Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 77
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 77

by Tina Johnson


  "من از آن تقدیر ﻙرد.من یﻙ مادر شما احساس,حق خروج به پشت و تا زمانیﻙه ﻙودﻙ به دانشگاه رفت"او را به عنوان نثست زیرباررفته خورانیدید ناشتائى.

  "جرأت دارید ما شانس به او می گفت و بعد از آن منشعب خود را نیمه مکث راه را در دهان است. "او فقط نیاز به یﻙ دوست پسر او را به خود مشغول می ﻙند.ﻙه او را از"دچار مشﻙل است.

  پوزخندزده مهدار. "به نظر میرسد ﻙه ﻙار,شما باید درست در آن.

  مردشﻙارچیی باسراشاره صبحانه اش و می خوردند.او خوشحال بود.جلوه شروع شد که او نمى دانست که به کجا مى خواست با زندگی خود,و حالا مى کرد طرح خود را یافت,آینده,خود را شاه مات زیبا است.

  او هیچ فﻙنتهای.

  Dragon's wens

  De toevallige bruid

  Liefde maakt alles mooi

  Door

  SANDY SAMSON

  (SDJ uitgever)

  COPYRIGHT© 2015

  Door

  SANDY SAMSON

  Dit boek, of enig deel daarvan mag niet worden gereproduceerd of gebruikt, op welke wijze dan ook, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever, behalve voor het gebruik van korte citaten in Book review.

  Hunter werd geschud. Hij was in dragon vorm, pacing heen en weer in zijn grot met zijn goud. Goud kon hij niet vinden de wens om in te spelen. Normaal hij vond tellen, stapelen en rollend. Hij had een menselijke huis boven de grond, maar dit is waar het merendeel van zijn tijd, met zijn goud en schat dat hij had opgebouwd over de laatste paar honderd jaar. Zijn staart doorkruiste van zijde naar zijde als hij de kamer.

  Terwijl draken waren vaak bekend om hun liefde voor treasure en goud en alles glans had langzaam verloren zijn beroep op hem. Was er iets mis met hem. Hij knapte tweemaal kort op het schoonmaakbedrijf die jou uitkomen schoon zijn huis voor vijf minuten te laat vanwege slecht weer. Hij wist dat hij was chagrijnig maar hij normaalgesproken niet even uit op anderen. Hij belde bijna zijn zusters veranderde zijn geest, hij wist wat ze zou zeggen. Dat hij was onrustig en had een stuurman.

  Hij was een grote, zwarte draak met blauwe viltstift weegschaal, hij was indrukwekkend door de meeste dragon normen, en zijn menselijke vorm was niet de helft slecht, of zo zijn zussen en moeder hem gerustgesteld. Wat zou hij weten, zijn zusters niet getrouwd andere mannelijke draken, hun vrienden uiteindelijk shifters van andere diersoorten. Ze hadden geen idee of zijn neven en nichten zouden na hun moeders, of hun shifter vaders. Hun eerste verandering hun DNA in steen. Het was zo lang geleden zijn eerste hij nauwelijks herinneren.

  Terwijl hij had gegraven zijn grotten onder het maaiveld groot genoeg om vliegen genoeg om oefening, hij normaal genoten die 's nachts in de privacy van zijn eigen land. Hij bezat duizenden hectare in de heuvels, en leefde hoog in de bergen waar de indringers niet zou durven om hem te vinden, althans op doel.

  In de loop der jaren had hij al geïnvesteerd in talrijke bedrijven, deze dagen hield hij zijn geld in voorraden en had een accountant die met hem in contact via internet en telefoon om zorg te dragen voor zijn geld en investeringen. Op dit moment wilde hij echt niet meer nodig, maar het was de uitdaging van winnen en het zien van zijn bankrekening omhoog met de monetaire waarde die een beroep op zijn dragon kant.

  Het gebrek aan het vinden van schatten en het goud al maakte dit tijdperk de ergste die hij had gehad. Hij miste de oude dagen, de brandbestrijding, het bloed, wanneer draken waren echt, ze hebben alle ondergedoken dezer dagen. Nu blijkt dat ze konden communiceren via e-mail, mobiele telefoons en privé-forums ze niet langer moest proberen om om de paar jaar te controleren op elkaar. Nu konden ze e-mail om de paar weken. Zijn jongste zusje was nog maar eens een baby met haar echtgenoot. Ze werd verliefd op een schakelpook panther in het Amazonewoud en had een paar jaar geleden. Hij had gegaan om haar te bezoeken voor de bruiloft, maar knuffelen en baby had hem bang. Hij wist dat hij was boven de leeftijd dat de meeste mannetjes zitten, maar hij had niet de juiste vrouw nog om hem claim haar als zijn schat. Draken die voor leven en voor een mannelijke draak ze hadden er eentje te vinden die geïnspireerd dezelfde drang dat goud wist te beweren, beschermen, en bewaar ze op een veilige plaats.

  Hij was de baby in het gezin, en hij had gezien zijn oudere broers en zussen één voor één vallen in het huwelijk en liefde val. Hij had een zware tijd verbeeld wie de juiste vrouw zou worden. Het zou een mooie bijzondere vrouw om hem laat staan aanvaarden dat hij een draak shape-shifter. Hij was gewoon niet geïnteresseerd is in zijn eigen soort. Hij had genoeg territoriale kwesties zoals het was zonder gevechten een andere draak over zijn goud, stuurman of niet. Hij had behoefte aan een stuurman who didn't care over geld.

  Misschien had hij nodig om meer te weten te komen. Zijn zusters onderhouden aanmaning aan hem een aantal van hun vrienden of familie door huwelijk in het geval dat hij zou vinden zijn vriendje. Hij had net niet de behoefte gevoeld. Hij werd nukkig, territoriale en besturing, wist hij niet wil vechten de hele tijd alsof hij gedaan had met zijn zussen. Zijn zussen nooit wilde laten hem hebben de dingen op zijn manier. Zijn vader was overleden in een gevecht, kort nadat hij werd geboren en hij had nog nooit gezien hoe zijn moeder en vader gehad, in tegenstelling tot zijn oudere broers en zussen. Al wist hij woonde bij vrouwelijke draken had hem wilt uitvoeren buitenshuis zo spoedig zijn vleugels had ontwikkeld genoeg om zijn volle gewicht in de schaal. Zelfs zijn moeder hem badgered over poes krols geweest. Ze is de enige die verteld had iedereen de tijd... maar de laatste tijd had ze al na hem ook.

  Hunter swished zijn staart en klopten over een gedeelte van een gestapelde goudstaven en zwiepte ze over de spelonk met een doorlopend klepperen van tandwielen. Hij ergert. Zijn gouden regel hem vertroost en hij was af over zijn familie en zijn aanwezigheid hier alleen.

  Dit was niet boding goed voor zijn gezondheid te handhaven.

  ****

  "Hoe is dit mogelijk?" Ze blinked bij hem in verwarring. Ze had niet begrijpen. "waarom hij zijn zal? Het heeft geen zin, mijn vader was altijd bereid voor alles en hij had geen tijd om dit?"

  "Ik denk niet dat hij dacht dat hij ging sterven deze vroege, en hij was een drukke man, hij waarschijnlijk dat hij meer tijd gehad." De advocaat zuchtten en wrijft een hand over zijn kale kop en vervolgens aangepast zijn bril op zijn neus toen hij zag op het papier op zijn grote eiken bureau.

  "Maar ze heeft zijn ex-vrouw!" Misty antwoordde terug in frustratie. "I can't touch mijn erfenis tot ik afgestudeerd, wat ik ga doen?"

  "een baan krijgen?" De advocaat suggereerde, dezelfde.

  "Zelfs als ik kreeg een opdracht, zou ik werk al meer dan een jaar en geen aandacht besteden aan geld voor de school ga ik." Misty was gefrustreerd. Haar vader gaf haar in een complete augurk door niet bijwerken. Het was zelfs niet over het geld, ze had haar eigen zodra zij afgestudeerd academie met haar dierenarts diploma, maar ze kon het niet voltooien haar stage, werk een full-time baan, betaalt al haar rekeningen met het fulltime baan en betaalt voor haar studie. Zij had een plan en dit geheel geschroefd.

  "De auto en alles is betaald en uw naam. U zult fijn zolang u uw eigen inkomen totdat u klaar bent met school, het huis, de business, en alles dat uw vaderen was dat hij niet in jouw naam wordt zijn ex, er is niets dat ik kan doen wettelijk omdat hij geen verandering." De advocaat overhandigde haar een map met documenten. "Je kon betwisten, indien u zich kon veroorloven de juridische borging en jurist, maar ik denk niet dat je zou winnen, hij is gescheiden voor drie jaar en had genoeg tijd om zijn wil en niet."

  "I don't need all my dad's geld, ik wil gewoon genoeg om de finish school." Ze smeekte hem, hoewel ze wisten dat het was hopeloos.

  "Mijn suggestie? U gaan zie je ex stap-mama in persoon en zie als ze ofwel leen je geld voor afwerking school en eer uw vader wensen voor je diploma. U bent op goede voet met zijn wanneer ze gescheide
n, misschien heeft ze nog gevoelens voor jou, je hebt de reden ze brak." antwoordde hij.

  "Nee, maar mijn papa zeker gaf haar een goede reden om vijandige met al zijn bedrog." Misty zuchtte en besloot om het een schot. "Bedankt anyways."

  Misty links, met de bedoeling om naar huis te gaan en in te pakken. Ze moest MapQuest richtingen en kijk naar haar eerdere stepmom. Het was een paar uur rijden door de bergen om van Californië naar Oregon waar haar ex-stepmom had besloten te verhuizen naar na de echtscheiding. Dorothy had het veel moeilijker gehad zeg nee tegen haar in persoon dan over de telefoon, zij hoopt dat Dorothy moest nog enkele goede herinneringen of gevoelens voor haar, genoeg althans om haar te helpen.

  Haar school voor diergeneeskunde in Californië was erg duur, terwijl zij al genoeg geld op de bank te betalen voor haar huur, gas, eten en factureert voor de volgende maand of zo, ze had niet genoeg 1886-1988 semester. Haar vader had haar geld elk semester toen hij had betaald voor haar college, en omdat ze niet alles, ze had genoeg overblijven om tij haar voor een paar weken. Als Dorothy zei nee, ze wist niet wat ze zou doen. Ze was zo dicht bij zijn voltooid en start haar stage.

  Toen zij naar huis rijden ze trok haar rental condo's oprijlaan geparkeerd, maar niet krijgen. Ze sloeg haar vuist op het stuur van haar auto in frustratie. Eerst haar vader moest gaan en zichzelf najagen van een meisje die was dichter bij haar leeftijd dan de zijne. Haar vader had altijd al een vrouwengek, maar hij had er een prima vader het meest van de tijd. Hij ten minste verwaandheid te verzorgen over haar belangen. Hij had haar trustfonds voor haar als een beloning voor het verkrijgen via school... ook al had ze hem verteld dat zij geen behoefte aan iets anders dan helpen met de prijs van school en sommige levensonderhoud, zodat ze zich kunnen richten, zij ging afstuderen vroeg want, tot nu toe.

  Misty wist haar vader had haar hield, ondanks zijn tekortkomingen en fouten. Ze begon te huilen. Ze wist niet dat het al te gek op hem probeert te doordringen een meisje tijdens het skiën en smashing tegen een boom waardoor een gewisse dood, of geen vaststelling zijn wil om ervoor te zorgen dat ze werd opgevangen toen zij in school zoals hij had beloofd.

  Misty laat zichzelf huilen totdat ze had geen tranen meer links en daarna veegde haar neus op haar mof en ging naar binnen om een reistas. Terwijl zij was boos over de school ding, ze was vrij zeker dat ze was ook gewoon boos op haar vader om zichzelf gedood. Ze was niet klaar om helemaal alleen op de wereld. Ze zijn zo bezig om via school had ze geen tijd gehad om vrienden te maken of ontmoeten, ze had alleen haar vader.

  Als ze gevuld een paar sun japonnen, blouses broeken in haar tas, zij vond een kamer verhuren in haar appartement naar een andere student, misschien zou helpen betalen de huur genoeg dat met een parttime baan ze kon schrapen kopen. Ze keek rond haar kamer. Ze zou nooit moeite mee te versieren. Zij had strakke witte muren en een mooie hemelbed met een bloemenprint dekbed op dat haar vader had gekocht haar haar gaat naar de universiteit. Ze had een spiegel naast haar dressoir dat ze zelden keek naar zichzelf. Misty vaak in slaap viel op de bank zitten studeren met een boek op haar borst, ze sliepen zelden in haar bed.

  Misty pakte haar tas en keek naar zichzelf in de spiegel. Ze keek verschrikkelijk. Haar ogen waren poofy en gezwollen van huilen, haar dikke blonde haren was kroezig en belandt in een slordige paardenstaart, haar witte broeken had een koffievlek op hen en haar lichtblauwe blouse ontbrak op een paar knoppen en had ook een inkt vlek. Ze was vergeten te werpen op een bh en haar grote borsten waren niet bepaald discreet. Ze zou zijn gewekt door de advocaat vraagt haar waarom ze zo laat was. Haar alarm niet afgegaan en ze had niet eens de moeite om te veranderen.

  Ze het nu tenminste begrepen waarom de advocaat weigerde te kijken in haar richting de hele tijd had ze gezeten. Haar t-shirt liet niets aan de verbeelding zonder een bh aan, vooral met de bovenste twee knoppen ontbreken.

  Ze trok haar ladenkast lade open en trok een graphic t-shirt met een afbeelding van Mickey Mouse en gegraven om een verse sportbeha aan. Ze vonden een paar schone spijkerbroek en leg ze op en vond haar sneakers.

  Misty besloten ze had beter in de gaten te houden wat ze droeg voordat ze het huis verlaten. Dressing zoals een slutty ho met vuile kleren was echt niet haar normale beeld. Ze werkte hard om afgestudeerde van de middelbare school op zestien en om een bachelors in slechts twee jaar en had een extra zware studiebelasting te krijgen via het vierjarige programma in drie jaar. Ze was ongeveer om 23 en had niet gedaan wat spannende in haar leven. School was haar enige doel. Haar vader had voor haar serieuze kant doet al het plezier en gevaarlijke dingen had ze niet wensten deel te nemen. De realiteit van hoe kort het leven kan worden maakte haar af of ze gedaan had zelf geen dienst door zelf de schoolloopbaan zo snel zonder zelf live een beetje.

  Misty besloten dat zodra ze ontdekten een manier om via school had ze zich zorgen te maken over de rest. Ze pakte haar tas na het poetsen van haar en vernieuwen haar paardenstaart. Tenzij zij wilde brengen op een heleboel make-up, haar gezicht en ogen waren gewoon te kijken alsof ze me huilen.

  Ze gebruikt Google te vinden Dorothy's informatie en kreeg een gedrukte versie van de routebeschrijving, samen met de tenlastelegging van gegevens in haar hand-held GPS toestel. Ze maakte bijna aan haar voordeur voordat herinneren moest ze haar tanden poetsen en gingen terug en kreeg. Ze vergrendeld haar condo na het ophalen van de post en gooide ze haar tas op de voorstoel van haar auto.

  Het zou haar ongeveer zeven uur rijden, in de meeste gevallen door de bergen. Ze zou genieten van het landschap. Het zou een mooie afleiding van alles. Zij konden een schoonheid in haar leven, en gelukkig was er bijna niets mooier om dan haar groene heuvels met bloemen en glinsterende blauwe water.

  Misty geladen alles in haar auto, controleerde de condo opnieuw om er zeker van te zijn dat ze opgesloten, het alarm instellen vooraleer haar auto, zit haar mobiele telefoon op de oplader in de auto en daarna trok haar oprit.

  ****

  Misty was rijden een paar uur en had net zijn erin geslaagd om uit de stad in de meer landelijke gebieden. Ze was loving the big groene velden en de hint van bergen verderop. Ze hield van de bomen en de open blauwe luchten. Ze had haar raam, de lucht rook anders hier. Schoon. Ze nam diep adem en langzaam laat haar adem. Ze liet haar gedachten dwalen terwijl ze reed, probeer niet te denken aan haar vader.

  Dit was het soort gebied wilde ze richtte haar diergeneeskunde praktijk toen zij werd gedaan met haar stage. Ze was van plan een huisbezoek samen met een part-time kantoor geopend tijdens de uren in te stellen. Ze wist veel mensen konden niet om hun dieren tijdens kantooruren, dus zij dacht aan doen chirurgie gedurende de middag en huisbezoeken en kantooruren tijdens de vroege avond, waardoor het realistischer om mensen te zien een dierenarts na het werk. Als ze leefde in een landelijk stadje omgeving was ze zelfs denken aan het testen van haar hand op zodat ze haar te bellen voor spoedgevallen. Dat zou nooit werken in een grote stad, had ze nooit kunnen slapen, maar in een klein genoeg stad zou werken, en God weet dat reizen naar een grote stad voor een medisch noodgeval uren zou kunnen betekenen dat de dood van een geliefde dier.

  Ze gebogen over de weg en begon heading up the deep bergpad, rotsachtige kliffen naar big drop offs, samen met helderblauw water beneden zover het oog kon zien was een mooi beeld. Ze zag zeemeerminnen zwemmen in het water van de sloot en het maakte haar glimlach. Ze vond de kleine zeemeermin opgroeien en ze vond het idee van echte liefde, ze zou gewoon nooit tijd gehad voor jongens in school. Ze waren een afleiding en ze wilde gewoon via school. Haar vader had gepest door haar zonder romantiek genen. Ze had altijd vertelde ze net verkozen te wachten voor de juiste, in plaats van de hele dag met Mr. verkeerd is in de wereld.

  Ze voelde haar ogen goed omhoog met tranen bij het idee van haar vader en haar praten en lachen, en zag geen herten springen in de weg. Tussen de wazige tranen, realiseerde ze iets stevigs was voor haar, en wipte haar auto hard proberen te voorkomen dat hij, en ging die weg, ze gelukkig wipte naar rechts en knalde haar auto in de rots, en niet verzonden printerinfrastructuur van een rots aan wat waarschijnlijk zijn haar dood.

>   De airbag kwam haar gezicht, waardoor haar nek en schouders pijn. Deze schade was niet levensbedreigend is, maar het was zeker zal haar pijnlijke voor een paar dagen.

  Haar auto hissed, sputtered, en stierf. Zij wilde het weer op, maar met de stoom die opstijgt uit de motor en de sputtering en krijsende geluiden maakte toen ze de sleutel, ze eigenlijk dachten dat was een pijp aan Maarten gegeven..

  "Damn, damn, damn, damn." Misty mompelde voor zichzelf over en weer.

  Zij kreeg uit de auto en pakte haar mobiele telefoon, de drang om te kicken band overweldigend. Hoe kon ze zo onvoorzichtig, dom, had ze nooit kunnen veroorloven een nieuwe auto bovenop . Het scherm op haar mobiele telefoon was gebarsten uit de kracht van de botsing wordt verzonden naar het instrumentenpaneel. So much voor de iphone beschermers. Blijkbaar heb je car-crash protection.

  Ze hield hem omhoog naar de hemel, probeerde te lezen scherm, tenminste dat was nog bezig was ze in staat te turen om te zien dat zij geen cel receptie aanwezig, en haar kansen om door te dringen tot de hulpdiensten was slim to none zonder receptie van welke aard dan ook. Ze was blijkbaar in een dode zone.

  Misty liep een paar meter in elke richting alvorens op haar telefoon. Ze wachtten voor een uurtje of twee voordat die iedereen ging langs haar helpen. Niemand kwam. Ze besloot om te wandelen op de weg en kijk of ze kon krijgen cel receptie, als ze niets konden vinden, ze verblijven in haar auto voor de nacht en probeer het opnieuw in de ochtend. Ze had genoeg flessen water in de kofferbak en sommige eiwitten bars te overleven als zij had, maar het zou niet lang hier.

  Ze opende haar kofferbak en gedumpte haar schoolboeken uit haar rugzak en verpakt een paar wijzigingen van kleding, water, mobiele telefoon oplader en haar portemonnee en op haar rug. Zonder haar lompe boeken, het voelde veel lichter dan ze was gebruikt, maar haar nek en schouders nog pijn van de airbag en zij winced van de stam.

 

‹ Prev