Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 54

by Tina Johnson


  "Vy, zamlžené, přijmout Hunter se zákonně snoubí manžel?" pastor se konečně dostal do části ona pokračování čekali. On prattled na několik minut a musela opakovat všechna slova a říct "já" ho požádat Hunter podobnou otázku.

  Nakonec se mu oznámil, Hunter by mohl polibek jeho nevěsta. Otáčením se podívat na zamlžené, Hunter se usmál velké na její s goofy úsměv, že její téměř zapomenout na všechny drama vedoucí k jejich svatby.

  On ji políbil a ona se ani oznámení potlesk. Při jeho stisknutí úst, nic jiného existovaly, ale dva z nich. Ona klesla již zničil květiny z rukou a objala jeho krku, lpět na něj. Chce nechat a jít pryč s ním hned teď. Ona nechtěla přátelit nebo stýkat se jen chtěli být ponechán osamocen s lovcem. Nezáleželo na její na tento bod byl ho.

  Ona pokračování zabýval smrti svého otce, dokončení školy, amd otevřela vlastní vet kliniku. Lovec byl chybějící kus dokončit svůj život. Věděla by věci nemusí být snadné. Oni museli naučit se komunikovat a pracovat jako tým v průběhu let, ale ona prostě věděl byl muž na ní. Dragon, man, cokoliv. Usmívající se do jeho úst při pomyšlení na jeho dragon formě způsobila lovec zatáhněte zpět a podívat se na ní.

  "Co uvažujete o?" šeptá jí dotkl a její čelist tiše.

  "Vy jako drak muž, nás... Byl jsem jen Pobavilo mě. Cítím se někdy jako to je trochu příliš dobré na to být pravda. Pak jsem si zapamatují vaše Mami do povětří kuchyni a váš bratranec pokusu o boj na náš svatební a mě přivádí zpět dolů do reality." Misty mu řekl.

  "Jak slibuji, že pokud budeme stále mají rodinné dovolené, nemohou stát na náš dům s máma?" šeptá jí a pak ji políbil a čelo ji popadl ruku a obrátila k hostům. Mnozí byli zasyčení a tleskali, dokonce i pár catcalls byly křičel, zamlžené věty uzardění mírně. Ona opřel o Hunter přes rameno a cítil jako nic by mohly zničit své štěstí.

  Byly určeny k.

  "Mami, řekl jste opuštění při svatební bylo přes?" Lovec řekl, povzdechl si pocit marnosti. Byl to jeho svatební noc a jeho matka mu pomohla všem doma a vše postaráno. S výjimkou nyní stál v jeho obývací pokoj, neumožňuje lovec na jeho nové manželky na lůžko.

  "Nevím, ale chtěl jsem jen příležitost se rozloučit se dvěma osobně před jsem opustil." řekla a tak trochu naklonil obejmout Hunter. Misty již byla v patře na něj čekat. "Chtěl jsem také nechat víte ona je těhotná. Mohu cítit její".

  Lovec zmrazila a podíval se na jeho mom v šoku. "Ne, nemůže dojít, rychlé.... může?"

  "zjevně. Congrats, Daddy." Jeho maminka se zasmál a dal mu polibek na ústa před zvednutím její tašky, že pokračování stanovené předních dveří. "Viz mi Hunter, nebo I nenechá".

  "v pořádku, jsem tu!" Lovec řekl jí pomohla chytit další dva sáčky a na její automobil. Snaží se rozhodnout, zda by měl říci jeho mlha matky podezření, že nebyl jistý věřil její zcela.

  "I love you Hunter, doufám, že vám dává velice šťastní. Také jsem vám koupila kluci těhotenských testů. Pokud jsou v zásobníku rolí v hodnocení koupelna. Je to tři pack, takže můžete mít více než jeden pokud potřebujete doklad." s uvedením jejího syna rychlé objetí se usmál na něj pak zasunula do auta, příprava na dovolenou. "Budu chybět. Dejte mi vědět, jak se věci vyvíjejí nebo I přijde navštívit můžete znovu."

  "slibuji, budu vám vědět, co se děje." Hunter zamumlal si dveře a mávaly sbohem. Byl stále pocit šok jeho matka mu říkal, že podezření na Misty byla těhotná a snažil se obrázek, pokud by měl říct teď mlha, nebo počkat až do ranních hodin.

  Budeme v patře se zastavil dostatečně dlouhá k uchopení a láhev vína, že pokračování koupil jen na dnešní večer a chytil dvě skleněné. Zastavení na schodech, si uvědomil, pokud byla těhotná, nedokázal přijmout vína na ní. Pokud On popíjeli a nenechali své nějaké, museli vysvětlit proč. Opuštění brýle a láhev, těla šel v patře a uvědomil jsem musel mluvit s ní.

  "Misty?" Zeptal se a poté se zastaví mrtvý v jeho piny, když vstoupila do místnosti. Stejně jako ona, kterým se na posteli, nahý s výjimkou některých krajky stehenní punčochy a Užovka proužkovaná. Právě jste mrkli na ni a téměř zapomněl, co měl v úmyslu říci.

  "Jste si máma a konečně opustit?" Ptala a vyděsila. "Nemyslím nelíbí, ale chci vás všechny na sebe."

  "Ano, ona je pryč." Lovec řekl a jemně zavřete dveře za ním, před chůze po na lůžko sednout si vedle ní. Dospěl a položí ruku na její nohu při pohledu na její na chvíli.

  "Kde je víno? Myslel jsem si, převedení některých? Ne že bych třeba žádný alkohol na svatební noc, ale chtěl bych se přípitek." Misty se ho ptal a sat, její prsa poskakovat nahoru a dolů a ona se velmi si klekl vedle něj na lůžko.

  Lovec nemůže pomoci a sledujte sweetiris nech velké kupky ustavovací všude a podívala se na výraz pobavilo na tvář.

  "Moje maminka si myslí jste těhotná". Hunter neměl na mysli vyřknout ožehavou ji stejně jako, ale dostal tak rozptýlit její nahé kruhové křivky, které jsme ho téměř odkapávání, právě otevřel ústa a vyšel ven.

  Misty téměř vysmál až uvědomila si byl vážně. Jak je to možné?"

  "Dobře, když muž i žena..." Lovec začali říkat a ona mu sevření jemně.

  "Jsem si jak dítě. Mám na mysli to, jak by se to stalo tak rychle a jak by vaše Mami?" řekla, její obočí a sjela se ukázat její zmatek na tvář.

  "Stejným způsobem jako jakékoli jiné zvíře by měl být schopen říct jste těhotná. Zápach hormonů mění. Myslím má dostatečně citlivý nos mohla cítit na vás." řekl Hunter a pak pokrčil rameny.

  "Proto jste nechali víno těla?" Zeptala se ho, bliká na něj, její duši smotávání snaží rozhodnout, jak tuto situaci řešit, pokud byla vskutku pro těhotné ženy. Je těhotná může změnit mnoho její plány a chce děti, ale ona si mysleli, že byste měli více času. Dítě je hned na začátku nového manželství by mohla život trochu obtížné.

  "Ano". Jsme mohli vědět. Moje máma řekla, že levé některé testy pro nás v hodnocení koupelna." Hunter váhal. Byl to opravdu chtěl vědět dnes večer. "Upřímně jsem jemné vynechání vína s při testu v ranních hodinách a jen naše svatební noc o nás. Ne všechny možné zdůraznit dětí nebo budoucí dnes večer. Vím, že i když nebudete moci v klidu soustředit. Budu jdi na pole testy pro vás nyní."

  "ona byla tak jisti, že ona nám koupil testy?" řekl mlha bliká na něj v překvapení.

  Lovec pokaždé kývli a pak vytáhnout Misty na klíně. "Ať tak či onak, jednu noc nebude znamenat rozdíl. Chci strávit moje svatební noc zaměřena na moje manželka. Měl jsem v úmyslu čekat až do ranních hodin vám říci, ale prostě někam zmizel. Litujeme".

  "Budu test v ranních hodinách, můžeme přeskočit víno, dnes večer jsem strávil celou tuto dobu dostat se k tomuto bodu naše svatební noc a konečně byli sami. Nechci myslet nebo se strachovat o cokoli jiného právě teď. Aby láska ke mně lovec". Misty mu řekl, balicí náručí kolem jeho krku a stisknutím tlačítka její rty na jeho. Její velká prsa mnul proti němu, vklouzli do něj.

  "Miluji vás Misty. Vím, že jsem vám řekl, ale chci vám říci znovu." Lovec řekl jí a jejím pouzdře v náručí. Zapomenout na všechny ostatní věci, políbiv její. Její prsty pracoval na tlačítka košili a nechal jí. Nyní se všechny mohl přemýšlet o byl uvnitř její teplé tělo, čichání její jemnou kůži a slyším ji nářkům potěšení.

  "Miluji vás příliš, Hunter." řekl mlha a ona se tlačil košili jeho plece a pak smekl klíně položit zpět na lůžko. "Získat nahý a sem".

  "Myslel jsem nikdy byste požádat" usmíval, vzal mimo zbytek jeho oblečení a připojil se k ní na postel, běží jeho ruce nahoru a dolů její nohy si mnul krajka její stehna výšin. "Jste muž na mokrý sen. Křivky ve všech správných místech, žádná ostuda, co budeme dělat společně. I love it."

  "vám umož
ní snadno pocit krásné." Vzdechy při jeho ruce sklouzla mezi její nohy na dotek její intimnější sklady, ona šíření její nohy širší a dává mu větší přístup. "Miluji při dotyku mi rád."

  Misty dosáhl dolů na přídržné jeho kohout, hlazení mu tvrdě jako hrál s ní. Vždy ujistěte se dostala příliš, milovala, že o něj. Byl to obětaví milencem a její potěšení se zdálo, excite ho. Bylo erotické sledovat mu to více vzbudila více asistentka a pokývání mírně volný a close to the tourist attractions.

  Lovec zavřené oči jeho pro druhé jako blok ji setřela palcem setřou se špičkou jeho kohout jemně. Ona zabalené její ruku kolem něj a vymačkejte ho pevně. Vychutnávat pocit jeho silné obvodového v její ruku. Prokluzuje prst uvnitř ní rychle jí boky všeobecným až do rytmu jeho hlazení. Jeho palcem mnul proti její udìcáme, cukání odesílání radost až její páteře jako přivezl její blíže k orgasmu.

  "Cum pro mě Misty. Chci vás vidět v vrhá z vášeň." Lovec řekl jí přitáhni ji za ruku jeho kohout, držte těsně s prsty se zaměřením na její radost. "zatlačte proti mé straně se mohu cítit stěn přibývat proti mně, polykání mi, ždímání".

  Misty zasténal a uvolněné proti lůžko, se zaměřením na co dělá. Jak popsal co cítil z jeho strany, cítila její tělo dělat přesně to, co řekl. Kdyby ji tak horký, že ona byla o to cum všechny jeho rukou. Šíření její nohy širší, ohnuté hlavu mezi její stehna a ústa svá proti její udìcáme. Lízají a kourí její, zkroucené prsty dovnitř a ven z ní nechal ústa přijmout její přes okraj na bouřlivý orgasmus, její hospodářství její dech a její celé tělo protřepávání.

  Předtím by mohly pocházet z orgasmus začal budovat další jeden a pak vytáhl prsty, uvedení jeho kohout proti otevření její složení a přítlačnou sám hluboko uvnitř ní. Líbání, vzal ji přes okraj znovu o chvíli později jeho tělo zatlačením její proti měkké matrace pod zády.

  Natočil lásky k její většina v noci. Při každém by zbytek, pokračování wake její až další orgasmus a začněte znovu. Podle dnes ráno byli oba vyčerpány a Misty byl trochu odřený.

  Lovec konečně ať její spát, ale udělal nemůže spát. On jen sledoval její zbytek s spokojeni vykouzlí úsměv na její rty. Byl obsah.

  Když se probudila o několik hodin později, že pokračování podařilo podřimují Zap a Vyp trochu a zvedl. "chcete kávu a snídani?"

  "To by bylo krásné," uvedla ho sledovali vstát z postele a získejte župan, vázání pásu kolem pasu. Ona byla trochu zklamaná, protože si rádi díváte na jeho těsné zadek pěšky od ní, v ohybu s každým krokem. Když cvičitelku druhé roucho z háčku, hodili ji na její. Dostala nahoru a umístěte jej na.

  "Pokud půjdeš cook, si myslím, že bych neměl zastavit další koupelna a ... pomocí jednoho z těchto testů vaší mamky pozadu?", proslýchá se mu oči rozšíření a ona se považuje za možností.

  "Myslím, že byste měli. I'll jít nás některých potravin, ale varuji vás, bez ohledu na to jaký jsou výsledky mám v plánu na přinášíme vám zpět na lůžko a začínal znovu!" Lovec řekl jí s úsměvem.

  "Jsem skutečně trochu odřený," řekla třepáním hlavou. "Alespoň dovolte mi získat lázeň do namočte všechny moje svaly první".

  "Mohu vám připojil v tubě?" Lovec řekl jeho vrásky šel. On jí vykreslena vlhkých a kluzkých tělo ve vodě. Jeho vanou byla dostatečně velká pro obě a mohl by její obraz na koni ho v jeho mysli ve vodě. Erotické, mokré fantasy jsme ho rostoucí tvrdě znovu pod župan.

  "Myslím si můžete udržet vaše ruce na sebe?" Zvedání obočí mu byla docela jistý, že kdyby byl v tubě s ni by ani relaxační.

  "Pokud musím" Vypadal tak zklamán ona téměř začal se smát. Vstát sledovala ho ven z ložnice a vzal vpravo dolů na chodbu, zatímco šel vlevo dolů po schodech. S vědomím test čekali na její, ona se cítila trochu nemocné na její žaludek.

  Ona ho sledovali zmizí do kuchyně z hrazení před pěší do koupelny. Nalezení pole s testovací soupravy, přečtěte si pokyny a vytáhl jeden růžový test. Vzala víčko a seděl na WC. Konečně zvednul nožičku na něm vyvedly ji po několik sekund a nasaďte víčko. Ona ji nastavit na pult a čekali. Proplachování wc, ona postavili a umyl ruce a obličej. Ona ho zvedl a sklouzla do své roucho kapsy, nechtějí čelit. Když se vrátil do ložnice a leštěného její zuby a to do těla v kuchyni.

  "Nechtěli jste testu?" Lovec ptal jsem se jí jako on smažené některé se slaninou a vejci. Byl zaneprázdněn uvedení topinky do toastovače a uchopením desky a šťávu šálky.

  "Já, ale nechtěl jsem se podívat na test přesto v kapse. Můžete se podívat jakmile budete připraveni a řekněte mi odpověď. Nejsem si jistá, že chcete čelit sami." řekl mlha a šel na něj. Uvedení náručí kolem pasu, ona se naklonil hlavu proti mu za chvíli a zavřené oči.

  "Tento test nemění nic Misty, víte, že?" Lovec řekl jí jemně, jako on jí zadíval do kapsy pro test.

  Ona pokaždé kývli a pak zavrtěl hlavou č. "To by mohl změnit hodně." zmatený, ona nebyl jistý, zda chce znát výsledky testu, pocit dočasné době chce zůstat v odmítnutí buď jak buď, ona téměř se ho ptal není jí říci pravdu.

  "Měl jsem na mysli mezi námi. Budu tě milovat, pečujeme jste, vaše záda a musí být na vaší straně, i když jste oteklé kotníky a břicho se moje dítě. Budu stále najít krásné bez ohledu na to jaký a náš vztah může přežít změnu. Náš vztah bude trvat věčně. Dítě potřebuje pouze usa po několik let. To bude v pořádku." Lovec řekl, uklidňující její. He didn't strach dítěte s ní ve skutečnosti byl téměř doufají, že je těhotná. Má na kontě měl čas na zahřátí na myšlenku přes noc a byl nadšený možností.

  "JSEM více znepokojen jak budu zvládnout změny, spíše než náš vztah. Vždycky jsem byl tak zaměřena na sebe a kde jsem se snažil jít. Jsem nikdy nepřestala myslet a sledovat někoho jiného pěstovat." přijaty a pak cítil vinen. Není to tím, že by nechtěli příliš, ale někdy se zajímal , jestli ona pokračování know-how. Ona pokračování nikdy maminku opravdu jí ukázat co dělat.

  "Budete úžasný mom buď jak buď Misty, slibuji a co nevíme, abychom se mohli poučit. Jsem si jistý, všechny děti máme prominou nás není dokonalá." Řekl její usmíval. Zatažením za nástavce zpět a podíval se na něj a podívala se zpět na Misty. "Chcete, abych vám ukázal, nebo vám nebo nechat nevěděl?"

  "Můžete stejně tak mi řekněte," povzdechl si ona duševně upevněn na výběr ze dvou možností, nejste jisti, jak by cítila o. Součástí její téměř si mysleli, že pokračování zklamán, kdyby byl negativní. Ona pokračování měl čas na sen o tom včera v noci, a i když bylo děsivé a ohromující, myšlenka začala růst na ní.

  Lovec otočení kolem test jí tak mohli vidět dva růžové linie na test. "JSEM za předpokladu, že toto je pozitivní?"

  "Ano." zadrhává, zíral na it a instinktivně přinesl ruku na její břicho a ona přemýšleli o její budoucí dítě. "Ach můj Bůh je skutečný".

  "reálné". Hunter začal smát a pak jeho těsné. "To bude zcela nové dobrodružství."

  "To je slabé slovo století." zamumlal si mlha, přičemž test z jeho ruku a zíral na to v šoku. Právě proto ona ho viděli, neznamená to bylo skutečné její automaticky. "Vypadá jsme pro celou řadu nových životní zkušenosti".

  "Já to zvládne." Lovec přislíbil její.

  Misty se podíval se na něj a pak se usmál, její tělo relaxaci. "Nevím. Zdá se, že jste schopni zvládnout téměř nic. S vámi po mém boku a vím, že získáte prostřednictvím tohoto společně".

  "Dobře, nyní Pojďme jíst snídaně a slibuji, že říct mamce že měla pravdu, alespoň na chvíli až budete připraveni." Lovec řekl vzal potraviny ke stolu a spusťte ji dolů.

  "oceňuji. Mám pocit vaší mamky by odbočte vpravo zpět kolem a nenechávat až do dětské šel na univerzitu." byly přijaty jako ona se posadil jíst snídaně.r />
  "Nechcete si troufám si jinx nás." Řekl jí a potom pozastaveno jeho nosnou na polovinu a ústa. "prostě potřebuje přítele udržet její zaneprázdněn. Že by se držet mimo potíže."

  Misty koukal na něj. "zní jako plán, měli byste dostat pravdu."

  Lovec pokaždé kývli a jedli jeho snídaně. Byl spokojen. Že pokračování začala nevěděl, kde chce jít s jeho život, a nyní má na kontě jeho plán, o jeho budoucnosti, jeho krásné mate.

  Neměl žádné lituje.

  Dragon's ønske

  Den utilsigtede brud

  Kærlighed gør alle ting smukke

  Ved

  SANDY SAMSON

  (SDJ publisher)

  COPYRIGHT© 2015

  Ved

  SANDY SAMSON

  Denne bog eller dele heraf må ikke reproduceres eller anvendes på nogen måde uden skriftlig tilladelse fra udgiveren, undtagen ved brug af korte citater i bogen.

  Hunter blev sur. Han var i dragon form, vandrer frem og tilbage i sin hule med sit guld. Guld, han kunne ikke finde lysten til at spille. Normalt elskede han regner det, stabling og rullende. Han var en human house over jorden, men det er her, han tilbragte det meste af sin tid, ned med sit guld og skatte, han havde opbygget gennem de sidste par hundrede år. Hans hale fejede fra side til side, mens han gik på værelset.

  Mens drager ofte var kendt for deres kærlighed til skat og guld og noget skinnende, det havde langsomt mistet sin appel til ham. Der var noget galt med ham. Han havde klikket to gange sidst på rengøringsselskab, som kom ud for at rense huset for fem minutter forsinket på grund af dårligt vejr. Han vidste, han var gnaven, men han normalt ikke tage den ud på andre. Han havde næsten kaldes hans søstre så ændrede sin mening, han vidste, hvad de ville sige. Han var rastløs og manglede en styrmand.

 

‹ Prev