jeho sestry pravděpodobně nejhorší věc mohl v této situaci. Co opravdu bylo vymyslet způsob, jak přesvědčit její zůstat dostatečně dlouho na obrázku, pokud byla skutečně jeho mate či nikoli.

  Rozhodně bylo přilákat do ní. On jí vykreslena nahý v jeho sprchou a mělo okamžitý fyzikální reakce. Zajímají vás jeho díly rozhodně si mysleli, že byl jeho mate, nyní prostě musel rozhodnout jak jeho srdce a mozek myslí o situaci. Draky si mohli vybrat odmítnout mate pokud byly zcela neslučitelné, ale když jdete
pár set let sám, kromě sžíravé sester a řídí matky, někdy je nejlepší dívat se jinam když mate spadá v klíně.

  On svištěly kolem rychlostí, zatímco on uvařené.

  ****

  Byl opar ve sprše, čištění nečistoty a sušená krev. Ona si uvědomili, jak zraněných byla při přišla včera, ale kdyby únavy zachycen na ni. Ona to myslím byla kontuze mozku, ale její hlava rozhodně poškodí nyní, i když ona si to cítila včera. Ona musí být v chodu čistě na adrenalinu, aniž by o tom věděli.

  Jeho dům vypadal jako hrad na vnitřní straně své koupelně příliš, kamenné zdi, vysoké dřevěné trámy, velká zrcadla a potopené vanou a schody odstoupit do ní byl dostatečně velký pro dvě osoby. Room was a chodit do sprchy z kamene, mělo dva sprchových hlavic s odděleným trysek pro ovládání spreje na opačném konci sprchou, s kamenným křeslo uprostřed. Zdálo jako nad zabít, ale také neviděla potřebu hrad uprostřed ničeho.

  Skončil však lichotil a oplachují. Po jejím otočení vody ze ona sama toweled suché a našel župan zmínil a položte jej na. Dívala na sebe do zrcadla a pocit, že župan opravdu jí mnohem ochrany v případě člověka těla chtěli poškodit její. Ona to neví nic o něj, jiné než pokračování zřejmě jí v posteli a čistit většinu své škrábance a škrtů.

  Slídil mlha a mohl by zápach slaniny vaření všech tak v patře, ona zastavte její oči za minutu a uvědomili, jak hlad. Ona si jedl od včera na oběd a ústa začal vodou.

  Ona zapomněla všechno za minutu a nechte si myslím sama o potravinách. Ona v čele těla najít v kuchyni.

  Když zápach slaniny těla se konečně dostal silnější, zahnula prostřednictvím dvojitých dveří vstupu na profesionální kuchyňské, který vypadal téměř větší než její celou condo.

  "WOW". Misty řekl. Dokonce i její tatínek mansion by nebylo zcela tento pestrý. Jeho byla velká a dostatečně velký pro zábavné, ale není postaráno jak maškarní v kuchyni bylo mu byla více o užitečnosti. On také dělal víc než stravování vaření.

 

‹ Prev