Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 56

by Tina Johnson


  Intet skete.

  Hun bankede igen, og derefter ringede på døren et par gange. Hun spekulerede på, om hun gik ind for at prøve at bruge en telefon, hvis de vil være i stand til at smide hende i fængsel for ulovlig indtrængen i en sådan nødsituation. Hun forsøgte dørgrebet og når døren blev åbnet, hun stod over for et øjeblik. Hvem ville ikke låse deres døre? Derefter igen ud i midten af ingenting, de sandsynligvis ikke mistanke om tilfældige mennesker forsøger at åbne døren.

  Hun gik gennem døren og var chokeret over kirkegårdsmuren. Det store spiralformede trappe fald mindede hende om Beauty and the Beast's castle. Trappen gik op og lavede en Y-form på toppen, med store vinduer direkte på væggen. Hele huset er lavet af mursten og sten. Gulvet var en blå og sort sten mønster med nister guld ligner noget hun nogensinde havde set. Den træ den trappe, vægge og dørkarme alle så gamle og antikke, men blev poleret og holdes i god stand. Huset var smukt, men jeg følte mig kold og upersonlig. Hun spekulerede på, om de selv havde en telefon, dette sted lignede et antikt slot snarere end et hjem, hvor folk boede.

  "Hallo?" råbte hun sig højt og ventede for at se, om nogen har svaret. "Er der nogen hjemme? Jeg er nødt til at bruge telefonen, jeg havde en bil ulykke."

  Da ingen svarede, at hun besluttede at gå på jagt efter en telefon. Hun håbede bare der var nogen onde hunde eller overraskelser et andet sted i huset, og at hun kunne finde en telefon og badeværelse. Hun indså, at hun var nødt til at gå nu, at hun var lidt mindre stresset over at dø i ørkenen. I det mindste havde hun nogle husly.

  Hunter hørte hans dørklokke og lytte til et par minutter, hørte han nogen råbe og drøftet på vej derop og besvare dem eller opholder sig her ned og beskytte sin formue. Når den er registreret som en kvindelig stemme, fik han nysgerrig og besluttede at se hvorfor en sen aften stod og bankede på hans dør, især når han ikke havde hørt en bil.

  Han var i midten af bjergene var der ingen vandring eller camping steder nær hans hus, og han ejede al jorden bag hans hus og ned i dalen. Han lejede gården jord ud i dalen til en familie, som ønskede en lille gård, og de ville ikke turde banke på hans dør uden oprettelse af en aftale op, især fordi han havde en ejendom manager tager sig af det meste af detaljer og de sædvanligvis talte til hende.

  Han skiftede tilbage i menneskelig form og greb hans shorts og hans hvide t-shirt over hovedet mod hans hus. Det var omkring en halv kilometer op gennem snoede cave trapper til kælder der havde adgang til hans underjordiske hule og skat. Du også nødt til at passere gennem en underjordisk varme kilder, hvilket er grunden til han gik i shorts. Bukser altid blev vådt.

  Det tog ham ca. 15 minutter at gå hen til hans kælder, var han ikke i et stort hastværk, hvis det var vigtigt, at personen ville blive. Han låste og lukkede døren til sin skat, inden turen går ud i køkkenet for at finde ud af, hvad personen har ønsket.

  Han låste kælder dør i køkkenet side og gled den i lommen før jogging gennem sit hus. Han 5747 i kirkegårdsmuren og kunne lugte en delikat Vanilje duft, sammen med en diskret antydning af blod og mudder.

  En blødte? Han følte sig forvirret og gik ovenpå for at finde ud af hvad der foregik.

  Han holdt en pause og lytte og hørte en stemme i sit studium, han spurgte, om han kunne slippe afsted med at spise dem, hvis det var en indbrudstyv. Ingen ville gå glip af en indbrudstyv, right?

  Lady lød som om hun skulle græde og var meget ophidset, han lyttede uden for døren et øjeblik så gik hun med sin telefon. Han åbnede døren og kiggede gennem hun tilbage til ham, kigger ud af vinduet til træer og ikke mærke ham komme ind.

  "Jeg forstår, men jeg har behov for at bringe mig i en lejet bil, og få min bil. Det er derfor, vi betaler for triple A" hun lød skuffet. "Hvad mener du med hensyn ikke var betalt, og tjenesten er ikke gyldig? Det er kun begyndelsen af... Jeg ringer til en anden".

  Hun lod telefonen falder ud af hendes hånd og ikke gider at vende om. Hun stirrede ud af vinduet og han kunne høre hende tage nogle dybe indåndinger, og taler for sig selv. Hun var rystende.

  "dum, dum, hvorfor havde jeg ikke tænkt på at tjekke min triple A konto, før jeg forlod? Jeg burde have vidst, at med ham dør før i begyndelsen af måneden, at alle fremtidige regnskaber eller månedlige betalinger er blevet standset, mens de løst. Crap, nu, hvad jeg skal gøre." Hun lænede sig frem og slog hovedet på vinduet, så det hvile der, og var ikke helt sikker på om hun var sindssyge nok til at hoppe ud af den. Det var et treetagers falde ned til gårdhaven nedenfor. Det kunne ikke dræbe hende, men det ville helt sikkert gøre ondt, og forårsage en masse uønskede politiets opmærksomhed i hans hus.

  Begyndte at få billedet at noget må være sket med hendes bil, hvorfor ellers ville hun have været på telefonen med tredobbelt A., men hun var også taler for sig selv, hvilket også kunne give hende en ustabil tossede.

  Hun knirkede højlydt da hun vendte sig om, og snublede over telefonen, at hun lod falde til jorden og landede på hendes hænder og knæ bag sit skrivebord. Hun landede med et højt bump og bandeord.

  Hunter blinkede og gik derefter rundt på hjørnet af hans skrivebord og kiggede ned på hende. "Er du okay?"

  Han lagde mærke til hendes blonde hår, mørkt rum med kun lampen tændt, lyset fanget hendes højdepunkter og skinnede som guld. Han bemærkede hendes kurver, jeans til venstre lidt til fantasien af hendes bageste ende og han hostede og yanked hans blik.

  "Har du brug for en hånd?" gentog han og rakte hånden ud for at hjælpe hende op.

  Hun greb hans hånd og yanked svært at trække sig selv til hendes fødder, hendes bevægelser var stive, og hun opførte sig som om hun var øm. Han fik et godt kig på hendes ansigt og så blod i hendes hår og pletter på hendes højre kind og brækkede kravebenet. Hun var mere til skade end hun så.

  "Tak." Hun fortalte ham, hvad hun slap hans hånd og rejste sig og børstede hende af. "Undskyld mudder".

  "Hvad skete der med dig?" spurgte han hende. "Du skal ikke bekymre dig om mine gulve, lidt mudder aldrig skadet noget, men du har en nasty klip på dit hoved."

  "Jeg lagde ikke engang mærke." Hun rakte op og rørte hendes hoved, og derefter ødelagt. Han næsten fanget hende, før hun gik ned.

  "Hvad skal jeg gøre med dem?" Han sukkede da han kiggede ned på hendes ansigt, blid og feminine kindben, havde hudafskrabninger i hele ansigtet og på halsen. Hun havde glas i hendes hår og nogle er integreret i hendes skuldre og nakke.

  Hunter stirrede ned på den sovende kvinde i sin seng. Trods de blå mærker på hendes læber, hun var et sundt udseende kvinde, han havde taget ud af elastikken i hendes hår til at undersøge hendes hoved mere omhyggeligt. Han havde renset hendes ridser og skrammer og samtidig skære i hendes hoved havde blødt meget i hendes blonde hår, det så ikke ud til at bruge masker.

  Han vækkede hende hver time hele natten for at se på hende, hun så ikke ud til at have en hjernerystelse, men han ville blot sikre, at hun dør ved hans hus ikke var noget, han gerne ville forklare de myndigheder, og det er ikke sådan han kunne spise hende for at skjule bevismateriale.

  Ja, han kunne da han var dragen, men han kunne ikke lide smagen af mennesker, giv ham en god gamle fede ko hver dag. Han hånligt på sin egen vittighed. Han var sjovt, eller han troede han var.

  Hendes blonde hår havde fanget hans opmærksomhed, det mindede ham om hans guld. Han havde lyst til at køre sine fingre igennem det og røre ved det. Når han havde formået at tørre det meste af blodet ud af det, han indså hvor skinnende hår. Hun syntes at være en naturlig blond. Hendes øjenbryn var lidt mørkere guld end hendes lange hår, og hendes øjne vipper var brune i stedet for sorte. Han lagde mærke til disse detaljer, alle dragerne ønsker, det er hvordan de ligger. De kunne se et glimt af en diamant.

  Hun rørte ved ham, han sad på kanten af sengen ser hende. Mens han havde taget hende i søvn, hun havde ikke vågnet helt op når han stak hende, bare advaret hende nok til at røre, og sørg for, at hun stadig var i live.

  Armen hen over hans ben og hun krøb sammen mod ham, og han stivnede. Han
var ikke vant til at blive rørt, endsige har en menneskelig kile deres bløde kurver ind i ham.

  Hun var blød, besluttede han. Han stirrede ned på hende og vidste, at hun var halv nøgen i sin seng. Han havde taget hendes jeans var mudret og vådt, men havde forladt sin t-shirt og trusser på. Hun havde sin dyne dækker det meste af hende, men han kunne føle fylden af hendes bryster op mod hans ben og indså, at det var en usædvanlig reaktion på ham.

  Han havde aldrig været tiltrukket af et menneske før. Dragons mate for life, som de ikke normalt roder rundt tilfældigt, det gik imod deres natur. Han spekulerede på, om hans tiltrækning til hende var et dårligt tegn.

  Han var stadig overveje dette og var ikke klar over at hun var vågnet op og stirrede på ham.

  "Hvor helvede er jeg?" sagde hun da hun skubbede sig væk fra ham og satte mig op og trak tæpperne hele vejen til hendes kind. Hun virkede bange og han havde den mærkelige trang til at forsikre hende om, at alt var i orden.

  "Du er i mit hjem. Jeg ved ikke, hvad der er sket med dig, men du brød sammen i min undersøgelse. Det var sent, jeg har renset dig og lader dig sove. Jeg var lige i her kontrol på dig igen. Jeg beklager, hvis jeg gav dig." Jægeren sagde til hende og stod op, tænke en lille smule plads var nok den bedste måde at berolige hende, han mente noget ondt.

  Hun blinkede til ham et øjeblik, så lignede hun lempet en smule. "Jeg kørte galt i min bil."

  "Jeg regnede. Du har glas i håret, ingen af dine sår er for alvorlige og du ikke ser ud til at være ramt af en hjernerystelse. Vil du gerne have noget at spise eller et brusebad?"

  "Hvad er dit navn?" spurgte hun ham.

  "Mit navn er jæger. Hvad er din?" Han skævt hovedet sidelæns og så på hende, og tænkte, at det var mærkeligt, hvordan han havde denne trang til at gå over og kysse hende. Det fik ham til at føle sig akavet og han tog et skridt tilbage fra hende. Det sidste, han ønskede at gøre var helt skræmme hende væk hvis hun virkelig var hans makker. Ikke, at han ønskede en partner, men hvis hun var hans, han ville sige hende, bare ikke mens hun har siddet der hele såret og bange.

  "Misty." svarede hun, og tog en hånd op til hendes hoved og rørte den. "Ow. Det gør ondt".

  "Du har en ret god flænge i hovedet, men det er ikke dybt nok til at kræve sting." Hunter trak på skuldrene. "Vil du have noget mad eller et brusebad?"

  "Både?" Hun kiggede på ham forhåbentlig.

  "Done." Hunter pegede på den anden side af rummet, hvor en tung trædør blev lukket. "brusebadene igennem der, håndklæder på stativet er rene, shampoo og conditioner er under vasken, en ny bar af sæbe bør være under her, medmindre du er ligeglad med om du bruger sæbe."

  "Tak." Misty svarede for ham.

  Når hun ikke komme ud af sengen, Hunter, han skulle nok gå. "Jeg går ud i køkkenet og lave dig noget morgenmad mens du tager brusebad. Der er en kjole derinde på en krog på bagsiden af døren, som skal dæmme op over dig, mens jeg vasker dit tøj eller find dig noget andet at bære."

  Han lod hende sidde på sengen og var flittig som han stod i spidsen for køkkenet. Han havde ikke lyst til at tænke over det lige nu, for at finde en mage, kan være en utrolig frustrerende oplevelse, hvis hans yngste søster's historie hold rigtigt. Hun skreg uafbrudt om at gå mellem at sutte på hendes mage til irriterende hende, springer ham hvert andet minut. Han spekulerede på, om han skulle ringe til hans søstre.

  Han gik hen til køleskabet og trak nogle æg og bacon og talte til sine søstre sandsynligvis ville være det værste, han kunne gøre i denne situation. Hvad han egentlig skulle gøre var finde ud af en måde at overbevise hende at bo længe nok til at finde ud af, om hun virkelig var hans makker eller ej.

  Han var afgjort tiltrukket af hende. Han viste hende nøgen i sit brusebad og havde en øjeblikkelig fysisk reaktion. Jep, han sikkert troede, hun var hans makker, nu han lige skulle finde ud af, hvordan hans hjerte og hjerne mener om situationen. Dragons kunne vælge at afvise en mate hvis de var helt uforenelige, men når man gå et par hundrede år, udover nagende søstre og en kontrollerende mor, nogle gange er det bedst ikke at se den anden vej når en kammerat falder i dit skød.

  Han nynne, mens han kogte.

  * * * *

  Misty var i brusebad, rengøring af snavs og tørret blod. Hun havde ikke forstået, hvor såret hun blev, da hun kom her i går, men trætheden har taget op til hende. Hun syntes ikke, hun havde en hjernerystelse, men hendes hoved helt ondt nu, selvom hun ikke havde følt det i går. Hun må have kørt på ren adrenalin uden at vide det.

  Hans hus lignede et slot på indersiden af sit badeværelse, stenvægge, træbjælker, store spejle og et forsænket badekar med trapper at træde ned i det, det var stort nok til 2 personer. Bruseren var en brusekabine lavet af sten, der havde to brusehoveder med separate dyser til styring af sprøjtemidler på modsatte ender af bruseren, med en sten i midten. Det virkede som om at dræbe hende, men hun havde heller ikke se behovet for et slot i midten af ingenting.

  Hun ble du sæber dig ind og skylles af. Efter hun blev vandet ud hun toweled selv tør og fundet den morgenkåbe, som han talte om, og sætte det på. Hun kiggede på sig selv i spejlet, og følte, at den morgenkåbe ikke rigtig give hende meget, hvis manden nedenunder ville skade hende. Hun vidste ikke noget om ham, andet end han har tilsyneladende lagt hende i en seng og renset det meste af hendes skrammer og rifter.

  Misty 5747 og kunne lugte bacon madlavning hele vejen ovenpå, hun lukkede øjnene et øjeblik, og indså, hvor sulten hun var. Hun havde ikke spist siden i går til frokost, og hendes mund begyndte at vand.

  Hun glemte alt andet for et øjeblik og lod sig tænke på mad. Hun gik nedenunder for at finde køkkenet.

  Når duften af bacon nedenunder endelig fik stærkere, hun gik igennem en dobbeltdør til en professionel køkken, så næsten større end hele hendes lejlighed.

  "Wow" Misty sagde. Selv hendes fars palæ havde ikke været helt denne dille. Han var blevet stor og stor nok til at underholde, men han havde ikke passet hvor fancy køkkenet var, havde han været mere om nytte. Han gjorde også mere mad end madlavning.

  "lugter godt." Misty fortalte ham, når hun gik igennem køkkenet for at stå i nærheden af ham, hvor han skulle stege op resten af bacon. Han havde en plade med en køkkenrulle på bordet, han satte brikkerne på at opsamle fedt.

  "Jeg håber du kan lide det, sprøde." Han fortalte hende. "Der er ristet i ovnen, skal det ske noget andet, hvis du ville tage det ud." Han pegede en ovn et par meter væk og smidt hende et hånd-mitt.

  "Øh, ja, jeg kan gøre." Misty fortalte ham og gled hendes hånd ind i hakket. Normalt er hun bare en brødrister, det syntes lidt langt til morgenmad, men fordi hun ikke madlavning, besluttede hun at smiler bare og nikker. Hun lagde mærke til, da hun satte gryden på ristet brød ned på øen i midten, der ikke synes at være en brødrister eller en mikrobølgeovn i køkkenet. Hvis han havde, og det var skjult.

  Hun satte sig ned på en skammel på øen og set ham finish madlavning bacon. Han tog gryden over til vasken og sæt den ned. Han satte bacon ned foran hende, og trak en tallerken med æg, han forlod opvarmning i ovnen, der var i ovnen var madlavning på.

  "Det er praktisk at have mere end én ovn." Misty kommenterede da han greb 1910-11 og lidt smør og marmelade fra køleskabet.

  "jeg normalt ikke laver mad til andre end mig selv, når mine søstre kommer på besøg, de overtager mit køkken." Jægeren fortalte hende, mens de skubber et stykke bacon i munden.

  "Søstre, hvor mange søstre har du?" Misty spurgte ham, mens hun boller, et stykke toast og lidt i den.

  "Jeg har fem søstre. De er alle gift, de fleste af dem har flere børn. Jeg babyen i familien." Han fortalte hende mens tårner sig op jordbær syltetøj på et stykke brød.

  Misty set ham lægge nogle æg på toppen af hans jam og bare ikke hvorhen. Ideen med at blande æg og syltetøj sammen var ikke særlig godt, men han spiste det og ikke synes at lægge mærke til, at hun betragtede ham.

  "Hvad er der sket med dig?" Han fortalte hende efter han afsluttede de fleste af ba
con og æg. Han havde bemærket Misty havde været bare at spise brødet, så han forlod det meste af det for hende.

  "Jeg kørte på vejen, som havde et ganske uhyggeligt, og et rådyr sprang ind på vejen og jeg hen for at undgå at skjule den og gå ud over en klippe og sten på den anden side." En tåget skubbede sin tallerken væk fra hende efter at have spist tre stykker ristet brød, og et par stykker bacon.

  "Så jeg går ud fra at din bil ikke ville starte?" Jægeren fortalte hende, mens han begyndte at afhente de snavsede tallerkener og skylle dem ud i vasken.

  "Jeg er ret sikker på det er alt. Jeg havde ingen celle receptionen til at ringe efter hjælp, og jeg prøvede at ringe til triple A da jeg fandt huset, men de vil ikke hjælpe mig. Jeg tror, min konto er udløbet, da min far døde, og de lagde alle sine finanser på hold for at få styr på tingene. Jeg måtte tale med min ex trin mor for et lån til at afslutte skolen, min far aldrig ændret sin vilje, når de blev skilt. Jeg var på vej til at gå hende at tale med hende om den situation, hvor alt gik galt." En tåget fortalte ham og sukkede, at hendes hoved ned i sine hænder og forsøgte at trække vejret et øjeblik. Det føltes meget overvældende for hende.

  "Jeg kan få bilen bugseret til mit hus, og jeg kan tage et kig på det for dig." Hunter fortalte hende, da han tørrede den retter efter vask dem og lægge dem væk.

  "ville du gøre det til en fuldkommen fremmed?" Misty blinkede ham i overraskelse.

  "normalt ikke, men du er en pige i nød og du landede i mit slot, hvad slags mand ønsker jeg ikke at hjælpe." Hunter winked på hende, da han vendte sig om og stod over for hende. "Lad mig komme med et par telefonopkald. Jeg vil se om jeg kan finde nogle bedre tøj og vi kan sortere denne rod, var jeres skridt mor forventer du, har du brug for at ringe til hende og lade hende vide, at du er okay?"

  "Nej, hun vidste ikke, at jeg var på vej. Jeg ville gerne tale med hende personligt og ikke via telefon, tror jeg ikke hun ville slå mig ned, men hun har det vanskeligere at sige nej til mig, hvis jeg står foran hende. Jeg havde bare brug for et lån, kan jeg betale dem tilbage når jeg skolelederen." Misty fortalte ham og rejste mig op, følte mig stiv, smerte hende crash helt forladt hende ømt i dag.

 

‹ Prev