Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 60
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 60

by Tina Johnson


  "Du lovede?" Misty sprunget ud fra disken og gned hans pik gennem hans bukser. "gøre det senere op til mig?"

  "Gå, komme udmærket, jeg vil tage med, hvem der er ved døren." Hunter iagttog hende gå før at hans skjorte tilbage over hovedet. Han elskede at lege med hendes bryster, men når man ser de udsving i hendes hofter og røv, da hun gik ud af værelset havde også en særlig plads i hans hjerte. Trangen til at følge hende og svinget hende over det nærmeste objekt, så han kunne lege med hendes røv fik aldrig gammel.

  Gå til døren, åbnede den og fandt sin mor står med hendes tasker.

  "Mor, hvad laver du her?" Hunter sagde blinker i chok og automatisk tog et skridt tilbage for at lade hende.

  "Hvad mener du? Du gå ud og finde dig en makker. En human mate. Og tro ikke at fortælle nogen?" Hans mor stak ham i skulderen. "Du er heldig dine søstre ikke sammen med mig."

  "Åh Geez mor, jeg lige har fortalt hende om mig. Hun har brug for tid til at tilpasse sig. Venligst ikke skræmme hende væk," Hunter sagde stønnende. Han kunne bare billede hans søstre alle gennem tågede og hende blive overvældet. Han blev overvældet med den flok kvinder i hans liv, og han blev brugt til dem.

  "Gør ikke sådan en klynker, du skulle have fortalt os. Nu, få min bagage i et værelse, og vi kan begynde at planlægge brylluppet." Hans mor bund en af hendes tasker i sine arme og kiggede på ham forventningsfuld, ikke tager nej for et svar.

  "Mor, du skal give Misty. Du har haft tusinder af år til at forstå vores måde at leve på, hun havde et par dage. Du kan ikke bare kastet hende ind i vores verden og forvente, at hun forstår alt." Jægeren tog sækkene som underviste han sin mor og eskorterer hende til et værelse.

  "synker eller kære, hun vil synke eller svømme." Hun smilede til hendes søn og klappede ham på skulderen.

  "Mor, jeg vil ikke have hende til at føle sådan. Jeg vil have hende til at føle sig okay med at gifte mig og være en del af vores familie. Lov mig du vil ikke gøre noget for at skræmme hende væk. Jeg sværger, hvis du gør, vil jeg aldrig tale til dig igen. Hun er min kammerat og jeg vil ikke lade dig straffe hende." Hunter snerrede ad hans mor ikke helt stoler på hende.

  "Du er seriøs omkring denne pige?" Hans mor stoppede pludselig og lagde sin hånd på hans arm, og han hendes ansigt.

  "Selvfølgelig er jeg. Tror du, at jeg ville have fortalt hende at jeg var en drage, hvis jeg ikke var?" Jægeren følte at smække hånden til ansigtet. Det virkede som almindelig sund fornuft til ham at du ikke betro din mest dyrebare hemmeligheder til alle og enhver.

  "Nå, din søster har gjort dumme ting i årenes løb, og jeg altid figur det er din tur til at gøre noget dummere end du har gjort i fortiden. Alt i alt fortæller et menneske du er en drage med en lair er ikke dum hvis du tror du har følelser for dem. True mate obligationer er sjældne." Hun smilede, da hun kom ind i rummet og sætter sin taske og jakke på sengen som Hunter lagt hende ned.

  "Hvis du gør noget for at straffe hendes mor, og jeg mener noget, jeg vil ikke lade dig tage dine børnebørn." jæger ville ikke have noget at genere Misty. Han følte sig beskyttende om hende, og han havde ikke i sinde at lade sin mor, gode intentioner eller ej, gør noget for at genere hende.

  "Hun er en dyr læge. Hun kan ikke være så slemt hvis hun foretrækker dyr over de fleste mennesker." Hans mor gav ham et kram og klappede hans kind. "Jeg er sulten, hvilken type mad du har?"

  Suk Jæger gav hende et hurtigt knus tilbage og rystede på hovedet. "Jeg får noget frokost begyndte. Bare opfører dig ordentligt?"

  "Jeg lover, jeg vil ikke gøre noget en normal mor ville ikke gøre." Hun smilede til ham eller nåwet uskyld og sukkede indvendigt. Han var bange for det. Hans mor var en født trouble maker.

  *******************************

  "Så du er tåget?" Hunter's mor spurgte hende da hun satte sig ved bordet for at spise frokost. Hunter havde kogt og Misty havde næsten besluttet ikke at deltage. Hun besluttede, at på trods af jægerens bekymring om hans mor, hun ønskede at møde hende.

  Hvis hun skulle bo med jæger kunne hun ikke lade hans mor skræmme hende væk. Karinna angiveligt var meget gammel, men hun lignede ikke en dag over 30. Misty synes, at det var fascinerende. Hun havde den momentane tænkt over hvad der sker hvis hun alderen som en menneskelig og Hunter gjorde ikke.

  "Jeg er tåget, og du Karinna, Hunter's mor." En tåget sagt og derefter hurtigt tog en tår af sin vand for at skjule den akavede hun følte over alt. "Jægeren vidste ikke du var på vej".

  "Jeg havde ikke lyst til at give ham en chance for at skjule." Karinna grinede og smilede til at dugge. "eller skjule dig fra mig. Jeg har ikke tillid til min søn, lad mig møde dig hvis jeg havde advaret ham."

  "interessant." Misty svarede og klukkede. Karinna havde et smittende smil og trods den intelligens i hendes øjne, hun så så uskyldig var det svært at tro, at hun var alt andet end ufarlig.

  "Så har du planer om at gifte sig med min søn?" Karinna spurgte hende ligeud, ikke slå omkring Bush.

  "Endelig," sagde en tåget, rødmende og så på jægeren med et hjælpeløst blik. Han sad tilbage med korslagte arme og hævede et øjenbryn. Hun har besluttet at sidde til bords med sin mor, at hun kunne klare det.

  "Jamen, perfekt, kan vi begynde at gøre bryllup planer før du har babyer." Karinna sagde og trak en notesbog fra sin baglomme og spurgte jægeren at få hende en pen.

  "babyer?" Misty gispede, ikke have haft, til hende. "Okay, jeg er lige blevet færdige med skolen, og jeg har lige fået involveret. Vi har brug for tid med kæresten inden vi selv synes om babyer, især hvis han lever i hundredvis af år. Jeg tror ikke vi er i en rush".

  "Hvordan tror du, som en kammerat, ville få en lang levetid? Ved parring med ham og hans afkom, dragon DNA i blodet stream og vil forlænge dit liv. Du behøver ikke blive til en form-skifter, men ingen børn, ingen ekstra lang levetid. Så du skal ikke tage for lang tid til at træffe din beslutning." Karinna fortalte hende brutalt. "Var det ikke jæger forklare noget om mate bond?"

  "Mor, jeg vil få dig, men kan du sætte tempoet ned med alt dette barn og ægteskab tale? Misty har brug for tid til at tilpasse og du bare browbeating hende." Jægeren stod op fra bordet for at finde hans mor en pen, men gav hende et blik, før han gik.

  "Hvordan fandt du to mødes?" spurgte Karinna Misty henkastet at se hende.

  "Min bil brød sammen, og han hjalp mig. Jeg var tilbage på skolebænken, og han overbeviste mig om at åbne en dyreklinik her, delvist fordi han ville have en chance for at komme til at kende mig bedre. Vi snakkede en masse, når jeg er færdig med skolen, og her er jeg." En tåget gav hende den korte version af det, ud fra de oplysninger om hendes far døde og alle de andre ting.

  "Kan du lide min søn, fordi han er rig?" spurgte Karinna hende pure.

  Misty fået sit vand og lagde hendes kop ned og kiggede på Karinna, rystet over hendes spørgsmål. "Nej".

  "Er du sikker?" Karinna indsnævret sine øjne på kvinden, der sidder overfor hende. "Han er meget smukke og rige. Du ser ud som en slags pige, du kunne gøre meget værre end Hunter, selv om han er en drage."

  "Ma'am, med al respekt, jeg elsker din søn. Hvis jeg gifte sig med ham, er det fordi, jeg ønsker at tilbringe mit liv med ham. Jeg har mine egne penge. Jeg kom fra. Jeg kan ikke bruge de penge jeg har, og jeg har bestemt ikke brug for din søns penge. Jeg er ret forarget, man kan selv foreslå noget sådant." En tåget sagt, føler varmen fylde hendes kinder da hun blev vred.

  "Jeg var bare så sikker på; en mor kan aldrig være for forsigtig." Karinna afslappet og gav Misty et roligt smil, der var tåget ville bang hovedet på bordet.

  "Har du nogensinde overvejet, at Hunter er blevet en voksen mand i meget, meget lang tid. Bogstavelig talt?" Misty spurgte hende, føler næsten fornærmet på Hunter's vegne, at hans mor ville behandle ham som et barn.

  "Ja, og du er den første kvinde, som han er interesseret i. I alle sine år som en voksen. Vil du se hvorfor vi som hans familie måske føler lidt af ham?" spurgte Karinna Misty, som om det var den mest rationelle hver dag.<
br />
  "er du virkelig her, fordi du ville prøve at planlægge vores bryllup, eller kom du her, fordi du ville prøve at skræmme mig, og at jeg ikke udnytter ham?" Misty rejste sig op og stod Karinna, planlægning på flæse ud af værelset, da hun gav hende et svar.

  "Både." Karinna fortalte hende og rejste sig også. Jæger gik tilbage med en pen i hånden og tog et kig på de to kvinder og instinktivt tog et skridt tilbage.

  "Ingen gearskift i mit køkken mor." Han fortalte sin mor og gav hende et blik, og gik derefter over til Misty og lagde armen om hendes skuldre. "Kunne du tænke dig at gå en tur i skoven med mig?"

  "Jeg elsker også", Misty fortalte ham og lagde sin hånd i hans, hendes ansigt ude i glæde, da hun så op på ham. Han kunne gøre hende glad.

  "Her er din mor. Holde sig ude af problemer, vi vil være tilbage snart." sagde han og kastede pennen i hele lokalet til hans mor, der har fanget det instinktivt.

  "Gør ikke noget for farligt." Karinna råbte til dem, smiler. Hun kan have irriteret Misty, men pigen kunne klare sig selv. Hun var ikke en visnende blomster; hun var nødt til at være hårde at overleve et dragon's mate. Hun ville gøre. Nu er hun lige måtte ringe Hunter's søster sand fortælle dem til at forberede et bryllup.

  Tilfredse, hun begyndte at skrive noter ned om ting, de har brug for til brylluppet og en gæsteliste. De vil aldrig vide, hvad der ramte dem, ville det være planlagt og klar til at gå, inden de kan ryste deres haler.

  ****************************

  Jæger gik ud af hans hus med tåge og tog hende dybt ind i skoven og gik med hende. Til sidst bakkede han hende op i et træ og kyssede hende. Skubber hendes trøje op, så han kunne kæle for hendes store bryster pressede han hende ind i skoven.

  "Smukke Misty, jeg er ked af, at vi fik afbrudt her til morgen." hviskede han til hende, som pressede han kysser hendes hals og arbejdede sig op til hendes øre.

  "Din mor er noget andet," Misty mumlede til ham og stønnede da hans tænder undermineres mod hendes hud. "Vi har en masse at tale om, Hunter".

  "Ja, men vi kan kysse og tale mere om senere," Hunter grinede til hende og derefter lukke hende op ved at trykke sine læber over hendes. Hans tunge dominerer hendes mund og han kunne ikke lade hende få et andet ord i edgewise. At trække sine bukser ned og rykke i blonde trusser, hun havde, indtil de rev i hans hånd, han flyttede til sit bælte og arbejdede på at trække sig ud af hans bukser. Trække hendes bukser ned, indtil det lykkedes ham at få hende til at træde ud af et af benene, han løftede hende op i sine arme.

  "Læg dine ben omkring min talje," beordrede han hende, da han smækkede hende tilbage mod træet og hans pik gled helt ind i hende på samme tid. Misty lagde sine ben og arme omkring ham og klyngede sig til ham, da han begyndte at kneppe hende mod træet.

  Fornemmelsen vejen barken nede i hendes ryg gennem hendes trøje og vidste, at de var ude i naturen med insekter og snavs, hun var så uartig. Hun blev udsat for, og for det meste nøgen med hendes trøje er skubbet hele vejen op til hendes hals, så han kunne se hendes bryster hoppe op og ned, da han tog hende.

  "Du er så smuk, jeg elsker at se dig cum," hviskede han til hende som hans hofter pumpes ind i hende. Hun var varm og fugtig, og hendes muskler spændes omkring ham når han talte beskidt til hende. Han fortsatte med at beskrive, hvordan hun fik ham til at føle, og hvad hun gjorde for ham. Han pakkede sin arm rundt om hende, at holde hende op og flyttede hans anden side mellem dem, så han kunne lege med hendes Clit og arbejde tættere på kanten af hendes løsladelse. Han kunne lide at gøre hende cum, det glæder ham.

  "Du får mig til at føle mig så godt," Misty lukkede sine øjne og lod hende hoved tip tilbage og gnider mod træet som hans penis gled mellem glatte folder og begrave sig inde i hende igen og igen. Hun kunne mærke spændingen i hendes lår og mave, da hendes orgasme var i gang med at opbygge. Hun var nær. Trykker sig hårdere mod ham gravede hun sine negle ind i hans skulder. Få øjeblikke senere stjerner eksploderede bag hendes øjne og hun rystede i hans arme og trak en kvalt jamrer.

  Hunter flyttede sin hånd og squished hende hårdt op mod træet, vikler sine hænder omkring hendes hår, trak han hende tæt ind mod ham, da han ramler ind i hende og tog sig til sit eget klimaks. Hun var stadig gyser fra hendes egen overgang, da han gik over kanten og spildte sin sæd overalt.

  Panting sammen og lidt giggly fra deres eftermiddags motion, Hunter hjulpet trække sit tøj tilbage på plads og sætte sig væk i hans bukser.

  Tager hendes hånd pressede han et kys hendes knoer. Det var aldrig kedeligt med Misty, hun var så fri og afslappet med ham, han kunne aldrig se træt af at være sammen med hende.

  "Jeg elsker dig Misty" Hunter hviskede til hende, kigger ned på hende. "Jeg ønsker at gifte sig med dig. Jeg håber du vil sige ja, jeg tror ikke, at min mor vil gå, før vi sætter en dato."

  "Jeg vil gifte dig Hunter, men jeg ved ikke om jeg vil have din mor at planlægge mit bryllup" Misty indlagt. "Jeg har ikke noget imod, hvis hun gør det, men jeg vil have en indflydelse på min særlige dag, især hvis jeg får kun et bryllup".

  "Du må hellere få et bryllup," Hunter snerrede ad hende og derefter smuttede hendes fingre leger.

  "Går begge vej buster", Misty grinede og gav ham en legende løs og tog i skoven.

  Hunter indsnævret sine øjne og kiggede op efter hende. Hun var hurtig, og hun havde ingen problemer med træer og buske mellem skiftende retninger. Hvis han havde mere plads, ville han have snydt og flyttet til sit dragon form og greb hende, men der var ikke nok plads med tætte årringe. Stolede på sin skærpede sanser, fulgte han hendes duft.

  Til sidst fangede han hende skjult bag et stort træ, og hende.

  "Mit," sagde han og krævede sin, tryk kraftigt kys på munden og trykke hendes krop ind i snavs, da han lagde oven på hende, ikke at lade hende gå. Han lod sin kropsvægt fælde hende og lo, da hun vrikkede imod ham i stand til at komme fri.

  "Gud, du store," sagde en tåget åndeløst, griner.

  "Hvis du vil spille spil med mig, så du kan håndtere at blive fanget," Hunter fortalte hende og derefter undermineres på skulderen gennem hendes trøje før du trykker en kys på hendes mund.

  "Åh, jeg kan håndtere dem. Det bedre er, er du klar til jagten?" Misty fortalte ham, og så ham tilbage overraskende ham. Hun kyssede ham. Han er større og stærkere end hun, men hun var feminin og havde sine egne beføjelser her. Lidt vrikker lige ret og... Præcis. Denne reaktion var præcis hvad forskellen mellem mænd og kvinder. Slibning hendes hofter op mod ham, Hun smilede til ham da han inhalerede kraftigt.

  "Vi er ikke på vej til at blive tilbage i helt endnu," Hunter fortalte hende, da han greb fat i hendes håndled og holdt dem over hendes hoved i skidtet.

  "Godt," sagde en tåget griner og derefter afslappet i sine arme, da han kørte hende til himlen og tilbage igen.

  Hunter var ikke sikker på, hvad fremtiden havde til dem, men han vidste, at han så frem til at finde ud af. Med Misty ved sin side, han mente at han kunne klare alting. Hun var hans anden halvdel.

  *******************************

  Misty havde ingen problemer med Hunter's mor ville hjælpe hende planlægge bryllup. Det er ikke ligesom Misty havde en mor og en familie, der vil eller ønsker at gøre det. Hun ville gerne lære at elske hende snart at blive mor.

  Kvinden havde et godt hjerte, og det var tydeligt, hun elskede sin søn. Misty ville bare ikke have en stor scene til sit bryllup. Hun ønskede noget lille, stille, måske på en mark med blomster over det hele. Forår ville være perfekt. Hun kunne bære en hvid sundress og sat blomster i håret. Keep it simple. Ikke jæger ville ikke snyde hende tøjet kort tid efter brylluppet alligevel!

  Problemet er hans mor ønskede at invitere alle, de kendte, og når man lever i tusinder af år, ender du kender en masse mennesker. Overnaturligt og andet. Misty var ikke sikker på hun ville lave noget, store og Hunter blev genstand. Hun var træt af at se på kjoler, blomster, kager, som brødfødte hundredvis af mennesker.

  Misty er beregnet til at spore ham ned og få ham til at fortæl
le sin mor at køle sit fly. At de ønskede et lille, nærmeste familie, bryllup, eller de gjorde noget vildt. Som fantasteri. Reno og Las Vegas blev kun et par timers kørsel fra Californien. Hvis hans mor ønskede at gå amok, de kunne bare ordne det ved ikke at have en.

  Find jæger i hans lejr, skjuler med sin skat i sit dragon form Misty gik lige op til ham, bange. Hun havde set ham flytte meget i løbet af de sidste par uger. Hendes dyreklinik blev endelig, og hun får travlt. Hunter var finansiering lav indkomst vet care i krisesituationer og spay og kastreret. Misty beundrede ham. For at være så nærig med sin skat, den kontante penge i sin bank ikke synes at have samme betydning for ham.

  "jæger, jeg ved du kan høre mig, så hør efter." Misty gik hen til ham og greb fat i hans skulder og kiggede ham lige i øjnene. "Hvis du vil have sex med mig igen, nøgne, våde, Vrikker, og skriger dit navn, finde en måde at stoppe din mor fra at gøre vores bryllup til et mareridt. Hvis du ikke sætter en stopper for hendes planer, jeg vil elope. Jeg ønsker at gifte sig med dig, men jeg kan ikke håndtere et bryllup fyldt med hundredvis af mennesker, jeg ikke kender. Dine søstre og deres familier bliver svært nok for mig."

  Hunter spjættede hans hale og skævt hovedet sidelæns, og gav hende en drage, som havde taget lab.

  "Jeg har allerede prøvet at fortælle hende selv. Du er hendes søn, du gør det! Jeg mener, jeg vil løbe væk, hvis der er mere end et par mennesker ved brylluppet. Du kan ikke have et bryllup uden brud." Misty peger fingre ad ham og stirrede. "Du kan ikke skjule sig ned her væk fra din mor, så du kan undgå dette. Jeg vil sove i den dyreklinik i aften og hver aften indtil du kan slippe af med hende og stoppe hende."

  Hunter skiftes tilbage til menneskelige og greb Misty i sine arme, og gav hende et hårdt kys. "Jeg vil komme med min mor, men du får ikke nogen steder på min kærlighed".

  "Stop. Jeg skal være vred på dig," Hun fortalte ham, rødmer når han pressede sin nøgne krop op mod hende.

  "Men du er smuk når du er irriteret. Dine kinder begynder at gløde, og du får alle fired up. Det giver mig lyst til at tage dig lige her på gulvet i hulen, omgivet af min favorit skatte i hele verden. Du er mit dyrebareste eje." Hunter hviskede til hende og kyssede hende.

 

‹ Prev