Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 53
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 53

by Tina Johnson


  Myslela si ona dneska udělal dost dobrý zpracování úloh všeho, co bylo hodit na její zatím s Hunter, její otec a po dokončení školy. Ale jeho matka byla jízda Misty hrany chtějí tuhý pití. A ona byla dost opilec!

  Otřásá její hlavy, mohla pochopit jeho matka. To byl její jediný syn byl manželství a byl dítě. Ona měla dobré úmysly, ale ona byla jen natolik zaneprázdněn těla a mírně ničivá síla se vším v její wake. The kitchen wasn't jediná věc byla zničena. Ona pokračování také řídil své auto prostřednictvím Hunter je garáž dveře, protože ona pokračování náhodně zasáhla plynu namísto přestávky.

  Hunter hrál jako žádný velký problém, ale Misty by mohl říci, že byl připraven pro jeho maminka příliš. Téměř mu beg Misty přesuňte svatební až postupovat rychleji, namísto původní datum pokračování sady.

  Alespoň ona nebyl pouze jeden trpí jeho matka a návštěvu. Ona se zdála jako dobrý ženu. Ona měla dobré úmysly. I když pokračování snažil nátěr Hunter a otočte jej do školky tam byla spousta náhradní ložnice ona mohla použít a zahozených Hunter práce notebooku a zlomil na obrazovce.

  Lovec bylo udržet její zaneprázdněn zasláním její na pochůzky se jen těžko získat objekty pro svatby. Jako jediné blue pearl na zlatém řetězu určité velikosti a pár princess styl obuvi s srdce a dekorativní perel, by šel s Misty na šaty.

  Nic získat jeho matka z domu jí tak nemůže najít něco jiného dělat uvnitř. Stanovení kuchyni měli ho stál několik tisíc dolarů a nebylo to cena má námitky k. Jde o skutečnost, že co nejdříve stanovena, jeho matka měla zlomený dřezem a zaplavení kuchyně.

  Jí nepůsobil neměl a odstraňování odpadků a bylo nádivky potraviny jeho vypuštění. Že jednání ucpané potrubí nestačilo k zaplavení celé slovo, protože si nechali na tekoucí vody a ona zapomněla vrátit k kuchyně po použití wc.

  Misty znamenalo ublížit s její myšlenky, ale ona rozhodně si myslel, že jeho matka potřebné dočasná. Skončil získávání oblečeni a objala Hunter ve vaší ložnici. Zdálo rozladilo. Stisknutím tlačítka se polibky bradu ona se usmála se na něj.

  "Budete vypadat zmateni." Ona reptali a chytil jeho ass jí vyšlehají.

  Lovec často "Mám právo být zmateni. Moje matka jen zničené úžasné sprchou pohlaví a nyní máte oblečení na".

  "Můžeme zamknout dveře a mohu vždy." Misty koukal na něj a pak jsou zálohována na dveře. Ona je zablokován a začali unbutton horní části její dres zobrazující nádechem.

  Lovec oči zazářila a učinil krok směrem k ní. Misty rozběhl v chodu a Hunter vyskočil napříč lůžka a ulovených její okolo pasu, potýká se s ní na podlaze. Jsou vyloženy s bouchnutí a Misty se zasmál jak ji popadl zápěstí a upíná nad hlavou.

  "Líbí se mi způsob vaší mysli," řekl jí a pak ji zkopírovanou dres otevřené s jeho zuby, tlačítek létání všude.

  Jako svatební den se přiblížil, Misty více vzrostl nervózní. V dopoledních hodinách si pokračování klást na šaty, boty a pearl náhrdelník jeho maminka nalezl a jít na poli pastora. Ona byla smutná její otec by neměl být zde, nebo jí.

  Ona zatlačena tyto myšlenky mimo svůj názor a nucené sama se zaměřit na to, co bylo důležité dnes. Příprava sama stala Hunter manželky zítra ráno. S její vet klinice hopping s obchodními, ona nechtěla jít na líbánky ještě zcela. Lovec souhlasil čekat na svátky a Vánoce. To bylo jen několik měsíců a že by jim poskytlo čas užít si některé snoubí bliss doma před gallivanting off to go naleznete některé exotické místo.

  Věděli mlha mohla udělat. Ona byla připravena. Ona byla jistá, a lovec by měl být schopen dosáhnout skvělých věcí společně jako pár. Byl podpůrné, milující a nechal jí své sny. Své peníze vůbec nezáleželo na ni. Ona jí vlastní peníze, ale protože nepotřebuje peníze neměla pocit byl zájem o její kvůli její příjem. They made a dobré pár. Ani potřebné další, oba chtěli navzájem.

  Příjem, nebylo celé věrná svým ideálům a zamlžené realizované odvedla třeba Hunter. Emocionálně. dal jí radost, učinil rozesmát ji a dokončil její. Ona pokračování vždy zvýšen na nezávislé a myslím si pro sebe. Roste s její táta, ona pokračování také naučili spoléhat se na emocionální podporu. Učení se spoléhat na lovec na podporu její a být pro její byl jedním z těchto kroků ve vztahu, vzal její dobu uskladněn. Ona si uvědomili musela důvěru otázky když přišel k lásce a otevření až začal klepání na její emocionální dveře a chtěli.

  Lovec nemá žádný skutečný emoční zátěže. Prostě měli tendenci k chtějí přístup do každé části jejího mozku a pocity. To bylo trochu děsivé často jako čestný transparentnost a žádné tajemství. Nikdy posuzovat její, a dal jí stejný respekt chce z ní. Že se jedná o něco jednodušší práci přesčas se přizpůsobit.

  Misty jestli byla trochu tvrdě na jeho maminka. Žena se skutečně myslí dobře. Rozhodování o tom jít omlouvám se za tak v srdci o svatební jí našla jeho matka venku v přední části domu vytažením růžových keřů a jiné květiny, Hunter měl vysazeny. Ona byla jejich uvedení v květináčích.

  "Uhm, chci vědět, co děláte?" Misty se jí zeptala, jestli Hunter znal svou máma dělá.

  "nechtěl jsem zabít květiny, jak se jim na vaší svatbě, myslel bychom mohli ozdobit pomocí živé květiny a pak jim opětovnou výsadbu, když jste hotovi." řekla usmívá, stírání rukavice v celé její tvář skvrny nečistot na její čelist.

  Misty někdy přemýšlel, jak tyto starobylé žena by mohla působit jako ona byla dvanáct let staré v době své logiky. Ona je obvykle dobře míněno, ale vždy se zdálo katastrofálními výsledky.

  "Lovec vědět jste vykořenit všechny jeho květiny?" Misty ptal jsem se jí a snažil se nesmí se smát.

  "Dobře, dosud, ale myslel bych mu říci, když jsem dostal všechny květiny připraven pro zítřejší svatby. Mohu za nimi a on vám nikdy znát rozdíl." řekla usmívají na Misty.

  "Co se stane pokud je růže a květiny rozhodnou, že se nelíbilo se vyhrabaná ze země a do hrnců?"

  Žena se tváří poklesla, a zřejmě si myslel, že to došlo k ní. "Hmm, myslím, že budu dlužíme Hunter některé nové květiny."

  "oceňuji úsilí se pokoušíte zavést do našeho svatebního, ale nemyslíte možná byste mohl posaďte se a vychutnejte si ji?" Misty ptal jsem se jí tiše a nechtějí urazit ženu.

  "moje dítě a poslední moje děti se oženil. Jsem chtěl udělat něco zvláštního a jste již řekl ne velké vymyšlené svatby, takže toto je způsob, jak mohu pomoci." řekla přikyvujete, její pozornost návratem k květiny před ní.

  Misty se rozhodli upustit a najít Hunter. Ona byla smích sama k sobě když ho našel ve své studii. Má na kontě opravované místnosti a objednali nový notebook pro práci, ale stál žalující the room didn't cítí stejné už.

  Líbání ho na líce, ona usmála se na něj. "Hi, jste připraveni na budoucnost?"

  "Absolutně, zejména protože moje matka opustí po svatbě. I milovat, ale jsem připraven pro její." Řekl cosi zamumlala.

  "Předpokládám, že bych neměl vás bude varovat před není reagovat při chůzi z přední." Misty začala se smát nyní obtížnější.

  Lovec oči dostal velké a pak se zužuje u Misty. "Co?"

  "Vaše mami rozhodla vymýtit všechny vaše květiny na přivést na svatbu a tak jsme neměli zabíjet květiny pro svatby. Komisařka se děje na opětovnou výsadbu je poté." Misty mnul tvář se snažíme smát se lovec oči vypadaly jako kdyby byly o k pop z jeho hlavy.

  "Ona ví, že jsem skutečně vysázených téměř všechny ty sám! Dal jsem tvrdé práce do mé flory! Co ve světě je ona myšlení?" Hunter skočil na nohy a podíval se připraven k bouři a dát jeho matka kus jeho mysl.

  Chytl mlha jeho rameno a ho zastavil. "Lovec, je to jen další dva dny. Dýchat. Vaše matka nemůže být vyměněn, ale květiny. I vám. Můžeme to udělat
společně, pokud ona svízelné situace, v pořádku? Může to být náš první projekt spolu".

  "Jak jsem si to štěstí najít žena nechce udusit moje matka?" Lovec řekl a políbil její snaží uvolnit malý a pak zavrtěl hlavou. "Chci dusit moje matka".

  "Dobře, nechtěl jsem říci, že jsem nechtěla dusit její někdy, ale mohu vám říci, že to myslí dobře. Má dobré srdce. Je těžké zůstat na někoho, kdo má dobré úmysly, i když její způsob, jak věci dělat se zdá... explodovat málo." řekl mlha uvažování o kuchyni a pistole na prášek.

  "Měl bych najít moje matka manžela. Kdo může držet mimo kódy." Na usmál Misty. "manžel by jí potěšení, nebo alespoň zachovat její zaneprázdněn dostatek nemůže vyhodit do povětří kdokoli jiný dům".

  "Ať už jste řekl, Hunter," řekl mlha a vložte ruku na jeho hrudi, nepokukuje stůl za ním. Šlehající její rty ona prstovitým jedno z tlačítek na košili, takže její záměry jasné.

  "Ne více hovořit o mé mámy" Lovec řekl a zamlžené popadl kolem pasu a provádět její na stůl a její.

  "Kiss me." Misty řekla mu a hrotem její hlava zpět.

  Lovec spuštěné jeho hlavy až byl přímo nad ústa. "Rádi".

  "Vy krásný vzhled Misty." Lovec matka, Susie, řekl jí jako ona hotové přichycení květiny ve vlasech a plánované na její jízdy na poli byly plánované na manželství. "Litujeme, pokud jsem tomu tak pro vás obtížné, když jsem byl zde. Nechtěl jsem znamenat příliš".

  "Já bych vám, Susie. Já prosím nemyslete si, že jsem spokojena s. Já jen vím že Hunter líbí jeho dům určitým způsobem a jste pěší katastrofa. Jen nepatrnou bit." řekl mlha a pak jeho pokusit zmírnit její slova.

  "Nevím, nemůžu pomoci." Susie řekl pohledu druh smutné. "Jeho otec byl můj spřízněnou duší, takže jsem byl sám velmi dlouhou dobu. Nemám na mysli vytvoření zmatku. I'll jít dál po svatbě, slibuji."

  "Aha, Susie, nemusíte jít dál zcela, krátké návštěvy občas je více než žádoucí. Já jen vím, Hunter líbí jeho květiny a měl žádné plány na remodelace svou kuchyni, dokud zatroubil to." Misty začal se smát, nelze zastavit sama. "přiznávám, sklad střelného prachu v troubě je první pro mě. Jste velmi kreativní žena".

  "Dobře, někdy můj experiment dopadnou dobře a někdy mají katastrofální výsledky. Musím přiznat, že jsem pravděpodobně by se měl držet experimentování v mé vlastní kuchyni." Ona se smála zamlžené, není uražen.

  "Děkuji vám všem za vaši pomoc. Vím, že jste chtěli větší svatby, a oceňuji, že jste byli schopni mi svatební jsem chtěl bez pevného pocity. Hodně matka-v-právních předpisů by trochu více monstrózní než. " Misty řekl jí, doufá, že řekl pravdu.

  "Dobře, jsem již draka. Jako matka-v-právních předpisů, to něco tam na monster měřítku. Ale rozumím tomu, co máte na mysli. Děkujeme vám. Chci, aby můj syn šťastný. Můžete mu šťastný, což znamená štěstí vaše bude důležité pro mě příliš. Doufám víte." Susie řekl jí a nechat si prošacovat její na osazení. "Jste připraveni jít vdát můj syn?"

  "Absolutně právě jsem potřebu najít moje boty." řekl mlha, hledá zmateni.

  "Aha, můj bože. Věděl jsem zapomněl jsem něco." Susie řekl sheepish hledají.

  "Jste nedostali čelisti?" zeptal mlha proudem převrácení její tvář a pak začala její chvění hlavy válců. "Je v pořádku. Upřímně řečeno, pinchy boty jsou opravdu můj věc. I'll jít bosý. Je to v oblasti plné nádherných zelenou trávu a květiny. Budu v pořádku."

  "Vaše schopnost přizpůsobit se situaci je dost úžasné Misty. Lovec vždy v jeho způsoby, myslím budete dobré pro něj.", která eskortuje Misty do auta ona pokračování pronájmu, ona jí pomohla do interiéru tak mohla hnací ji plnit Hunter a získejte svatební ukazují na silnici.

  "Budu přiznat jsem trochu nervózní o ženu. K dragon ne méně. Jsem jen lidské. Nemůžu stále posun a naše děti by mohly být draky?" Misty neměl myšlení se zeptat lovec před.

  "Ano, vaše děti budou s největší pravděpodobností funkci přesuvníků vačkových hřídelů. Je to dominantní gen. Buď jste to máte nebo nemáte. Není to jako ostatní závody, kde jste polovina lidské. Nemůžete být napůl drak. Buď jste dragon nebo není dragon." Usmála se na ni a vzal strmé křivky z kopce dolů horské údolí trochu ostřejší než Misty bylo pohodlné.

  "Takže šanci naše děti by mohly být jen lidské?" Misty ptal jsem se jí snaží odvést od sama ženské blázen jízdy. Ona jí prsty kopání do boku dveří auta visící na vážení život.

  "nepravděpodobné, ale předpokládám je možné. Vidíme to každý nyní a pak, ale je to poměrně vzácné." řekla její a konečně vstoupila do rovné plochy v údolí, takže Misty oddechnout v reliéfu. Skončil jízdy na poli, kde Misty a Hunter byla provdána a zastaven s linií vozy, které již byly k dispozici.

  Bylo to malé sběrací a byl ve středu pole. Lovec byl již spolu se vším ostatním čekání na Misty. Ona se cítila nepříjemné, když všechny oči obrátilo k ní a Hunter matka jí pomohla z auta.

  "provedeš dobře. Prostě jít a vdávat mého syna, aby mu radost." dala Misty rychlé objímat a otřel malé odlupovat od její oči jako Misty pokaždé kývli na ni.

  Misty obrátil na procházku Hunter květy v její ruce se stalo něco nepředstavitelného.

  Člověk šel až Hunter a odstrčil ho. Pastor skočil zpět na cestu jako dva muži začaly přít. Misty sledoval boje na přelomu v pomalém pohybu a jen civěl. Ona byla zaměněna za co se děje. Výměnu pohledů s Hunter je máma dala její podívat se doufá, že pokračování vysvětlete její co se děje.

  "To by Hunter je sestřenice. Jeden byl jsem znepokojen. Vypadá jako jsme pro epické bitvy drak. Bude výzvou Hunter pro ruku v manželství. Na ty idiote." Ona se mu posmívali. "Lovec bude dupat jeho tvář do půdy".

  "Existují nějaké lidi v svatební hosty?" Misty proslýchá se obávají.

  "pastor, ale to bylo dragon svatby před, takže je vidět se to stalo v minulosti. Pokud existují jiné lidi tady, vědí o draků a bude zticha nebo jsou mates nebo členů rodiny. To bude v pořádku. Lovec nebude řazení, pokud bylo riziko nikoho jiného zjištění. Kromě toho mobilní telefony a video kamery není povoleno. Hosté byli prohledány před přišli. Mohlo by se zdát jako by to bylo něco málo přes ochranné, ale nebyli jsme si jisti, zda má na kontě ukázat jeho obličej sem ani nechtěla riskovat i. Je to docela snadno odepřít svědek účet ústy , video je zcela jiná věc."

  "Takže nemusíte zcela důvěřovat lidem, že víme o draky buď?" Misty ptal jsem se jí, sledování dvou mužů přecpány lidmi navzájem dozadu a dopředu a křičet na sebe. Ona se cítila jako otáčení a v pěší vzdálenosti od takové dětinské chování. "Proč má ke krachu mé svatby? Věděl jsem měla mít eloped".

  "bude více než dost rychle, jakmile se dostanou nahý a posun, boj bude rychlý." Hunter je máma neuklidnilo jí a zlehka osušené její na osazení. "Jen pobytu zpět a nechte dokončit tento".

  "To je hloupost." řekl mlha a zaútočily na celém poli, dokud jí bylo dosaženo dvou mužů. "Knock to hned teď. Jste vy, stojan pastor tak můžeme se oženil."

  Lovec civěl na její jeho lem bylo krvácení a jeho oko bylo začínají potlučou kde jeho bratranec měl děrovaný ho. Jeho bratranec nebyl v mnohem lepším stavu.

  " , můžete opustit." řekl mlha, zíral na Hunter je sestřenice. Když bratranec sneered na ni reagovala a bez přemýšlení. Ona ho zasáhla s její květiny. "To je pro mé svatební neměly vpouštět".

  Bít ho opět Andrea Guarelli je přímí žák ona mu. "a to je pro ničí Hunter je hezká tvář pro naše svatební snímků, a to je pro mě můj zničit květiny, protože dva jsou takové debily".

  Ona mu whacked každého prohlášení o skutečnosti s její květiny, dokud člověk byl zálohování uvedení jeho ruce před jeho tvář s výrazem šokovala na jeho tvář.

  "i když jste byli k vítězství, které ne
budete bych si tě vzít pokud jste poslední člověk na zemi. Musíš se sakra nahoru a najít své vlastní mate namísto ničí svatby jiných lidí. Můžete buď posaďte se na židli v tichosti a zastavte, nebo si můžete nechat. Pokud se rozhodnete pro pobyt, nejlépe na vaši velmi nejdokonalejší chování, nebo budete litovat. Jsem jasně?" Misty snarled na něj a poukázal na její nyní zvadlých a Zlomené květiny na Hunter je bratranec a stál toe až k patě, s ním. Její oči twitched v hněvu a opravdu jen jsem chtěl zachovat bili nad hlavou s její květiny.

  "Ano, Ma'am." gulped a zálohovány.

  Lovec burst, smích a pak shromáždil Misty v náručí a objímali jí. "Jsem opravdu nechtěla posun v přední části každého. Děkuji vám za záchranu mi."

  "Nedělejte si návyk." pověděla mu a pak zklidnilo její ostříží zrak, když jí viděl jeho lem bylo oteklé a jeho oka byla polovina v zavřené poloze. "Máte špatné tváře, bych měla ho zasáhla více s květinami?"

  "Ne, myslím, že jste se ho bojí docela účinně. Nemyslím si to někdy nevěsta na svatbě postavit ho před." Lovec začal smát hlasitěji a pak chodil Misty na pastora. "Jste připraveni se oženil?"

  "Ano, ale i přesto chcete dusit váš bratranec." zamumlal odmítl jí zbavit její květiny a konala se kytice v přední části její zlomené a rozmetaly, ona je držena na její hruď.

  Ignorovat Nesouhlasný šum z její menším výlevu a rozbití dvou draků, se zaměřila na pastor, který dala důkladně před objednáním ho spusťte obřadu.

  "Milovaní, sešli jsme se zde dnes..." pastor začali říkat. V davu se usadil a brzy Hunter a jeho bratranec byli fogotten. Alespoň ona pokračování jim zabránila řazení v přední části nikoho, kdo by mohl mít jednou. Že by jednou, uvědomila si, když ona byla o tom přemýšlet. Ona nechtěla draky boje o její jeden drak byl dost pro ni.

  Se zaměřila na manželství na člověka milovala. Dnes to bylo o nich. Chtěla Hunter vědět milovala ho, by po jeho boku, a i když ona se vždycky souhlasím s jeho názory nebo jeho způsobů práce, by ho podporovat. Ona pokračování jeho zpět a memory stick pro něj. I kdyby to znamenalo křičel na jeho rodina sama v případě potřeby se k nim dostat přestat být tak směšné.

 

‹ Prev