Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 86
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 86

by Tina Johnson


  Jahimees vuhistanud sabaga ja lõi üle kuhjatud osa kullakangid ja viskas need üle saali koos kolinat. Ta oli ärritatud. Ta kuld tavaliselt teda lohutada ja selle asemel, et ta oli tema perekonna ja painamine siin üksi olemisest.

  See polnud endeks hästi oma mõistuse.

  ****

  "Kuidas on see võimalik?" küsis ta pilgutas ta oma segadust. Ta ei saanud aru. "Ja miks ta ei muuda oma tahet? See paneb nördima, mu isa oli alati valmis kõike. Ta ei jõudnud seda?"

  "Ma ei usu, et ta arvas, et ta on suremas nii vara, ja ta oli hõivatud mees, ta ilmselt eeldasin, et ta oleks rohkem aega," ohkas ja hõõrus a advokaat käega ta kiilaspea ja seejärel korrigeeriti prillid oma nina, kui ta vaatas alla dokumente, tema suure tamme laual.

  "Aga ta eksnaist!" vastas Misty, pettumust. "Ma ei saa katsuda oma päranduse kuni ma lõpetan, mida ma pean tegema?"

  "saada tööd?" advokaat soovitas õlgu kehitades.

  "Isegi siis, kui mul on töö, ma pean tööd juba üle aasta ja ei kuluta rohkem raha, et maksta kooli minna." Misty olin väga pettunud. Tema isa jättis ta täielik jama, ei uuene tema tahet. See polnud isegi raha, tal olid oma niipea, kui ta lõpetas kolledži temaga veterinaararsti astme, aga ta ei suutnud lõpetada oma praktikast, töötada täiskohaga töö, maksad kõik tema arved ja igapäevane töö ja tema eest maksma hakata. Ta oli plaan ja see täiesti perses.

  "Auto ja kõik muu on makstud ja oma nime. Kõik saab korda seni, kuni sul on oma tulu enne, kui sa lõpetad kooli, maja, äri, ja kõik mis oli su isa, et ta ei pane oma nimi on tema eksmehe, ma ei saa sinna midagi teha seaduslikult ajast, mil ta ei muuda oma tahet." advokaat andis ta kaust dokumentidega. "võib vaidlustada, kui saad endale õigusliku hoidik ja advokaadi tasud, aga ma ei arvanud, et sa võidad, ta on lahutatud kolm aastat ja oli piisavalt aega, et ta testamenti muuta ja ei teinud seda."

  "Ma ei pea kõik oma isa raha, ma tahan lihtsalt piisavalt, et kool lõpetada." Ta anus teda, kuigi ta teadis, et see on lootusetu.

  "Minu soovitus? Mine vaata oma ex-ema isiklikult ja vaatame, kas ta sulle raha laenama, Lõpeta kool ja austa oma isa soove, et lõpetaja. Heas vahekorras oled temaga, kui nad lahutasid, äkki tal on veel tundeid sinu vastu, sa pole põhjus, miks nad lahku läksid." Ta vastas.

  "Ei, kuid mu isa kindlasti andis talle hea põhjus olema vaenulik koos kõigi tema petmine." Misty ohkas ja otsustasin proovida. "Tänan teid ikkagi."

  Misty vasakule, kavatsedes koju minna ja asjad kokku pakkida. Ta pidi pihuarvutile suunad ja vaata üles tema varasem kasuema on aadress. See oli mõne tunni tee läbi mägede saada Californiast, Oregon, mida tema endine kasuema otsustas viia pärast lahutust. Dorothy oleks palju raskem öelda ei, teda isiklikult siis telefonis , ta lootis, et Dorothy oli veel mõned ilusad mälestused või tunded ta vastu, aitab vähemalt teda aidata.

  Tema koolis veterinaarmeditsiini Californias oli väga kallis, ja sel ajal, kui ta oli piisavalt raha pangas maksab tema eest üüri-, gaasi-, toidu- ja arved järgnevaks kuuks või nii, et ta ei ole piisavalt terve semester. Tema isa oli andnud talle raha igal semestril kui ta maksis oma kooli, ja kuna ta ei kuluta seda kõike, sest ta polnud piisavalt alles aitamaks teda paar nädalat. Kui Dorothy ütles ei, ta ei tea mida ta teeks. Ta oli nii lähedal oma praktikast ja alustades lõpetanud.

  Kui ta koju sõitsin ta tiriti ta renditud korter on sissesõiduteel ja parkida, aga ei tule välja. Ta lõi rusikaga roolile, tema autot frustratsiooni. Kõigepealt tema isa pidi minema ja end tapetakse, kui üks tüdruk, kes oli talle lähemale eas kui oma. Tema isa oli alati olnud seelikukütt, aga ta on hea isa enamus ajast. Ta vähemalt teesklesin, et hoolin temast. Tal oli tema loodud sihtfond, Tema autasuks läbi kooli... kuigi ta ütles talle, et ta ei vaja muud kui abi kooli ja hind mõned elamiskulud nii, et ta saaks keskenduda, kavatses ta lõpetanud earlyga, kuni praeguseni.

  Misty teadis tema isal oli teda armastasid, vaatamata oma vead ja puudused. Ta hakkas nutma. Ta ei teadnud, kas olla pahane, et ta seda tahab tüdrukule muljet avaldada, suusatamine ja lõhkumist, põhjustades puu silmapilkne surm, või mis ei ole oma tahet, et olla kindel, et ta oli, kui ta oli koolis nagu ta lubas teda.

  Misty lasi ennast ise nuta kuni tal polnud enam pisaraid vasakule ja siis pühkis oma nina peopesal ja läks sisse pakkida nagu reisikott. Ajal, mil ta oli ärritunud kooli asja, ta oli üsna kindel, et ta oli ka vihane, ta isa surma. Ta ei olnud valmis saama maailmas täiesti üksi. Ta oli nii hõivatud kooli läbi ta polnud aega teha sõpradele või suhtlema, ta oli ainult tema isa.

  Kui ta toppis paar sun kleidid, pluusid ja pükse oma käekotti, teda peetakse rendivad ruumis, tema korterisse teisele õpilasele, võibolla see aitaks üüri maksta, et koos tööd osalise tööajaga ta võiks ära osta. Ta vaatas tema tuppa. Ta ei vaevunud seda kaunistama. See oli täiesti valged seinad, ja päris neli plakati voodisse lillelise print vatitekk, et tema isa ostis talle tähistamaks tema ülikooli minna. Tal oli täispikkuses peegel tema kõrval riietusruumis, et ta harva vaatas ennast. Misty sageli jäi diivanile magama. Õppisin raamatu rinnale , ta harva magas voodis.

  Misty üles korjanud tema kott ja vaatas peeglisse. Ta oli kohutav. Ta silmad olid pruntis ja turses nutta, tema paksud blondid juuksed, ta oli kohevil ja lohakas ponisabapats valged püksid olid kohviplekk peal ja tema helesinine pluus oli kadunud paar nööpi ja oli ka tindi plekk. Ta unustanud rinnahoidjat viskama ja tema suurtest rindadest polnud just diskreetseks. Ta oli ärganud, advokaat kutsud teda vaatama, miks ta hilines. Tema muret poleks läinud ja ta ei olnud üldse muuta.

  Nüüd ta vähemalt aru miks jurist oleks keeldunud pilk tema suunas kogu aeg, kui ta istus seal. Tema särgi jättis midagi ilma oma fantaasiale rinnahoidjata, eriti koos kahe ülemise nupud puudu.

  Ta tõmbas ta kummuti sahtel lahti ja tõmbasin välja graafilise t-särk pildiga Mikihiire ja kaevasid uue spordi peale panna. Ta leidis paari puhtaid teksaseid ja pane selga ja leidsin ta tossud.

  Misty otsustas, et tal on vaja olema tähelepanelikumad, mis tal seljas oli enne seda, kui ta lahkus majast. Riietuda nagu litsakas ho, määrdunud riietes tõesti polnud tema normaalne pilt. Ta kõvasti vaeva näinud, keskkooli ajal 16 ja saada poissmehi on kõigest kaks aastat ning võtnud ekstra raske kursus käsil läbi saama nelja-aastase programmi viimase kolme aasta jooksul. Ta oli saamas 23 ja polnud teinud midagi põnevat elu seeski. Kool oli olnud tema ainus eesmärk. Tema isa oli tema eest välja tõsisem pool, tehes kõik lõbusad ja ohtlikke asju ta poleks tahtnud osaleda. Tegelikkus. kui lühike elu võib olla tegi ta imestaks, kui ta oleks teinud ise mingeid teeneid, lükates ise kooli läbi nii kiiresti laskmata end kõigepealt elama.

  Misty otsustas, et kui ta mõtles välja viisi, kuidas kooli läbi ta muretseda ülejäänu. Ta võttis sealt oma koti peale ta juuste kammimise ja kasutajamärkustel tema ponisabapats. Kui ta tahtis panna kari meik, tema nägu ja silmad olid lihtsalt pead välja nagu ta oleks nutnud.

  Ta kasutas Google Dorothy leida informatsiooni ja on trükitud versiooni suunas koos tema andmete Ebaõige üüritaseme arvestamise käeshoitavate GPS-seade. Ta pani selle talle ukse ees enne ta vajas ta hambahari ja läksin tagasi ja sain aru. Ta lukustas ta korteri peale otsiva üksuse ja viskas ta kott maha ja tema autot.

  See võtaks ta umbes seitse tundi sõitmist, enamus sellest läbi mägede. Ta ei naudi loodust. See oleks hea eemaldumine praegu kõike. Ta võiks kasutada veidi ilu oma ellu, ja õnneks oli peaaegu midagi ilusamat temaga siis lopsaka rohelusega hills lilledega ja gaseeritud vesi.

  Misty laetud kõike tema auto, kontrollisin korteri jälle tegema, et lukustasite äratuskella enne tema auto, pistis oma telefoni laadija autosse ja siis teda välja tõmmata.

  ****

  Misty oli roolis olnud paar tundi ja olin just õnnestunud saada linna rohkem maapiirkondades. Ta oli armastav suured rohelised väljad ja vihje on mägedes ees. Ta armastas puude vahelt, sinine taevas. Tal oli oma aken alla, õhk lõhnas teisiti välja. Puhas. Ta võttis, hinga sügavalt ja aeglaselt välja. hinge lasta Ta lasi oma mõtetel uidata, ta sõitis, üritades mitte mõelda, tema isa.

  See oli selline ala ta tah
tis luua oma veterinaarmeditsiini praktika kui ta oli lõpetanud oma praktikast. Ta mõtles koduvisiite teeb kaasa osalise tööajaga office open ajal tunde. Ta teadis palju inimesi ei too nende loomade tööajal, nii et ta mõtles seda operatsiooni ajal pärastlõunal ja koduvisiite ja lahtiolekuaegu esimestel õhtust, muutes selle reaalsemaks, inimesi, keda näha loomaarst pärast tööd. Kui ta elas maaelu, väikelinnast keskkond oli ta isegi mõtled tema testimise ajal lubades neil teda kutsuda hädaolukordadeks. See ei sobi suures linnas, ta ei saa magada, kuid piisavalt väike linn, see võib toimida, ja jumal teab, suur linn, et erakorralist arstiabi tunni kaugusel võib tähendada, et surm on armastatud loom.

  Ta kaardus ümber maantee- ja hakkas seda sügaval mäe tee, mis viib kivise big külla koos kristalli sinise veega alla nii kaugele, kui silm seletas oli ilus pilt. Ta kujutanud näkid ujumas vee alla ja see tegi ta naeratama. Ta armastas väikest merineitsit kasvades ja ta meeldis see mõte on tõeline armastus, ta polnud lihtsalt aega poiste jaoks samas koolis. Nad olid petteks. Ta tahtis lihtsalt läbi minna kooli esimesena. Tema isa oli narritas teda selle eest, et meil pole mingit romantikat geenid. Ta oli alati rääkis talle ta just eelistanud oodata õige, selle asemel, et lõbutseda koos kõigi hr vale on maailmas.

  Ta tundis ta silmad täituma pisaratest mõttest, tema isa ja tema juttu ja naersid, ja ei näinud hirve hüppaksid. Pisaraid, vahel ähmane ta taipas midagi tahket oli tema ees, ja rapsanud tema auto kõvasti püüdnud vältida, ja lendas teelt välja, ta õnneks tõmmelnud paremale ja lõhkus oma auto, mitte saata selle spiraalset kaljult, mis tõenäoliselt oleks olnud tema surma.

  Turvapadja talle näkku, muutes tema kaela ja õlgade haiget. See polnud eluohtlikud, ent kindlasti oli haavunud sunnin teda mõneks päevaks.

  Tema auto sisistanud, kähmanud ja suri. Ta proovis seda tagasi pöörata, kuid tõuseb auru mootorist ja putra ja kisasid hääli selle teha, kui ta pöördus võtme , tema praktiliselt taipasid, et see on lõpp.

  "Kurat, kurat, kurat, kurat." Misty pomisenud endale üha uuesti ja uuesti otsast peale.

  Ta autost välja ja haaras ta telefoni, et kihk tappa rehvi muserdav. Kuidas ta on nii hooletu, loll, ta ei saa lubada endale uue auto peale kõige muu. ekraan mobiilile jõud oli murdunud, millist mõju avaldab see saadab dash. Niipalju siis iphone kaitsjaid. Ilmselt see ei sisalda auto-crash kaitset.

  Ta hoidis seda taeva poole, üritades ekraanilt lugeda, vähemalt oli see töötab veel, ta suutis kissitama, et näha, et tal pole mobiililevi siin ning tema võimalused saada päästeteenistus oli õhuke, levi pole. Ta oli ilmselt surnud tsoon.

  Misty astus paar meetrit mõlemas suunas pooleli oma telefoni. Ta ootas tund või kaks enne seda, mis pidi keegi mööda ja teda aidata. Mitte kedagi ei tulnud. Ta otsustas teel ülespoole ja vaatame, kas ta saaks mobiililevi, kui ta ei leidnud midagi, ta jääb oma auto ja proovige uuesti hommikul. Ta oli piisavalt pudelivett pakiruumi ja mõned batoone ellujäämiseks kui ta oli liiga, aga see ei kesta kaua.

  Ta avas oma pagasi ja jättis välja tema kooliraamatuid alates koolikoti ning pakendatakse paar muutusi, riided, vett, tema telefoni laadija ja tema rahakotist ja panid selle talle tagasi. Ilma temata kohmakad raamatuid, tundus palju kergem, kui ta oli harjunud liiga, aga tema kaela ja õlgade ikka valutab turvapadja ja ta võpatas tüve.

  Ta kõndis paari miili kaugusel, ja hakkasin juba muretsema. See oli juba pimedaks ja ta oleks vaja teha selle talle tagasi autosse. See polnud turvaline olla kõndides ääred kaljud. Ta teadis, et mäe vahel teedel oli oru talu maa, aga ta polnud kindel kui kaugel see oli. Ta otsustas minna veel paar minutit vaatama, kas seal oli mingeid elumärke enne tagasi oma auto juurde.

  Ta pööras aku säästmiseks , sest ta polnud kindel, et tema aku saaks seda pärast õnnetust. Ta kõndis, maamaja ja pööras lõpliku nurka ja nägin teele, mis viib üles sügavale mägedesse. See ei tundu nagu hooldustee, aga see oli värske autojäljed. See oli juba pimedaks. Ta vaatas üles ja sai näha palju kaugemale maha kodu, ta laiutab oli paar miili mägedesse, kuid nad võivad olla telefon. Ta arutles jala tagasi tema auto, või lähed majja ja sinna mõneks hetkeks.

  "Olgu Misty, valikuvõimalusi on veeta öö autos või jalutada kuni täieliku sarimõrvar vaadates mõisas, keset tühjust ja loodan, et keegi on kodus, ma loodan, et nad on telefoniliin, ja loodan, et inimene ei tapa ja mind vägistada." Ta püüdis ette kujutada magab autos sellega, kuidas ta kael tunda ja ta otsustas riskida.

  Magab autos tulemus võib olla selline, et keegi teine tema autost oli tee ääres nurka pimedas kalju äär. Olles tema auto ei kostu palju turvalisem valik temaga selles punktis.

  Sügavalt hinge, Misty faktidega tema õlgadel ja hakkas kõndima üles mudased jäljed majas. Päike läks alla ja ta läks külmaks. Kõrgel mägedes tundus soe kui päike on väljas, kuid niipea, kui ta läks, ta võib surnuks külmuda. Ta pidi edasi liikuma ja siis taipasin, et metsloomade olid ka metsas, kui ta kuulis ühe hundi ulgumine. Ta lootis, et see polnud nii lähedale, kui kõlas ja võttis tempo üles, peaaegu sprintis maanteel.

  Pastlad olid üleni mudane ja tema teksad olid märjad ja porised kuni ta ronib. Tee oli hullem kui see välja paistis. Ta polnud päris sportlik tüüp ja tema kopsud sammu valutab ta üritas hoida.

  Maja oli kaugemal kui see välja paistis. See oli täiesti pime, kui ta mõtles ja koputas uksele. Ta ootas mõne minutiga.

  Midagi ei juhtunud.

  Ta lõi jälle, ja siis helises uksekell paar korda. Ta mõtles, kas ta murdis, et proovida ja telefoni kasutada kui nad suudaksid tema sissetungimise eest vanglas sellisel hädaolukord. Ta püüdis uksenupule ja kui uks avanes, ta seisis seal šokeeritud hetkeks . Kes ei lukusta uksed? Jällegi, keset pärapõrgut, nad ilmselt ei kahtlustanud suvalised inimesed üritavad ust avama.

  Ta kõndis läbi ukse ja olin šokeeritud. kanne Suur keerdheeliksid trepp juhtum meenutas talle Kaunitar ja koletis on loss. Trepist üles läks ja tegi Y kuju ülaosas, kellel on suured aknad seinal. Kogu maja on tehtud telliskivi ja kivi. Põrandal oli sinine ja must kivi mustrit, kullast kildude sarnast ta iial näinud. Metsa tegemisel trepi juhtum, seinad ja ukseraamide paistis kõik vana ja antiik, kuid oli lihvitud ja heas seisukorras. Maja oli ilus, kuid tundsin külma ja isikupäratu. Ta mõtles, kas nad üldse oli telefonis tundus see koht antiikne lossi asemel kodus, kus elati.

  "Halloo?" küsis ta karjus valjusti ja ootasime, et teada saada, kas keegi vastanud. "Kas keegi on kodus? Mul on telefoni vaja, mul oli autoõnnetus."

  Kui keegi ei vastanud ta otsustas minna otsima telefoni. Ta lihtsalt ei olnud tigedad koerad ega üllatusi kusagil majas ja et ta võiks leida telefoni ja vannituba. Ta sai aru, et ta oli tõesti kohe minema, et ta oli veidi vähem rõhutas suremisest kaugel. Vähemalt oli tal mingi ulualuse.

  Jahimees kuulnud uksekella ja istus kuulates mõneks minutiks, ta kuulis keegi karjumas ja arutatakse edasi seal üleval ja nendele vastamise eest või jää siia ja kaitsta oma kraami. Kui see on registreeritud kui, naise hääl, ta on uudishimulik ja otsustas minna aru, miks keegi hilja õhtul koputasin uksele, eriti siis, kui ta polnud kuulnud auto.

  Ta seisis keset mägesid, seal polnud mingit matkama või telkimiskohad tema maja lähedusse ja tal oli kogu maal oma maja taga ja alla orgu. Ta rentis farmi maa välja, kel perekondi, kes tahtis väikese talu operatsiooni ja nad ei julge tulla tema koputas uksele viisistamata kohtumise üles esimese, eriti pärast seda, kui ta oli kinnisvara juht hoolitseb enamikku üksikasjadest ning tavaliselt temaga rääkinud.

  Ta tagasi pöördunud, inimese kuju ja haaras ta pükse ja pani oma valge T-särgi üle pea ja suundub ta majja. See oli umbes pool miili mööda treppe koopasse, lõpetamine keldrisse, sissepääs oma maa all koopas ja aare. Lisaks olid läbib maa-alune kuumaveeallikad sinna jõuda, mis on ka põhjus, miks ta kandis pükse. Püksid alati said märjaks.

  Tal kulus umbes 15 minutit kõndida kuni tema kelder, ta polnud suure kiiruga, kui see on oluline, et inimene peaks jääma. Ta lukustas ja sulges ukse tema varandust enne kööki minna ja otsida seda, mida inimene tahab.

  Ta lukustas keldri ust köögi kõrval ja libistas sel
le oma taskusse enne jooksu läbi tema maja. Ta nuusutas kanne ja haistsin delikaatne vanilli lõhn, vaevu koos vere ja muda.

  Keegi tuli ninast verd? Ta tundis ajanud ja suundub üles mõtlema, mis toimub.

  Ta peatas kuulama ja kuulsin, et keegi tema kabinetist, tahtis teada, kas ta pääses koos sööme neid kui see oli röövel. Keegi ei igatse murdvaras, eks?

  Leedi tundus, et ta oli hakkab nutma ja olin väga erutatud, Ta kuulas ukse hetkeks siis taipasin, et ta kasutab oma telefoni. Ta avas ukse ja piilusin läbi. Tal oli tema juurde tagasi vaatasin aknast välja puid ja ei märganud.

  "Ma saan aru, aga ma tahan, et sa tood mulle rendiauto, ja too mu auto. Sellepärast me maksame 888 A." oli ta nördinud. "Mida te sellega mõtlete konto ei maksta ja teenistus pole kehtiv? See pööras alguses... Vahet pole, ma helistan kellelegi teisele."

  Ta lasi telefoni tilga käe välja ja ei vaevunud ümber pöörata. Ta vaatas aknast välja ja ta kuulis ta võtab hinga sügavalt sisse, ja räägi iseendaga. Ta oli muttering.

  "Loll, loll, miks ma vaatan oma puksiiriauto arvesse enne lahkumist? Oleksin pidanud teadma, et temaga surra enne selle kuu alguses, et tulevikus kontodele või igakuised maksed oleksid peatatud kuni praagiti rahandust. Jama, mida ma nüüd teen." Ta kummardus ettepoole ja põrutas oma pea aknast välja, lastes puhata ja Hunter ei olnud päris kindel, kas ta oli hullunud piisavalt välja hüppama. See oli kolm lugu alla kukkuda külje all terrassil. See ei tapa teda, aga see oleks kindlasti valus, ja põhjustada palju soovimatut politsei tähelepanu tema maja.

 

‹ Prev