Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 87
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 87

by Tina Johnson


  Hakkasin aru saama, et midagi peab olema ta autoga juhtus, miks ta muidu oleks telefoni teel 888 A. aga, ta oli ka iseendaga rääkima, mis võiks panna teda talitseda hullumajja.

  Ta viiksunud valjusti kui ta pööras ringi ja komistasid telefoni ta laskis maha kukkuda ja maandus ta neljakäpukil oma laua taga. Ta maandus kõva mürtsu ja ropud sõnad.

  Jahimees pilgutas ja jalutasin ringi tänava nurgale oma laua taga ja vaatas talle otsa. "On sinuga kõik korras?"

  Ta märkas tema blondide juuste, vaid pimendatud ruumis laterna valgust, püüdis ta tõstab esile ja säras nagu kuld. Siis ta märkas, et ta kurve, teksad jätnud mingit kujutlusvõimet, tema tagaosa ja ta köhis ja tõmbas ta pilku.

  "Kas sul on abi vaja?" kordas ta ja siis pani oma käe välja, et teda aidata.

  Ta haaras ta käe ja tõmbas raske teoks end oma jalgu, tema liikumisi olid kange, ja ta käitus nagu ta oli valuline. Ta on hea ja vaata tema nägu nägin verd juustes ja muljumised ta paremale põsele ja rangluu. Ta oli rohkem kui ta vaatas. vigastada

  "Aitäh!" ütles ta nagu ta lase tal käest ja tõusin püsti ja pesin ennast. "Kahju, et muda."

  "Mis juhtus?" küsis ta. "Ärge muretsege mu põrandaid, natuke muda kunagi ei teinud midagi, aga sul on kole haav peas."

  "Ma ei pannud isegi tähele." Ta käe ja puudutas tema peas, ja siis varises kokku. Ta vaevalt ta enne, kui ta kukkus pikali.

  "Mis ma nüüd sinuga peale hakkan?" Ta ohkas, kui ta silmitses teda näkku, õrn ja naiselik põsenukid, olid marrastused üle kogu näo ja kaela. Tal olid klaasikillud juustes. Ja mõned integreeritud õla ja kaela.

  Jahimees vaatas alla, maga naisega voodis. Vaatamata sinikad tema ees, et ta oli terve välimusega naine, võttis ta välja kummipaela juustes uurida tema peas hoolikamalt. Ta koristas ta kriimustusi ja sinikad ja kuigi ta pea oli kindlasti palju verd tema blondid juuksed, see ei vaja õmmelda.

  Tal oli ta äratas igas tunnis terve öö eest teda kontrollima, ta ei näi peapõrutust, aga ta tahtis veenduda, et ta suri oma kodus polnud ta midagi tahtis selgitada ametiasutused, ja see ei tähenda, et ta ei söö teda varjata asitõendeid.

  Noh, ta võib sellest ajast, kui ta oli draakon, aga talle ei meeldinud inimeste maitset, anna talle hea vana paks lehm iga päev. Ta irvitas omal nali. Ta oli naljakas, või vähemalt ta arvas, et ta oli.

  Ta blondid juuksed olid tema tähelepanu, see meenutas talle tema kuld. Tal oli tahtmine joosta oma sõrmed läbi ja seda puutuda. Kui ta oleks suutnud hävitada enamus verd välja, sai ta aru, kui läikivad juuksed tegelikult oli. Ta paistis olevat loomulik blond. Ta kulmud veidi hämaram kulda, kui tal olid pikad juuksed ja ta silma ripsmed olid browni asemel must. Ta märkas neid üksikasju, draakonid, vaid selles, kuidas nad asuvad aare. Nad tajusid kübaraserva teemant miili kauguselt.

  Ta äratas ta kõrval, ta istus voodi serval. tema järele vaatama. Ta laskis ta magama. Ta polnud ärganud täiesti kui ta hoiatas teda, lihtsalt torkas teda piisavalt, et segage ja olla kindel, et ta on veel elus.

  Tema käsi käis oma jala ja ta unes teda ja ta kangestus. Ta polnud harjunud puudutustega, rääkimata võttes inimese oma pehmes kõverad, Kiil.

  Ta oli pehme, otsustas ta. Ta vaatas talle ja taipasin, et ta poolpaljalt voodis. Ta oli võtnud ära tema teksad, nad olid mudane ja märjaks, kuid jättis ta t-särk ja aluspüksid. Tal oli tema lohutajaks katab enamuse oma, aga ta võis tunda igikestvaks rindadele vastu oma jala ja taipasin, et see põhjustas ebatavaline reaktsioon.

  Ta ei olnud enne inimeste juurde. Draakonid semu eluks ajaks vangi panna, nad ei tavaliselt lusti juhuslikult läks vastu oma iseloomu. Ta mõtles, kas tema suhe temaga oli halb märk.

  Ta oli endiselt seda ja ei teadnud ta ärganud ja jõllitas talle.

  "Kus ma olen?" Ta ütles, ta lükkas end temast eemale ja tõusis püsti, tõmmates tekid kogu tee talle lõuga. Ta vaatas kartlik ja tal oli kummaline soov kinnitada kõik oli korras.

  "Sa oled minu kodus. Ma ei tea, mis juhtus, aga sa kukkusid mu kabinetis. Oli hilja, ma tegin su üles ja laseks sul magada. Ma olin just siia uuesti teha. Ma vabandan, kui ma ehmatasin." Jahimees ütlesin ning tõusis püsti, mõtlesin pisut ruumi oli arvatavasti parim viis kinnitada talle, et ta ei mõelnud sellega midagi halba.

  Ta pilgutas ta hetkeks, siis tundus nagu ta lõdvestunud natuke. "Ma sõitsin oma autoga."

  "Ma mõtlesin. Sa olid klaasikillud juustes, ükski su haavad on liiga tõsine ja sa ei paista küll olevat kannatab peapõrutus. Kas sa tahaksid midagi süüa, või dušš?"

  "Mis su nimi on?" küsis ta.

  "Minu nimi on kütt. Kuidas teie nimi on?" Ta kallutas pead ja vaatas teda, mõtlesin, et see on huvitav, kuidas ta oli selline tung sinna minna ja teda suudelda. See paneb teda tundma kohmakas ja võttis järjekordse sammu tagasi. Viimane asi, mida ta teha tahtis, oli täiesti hirmuta teda välja, kui ta oli tõepoolest tema kaaslane. Mitte, et ta oleks tahtnud kaaslast, aga kui ta oli tema, ta oleks teda, aga mitte just sel ajal, kui ta istub seal kõik haavatud ja hirmunud välimusega.

  "Misty." vastas ta kätt ja tõi ta pea üles ja seda puudutanud. "Ai. See on valus."

  "Te olete päris hea haav peas, aga see pole piisavalt sügavale, et vajad õmblemist." jahimees ajas. "Kas sa tahad süüa või dušš?"

  "Nii?" Ta vaatas.

  "tehtud" Hunter osutas, et teisel pool tuba, kus suur puidust uks oli kinni. "Dush on sealpool, riiulisse rätikud on puhtad, šampoon ja palsam on kraanikausi all, uus seep tuleks ka seal all, välja arvatud juhul, kui sind ei huvita, kui kasutate oma seepi."

  "Aitäh." Ta vastas Misty

  Kui ta ei saanud voodist välja, Hunter taipas, et ta peaks lahkuma. "Ma lähen kööki ja teen sulle hommikusöögi ajal dušši. Seal on hommikumantel seal nagis ukse peal see teeb sust läbi, kuni ma pesen oma riideid või leiame sulle midagi muud kanda."

  Ta jättis ta istub voodi ja ümises, suundus ta kööki. Ta ei tahtnud, et see üle kohe, sest kaaslase leidmist võib olla uskumatult masendav kogemus kui tema noorim õde on tõsi jutt. Tal oli kriisanud vahetpidamata soovida minemisest, näri oma kaaslast ärritavad teda, et ta hüppab iga teine hetk. Tahtis teada, kas ta peaks helistama oma õdedega nõu.

  Ta käis külmikust ja tõmbas välja mõned munad ja peekon ja otsustas oma õed arvatavasti oleks halvim, mida ta teha võiks selles olukorras. Mida ta tegelikult oli vaja välja mõelda, kuidas teda veenda, et ta jääks piisavalt kaua, et välja selgitada, kas ta oli tõesti tema sõber või mitte.

  Ta kindlasti oli temast sisse võetud. Ta teda paljana oma dušš ja kohene füüsilist reaktsiooni. Jep, tema osad kindlasti arvasid, et ta on tema semu, nüüd ta lihtsalt pidi otsustama, kuidas tema südame ja aju olukorra pärast. Draakonid saaksid valida lükata kaaslast kui need olid täiesti vastandlikud, aga kui sa lähed paarsada aastat üksinda, pealegi näägutamist õed ja juhib ema, mõnikord on parem mitte vaadata teisiti kui kaaslast armub oma süles.

  Ta küpsetas. Sel ajal, kui ta jõmisenud

  ****

  Misty oli dushi all, puhastamine mustuse maha ja kuivanud veri. Ta polnud mõistnud, kui vigastatud tema oli, kui ta tuli siia eile, kuid väsimus oli tema kätte. Ta ei usu, et ta oli peapõrutus, aga tema pea kindlasti valus, kuigi ta polnud seda tundnud eile. Ta oli vist töötab puhas adrenaliin seda ise teadmata.

  Tema maja tundus nagu loss. Tema vannituba ka kivist seinad, kõrge puidust talade, suured peeglid ja uppunud mullivanni trepid ametikohalt, see oli piisavalt suur kahele inimesele. Dušši all oli dushi all tehtud kivist , oli kaks riigipead koos eraldi pihusteid kontrollida metallipihuseid eri otstesse pesust, kiviga istme keskele. See tundus üle tappa, aga ta ei näinud ka vajadust loss keset tühjust.

  Ta lõpetas seebitamise ja inetu välja. Pärast seda, kui ta muutis vee ära tal ennast käterätikuga kuivatas ja leidsid hommikumantli kuiv mainis ta ja panin selga. Ta vaatas ennast peeglist ja tundsin, et käed rüppes ei andnud talle palju kaitset kui mees tahtis talle haiget tegema. Ta ei tea temast midagi, peale selle, et tal oleks ilmselt pani ta voodisse ja puhastatakse enamik tema kriimustusi ja lõikab.

  Misty haist
nud ja võiks peekoni lõhna söögitegemine , ülesse, ta lükkas ta silmad hetkeks ja mõistsin, kui ta oli näljane. Ta polnud eilsest saati söönud lõunal, ja tema suu hakkas vett.

  Ta unustas hetkeks kõik muu ja lasi ennast ise mõtlema. Ta suundub allkorrusel köögis leidma.

  Kui peekoni lõhna. allkorrusel lõpuks sain tugevamaks, ta kõndis läbi topeltuks siseneda professionaalse köök, paistis peaaegu kogu tema suurem korter.

  "Vau!" Misty ütles. Isegi ta isa mõisas poleks olnud nii uhke. Ta oli suur ja piisavalt suur on meelelahutuslik, aga ta polnud hoolinud kuidas uhke köök oli, ta oli rohkem kasumit. Ta tegi ka rohkem kui süüa. toitlustamine

  "lõhnab hästi." Misty ütlesin talle, ta kõndis läbi köögi lähedal seista ta sinna, kuhu ta oli praadimise ülejäänud peekonit. Tal oli plaat, millel paberrätikuid letile , ta seadis malendid koguda määrdega.

  "Ma loodan, et sulle meeldib see krõbe." Ta ütles talle. "Seal on röstitud ahjus, siis tuleks seda teha iga hetk kui sa võtaksid selle välja." Ta osutas ka ahjus paar meetrit eemal ja viskasid ta käsi-käes.

  "Ah, muidugi, ma võin seda teha." Misty ütlesin talle ja käe kinda. Tavaliselt ta lihtsalt röster, see tundus natuke palju hommikusööki, aga kuna ta ei toitu, ta otsustas lihtsalt naerata ja nooguta. Ta märkas ta seadis panni röstsaia alla saar keset seda seal ei näi rösteri või mikrolaine kuhugi köögis. Kui tal see oleks, siis peitis.

  Ta istus toolile saarel ja vaatasin, kuidas ta lõpetama küpsetamise. Ta võttis üle üle kraanikausi juurde ja panen selle maha. Ta seadis peekon maha tema ees, ja tõmbas välja taldrikutäie munad ta jättis soojenemine ahju, pliidi alla. Ta oli toidu valmistamiseks.

  "See on tore omada mitut ahjus." kommenteeris, haaras Misty lauahõbe ja või moosiga külmikust.

  "Ma tavaliselt ei tee süüa, kedagi peale enda, kui mu õde tuli külla, võtavad nad üle minu köögis." Jahimees ütles talle, kui see tükk liha suus.

  "Õed, Mitu venda sul on?" küsis ta, kui ta Misty tüki röstsaia võiga ja hammustas.

  "Mul on viis õde. Kõik nad on abielus, enamik neist on mitu last. Ma olen lapsega perre." Ta ütles talle kui kuhjuvad maasikamoosi tükk saia.

  Vaatasin, kuidas ta sinna Misty munade peal oma moosi ja käega löönud. Ühte patta idee munad ja koos ei kõla just hästi, aga ta sõi selle ära ja ei märganud, et ta jälgis teda.

  "Mis siis juhtus?" Ta ütles talle ära peale seda, kui ta lõpetas enamik Peekon ja munad. Ta märganud Misty oli äsja sõime röstsaia nii ta läks enamik seda tema eest.

  "Mina olin roolis, millel oli päris hirmus kaljul, ja hirv hüppas teele ja komistasin vältida selle varjamine ja kalju lutsu ja teisel pool." Misty lükkas ta temast eemale plaadi peale söömist kolmeks tükiks, röstsai ja paar tükki peekonit.

  "Niisiis, siis ma oletan, et sinu auto ei käivitu?" Hunter ütles talle sel ajal, kui ta hakkas mustad nõud ja voolava välja kraanikaussi.

  "Ma olen päris kindel, et see on purunenud. Mul ei olnud mobiililevi abi kutsuda, ja proovisin puksiiriauto kohe, kui sain su maja, kuid nad ei aita mind. Ma arvan, et minu konto aegunud kui mu isa suri ja nad panid kõik tema finantsid ootele asjades selgusele jõuda. Ma pidin rääkima mu endine samm ema käest laenu lõpetaksid kooli, mu isa kunagi muutis oma testamenti kui nad lahutasid. Ma olin teel tema juurde minema temaga rääkida olukorrast kui kõik läks viltu." Misty ütlesin talle ja ohkas, paneb oma pea tema kätte ja üritas hetkeks hinge kinni. See tundus väga suured.

  "Ma võin saada auto arestitaks minu majja, ja ma võin pilgu peale." Hunter ütles talle, et ta ära nõud kuivanud pärast pesemist ja pane need ära.

  "Sa teeksid seda võõrast?" pilgutas teda Misty üllatus.

  "Mitte tavaliselt, aga sa oled daami hädas ja maandusid minu loss, milline härrasmees ei saaks aidata." Jahimees pilgutas ta pööras ta ringi ja teda. "Las ma teen mõned kõned. Ma vaatan, kas ma leian sulle mõned paremad riided ja me võime sellest jamast välja, oli su ema ootab teid, astu sa pead talle helistama talle, kas kõik on korras?"

  "Ei, ta ei teadnud, et ma olen tulemas. Ma tahtsin temaga rääkida isiklikult, mitte telefonis, ma ei usu, et ta mind maha, aga ta on raskem öelda ei, kui ma seisan tema ees. Ma lihtsalt pidin ma võin laenu tagasi maksta kui ma kooli." Misty ütlesin talle ja tõusis püsti, tunne valu jäigad, ta kukkus täna jätsin kindlasti ta haavunud.

  "Seega pole kedagi, kes sind igatsema siia?" Jahimees küsisin emalt.

  Misty oli arusaam tunne jälitasid ja surus selle maha, ta polnud kunagi varem midagi aga viisakas ja abivalmis, kuigi ta polnud täiesti kindel, et ta tahtis endale tunnistada, et keegi ei igatse teda kui ta kadus.

  "Ei, vähemalt paar päeva, nad teadsid, et ma olin siiapoole teel, nad igatseksid mind, kui ma ei näita üles tagasi koolis." ütles hoopis temaga. Misty

  "Kas sa pead kedagi kutsuda?" küsis ta Hunter tuli lahkuda.

  "Ei, täna ma hindan su abi." Misty ütlesin talle, tunne veidi närviline olla temaga kahekesi. Ta ei olnud üksi koos iga mees enne peale tema isa.

  ****

  Jahimees otsapidi koolikoti ja mõistsin, et ta oleks temaga oma riideid, kuigi ta polnud ilmunud panna teda tagasi sisse praktilised riided. Ta tõmbas välja väikese tol ajal nägi. Ta oli kolm särki ja ilusat kleiti oma seljakoti, ta peab olema olnud segaduses, ta kujutas jalutamas pärast õnnetust maha ei taibanud, kui ta oli valus ja üritab aidata.

  Jahimees tundsin tungivat vajadust teda kaitsta, isegi mitte ennast. Ta ei olnud võimeline olema praegu ringi ilma alla seniks, kuni ta oli kindel, et ta polnud enam vigastatud, kui ilmnes maapinnal. Ta ei tunne ühtegi sisemist verejooksu märke, kuid see ei tähenda veel, et ta poleks kasutanud tema meeled nii vähemalt sada aastat ja ta oli vormist väljas. Ta mõtles, et mis tunne oleks, kui teda suudelda. Tal oli väike suu ja ta tahtis näha teda naerma. Ta paistis alati nii tõsine, Ta mõtiskles, et kas keegi on kunagi tegi ta naeratama, lihtsalt selleks, et näha teda õnnelikuks.

  Ta lõpetas helistamise puksiirifirma, ja siis helistas firmasse, samuti tõi oma varustust, et tema maja ja palusin neil tuua varuriideid. Ta vaatas teda särke ja tema teksaseid ja vahendada suurused enne seda, kui ta pani toru ära. Jahimees ei arvesta seda, et ta võib mitte meeldida talle lihtsalt staar ilma küsimata tema arvamust.

  Ta läks tagasi alla teda leida ja leidsin Misty ringi vaadates kõik maalid seintel. Mõned neist olid väga vana ja ta püüdis cheryl iseäranis üks oli tema draakoni kujul, et tema õde oli värvitud, vahetult enne, kui ta kodust lahkus. See oli üks asi, mida ta tegi koos temaga, kui ta kodust lahkus noore täiskasvanu draakon ja tema esimene aare. Tema õde oli panna selle, et puitkarkassmaja hiljem asendati kuld. Omal ajal oli see rippus koobas, kus ta peitis oma varanduse, kuid nüüd on ta uhkelt oli tema majas, et ta saaks mõned tema varandust üles nõudma oma kodus nagu oma ka. Lohed alati oma jälje jätnud. Nad olid äärmiselt territoriaalsed.

  "See on ilus, ma ei ole kunagi näinud midagi seesugust, ta näeb nii ehtne, oleks saanud teda puudutada, ta tunneb uhkust, vaata kuidas ta hoiab oma peas. Tema tiibade ulatus on nii suur, et tahaks pääseda ja katsu teda vaatama, kas ta on pehme nagu peita, lehm, või kui tal on raskem skaalad nagu kilpkonn." Ta ütles talle, Misty pööras end ringi ja naerata talle.

  "ilus". rüü oli langenud avatud, jättes ülemised osad tema rohke rinnad. Hunter oli hõivatud vaatavad neid kui ta vastas talle, aga ta ei rääkinud.

  "Kes oli artist?" küsis ta, Misty unustuslik rüü lahti kukkumist veel kui ta viitas pilti.

  "Mu õde värvitud... See oli pea." Jahimees ütles "e", ja püüdsin ennast. "Jah, draakonid on üllas ja uhked olendid , kujutan ma lohe nagu ta oleks uhke selle üle, et tema tiivad olid lõpuks piisavalt suur, et teda kanda mis tahes seiklused tahtis kogeda."

  Misty naeris. "Mulle meeldib see väga. Ma olen märganud, et sa oled teise lohe teemalise maalid teie majas, kas su õde mökerdab neist?"

  "Mu teine õde on kunstnik. Ta tegi enamik neist, jah. Mul on palju fotograafia üleval, mitte lohedest muidugi. See on minu uus hobi. Kas sul on hobisid naudite?" Jahimees jagatud temaga mi
dagi isiklikku, et näha, kas ta saaks talle rohkem infot jagada.

  "Mitte väga, ma enamasti ainult keskendunud koolile. Mulle meeldivad loomad. Ma võiksin õnnelikult terve päeva koos kepsu rõõmus koer mu kõrval, või koos rõngasse kassile, kes on rahul, et istu mu kõrvale." Ta naeratas talle.

  Jahimees teda vastus hetkeks, mõtles ta, et ta tunneks, kui ta nägi lohe, ta polnud kunagi lemmikloom, nagu need oleks enne ei huvitanud teda, aga ta võis näha tema ees istuv kaminat oma töötoas on suur koer, kes teda kaitsta, ta polnud siin. Ta arvas alati koerad olid üsna loll olendid, ja draakonid ja kasside eest võidelnud liiga palju võimu, mistõttu ei olnud tal õrna aimugi kuidas tema kolm õde oli abielus feline vahetajad.

  Ta näis tema pilte ja joonistatud nautinud fantaasia, aga mulle meeldib fantaasia oli väga erinev. Ta otsustas ta vajas teda võrgutada enne, kui ta murdis tegelikkus. Veendu, et ta on teel, et armastan teda ja tõmmake, mate-bond enne seda, kui ta rääkis talle tõtt.

  Ta oli inimene, mitte, et ta saaks tagasi enne, kui ta taipas sidet mis see oli. Ta pidi olema täielikult nõustuda. mate-bond tööle. Kõige vahetajad teadis, mis mate-bond oli ja on vastu võtmast, kui nad avastasid, et nende potentsiaali semu meeldiv. Kuid inimene võib paanika. Ta pidi ettevaatlikult tegutsema kui ta tahtis teda endale hoida.

  Ta sirutas alateadlikult ja puudutas tema blondide juuste ja veeres kamp oma juukseid tema näpu vahele. Nii pehme ja see hiilanud. Kui see veeres. Ta tahtis matta oma sõrmed juustes ja hõõru oma nägu peal. Ta oli jobu kulla ja tema polnud valge-blond, see oli rohkem punaka, nagu tema blond kuld kuld maha tema koopas.

  Ta mõtles, et mis ta arvaks, oma varanduse. Ta ei paistnud ahne tüüp, kes oleks vähe naisi ta majas käinud, tema õe saatis oma tahtmise läbi aastate meelitasid oma varanduse ja kui suur on tema maja, mitte ainuski olid märganud maalid tema õde oli teinud. See oli tema hinaliseim omand, mida ei saa asendada.

 

‹ Prev