Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 85
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 85

by Tina Johnson


  Ze bedoeld waren.

  "Mama, zei u dat u weggingen toen de bruiloft was?" Jager zei, zuchtend in frustratie. Het was zijn huwelijksnacht, en zijn moeder had geholpen om iedereen thuis en alles verzorgd. Behalve nu stond ze in zijn woonkamer, zodat Hunter te nemen en zijn nieuwe vrouw naar bed.

  "Ik weet, maar ik wilde de kans om afscheid van u twee persoonlijk, voordat ik vertrok." zei ze en leunde naar knuffel Hunter. Misty was al boven op hem wachten. "Ik wilde je vertellen dat ze zwanger is. Ik kan ruiken aan haar."

  Hunter bevroor en keek zijn moeder in shock. "Nee, dat kan niet gebeuren dat snel....?"

  "blijkbaar. Congrats, Daddy." Zijn moeder lachte en gaf hem een kus op de wang voor het oppakken van haar koffers die ze door de voordeur. "See me out Hunter, of zal ik niet verlaten."

  "Okay, I'm coming!" Hunter zei, waardoor haar pak de andere twee zakken en hen naar haar auto. Men tracht te beslissen of hij moest vertellen Misty zijn moeders vermoedens, hij wist niet zeker of hij geloofd.

  "I love you Hunter, dan hoop ik dat ze je heel blij mee. Ook kocht ik jullie enkele zwangerschapstesten. Ze zijn in de lade in de gastenbadkamer. Het is een drie pack, dus u kunt meer dan één als je bewijs nodig." met haar zoon een snelle knuffel, Ze glimlachte bij hem dan ook in de auto, klaar om te vertrekken. "Ik zal je missen. Laat me weten hoe het gaat of ik kom bij u langskomen om het opnieuw."

  "Ik beloof, ik zal u laten weten wat er aan de hand was." Hunter mompelde als hij de deur en uitgezwaaid. Hij was nog altijd de schok zijn moeder hem vertelde ze verdacht Misty zwanger was en probeerde te achterhalen als hij moest vertellen Misty nu of wachten tot morgen.

  Naar boven, hij stopte lang genoeg om er een fles wijn, die hij had gekocht net voor vanavond en pakte twee glazen. Stoppen op de trap, Hij besefte als zij zwanger was, kon hij niet de wijn naar haar. Als hij dronken en maakte haar niet laten nog, hij had moeten uitleggen waarom. Laat de glazen en flessen naar beneden, ging hij boven en besefte hij praat met haar.

  "Misty?" vroeg hij en vervolgens gestopt dood aangetroffen in zijn tracks toen hij de kamer binnenkwam. Zij leggen op het bed, naakt met uitzondering van enkele lace thigh kousen en een setje. Hij zojuist blinked op haar en bijna vergeten wat hij wilde zeggen.

  "Heb je moeder definitief hebben verlaten?" vroeg ze, en kromp ineen. "Ik denk niet dat ik niet van haar, maar ik wil je helemaal voor mij."

  "Ja, ze is verdwenen." Hunter zei en zachtjes de deur achter hem, voordat je naar het bed te gaan zitten naast haar. Hij bereikte en plaatste zijn hand op haar been, haar voor een ogenblik.

  "Waar is de wijn? Ik dacht dat u sommige? Niet dat ik geen alcohol tot een huwelijksnacht, maar ik wilde een toast." Misty hem vroeg en zat, haar borsten hobbelend als ze geknield naast hem op het bed.

  Hunter kon niet verhinderen maar kijk de parmantige grote terpen beweegbare all over the place en vervolgens zochten in de geamuseerde uitdrukking op haar gezicht.

  "Mijn moeder denkt dat je zwanger bent." Hunter was niet bedoeld om blurt hem zomaar, maar kreeg dus afgeleid door haar blote ronde dat had hem bijna kwijlende, die hij zojuist opende zijn mond en die kwam.

  Misty bijna gelachen totdat ze besefte hij ernstig was. "Hoe is dat mogelijk?"

  "Nou, als een man en een vrouw..." Hunter begon te zeggen en ze zitten hem zachtjes.

  "Ik krijg hoe een baby is gemaakt. Wat ik bedoel is, hoe zou het zo snel gaan, en hoe zou je moeder weten?" zei ze, haar wenkbrauwen komen samen met haar verwarring op haar gezicht.

  "Net zoals elk ander dier zou kunnen vertellen je bent zwanger. Geur van de hormonen verandert. Ik denk dat ze een gevoelig genoeg neus ze kon ruiken." Hunter zei en haalde.

  "Is dat de reden dat je links het wijn schaamhaar?" vroeg ze hem, knipperen met hem, haar ogen reeling probeert te beslissen hoe dit probleem aan te pakken als ze inderdaad zwanger. Zwanger kan veel van haar plannen en ze wilde kinderen, maar zij dacht dat ze meer tijd hebben. Een baby meteen aan het begin van een nieuw huwelijk kan het iets moeilijker.

  "Ja. We zouden zeker weten. Mijn moeder zei dat ze een aantal proeven voor ons in de gastenbadkamer." Hunter geaarzeld. Hij wist niet zeker of hij wilde weten vanavond. "eerlijk, ik ben fijn overslaan van de wijn, die u test in de ochtend, en gewoon om onze huwelijksnacht over ons. Niet alle mogelijke stress van baby's of de toekomst vanavond. Ik weet dat je als je niet kunt u zich ontspannen en concentreren. Ik ga je het vak van tests die je nu".

  "Ze was zo zeker over het ze kocht ons proeven?" Misty zei knipperend op hem verrassen.

  Hunter knikte en trok Misty op zijn schoot. "Hoe dan ook, een extra nacht niet het verschil maken. Ik wil mijn huwelijksnacht gefocust op mijn vrouw. Ik was van plan te wachten tot morgen te vertellen, maar het ontschoot. I'm sorry".

  "Ik zal deze test in de ochtend, we de wijn vanavond, ik heb al die tijd om dit punt van onze huwelijksnacht, en werden uiteindelijk alleen. Ik heb geen zin om na te denken of maken over iets anders. Make love me Hunter." Misty hem vertelde, wikkelen haar armen rond zijn nek en drukt haar lippen op die van hem. Haar grote borsten wrijft tegen hem plaagt hem.

  "I love you Misty. Ik weet dat ik u al gezegd, maar ik wil vertellen." Jager vertelde haar en ondersteund haar in zijn armen. Vergeten alle andere dingen, hij kuste haar. Haar vingers werkte aan de knoppen van zijn overhemd en liet hij haar. Nu alles dat hij kon denken was de binnenkant van haar warme lichaam, ruiken haar tere huid en hoorzitting haar gekreun van genot.

  "I love you, Hunter." Misty genoemd omdat ze gedrukt zijn hemd uit zijn schouders en vervolgens gleed uit zijn schoot naar plof op het bed. "Get Naked and hier gekomen."

  "Ik dacht dat je nooit zou vragen," lacht, nam hij de rest van zijn kleren en zich op het bed, met zijn handen op en neer haar benen hij wrijft het kantwerk van haar Zelfophoudende kousen. "Je bent een man natte droom. Curves in all the right places, geen schande in wat we samen doen. I love it."

  "Je maakt het eenvoudig om een echt prachtig." Zuchtend toen zijn handen gleed tussen haar benen te raken haar intiemere vouwt ze verspreid haar benen wijder, waardoor hij meer toegang. "Ik ben gek op wanneer u touch me."

  Misty bereikt naar grijp zijn pik terwijl hij hem zo hard als hij speelde met haar. Hij zorgde er altijd voor dat ze stapten uit, ze vond dat over hem. Hij was een onbaatzuchtige minnaar en haar plezier leek te plezieren. Het was erotisch te zien krijg meer voedde de meer emigratie en stak en klagen.

  Hunter sloot zijn ogen voor een tweede blokje met haar duim wrijft over het topje van zijn pik voorzichtig. Ze verpakt haar hand om hem heen kneep hem stevig vast. Geniet van het gevoel van zijn dikke buiksingel in haar hand. slipt een vinger de binnenkant van haar werd hij al snel had haar heupen uitbochting in ritme zijn strelen. Zijn duim wreef tegen haar clitoris, verzenden siddert van genot haar rug terwijl hij haar dichter bij het orgasme.

  "Cum voor mij, Misty. I want to see you in de worpen van passie." Jager vertelde haar, grijpt haar hand van zijn pik, en houd hem vast met zijn vingers, toegespitst op haar plezier. "Duw tegen mijn hand, ik voel je muren opzwelt tegen mij, slikken mij kneep."

  Misty kreunde en ontspannen tegen het bed, focussen op wat hij aan het doen was. Als hij beschreef wat hij voelde van zijn kant, kon ze voelen haar lichaam doet precies wat hij zei. Zij had haar zo heet dat ze was over to cum all over zijn handen. Verspreiding van haar benen wijder, hij gebogen zijn hoofd naar beneden tussen haar benen en zet zijn mond tegen haar clitoris. Likken en zuigen haar, hij verdraaid zijn vingers in en uit haar zo laat hij zijn mond houden haar over de rand van een explosief orgasme dat haar bedrijf haar adem en haar hele lichaam te trillen.

  Voordat ze kon dalen van het orgasme begon hij te bouwen, en daarna trok hij zijn vingers, het plaatsen van de haan tegen de opening van haar plooien en stuwkracht zelf diep in haar. Kussend haar nam hij haar over de rand weer een paar ogenblikken later zijn lichaam duwen haar tegen het zachte matras onder haar rug.

  Hij maakte graag haar het grootste deel van de nacht. Elke keer als ze zou rusten, had hij haar wakker tot een orgasme en helemaal opnieuw beginnen. 'S morgens wa
ren ze beiden uitgeput en Misty was een beetje pijnlijk.

  Hunter tenslotte laten slapen, maar hij had geen slaap. Hij keek haar rust, met een tevreden glimlach op haar lippen. Hij was content.

  Toen ze ontwaakte een paar uur later had hij weten te dutten op en een beetje uit, en hij strekte zich uit. "Wil je nog koffie en ontbijt?"

  "Dat zou heerlijk zijn," zegt ze keek hem uit bed te komen en ontvang een badjas, waardoor de riem om zijn middel. Ze was een beetje teleurgesteld omdat ze vond het strakke kont lopen van haar verbuigen bij elke stap. Toen hij pakte een tweede gewaad van een haak, hij gooide hem naar haar. Ze opstonden.

  "Als je gaat koken, denk je dat ik moet stoppen met de andere badkamer en... een van die tests je moeder achtergelaten?" ze fluisterde tegen hem, ogen groter worden ze geacht de mogelijkheden.

  "Ik denk dat het hoort. Ik ga ons wat eten, maar ik waarschuw u, ongeacht wat de resultaten zijn, ik ben van plan brengt je terug naar bed en helemaal opnieuw te beginnen!" Jager vertelde haar met een grijns.

  "Ik ben eigenlijk een beetje pijnlijk," zei ze schudt haar hoofd. "tenminste ik neem een bad in te dopen al mijn spieren."

  "Kan ik je mee in het bad?" Jager zei als zijn wenkbrauwen gingen omhoog. Hij beeldde haar natte, gladde lichaam in het water. Het bad was groot genoeg voor hen beiden, en hij kon haar paard hem in zijn geest in het water. Het erotische, natte fantasy had hem steeds weer hard onder de badjas.

  "Think kunt u uw handen voor jezelf?" een blik op hem, ze was vrij zeker dat als hij in de badkuip met haar zou ze niet veel ontspannend.

  "Als ik moet," Hij keek zo teleurgesteld ze bijna begon te lachen. Opstaan ze volgde hem uit de slaapkamer en nam een rechter in de gang terwijl hij ging links de trap op. Het kennen van de test wachtte haar, ze voelde een beetje ziek op haar buik.

  Ze keek hem weer in de keuken van over de reling, voordat je in de badkamer. Uit de doos met de testkits, zij Lees de aanwijzingen en trok een roze test. Ze nam de tankdop en zaten op het toilet. Plassend op, ze trok hem terug na enkele secondes uit en plaats de bijgeleverde afsluitdop erop. Ze zet hem op de toonbank en wachtten. Het doorspoelen van het toilet, ze zijn opgestaan en gewassen haar handen en gezicht. Ze raapte hem op en gleed hem in haar robe pocket, niet willen erkennen. Ze gingen terug naar de slaapkamer en geborsteld haar tanden en beneden naar de keuken.

  "Heb je test?" Jager vroeg haar als hij gebakken wat spek en eieren. Dat hij bezig was om geroosterd brood in de broodrooster en grabbing platen en sap cups.

  "Ik heb, maar ik heb niet naar de test is in mijn zak. U kunt zien wanneer u klaar bent en vertel me het antwoord. Ik ben niet zeker ik wil wel alleen." Misty zei en liep naar hem. Haar armen om zijn middel, ze leunde haar hoofd tegen hem even en sloot haar ogen.

  "Deze test niet verandert niets Misty, weet je dat?" Jager vertelde haar zacht terwijl hij zocht haar zakken voor de test.

  Ze knikte en schudde haar hoofd. "Het kon veranderen." verward, ze was niet zeker of ze wilden weten de testresultaten, gevoel een tijdelijk moment van willen verblijven in denial, ze vroeg hem niet om haar vertellen de waarheid.

  "Ik was tussen ons. Ik hou van je, geniet van je, heb je rug en worden aan uw zijde, zelfs als je gezwollen enkels en een buik met mijn kind. Ik zal nog steeds vind je prachtige ongeacht wat, en onze relatie kan overleven. Onze relatie zal eeuwig duren. Een kind heeft ons voor een aantal jaren. Het is in orde." Hunter zei, om haar gerust te stellen. Hij had geen angst een kindje met haar, was hij in werkelijkheid bijna hopen dat ze zwanger was. Hij had tijd nodig om op te warmen voor het idee over nacht en was enthousiast over de mogelijkheden.

  "Ik ben meer bezorgd over hoe ik zal omgaan met de verandering, niet zozeer onze relatie. Ik ben altijd al zo geconcentreerd op mezelf en waar ik probeerde te gaan. Ik nooit gestopt te denken en kijk iemand anders groeien." Ze binnengelaten en ik voelde me schuldig. Het is niet zo dat ze helemaal niet willen, maar soms vroeg zij zich af of zij wel weten hoe. Ze zou nooit een moeder echt haar te laten zien wat ze moeten doen.

  "Je hebt een geweldig mama hoe Misty, ik beloof en wat we niet weten, kunnen we leren als we gaan. Ik ben er zeker van dat alle kinderen hebben wij zullen ons vergeven als wij niet perfect." Hij vertelde haar grijns. Trek de steel van de rug, keek hij op en keek terug in de Misty. "Wilt u dat ik u tonen, of vertellen, of laat u niet kennen?"

  "Je kunt net zo goed zeggen", Zuchten ze mentaal voorbereid aan de twee keuzemogelijkheden, onzeker hoe ze voelde. Onderdeel van haar bijna denken ze teleurgesteld worden als het negatief was. Ze had alle gelegenheid om weg te dromen over het gisteravond, en terwijl het was eng en overweldigend, het idee begon te groeien aan haar.

  Hunter is de proef rond zodat ze kon zien dat de twee roze strepen op de proef. "Ik ga ervan uit dat deze positief is?"

  "Ja." Ze fluisterde, staren en instinctief bracht haar hand tot aan haar buik als ze dacht over haar toekomstige baby. "Oh my god, it's real".

  "Het is echt." Hunter begon te lachen en daarna hugged haar strak. "Dit wordt een geheel nieuw avontuur."

  "Dat is de understatement van de eeuw." Misty mompelde, waarbij de test uit zijn hand en staren ze in shock. Alleen omdat ze zag, hoeft niet te betekenen dat het echt voor haar automatisch. "Het lijkt erop alsof we in voor hele nieuwe levenservaring."

  "I can handle it." Jager beloofde haar.

  Misty keek op naar hem en dan glimlachten, haar lichaam ontspannen. "Ik weet het. Je lijkt te kunnen omgaan met bijna niets. Met vragen van mijn kant, ik weet dat we via dit samen."

  "Goed, laten we nu eens ontbeten, en ik beloof niet te vertellen aan mijn moeder dat ze heeft gelijk, althans voor een tijdje, totdat je klaar." Hunter zei nam hij het eten op tafel en zet hem neer.

  "Ik begrijp dat. Ik heb het gevoel je moeder zou rechtsaf teruggeweest en niet weggaat totdat het kind ging af te studeren." Ze toegelaten als ze gingen ontbijten.

  "Don't you dare jinx ." Hij vertelde haar en dan gepauzeerd zijn vork tot halverwege zijn mond. "Ze moet gewoon een vriendje om haar drukke. Dat zou haar in de problemen kunnen komen."

  Misty was op hem. "klinkt als een plan, moet je meteen."

  Hunter knikte en ate zijn ontbijt. Hij was blij. Hij begon niet wetend waar hij wilde gaan met zijn leven, nu hij had gevonden die zijn plan, zijn toekomst, zijn mooie stuurman.

  Hij had geen spijt van.

  Lohe soovi

  Juhuslik pruut

  Armastus teeb kõik ilusad

  ,

  SANDY SAMSON

  (SDJ publisher)

  COPYRIGHT © 2015

  ,

  SANDY SAMSON

  See raamat või selle mis tahes osa võib ei paljundata või kasutada mis tahes viisil ilma kirjaliku loata publisheri väljaarvatud kasutamine lühikest noteeringud. arvustus.

  Jahimees oli ärritatud. Ta oli lohesilmale vorm, edasi- tagasi tema koopas oma kulda. Kulda ei leiaks ta soov mängida. Tavaliselt ta armastas seda, virnastamine ja põhjatu. Tal oli inimese maja maapinnast, aga see on see koht, kus ta veetis suurema osa oma ajast, oma kuld- ja aare ta kogunud viimase paarisaja aasta. Tema saba pühkis küljelt küljele nagu ta stimulaatori ruumis.

  Kuigi sageli olid draakonid tarbeesemeid aarde ja kuld- ja midagi säravat, see oli kaotanud oma kaebuse aeglaselt. Temaga oli midagi viga. Ta oli klõksunud viimasel ajal, kes oleks puhastusfirma ilmsiks tulnud maja koristama, et viis minutit hiljaks, sest halva ilmaga. Ta teadis, et ta on pahur aga ta tavaliselt ei võtnud seda teiste peale välja. Oleks ta äärepealt kutsus oma õed siis muutis ta meelt, teadis ta täpselt, mida nad ütlevad. Et ta oli rahutu ja vajas abi.

  Ta oli suur, must draakon sinise vihjas soomused, ta oli muljetavaldav, kõige lohe standardid, ja tema inimkuju polnud pooltki nii halb, või et tema õde ja ema veenis teda. Mida ta teaks, tema õed polnud abielus muu meessoost draakonid, selle asemel oma kaaslastega lõpetas vahetajad teiste liikide kohta. Neil polnud aimugi kui oma armsad vennapojad võtab pärast nende emad, või nende käigukangi isad. Nende esimene muuta oma DNA kivisse raiutud. See oli nii ammu oma esimese muudatusi, ta vaevu meenuski.r />
  Kuigi ta kaevanud oma koobastest allpool maapinda piisavalt suur, et lennata piisavalt, et ta kasutab tavaliselt öösiti meedlis lennata ja privaatselt oma maa. Ta omas tuhanded aakrid mägedes, ja elas kõrgel mägedes, kus läbikäijad ei julge teda leida, vähemalt meelega.

  Läbi aastate ta investeeris paljudes ettevõtetes, nendel päevadel hoidis oma raha aktsiatesse ja oli raamatupidaja, kes temaga suhelnud internetis ja telefon, hoolitse oma raha ja investeeringuid. Siinkohal ta tõesti ei vaja rohkem raha, kuid see oli väljakutse võita ja nähes tema pangakontole koos rahalise väärtuse, pöördus ta lohe poole.

  Aardeotsimise puudumine ja kulla kuigi tegi selle ajastu kõige hullem, mis ta on. Ta tunneb puudust vanadest aegadest, võitlus, veri, kui draakonid on olemas olla, kõik nad peitu läinud nendel päevadel. Nüüd, kui nad saaksid suhelda meili kaudu, mobiiltelefonid ja erasektori foorumid ei suuda nad enam püüdma kokku iga paari aasta järel kontrollida üksteise vastu. Nüüd võivad nad saada iga paari nädala jooksul. Tema noorim õde oli teise lapse koos oma abikaasaga. Ta armus käigukangi pantrit nähtud Amasoonase dþunglit ja olid juurdunud paar aastat tagasi. Ta läks külastada oma pulmade eest, kuid kõik kallistuste ja lapsed olid hirmutas teda. Ta teadis, et ta on väljaspool mis vanuses kõige isased koos, aga ta polnud veel leidnud seda õiget naist, et ta tema oma varandust. Draakonid koos eluks ajaks vangi panna, ja neil oli draakon isane leida kedagi, kes inspireeris sama tungivalt, et väita, et see kuld, kaitsta, ja hoidke seda kindlas kohas.

  Ta oli laps perekonnas, ja ta nägi oma vanema õe ükshaaval langeda abielu ja armastus. Tal oli raske kirjeldades kes õige naine oleks. See võtaks väga eriline naine temaga rääkimata nõustuda, et ta oli draakon-vahetaja kuju Ta polnud lihtsalt huvitatud omasugustega. Ta oli piisavalt territoriaalsed probleemid nagu see oli ilma võitleb teise lohe üle tema kuld, sõber või mitte. Ta vajas leida kaaslast kes ei hooli rahast.

  Võibolla ta vajas rohkem väljas käima. Tema õed jäid närib teda kohata mõnd oma sõprade või pere abielu kaudu juhuks, kui ta leiaks oma kaaslast. Ta lihtsalt ei tundnud vajadust. Ta oli Moody's, territoriaalse ja kontrolliv, ta ei taha võidelda kogu aeg, nagu ta oleks teinud koos oma õdedega. Tema õed ei tahtnud lasta asju omamoodi. Tema isa suri lahingus vahetult peale seda, kui ta sündis, ta ei näinud, kuidas tema ema ja isa kokku puutusid, erinevalt oma vanemate vendadega. Kõik, mida ta teadis, oli elu koos naissoost draakonid oleksid sundis teda tahtma kodust põgeneda niipea kui ta tiivad olid piisavalt arenenud, et kanda oma täit. Isegi ta ema hakkas talle viimasel ajal kaaslase leidmist. Ta oli ainus, kes rääkis teistele anda talle aega, kuid viimasel ajal ta oli teda ka.

 

‹ Prev