Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 59
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 59

by Tina Johnson


  Begraver ansigtet mellem hendes bryster sukkede han mod hendes hud. Han indåndede hendes duft og blot holdt hende for et øjeblik, mens hun klappede hans skuldre og nakke.

  "Jeg har noget jeg skal fortælle dig," Hunter hviskede til hende. Han vidste, han kunne ikke tage hende uden at fortælle hende sandheden.

  Misty sad tilbage og kiggede på ham, venter på ham til at smide en bombe i skallen på hende, noget uhyggeligt, fordi udtrykket på hans ansigt så alvorligt. Han så bekymret. Han normalt var fortrolig med alt, hvad han gjorde, men for en brøkdel af et sekund, så han usikker med, hvad han var i færd med at sige.

  "Jeg er en drage," fortalte han hende, og derefter ventede på hendes reaktion.

  "Hvad?" Misty sagde, forvirret og grinede derefter i et minut. "Du laver sjov, ikke?"

  "Jeg er flere hundrede år gamle. Kan jeg skifte til en drage, min skal er under mit hus, og jeg har oparbejdet en formue i guld, juveler, og aktiemarkedet ligner noget, de fleste mennesker nogensinde har set. Rubiner er så stor som din knytnæve, diamanter størrelse palm." Jægeren sagde til hende. "Jeg vil fortælle dig, det hele, men jeg kan dog ikke påstå du er min ven, hvis du kan acceptere hele mig. Jeg behøver dig Misty, kunne jeg ikke tage det næste skridt uden at fortælle dig sandheden. Du fortjener sandheden."

  "dragen?" tåget igen, og så lægge sine hænder over hendes ansigt og forsøger ikke at gøre ham til at føle sig dårligt med hendes latter og vantro. Hvis han virkelig troede det, han havde brug for hjælp. Der skulle altid være en ulempe for nogen, der virkede så perfekt på papiret. Han var tosset.

  "Vil du have mig til at bevise det?" Jægeren spurgte hende roligt, indser, at de sex han havde planlagt med hende, ville der blive sat på hold længe nok til ham for at vise hende sandheden. En sandhed, som han frygtede at når hun accepteret som en realitet, ville have hende løbe skrigende i den modsatte retning, og han skal give chase.

  "Ja," sagde en tåget og fik sengen og greb en af de badekåber, han havde hængende op i badeværelset. Hun huskede præcis, hvor de blev. "Vis mig den".

  "Vi er nødt til at gå ned til lair, det er det eneste sted stort nok hvor jeg ikke risikoen for eksponering for andre mennesker," Jæger havde fortalt hende og stod op og gav hende hånden.

  Under hans hånd, Misty bekymret over hans forstand. For et øjeblik, hun spekulerede på, hvad hun ville gøre, hvis han havde fortalt sandheden. En drage, alvorligt? Hun var dum til selv at overveje det som en realistisk mulighed. Der var ikke sådan noget.

  "Du er min ven, jeg vidste det da jeg mødte dig," Hunter fortalte hende, da han fulgte hende ned i køkkenet og til at åbne døren som gik dybt ned i bjerget under hans hus. Han fører den måde, den svimlende stair case havde hundredvis af trin.

  Misty har spurgt, om han havde en hule hernede, eller nogle andre kinky ting, han havde planlagt, og tænkte et øjeblik, om hun virkelig kendte ham godt nok til at stole på ham. Hun fulgte ham, men måske imod hendes vilje.

  Da han tog hende ned i hulerne, og ind i et rum fyldt med skatte, Misty betro hende spor. Han havde ikke løjet om, i det mindste delvis. Hun bøjede sig ned og kælede, picking up a gold coin, så der blev et par hundrede år gammel, det var tungt, denne ene mønt alene ville være guld værd. Hvad laver han med det bare sidder?

  "er du rigtig klog? Er du klar over hvad der ville ske hvis nogen fandt ud af du havde al denne skat her?" spurgte hun ham i chok. Se bunker af guld og juveler tilfældigt stablede gennem rummet, og hun spekulerede på, hvor rig han var egentlig at han kunne tillade sig at være så skødesløs med al denne uvurderlige skat.

  "Jeg ville æde dem," Jæger fortalt hende, og da han så hendes udtryk, han lagde sine hænder op defensivt. "Jeg driller! For det meste..."

  "Det er ikke morsomt," Misty fortalte ham, og så gik det op for mig, at han havde fortalt sandheden om det at være en drage. Følelsen af udmattelse, hun lagde hendes hoved mellem sine knæ. Vejret diset, hun fortalte sig selv.

  "Er du klar til at se mig skifte?" spurgte han, da han gik på tværs af lokalet til en lysning, der var store nok til et lille fly.

  Misty nikkede, og bakkes op indtil hendes ryg ramte muren, guld mønter stadig i hendes hånd og hun lukkede sin næve stramt omkring den. Da han begyndte at flimre, guld og derefter hans kropsform skiftes, Misty lukkede sine øjne. Hun kunne ikke se.

  En stor fnys og hede ånde i ansigtet havde hun åbner hendes øjne og kigger op. Foran hende stod en gigantisk skabning. Hyperventilating nu, lagde hun hænderne op foran hendes ansigt, og de faldt til jorden, hvilket gjorde et stort klatre-lyd, der giver genlyd i hulen.

  Stirrer på ham, Misty var bange. Hun forsøgte at huske sig selv det var den samme jæger der havde tilkendegivet, at han elskede hende, at hun var hans kammerat, der havde ventet tålmodigt i månedsvis til hende, og prøvede at forstå hvad hun ser.

  Rækker ud for at nå hans ansigt, hun lagde sin hånd på hans snude og rørte ham. Vægten så hårdt, men at hendes hånd var glat og blød. Overrasket over mytens fortsatte med at røre hans krop og ben. Kører hånden over hele kroppen, og forsøger at forstå, hvordan dette var muligt. Dette trodsede enhver logik eller videnskab som hun forstod.

  Han så imponerende, smukke selv. Hun talte ikke med ham, hun var ikke sikker på han kunne forstå hende, hvis han ikke var i menneskelig form, men efter et øjeblik, hun stod tilbage og kiggede på ham. Når han shimmered foran hende igen, havde han skiftet tilbage til sin menneskelige form, og så på hende. Flash af usikkerhed i hans øjne var slørede opfordrede til at berolige ham med, at hun ikke havde tænkt sig at køre fra ham. Ja, hun blev bange. Han kunne brække hendes hals med halen lige ved at træde på hende forkert.

  Griner, hun gled ned på gulvet og lagde sine hænder over hendes ansigt, det lidt hysteriske.

  "Misty?" Jægeren bad hende stille, mens han krøb ned af hende, "Er du okay?"

  "Okay? Alvorligt? Du er en blodig dragon. Ikke som en lade dragen, men du er faktisk en rigtig drage. Med en lair fuld af freaking treasure." Misty lo hårdere og aftørres en tåre fra hendes kind, og omfavnede hendes mave, begyndte ondt fordi hun var griner og ryster så hårdt.

  "Misty, vidste jeg ikke at forstyrre dig. Jeg forstår ikke denne latter, er du vred på mig?" Hunter rakte ud for at røre hende og Misty stoppet griner og så på ham.

  "Jeg ved ikke, om jeg skal være bange for dig, at grine, at græde, eller at blive overrasket over, at sådan noget kan eksistere." Hun fortalte ham, mens ryster hendes hoved frem og tilbage. "Jeg er ikke sikker på er i orden, er det rette ord."

  "Du lovede mig den weekend. Giv mig en chance for at forklare det til dig.Jeg vil ikke røre dig, hvis du ikke vil have mig, men du er min ven.jeg vil kæmpe for dig, men jeg lover, at jeg vil ikke skade dig." Hunter fortalte hende forsigtigt og hvælvede hendes kind med sin hånd og trykkede et Kys på hendes pande. "Jeg vil prøve at besvare dine spørgsmål, som jeg er sikker på du har masser".

  "Lige nu er jæger, du lovede mig sex. Lad os gøre det, fordi det er menneskelig og jeg forstår hvad det er." En tåget fortalte ham, og lade ham trække hende på hendes fødder. Ryster lidt chokket over hvad hun lige havde set Hun begravede sit ansigt i hans bryst et øjeblik, inden der trækkes tilbage ved at se på ham. "Jeg forstår, at det, jeg lige har set, var reel. Jeg er også glad for at du fortalte mig sandheden, men jeg har brug for tid til at behandle den. Være tålmodig med mig. Jeg er her stadig, jeg har ikke køre".

  "Men du vil have sex, mens man tænker over det?" Jægeren spurgte hun forvirret. Hun var ikke at skubbe ham væk, men han var bekymret for, at have sex med hende i denne tilstand ville gøre tingene værre. Han tøvede med at søge hendes ansigt han forsøgte at finde noget, der kunne berolige ham med, at det ville ende i orden.

  "Jeg vil have sex fordi jeg har ventet i lang tid at være intim med dig, og jeg vil gøre det." Misty trak på skuldrene, "jeg vil beskæftige sig med resten af situationen senere, når jeg har haft tid til at tænke over det. Lige nu ønsker jeg ikke at tænke. Jeg ønsker bare at føle."

  "Jeg kan ikke", Hunter forta
lte hende, og tager hendes hånd igen, han førte hende tilbage til soveværelset, og jeg spekulerer på, om sex med hende lige nu virkelig var en god idé, eller om hun var i chok. Han blev ved med at give hende blikke, da de lavede deres vej tilbage ovenpå og havde sine tvivl om situationen.

  *******************

  Jægeren tog hende på sit værelse og trak i rebet af hende, indtil hun stod foran ham nøgen. Ud til at røre hende blidt han sidder en af hendes store bryster i hånden. Hendes kurver var blød og feminin og han ønskede at begrave sit ansigt mod hende og puste hendes duft. Som hans makker hun havde lugt behagelig for ham, og som en del af han brugte alle sine sanser. Røre, smage, lugte, høre og syn. Høre hendes hjerteslag vil begejstre ham, det ville skære hendes bryst, da hun blev vakt. Den måde hendes musky duft ville svæver op, når hun var klar til ham, hendes tangy juice hvis han spredte hendes ben og slikker hende på hendes smukke krop og berøring med hendes bløde hud. Der var ikke en eneste del af hende, han havde ikke lyst til at udforske.

  "Er du sikker?" spurgte han hende, da han lagde sin hånd på hendes hoved og lod sine læber svæver en millimeter fra hendes. Når hun nikkede han hamrede sin mund mod hendes, alle de indestængte op seksuel energi han havde holdt tilbage med hende, han slap. Bedårende hendes mund, han kyssede hende med aggression og ikke holde sig tilbage. Hun kendte sandheden, var der ingen grund til, at han ikke kunne nøjes med at være sig selv fuldt ud med hende nu. Hvis hun skulle være bange for ham, hun ville have gjort det nedenunder.

  "Vil du bare elske mig allerede?" Misty knurrede mellem 10-02.

  Hunter havde ikke brug for at få at vide to gange. Picking hende op, han satte hende på sengen. Han tog sig tid til at sikre alle tøj blev fjernet, inden han kom til hende og knælede mellem hendes ben. Tryk blidt kysser hende inderlår han gned sin kind mod hendes hud blidt da han arbejdede sig opad. Han pressede sin mund mod hendes varme. Hvis du skubber tungen over det opsvulmede clit, svulmede op med sin begejstring, han følte sig vokse stenhårde, da han hørte hende jamre og hendes krop op mod sin mund. Under hans tid, han slikkede og kyssede hende langsomt. Han var ikke i en fart. Han førte sin hånd op til under hendes bund og holde hende mens han begravede sit ansigt mod hendes kød. Slikker hendes folder og stikker tungen ind i hendes hul, som han vekslede mellem at være opmærksom på hendes varme og hævede ømme punkt, havde hun fat i sengetøjet og græd af glæde.

  "jæger, jeg vil have dig", Tåget grundlag som hendes hofter drejes imod ham, hendes ønske om at lægge hendes lår og hans ansigt.

  Tager skam på hendes bønner, jæger trængte sig op og tørrede sit ansigt med sine hænder inden kysse hende igen. Han greb hendes bryster i et par minutter cupping dem og stryger brystvorter med sine fingre som hans knæ mellem hendes lår og pressede han hendes ben yderligere fra hinanden. Afregning af sig selv mellem dem lod han spidsen af hans pik presse mod hendes fugt. Lækker og varm han stønnede ind i hendes mund som tvang han sig til at gå langsomt, så han ville ikke skade hende. Trangen til at dominere hende og bare bruge sin krop indtil han var mæt overvældede ham, men forhåbentlig vil der være masser af andre tidspunkter for en grov hurtig dyriske. I dag har hun fortjent, sød, kærlig og har en god hukommelse.

  Trinvise sin pik inde i hende langsomt, at indtil han ramte hendes maiden head. Han trak hovedet tilbage for at se på hende i et minut.

  "Er du klar?" hviskede han til hende, at hendes ansigt. "prøv bare at slappe af, er det nogle gange gør ondt første gang".

  "Du skal bare gøre det, jeg er ikke et skvat Hunter", Misty fortalte ham og skåret hendes hofter op, så flere af hans pik ind, og gav ham et smil og rodede sine negle på ryggen.

  Hvæsende, Hunter rettet hans hofter harddisk, blæser gennem hendes jomfruhinden. Hun bare ikke hvorhen, men derefter tog en dyb indånding og fokuseret på at kysse hans arm og bryst, som han langsomt begyndte at bevæge sig inde i hende. Jæger bukke sig bedre på den ene arm og lagde sin hånd ned mellem dem. Leg med hendes Clit han gled ind og ud af hende. Misty's ophidselse væske hjalp sin pik glide jævnt, da han legede med hendes Clit. Hans fingre trommet en rytme, der fik hende til sidst tabe hovedet tilbage og lukkede sine øjne. Hendes ånde er koblet i hendes hals, mens hun holdt vejret. Hendes krop buede op imod ham, som hans fingre hurtigt at opbygge spænding i hendes krop.

  "Cum for mig tåget, jeg vil se dig. " Hunter fortalte hende, besiddende, fordi hun tilhørte ham, selvom hun ikke var parat til at acceptere det alligevel. Hun var hans.

  At trykke hårdere med hans fingre, og han begyndte at trænge hurtigere indtil han skubbede hende ud over kanten. Føle hendes presse hans pik hårdt, hun opstartsfase imod ham. Lille mewling lyde kom fra hende, da orgasmen rev gennem hende, hendes tæer krøllede og hendes ben rystede. Hendes indre klemte ham igen, efterhånden som hun har fundet på sengen. Det skubbede jæger ud over kanten og han gav sig et grynt som pisset inde i hende, og han følte, at hans løsladelse sive ud.

  Åndedræt hurtigt pressede han sin pande mod hendes og klukkede sagte, da hun åbnede det ene øje at kigge på ham.

  "Vil du gøre det igen?" Hunter hviskede til hende, hans pik langsomt får hårdt igen og han spjættede så hun kunne mærke den.

  "Så snart?" Misty sagde, at lyde overrasket.

  "For dig? Altid." Hunter grinede og kyssede hende. Trækker hende ned til hendes han vippet hende igen indtil hun var på hendes hænder og knæ. Han lagde sin hånd mellem hendes ben til cup hende da han strøg hende ned og tog fat i kødet på hendes kinder, nyder den måde de fyldte hans hånd.

  "Åh," sagde en tåget, at trykke mod ham og nyder den hårde føler hans fingre fat i hendes kød. Hans fingre ind i hende og lod hende var helt varm.

  Læner sig ind over hendes ryg, Hunter bit hendes skulder og gjorde hende.

  09-03

  "jæger, vi har brug for at snakke," sagde en tåget et par uger senere. Køn var fantastisk, hver gang følte mere spændende og bedre end den forrige. Hunter var en hengiven kæreste, men han anmassende og krævende i soveværelset nu at Misty var mere vant til sex.

  "Om hvad?" Jægeren fortalte hende, da han lidt i sin morgenmad sandwich.

  "Du er dragen," Misty hævede et øjenbryn, da hun kiggede på ham. Det var en weekend, så hun var ikke arbejder på dyreklinik i dag, men hun ville have ham til at fokusere på elefanten i rummet. Eller dragon i denne sag.

  "Hvad?" sagde han at undgå denne samtale. Han havde fortalt hende sandheden, men han ønskede ikke at gå ind i store detaljer. Det var slemt nok at han stadigvæk forsøger at overbevise hende om at gifte sig med ham, og det betød at hans familie viser sig på et tidspunkt.

  "Du vil have mig til at gifte dig, gør du ikke?" Misty gik hen og plukkede hans sandwich fra hans hånd og stjal den. At tage en stor bid, hun tyggede eftertænksomt, da hun så ham.

  "Hey! Jeg spiste," Jæger kørte igennem uden Misty sprang ud af hans rækkevidde.

  "Tal først, derefter kan du spise." Hun smilede til ham og tog en bid af sin sandwich. "Det er godt".

  "Jeg ved det! Det er derfor, jeg spiser den." Hunter stirrede på hende og sukkede, da han indså, at hun ikke havde tænkt sig at rokke ved denne samtale. "Fint, hvad vil du snakke om?"

  Misty så jægeren gå tilbage til køleskabet for at få en sandwich, men i det mindste var han vil tale med hende om det nu.

  "Din mor ringede den anden dag, mens du var optaget." En tåget sagt og næsten grinede da han kvalt på et stykke kød, han sidder fast i munden.

  "Min mor kaldte, og du fortalte mig?" Hunter rømmede i 1 minut mens han rensede hans lunger. Forskningshistorie hans mor og tågede sammen gjorde ham ønsker at skjule under en sten. Hans mor ville enten helt elsker eller hader hende, og risikoen for hende at spise Misty ikke var noget, han ønskede at behandle.

  "Hun virker rart," sagde en tåget henkastet, og gik derefter over til ham og klappede ham på arm blidt. "Vi havde en god samtale og hun kommer for at besøge os. Jeg tror hun vil møde mig, før vi er færdige med at drøfte muligheden for at blive gift."

  Jæger rystede på hovedet,
"Nej! Vidste du invitere hende her uden at spørge mig?"

  "Nej, samtalen gik mere i retning af hende, du havde en kvinde her, spurgte hvem jeg var, og jeg fortalte hende. Hun fortalte mig, at hun var din mor, hun flippede ud, og sagde, at hun var kommet her, så snart hun kunne, og jeg var ikke til at flytte. Jeg fortalte hende jeg kendte sandheden om dig og jeg var okay med det. Så fortalte hun mig, at hun var virkelig kommer ud her, og efter et par minutter hun hængt op." Misty fortalte ham stille, underholdt af hans paniske udtryk. "Åh, kom nu, hun vidste åbenbart ikke så slemt".

  "Du kender ikke min mor!" Hunter sagde stønnende. Han elskede sin mor, men så vidt hun var bekymret, han var stadig en stor dreng, der ikke havde været en mand i hundredvis af år.

  "a big scary dragon bange for sin mor?" Misty begyndte at grine, indtil jægeren greb hende om livet og trak hende op imod ham.

  "Min mor er et meget imponerende dragen." Jægeren hviskede til hende og gav hende så et straffe kys for at tortere ham om hans mor. At skubbe maden og pladen til side pressede han Misty op på køkkenbordet og lade sine hænder vandre over hele hendes krop.

  "Jægeren" Misty harmedes som hans hænder arbejdede sig frem under hendes trøje. Han hule hendes bryster og legede med hendes brystvorter og havde hende hurtigt hungre efter mere. "Alt for meget tøj på, tag din skjorte væk."

  Jægeren slipper hende længe nok til at fjerne hans skjorte og gik derefter tilbage til at stå mellem hendes ben. Alle Misty havde på var meget lange pyjamas skjorte med ingenting på undersiden. Han blev underholdt af nem adgang og gik til at trække bandet på sin pyjamas bukser ned for at frigøre hans pik når dørklokken ringede at afbryde dem.

  "Damnit. Hvis det er min mor, jeg kommer til at ramme dig Misty." Hunter snerrede ad hende, da han hurtigt rakte ned og greb sin skjorte op fra gulvet.

 

‹ Prev