Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 52
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 52

by Tina Johnson


  Misty určené k pinu ho a aby mu řekněte jeho maminka ochladit její trysky. Že chtěli malé nejbližší rodiny pouze svatba, nebo byly něco dělat šílený. Jako eloping. Reno a Vegas pouze několik hodin jízdy z Kalifornie. Pokud je jeho maminka chce jít blázen by mohly jen připevněte ji nemají.

  Hledání Hunter stanoví ve svém doupěti, skrývá se svým pokladem v jeho dragon formě Misty šel přímo na něm, nelekající. Ona pokračování svědky posunu ho za posledních několik týdnů. Její vet klinice byl nakonec, a ona byla stále zaneprázdněn. Lovec bylo financování nízký příjem vet péče pro mimořádné události a spay a rozprášily programy. Misty obdivoval ho. Pro tak skoupí se svým pokladem peněžní prostředky v jeho banky zřejmě stejný význam pro něj.

  "Lovec, vím, můžete slyšet mě poslouchejte." Misty šel až k němu a jeho popadl nos a podíval se mu právo v očích. "Pokud byste chtěli mít sex se mnou znovu, nahý, mokrý, manipulací s kontakty a křičí vaše jméno, najít způsob, jak zastavit vaše matka od našich svatební noční můrou. Pokud nebudete zastavit její plány, chci elope. I přesto chcete sňatek, ale i nemohou zvládnout svatební plný stovek lidí nevím. Vaše bratry a jejich rodiny bude těžké pro mě dost".

  Lovec twitched jeho ocasu a křivé jeho hlavu na bok dávala dragon vzhled, měl přestat mračit mlha.

  "Už jsem se snažil říkal jí sám sebe. Jste její syn, můžete udělat! Jsem vážně, budu utíkat, pokud existuje více než pár lidí na svatbu. Nemůžete mít svatbu bez nevěstu." Misty ukazují prstem na něj Andrea Guarelli je přímí žák a. "Nelze skrýt, zde od vaší mamky, takže se můžete vyhnout se zabývá. Budu spát v vet klinice dnes večer a každou noc až do zbavit její nebo zastavit její".

  Lovec přesunula zpět do lidských a shrábli Misty v náručí, dávala pevný polibek. "Budu se zabývat máma, ale nebudete kdekoli moje láska".

  "Stop. Jsem měla být naštvaný na vás," pověděla mu, když jeho stisknutí nahé tělo se proti ní.

  "Ale máte krásné, když jste zmateni. Tváře začnou svítit a dostanete všechny fired up. To je pro mě chtějí vzít vás zde na podlaze jeskyně obklopen můj oblíbený poklad v celém světě. Jsi můj nejvíce ceněný držení." Hunter šeptá jí a políbil ji.

  "Hej, nejsem v držení. Jsem osobou." Misty mu připomíná, že mu a postrkovat zpět. Pro svévolí dragon, kteří rádi pod kontrolou, vyřídil její nezávislost docela dobře. Snažil se být rozumné a ona ocenil úsilí. To vždy přirozeně ho o převzetí nebo snažit se kontrolovat věci. Ale s její pokusil kompromis.

  Misty tajně nalezl mnoho z jeho chování, druh a zapněte, ale ona pokračování nikdy přiznat mu. Pokud věděl, že kdyby bossy straně ho i nepatrná bit, ona pokračování nikdy dostat jej až do zastavení a při potřebovala ho příliš.

  Může být osoba, ale vy jste můj mate. Jste moje srdce. Stejným způsobem i vaše vlastní." Lovec řekl jí, prostřihovací na její ucha svého rozhodování mají pevný čas na mysli přímo.

  "v pořádku, zda mohu souhlasit s touto logikou poněkud, ale prosím řešit vaše maminka." Misty prosil ho znovu a dal mu pevný vzhled. Prostě chtěli zaměřit na svou práci a její vztah s lovcem. Ona nechtěla zabývat všemi vzrušení a drama všichni se zdálo, chcete přidat do situace.

  "V POŘÁDKU Misty. Slibuji, že budu hovořit s máma a pokusit se získat její zpomalit a málo". Hunter slíbil jí a pak ji políbil, její z emoce, dokud se naklonil do něj a stisknutí tlačítka její prsa proti němu. Když mu jeho ruce do šálku jim slyšel velké crash patře, Hunter poodstoupit a díval se na strop jeho jeskyní. "Jo, to zvuk je v pořádku."

  "Myslím, že vaše máma prostě foukal house?" zeptal mlha, polovina chuckling. Ona nevěděli jak měla pravdu.

  "MAMI! Co jste na mysli?" Hunter zvolali, když vyšel na svou kuchyni a viděl nepořádek.

  "jsem chtěl vyzkoušet tento recept, ale zjevně při popsali jako výbušné, skutečně znamenalo by to mohlo explodovat. Bylo by měl mít náznak pistole pro napájení chuť. Myslím, že jsem příliš." Jeho maminka zavzpomínal rozpačitě.

  "Dovolte mi viz recept?" Hunter požadoval a jeho maminka mu papíru.

  Looking down, Hunter učinil Týru svíjet výraz. "Mami, tento recept je skutečná pistole na prášek. Má také dort recept. Jedná se o dva různé recepty. Byli jste neměl mix dohromady."

  "Dobře, že vysvětluje hodně." řekla při pohledu na trouby, který byl nyní v kusech v celé kuchyni. Dveře měl ofukovány a letěl přes celou místnost, byste zruinovali zdi. Sklo z tělesa dveří padlo celé slovo a uvnitř oka kusů jen zasedání stále kouření.

  "Mami, nejste našich koláč pro svatby. Budeme je dostat za nás." Lovec řekl jeho maminka jemně cringing jak vypadal přes rameno v nepořádku. "zavolám můj dům čisticí služby viz pokud mohou přijít vyřešit tento".

  "Litujeme Hunter, jen jsem chtěl vidět, pokud byla dobrá. Myslel jsem recept znělo dobré, když jsem viděl online." řekla a sniffled pohledu smutné.

  "Mami, skutečně si myslíte draků a pistole prášek dobře promíchejte?" Zeptal se její jemně jako vzal ji do obývacího pokoje a položte ji na pohovce. Při pohledu na její první svezení na jeho ramena a nemůže věřit jeho matka jen vyhodil do povětří jeho trouby.

  "Dobře, že vyznívá dobře v teorii," řekla, podíváme se na něj s velkými oči.

  "zařídím, stačí zůstat mimo kuchyni prosím," řekl Hunter mnul ruku zakrývající ústa. "Aha, a propustit Misty. Dovolte nám plán našeho svatebního. Po tomto fiasku, domnívám se prokáže, že byste měli být jen hodnocení namísto proaktivní svatební plánovač".

  "Hej, pomáhal jsem svůj plán" sisters svatby." protestují, ona pouted na něj.

  "Misty není jedním z dcery však i ona má své vlastní představy o tom, co by jí radost. Musíte poslouchat, která jí bude moje žena a chci ženu. I love you mom, ale možná byste měli jít domů, dokud na svatbu vše nastavit a můžete ukázat jako host." Lovec řekl jí.

  "Nemůžu." pověděla mu.

  "čekat? Proč ne?" Hunter se jí zeptala, zmatená. Že křivé jeho hlavu na jeho matku a zúžit svůj ostříží zrak. "Co jste udělali?"

  "I mohli říct Trevor o svou dívku." zadrhává hledají vinu. "Když jsem jít domů, dobře ... On si prostě následujte mě na svatbu."

  "Řekl jste můj bratranec o Misty? Jste si uvědomili, pokud číselné údaje, kdy a kde svatba je, že vám ukážeme a způsobit scénu,?" Hunter zasténal. Jeho bratranec Trevor byla černá ovce rodiny a dal bod každé výzvy s vnějším dragon na jejich svatba pro jejich mate. Namísto hledání vlastní mate pokusil ukrást někoho jiného. Lovec byla úmyslně nezvou ho. "Mami, nemohu věřit."

  "Litujeme, že prostě někam zmizel. Přestal pro návštěvu na jeho cestě k Aruba".

  "Co dělá v Aruba?" Lovec nemůže obraz jakýkoli důvod logicky, že jeho bratranec by jít do Aruby.

  "svatba, co jiného? A myslím dcera krále bylo ve městě a chce zlákat princeznu." Ona pak pokrčil rameny. "Buď tak, že je tam ještě dnes. Takže pokud jste kluci ženit rychle, měli byste se vyhnuli krachu mu strana".

  "Díky za upozornění, Mom." Hunter zavrtěl hlavou a mávaly ruce na její jako opustil místnost jít zjišťování škod v kuchyni.

  Když on šel zpátky do, zamlžený měli přehnala až na rozbité sklo a pohnul dveří na ostrově počítadlo, a byl výběr toho nejlepšího pro všechny kousky do koš byla hospodářství v přední části trouby. Rozbití skla, kovu a kusy z trouby rychle zaplnili bin ona konat.

  "Moje maminka je certifiably šílené právě teď. Jsem tak líto." Lovec řekl jí jako on šel a vzal koš z její hospodářství tak mohla oběma rukama.

  Misty burst, smíchu. "Litujeme. Opravdu jsem neměl se smát, ale vaší mamky vyhodili vaši kuchyň. Mám na mysli, víte, jaký druh příběhy, bude nám říci svým přátelům a rodině, nebo její grandkids?"

  "Myslíte si, že to je k smíchu?" Hunter byl ohromen
. Bez ohledu na to jaký máte hodit na zamlžené, ona jen přizpůsobený a manipulaci. To byl jeden z důvodů miloval ji tak moc. "Miluji tě doufám víte že".

  "Miluji vás příliš Hunter a vaše matka je vítejte na návštěvě, ale ona je nikdy žijící s námi." Misty ho varoval jako ona hotové vytažením všech velkých kusů a pak se podíval na černé spálení jít podél dřeva na zdi, kde trouby sat. "Možná budete muset vyměnit celý tento oddíl".

  "Není problém, ozvu se zhotovitel vyjít ven a podívejte se na to. Seženu je stanovena před svatby. No biggie." Hunter pak pokrčil rameny. "Máte rádi, tady Misty? Opravdu rádi? vždy můžeme přesunout a kdekoli na světě chcete".

  "čestně, líbí se mi zde lidé, můj vet praxi. Jste dům potřebuje několik ženskou se dotýká tak to nevypadá jako mužský vyzdobené celé místo, ale já bych mohl viz zvedání několik dětí. Že pokračování láska lesa a bláto. Možná se budete muset sdílet vaše jeskyně a hračky dolů." Misty mu řekl usmíval. "Děti milují lesklé věci."

  "jsem mohl učit a sdílet se svými dětmi, pokud jste mě," řekl Hunter žertem tvrdí, pak vystřízlivěným, přemýšlet o jeho bratranec Trevor. "Něco musím říci, že když a nechci vám být zcela spokojeni."

  "Co?" zeptal mlha, tensing, očekávají mu hrozný oznámení.

  "Můj bratranec Trevor se mohou projevit na svatbu." Hunter pak pokrčil rameny "Moje máma mylně blurting, že ona byla sem přišel k pomoci plánovat svatbu I guess."

  "Jsme ho pozval, nebo budeme pozvat ho? Proč je to problém?" Misty křivé hlavu na bok a snažím se pochopit.

  "Dobře, má ve zvyku náročné ženicha k boji pro nevěstu. Je to druh jeho věc svatby." řekl Hunter a kyselé obličeje. "může zničit náladu, pokud nejste zvyklí, že druh dragon sociálního chování".

  "Byl stále vyhrála nevěsta?" Misty ptali se ho její vrásky pletací společně ve zmatek. "Co se stane pokud vyhraje?"

  "Dobře, teoreticky má na kontě přijmout nevěsta jeho doupěte. Jedná se o prastaré tradice nás, ale nikdy to vlastně vyhrál. Když to není nejlepší na světě fighter mu více milovník. Právě zřejmě způsobit velké škody v každé rodině svatební zodpovídá. Není to boj až do smrti, je to jen boj proti předložení. Vaše ústa kolem jejich krku a to vše. Boj je více než." Lovec řekl a usmál. "Vím, Porazím tě ho, ale já jen vím jste nechtěli velké svatby. Nebo scénu v této záležitosti a nemůžete mít Trevor bez meškání scény."

  "Dobře, všichni vyzýváme je vaší rodině. Hledate." Misty pak pokrčil rameny. "Pojďme prostě je malé, intimní, váš typ rodinnou sešlost. Pokud se zobrazují budeme přežít I guess."

  "V Aruba právě nyní podle mého mom. Skřípot další svatby a zjevně honí za princeznu." Hunter se zasmál. "Možná chytí sám žena a nebude mít čas ukázat na naše dveře krok".

  "To by bylo hezké," řekl mlha a vytáhl její buňky z ní kapesní po buzzed. "Prostě jsem text o nouzovém ve městě. Musím se dostat k veterináři kliniky, pes byl zasažen automobilu. Myslím si můžete zpracovat zbytek na vaše vlastní?"

  "Samozřejmě být opatrní." Lovec řekl a dal jí rychlý polibek před nechal její cesty. Věděl, pokud došlo k úrazu, nebo nemocné zvíře, zamlžený by neměl být schopen mu věnoval pozornost až udělala vše mohla stanovit. Její oddanost zvířata byla jednou z věcí miloval nejvíce o ní. Ona to nic do poloviny.

  V příštích několika týdnech prošel v blur pro Misty. Položila nohou o tiché svatby. Lovec našel oblasti dostaly povolení k používání, našla pastor a byl to vše společně pro svatební pár týdnů.

  Problém ona byla kdykoli chce otočil, ona spuštěného přes svou matku. Ona byla tak připraven pro ta žena. Všichni si chtěli získat svatební nad s a začít svůj život s Hunter jeho manželka.

  "Hunter?" Misty šel do koupelny a ho našel ve sprše. Sledoval ho sám mýdla přes skleněné dveře, ona došla když zahnuté jeho prst za její přiblížit.

  On tlačil otevření dveří a před Misty ví, co bylo plánováno, že pokračování vytáhl ji do sprchy s ním. Oblečení a.

  "Ach můj bože, Hunter!" Misty zvolali, soaking wet, její plášť lpění na její tělo jako druhá kůže. Vhodný její jako rukavice, a ona pokračování naštěstí vzal její boty a již byl bosý. "Proč?"

  "Takže bych mohl udělat láska k vám ve sprše," řekl její jednoduše a podpořil její proti zdi ve sprše.

  "Jo, ale teď jsem na šaty jsou všechny vlhké. Chtěl bych se připojili, pokud byste mi položili získat nahý," uvedla jako snažila získat z ní mokré kalhotky a šaty.

  "Tak? To bylo mnohem zábavnější jen vám sem a všechny vlhké" Hunter koukal na její a pak vytáhnout tvrdě na její šaty, dokud popruhů odneseny její ramena. "mohu koupit si novou jen nahé".

  Misty povzdechl si ale dovolte mu pásek její oblečení vypnuto, teplé vody se dotknete její kůže a jeho prsty přelétávají nad její svaloviny jako vytáhl šaty stanoví její tělo jí bolí ho. Mohlo by se jí podrážděnou později. Teď chce ho.

  Stisknutí tlačítka on polibky na její břicho a když mu klesla na kolena a stisknutí tlačítka její nohy od sebe, nevyhýbala jeho hlavu mezi její nohy a stisknutí tlačítka jeho rtů na její rozkrok. Hledání citlivých podstatou mezi její nohy začal vyvíjet tlak na ni s jeho jazyka. Během několika minut se musel Misty skuhrající a všeobecným její tělo proti jeho tvář. Uvedení jeho prsty nahoru, je vložena uvnitř jí zvyšují její radost při vzal ji přes hranu do třepačka orgasmus.

  Ty mlha mírně jako ona při vdechování některé vody, protože ona pokračování drží svého dechu a musela nasání v některých vzduchu a měli vody v její tvář. Lovec ji zlehka osušené na zadní straně a potom vybral ji a nechal jí zabalte nohy kolem pasu. Zatlačením zády proti sprchou vstoupil na její a vyrobené láska k jejímu proti zdi ve sprše.

  On popálené na její kůže na jejím krku a ramen jako axiální jeho boky proti její tělo a použít ruce k podpoře její křivky a hmotnosti. Voda poskytla slickness a pískací zvuky jejich orgány učinily, když se zasunula proti sobě měli Misty chichotání mírně.

  "Co je tak legrační?" Hunter šeptá jí jako pokračoval stiskněte pusinky proti její tělo a své ruce do jeho mokré vlasy.

  "My zvuk jako pískací kolečko myši," pověděla mu a pak, když se axiální a neobvykle hlasitý vrz se zastavil. Vytažení, otočit kolem ní až do její prsa silně stisknout proti zdi dlaždic a vstoupil na její zezadu.

  "Méně mluví více kurva", zavrčel ve své uši a shrábli hrstka její vlasy z za držet své místo. Jeho druhé straně ji popadl hip a pomohl její tělo posuňte proti jeho kohout jako vzal její zezadu.

  Mlha pocit miloval svou váhu proti její způsob jeho velké kohout mnul právě uvnitř ní. Kdyby její třes během chvilky na pokraji další bouřlivý orgasmus při Hlasité klepání na dveře je přerušen.

  "Hunter?" Jeho maminka tzv. z druhé strany dveřmi.

  Vytvoření zardoušením hluk, Hunter zastaví pohyb uvnitř Misty a zamrzly.

  "Co?" vyzval zpět zmateni. "JSEM ve sprše. S Misty".

  Zarděl mlha a bojoval proti Hunter těla, ale udělal nepustí. "Nechtěli jste jí řekla, že část?", proslýchá se k němu zuřivě.

  "Jste sestry nebude moci svatby. Je zřejmě byla příliš krátká oznámení a nemohou Naháněl dobytek jejich gangy, ale vysílají jejich jde." Jeho maminka křičel přes dveře.

  "Je to?" Lovec ptali, jeho dick pomalu ztrácí své vzrušení a zmenšuje.

  "Uh jo, to." nazvala zpět a potom vlevo jeho pokoje, ložnice dveře zajistit proti náhodnému prudkému zavření způsobenému za okamžik.

  "Hunter?" řekl mlha, manipulací s kontakty proti němu.

  "Co Misty?" Lovec řekl, stále jen stálého tam v pochybnost, že jeho matka by mohly zničit jeho čas s Misty.

  "Myslíte, že byste mohl odejít z mé vlasy? Jste smashing mého obličeje do dlažby." Misty řekla mu a téměř
začal se smát. To bylo jasné jejich okamžikem bylo zničeno, a že Hunter zapomněla, co dělá a že šance na vyzvednutí jejich pokračování opustili bylo nepravděpodobné.

  Lovec nechte ji jít a zpět. "Jsem vážně zabít moje máma".

  Jeho matka, Susie, musela zasahovat do všechno. To je důvod, proč se přestěhoval tady žít sám a vyhnout se jeho matka. Zatímco jeho sestry se rozhodl provést jejich domovy v blízkosti, nedokázal s jeho matka v jeho podnikání.

  "Jak jsme se oženil a pak jí domů?" Misty navrhl jako ona popadl mýdlo a prát sama. Její kalhotky a šaty, kde haldy na podlaze, Hunter měl hozena do rohu ve sprše.

  "To funguje také," Lovec řekl jí a pak zabalené náručí kolem ní, mýdlo a. "Litujeme. Moje matka je jedinečný. Ona skutečně nemá smysl pro hranice většinu času, byť obvykle znamená dobře."

  "Nemám nelíbí vaší mamky Hunter. Myslím si, že je to velmi pěkné ženu. Já prostě chtějí žít s ní. Myslím si, že je to přes pobývajících její vítejte když začíná invazi do naší osobní prostor v našich vlastních domů." Misty poukázal na jemně, ona nechtěla Hunter dostat na její pocit tímto způsobem o jeho máma, ale ona také cítili poctivost byla důležitá pro vztah. Spolu s hranicemi. Zdravé hranice. tchýně potřebné hranice.

  Dostali mimo sprchu společně a vysušit. Misty hung její mokré šaty nad sprchou zdi pro vysušení a šel a našel nějaké nové šaty. Mohla by výdaje obrazu svůj život s Hunter, s jeho děti, a rostoucí staré s ním. To je za předpokladu, že pokračování nakonec stárnout společně. Ona nebyl jistý jak přesně draky ve věku. Má na kontě neuklidnilo její natolik, že je jeho mate by zpomalil její procesu stárnutí tak, aby si ji přežijí i když ona byla lidská. Má na kontě vyjasněna mýty, které byste mohli někoho do dragon kousnutím nebo jakékoli jiné divné koncepty.

 

‹ Prev