Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 95

by Tina Johnson


  Hän avasi hänen trunk heitetään pois hänen koulukirjojen hänen reppu ja pakattu pari muutokset vaatteet, some water, hänen matkapuhelimen laturi ja hänen lompakko ja laita se hänelle takaisin. Ilman hänen kömpelöitä kirjoja, tuntui paljon kevyempi kuin hän oli käytetty liian, mutta hänen niska- hartiaseudun edelleen satuttaa turvatyynyjärjestelmän ja hän winced, ylikuormitettu.

  Hän käveli muutaman kilometrin päässä tien päällä ja alkaa saada huolissaan. Se oli pimeä ja hän on takaisin hänen messuille yöllä. Se ei ollut mikään turvallinen kävely sen reunoja pitkin kallioita. Hän tunsi väliin tiet vuoren oli laaksossa, pelto, mutta hän ei ollut varma, kuinka kaukana se oli. Hän päätti kävellä vielä muutaman minuutin ajan, jotta nähtäisiin, oli merkkejä elämästä montanaan takaisin hänen car.

  Hän kääntyi hänen akku pois toiminnasta säästääkseen , sillä hän oli varma hoitaisiko hänen akku voi ladata sen onnettomuuden jälkeen. Hän käveli eräästä toisesta ja kääntää lopullinen nurkkaan ja näki johtavan tien syviä, vuoria. Se ei tainnut tuntua service tiellä, mutta se oli tuoreita renkaan jälkiä. Se oli pimeä. Hän kohotti tiellä ja saattoi nähdä kaukana matka kotiin ja hän spekuloitu oli muutaman kilometrin päässä vuori, mutta ne voivat olla puhelimessa. Hän keskusteli kävely takaisin hänen autonsa, lähtö- tai määräpaikka on talon ja istuin siellä tuijottaa muutaman sekunnin ajan.

  Okei utuinen, valinnat ovat viettää yö autossa, tai kävellä jopa serial killer näköinen kartanoon , keskellä viidakkoa ja toivon jonkun kotiin, ne ovat puhelinlinjan, ja toivon, että henkilöä ei ole tappaa ja raiskaukset." Hän yritti kuvitella nukkuu autossaan tapaan kaulaan asti tuntuneet ja päätti ottaa sellaista riskiä.

  Sleeping autossaan voi johtaa joku muu lyömällä häntä car toimitussihteerin, nurkkaan pimeässä partaalla tippumista. On autossaan ei oikeastaan äänen paljon turvallisempi vaihtoehto hänelle tässä vaiheessa.

  Ottaen syvään, Misty squared hänen hartioiden ja alkoi kävelemällä mutaisilla trail parlamentille. Aurinko alas ja hän oli kylmä. Vuorilla ja tuntui lämmin, kun aurinko, mutta heti kun se meni alas, hän ei jäädy kuolemaan. Hän tarvitsi edistyvät ja että kertosäkeessä olivat myös luonnonvaraiset eläimet metsässä, kun hän kuuli yhden susi ulvoa. Hän toivoi, ettei se ollut mahdollisimman lähelle se kuulosti ja tahtia, lähes juoksee ylös tiellä.

  Hänen kengät kuuluivat mutaan ja hänen farkut olivat märissä ja mutaisissa jopa hänen etupotkat. Tie oli pahempi kuin se näytti. Hän oli oikeastaan sen atleettisen tyypin ja hänen keuhkot loukkaantuneena siitä, miten nopeasti hän yritti säilyttää.

  Talo oli kauempana kuin se näytti. Se oli täysin pimeä, kun hän teki sen heitti oveen. Hän odotti muutaman minuutin.

  Mitään ei tapahtunut.

  Hän heitti uudelleen ja valitsemalla sitten soitti ovi kelloa pari kertaa. Hän ihmetteli, jos hän rikkoi, pyrittävä käyttämään puhelinta, jos heidän olinpaikkansa, heittää hänet vankeuteen löytyy paikoista hätätilanteessa. Hän on yrittänyt bakteereja sisältäviä ja kun ovi avattu, hän seisoi siellä järkyttyneitä hetken . Jotka eivät lukitu ovensa? Sitten taas on keskellä viidakkoa, niitä ei varmasti epäilevät random ihmisiä yrittää avata suutansa ovessa.

  Hän käveli ovesta järkyttynyt merkintä. Suuri spiraling portaikko tapaus muistuttaa häntä Kaunottaren ja hirviön's Castle. Portaat 209000 ja Y-mallinen yläosassa, jossa iso windows seinälle. Koko talo oli tehty tiili ja kiveä. Puheenvuoro oli sininen ja musta kivi, jonka näkökenttään satelee mutaa kultaa, jollaista hän oli koskaan nähnyt. Puun ja portaikko, seiniä ja ovenpieliin kaikki tutustuneet vanhoja ja antiikki, mutta oli hiottu ja pidetään hyvässä kunnossa. Talo oli kaunis, mutta tuntui kylmä ja persoonaton. Hän ihmetteli, jos ne jopa soitti, tämä paikka näytti antiikkiesine linna eikä kodista, jossa ihmiset elivät.

  "Hello?" hän huusi kauppapoliittista neuvottomuutta ja odottivat joku vastannut. "Kuka kotiin? Minun on käytettävä puhelin, minulla oli auto-onnettomuuteen."

  Kun kukaan ei vastannut hän päätti tehdä puhelimesta. Hän toivoi ei ollut julma koirille tai yllätyksiä jossain Euroopan parlamentissa ja että hän voisi löytää puhelinta ja kylpyhuone. Hän huomasi, että hän piti mennä nyt, kun hän oli hieman vähemmän painetta noin kuolla erämaassa. Ainakin hän oli tarhalla.

  Hunter kuuntelin hänen ovikello ja sat kuuntelee muutaman minuutin, hän kuuli joku huutaa ja keskustella siitä, siellä esille, ja vastata niihin tai oleskelu tänne ja suojelemaan kuva. Kun jäähdytysnesteen lämpötila on kirjattu naisen ääntä, hänellä on kummallinen ja päätti mennä katsomaan, miksi joku myöhään illalla oli koputtamassa hänen, varsinkin kun hän oli ei ole kuullut autoa kohti.

  Hän oli keskellä vuoria, ei patikoimassa tai telttailu lähellekään talossaan ja hän omistaa kaikki viljelysmaat pöytänsä ja alas laaksoon. Hän vuokrasit pelto, laaksossa, perheitä, jotka halusivat pieni maatila, he eivät tohdi tulla koputtamassa hänen ilman ajanvarausta ensin ylös, varsinkin kun hän oli kiinteistön haltijan hoitaa useimmat tiedot tavallisesti he puhuivat hänelle.

  Hän siirtyy takaisin ihmismuotoon ja nappasin hänen sortsit ja pisti valkoinen t-paita pään yli ja suuntasi kohti talonsa. Siinä oli kyse kilometrin kiivetä käämin läpi luolaan portaat, kellari, joka peitti sisäänkäynti maanalaiset hänen cavern ja luotettuun pikkusiskoonsa. Jouduitte 50-75 maanalainen kuumilla lähteillä, minkä vuoksi hänellä oli yllään oikosulut. Pants aina märkä.

  Häneltä kesti noin 15 minuutin kävely konnamaisia kellarissa, hän ei suuressa kiirehdi, jos se oli tärkeää, että ihminen ei pysy. Hän on lukittu ja sinetöity oviaukkoon hänen aarteita, keittiö, saisimme selville, mitä hän halusi.

  Hän lukittu kellari ovi keittiö ja liukui se hänen hallinnassaan ennen lenkkeily läpi talonsa. Hän on herättänyt meissä merkinnän ja hien pystyi pääsemään herkkään vanilla tuoksu ja hienovarainen vihje verta ja mutaa.

  Joku oli ilmaus? Hän tunsi hämmentynyt ja yläkertaan selvittää, mitä on tekeillä.

  Hän on pysäytetty kuuntelemaan ja joku työhuoneessaan, hän ihmetteli, jos hän voisi saada pois syömällä niitä, jos se oli. Kukaan ei menetä murtovaras, eikö?

  Nainen kuulosti siltä, kuin hän oli menossa itkemään ja oli hyvin levoton, hän kuunteli oven ulkopuolelle hetkeksi ja sitten huomannut, että hän oli hänen puhelimeen. Hän avasi oven ja Näkemissämme tehtävissä sankarimme joutui pelastamaan ystäviään lynkkaukselta , hän oli hänen takaisin hänelle hienojen viihdetarjousten ikkuna puita ja ettet huomannut häntä seikkailemaan.

  "En ymmärrä, mutta haluan teidän tuovat minulle vuokra-autolla, ja saat my car. Siksi meidän on maksettava triple A.", hän kuulosti turhautuneita. "Mitä te oikein tarkoitatte tili ei makseta ja huolto ei ole kelvollinen? Se kääntyi alussa.... Nevermind, I'll call joku muu."

  Hän anna puhelimen pudottua sen ja teki vaivaudu kääntää autoa. Hän tuijottivat minua ulos ikkunasta ja hän kuullut häntä ottamaan syvään ja keskustele itse. Hän oli pelkän muminan.

  "typerä, typerä, miksei luullakseni myös juken luokituslaitoksilta tili ennen kuin lähdin? Minun olisi pitänyt tietää, että hänen kanssaan kuolee ennen kuun alussa, että tulevaisuudessa kaikki tilit tai kuukausimaksut olisi pysähtynyt, kun ne järjestykseen. Paskaa, mitä en aio tehdä." Hän nojautui eteenpäin ja lyödessään nyrkkiä pöytään hänen päänsä ikkuna-, joten sen levätä ja Hunter ei ollut aivan varma, onko hän tarpeeksi hulluna hypätä pois. Se oli kolme tarina taittavat niskojansa sen patio alla. Se ei ehkä tappaa hänet, mutta se olisi varmasti tuskaa ja aiheuttaa paljon turhaa poliisin huomiota talonsa.

  Alkoivat mennä kuvan siitä, että jotain on tapahtunut hänen autonsa, miksi hän olisi asiakkaan kanssa puhelimessa triple A., mutta hän oli myös puhua itsekin, joka voi myös tehdä hänelle sekopäinen pähkähulluja.

  Hän squeaked kuuluvasti hän käänsikin selän ja kompastua puhelin hän anna pudota maahan ja laskeutui hänen kätensä ja polvet hänen työpöydällään. Hän purettu tipahtanut rymisten jalustaltaan ja kiroavat sana.r />
  Hunter vilku ja kävellyt noin siihen kulmaan, hänen työpöydällään ja katsoin alas hänen. "Haluatko?"

  Hän huomasi hänen vaaleat hiukset, tummaa tilaa vain lampun, valo jää hänen kohokohtia ja se shined kuten kultaa. Sen jälkeen hän huomasi hänen käyrät, farmarihousujen jätti vähän mielikuvituksen hänen takahelman ja hän käytetään ehdottomasti huolettomammin ja yanked hänen katsettaan.

  "etsitko?" Hän toisti ja sitten pisti ruusuja auttamaan häntä.

  Hän nappasin hänen ja yanked vaikeaa, hän on jalat, hänen liikkeet jäykkää, ja hän olisi toiminut, kuten hän oli kipeä. Hän sai hyvin hänen kasvoillaan näki veren, hiuksensa ja mustelmat hänen oikea leuka ja collarbone. Hän oli enemmän haavoittuneita kuin hän katsoi minua.

  "Kiitos." Hän kertoi hänelle, koska hän päästää käsi ja kesti yöbileet sekä harjattuna itsensä pois. "Olen pahoillani tästä mudassa."

  "Mitä tapahtui?" Hän pyysi häntä. "Älä murehdi oma lattiat, hieman mutaa ei haittaa mitään, mutta pahaa leikkaus korvasta."

  "En edes huomaa." Hän pääsi ylös ja sivusi hänen päänsä ja tiivistetty. Hän tuskin jää kiinni ennen kuin hän meni alas.

  "Nyt mitä minun tulee tehdä sinulle?" Hän huokaisi kuin miltä hän näytti, hänen kasvonsa, hellävaraisesti ominaisuudet ja naisellinen leuka luut, jotka olivat naarmuilta ympäri hänen kasvojen ja kaulan. Hän oli lasi hiuksensa ja jotkut integroituna olkapää ja kaulasta.

  Hunter tuijottivat minua, nukkuvan naisen sängyllä. Vaikka mustelmia hänelle kasvot, hän oli terveen näköisiä nainen, hän oli otettu pois kuminauha, hiuksensa tutkia hänen päänsä huolellisemmin. Hän saattoi puhdistaa hänen naarmuja ja mustelmia ja leikkaa hänen päänsä oli jo vuotanut kuiviin paljon hänen vaaleat hiukset, se ei näytä olevan tarvetta.

  Hän herätti hänet kerran tunnissa koko yö, häntä, hän ei tunnu olevan Aivotärähdys Blow, mutta hän halusi varmistaa, että heidän kuolisikaan talossaan ei ollut hän selittää viranomaisia ja söpöistä hän voisi syödä hänen piilottaa todisteet.

  No, hän voisi, koska hän on lohikäärme, mutta hänellä ei pidä friteeratuista maku, ihmisten ja antaa sille hyvä vanha rasva lehmän milloin tahansa. Hän smirked omalla vitsi. Hän oli hauska, tai ainakin luuleeko hän oli.

  Hänen vaaleat hiukset olivat kiinni hänen tietoonsa, se muistutti häntä hänen kultaa. Hän oli halu sormensa sormien läpi ja kosketa sitä. Hän halusi aluksi saaneet pyyhi useimmat verta, hän oivaltaneet, kiiltävät hiuksensa todella oli. Hän on näyttänyt olevan luonnollisen vaaleat. Hänen kulmakarvat olivat hieman tummempi kultaa kuin hänen pitkät hiukset, ja hänen ripset olivat ruskean sijasta musta. Hän huomasi nämä tiedot, kaikki lohikäärmeitä, ne sijaitsevat aarre. He voisivat spot pilke silmäkulmassa, vinoneliön kilometrin päässä.

  Hän nosti hänen vieressään, hän oli kallion reunalla potilaspaikan katselet häntä. Kun hän oli tulevaisuusnäkymän hänen puheensa, uni-, mutta hän ei ole ymmärtäneet täysin, kun hän oli olohuoneeseen kurkistaessaan häntä siitä, että kiinteistönvalvonta hänelle tarpeeksi nytkähdellä ja varmistaa, että hän oli yhä elossa.

  Hänen varsi valtasi hänen jalka ja hän snuggled häntä vastaan ja hän voimistunut. Hän oli vielä tottuneet lukuarvo, saati että ihmisen kiilan niiden pehmeät linjat.

  Hän oli pehmeä, hän päätti. Hän tuijottivat minua, hänen ja tajusin, että hän oli puoliksi alastomana sängyllä. Hän oli ottanut pois hänen farkut, ne olivat mutaisissa ja kosteissa, mutta oli lähtenyt hänen t-paita ja alushousut. Hän oli hänen lohduttaja, joka kattaa useimmat mietintönsä, mutta hän saattaa tuntua täyteyttä yksinkertaisista ja hänen rintojansa työntämällä hänen jalkaan ja tajusin, että se aiheutti epätavallisen reaktion hänessä.

  Hän ei ole koskaan saanut ihmisten. Lohikäärmeet mate elämää, ne eivät yleensä käyttävät satunnaisesti, se meni vastoin heidän tahtoaan. Hän pohti, jos hänen houkuttelevuutta oli huono merkki.

  Hän asui vielä harkitsevan tätä ollut tajunnut, hän oli herätty ja tuijottaa häntä.

  "Missä helvetissä olen?", hän sanoo, että hän itse työnnetty pois sat, vetämällä huopia kokonaan hänen leuassa. Hän katsoi minua peloissaan ja hän oli outoa halu rauhoitella häntä kaikki oli kunnossa.

  "Olet kotikäyttöön. En tiedä, mutta teidän romahtaneet tutkimukseni. Se oli myöhä, puhdistaa ja anna nukkua. Olin juuri tässä tarkastus teitä vielä kerran. Pyydän anteeksi, jos olen joukkoteurastuksesta." Hunter kertoi ja kesti yöbileet ajatella hieman tilaa on luultavasti paras tapa vakuuttaa hänelle, että hän tarkoitti aiheuta vahinkoja.

  Hän luopui siitä, hetki sitten näytti siltä kuin rauhallinen hieman. "en kaatunut my car".

  "I have. Teillä oli lasia hiukset, yksikään haavat ovat liian vakavia, eikä sinun tarvitse näyttävät kärsivän Aivotärähdys Blow. Haluatko jotain syötävää tai suihkussa?"

  "Mikä sinun nimesi on?" Hän pyysi häntä.

  "nimeni on metsästäjä. Mikä on sinun?" Hän viritettyyn päätään sivusuunnassa ja tarkastellut häntä, luullen sitä outoa, kuinka hän oli halu mennä sinne ja suutelevat häntä. Se teki hänestä tuntuu hankalia ja hän otti taantua häntä. Viimeinen asia, jonka hän halusi tehdä oli täysin pelotella häntä, koska hän oli todellakin hänen kaveri. Ei, että hän halusi eräs kaveri, mutta jos hän oli hänen, hän väittää häntä, kun hän istuu siellä kaikki loukkaantuneet ja peloissaan.

  "Misty." Hän vastasi, ja saattanut päätökseen käteni hänen päänsä ja sivusi sitä. "Ow. Se sattuu."

  "Pelaajalla on varsin hyvä gash päässä, mutta se ei ole riittävän syvää tarvetta virhearviointia." Hunter kevyesti. "Haluatko jotain ruokaa tai suihkussa?"

  "Molemmat?" Hän katseli häntä toivottavasti.

  "Tehty" Hunter suuntaudu toisella puolella huonetta, joissa raskas puinen ovi on kiinni. "Suihku on siellä, pyyhkeet hammastangon ovat puhtaat, shampoo ja lisäaine on viemäriin, uudelle saippuaa olisi myös siellä, ellei ei kiinnosta, jos käytät oma saippua."

  "kiitos" Misty vastannut hänelle.

  Kun hän ei saanut sängystä metsästäjä tajusi, että hänen olisi todennäköisesti jättävätkin. "I'll go sekä keittiöstä ja korjata joitakin aamiainen ja suihku. Tarjolla on valosapelia siellä koukkuun, ovi, tide yli vaikka pese vaatteisiin tai löytää sinulle jotain merkittävää kulumisesta johtuvaa venymistä."

  Hän lähti hänen istuu sängyssä ja oli pakko hyräillä hän nationalissa keittiössä. Hän ei halunnut tehdä sitä nyt, koska eräs kaveri voi olla erittäin turhauttavaksi, jos hänen nuorimman's story pidä paikkaansa. Hän oli whined nonstop haaksirikkouduttuaan välillä, jotka haluavat pureskella hänen mate ärsyttäviä hänen pomppivat häntä joka toinen minuutti. Hän pohti, jos hän olisi kehotettava sisarensa.

  Hän meni jääkaapista ja vetää pois joitakin munat ja pekoni ja päätti puhua sisarensa luultavasti olisi pahinta mitä hän voisi tehdä tässä tilanteessa. Mitä hän todellakin selvittää tapa vakuuttaa hänen jäädä selvittääkseen, onko hän oli todella hänen mate vai ei.

  Hän varmasti oli houkuteltava häntä. Hän kuvassa hänen alasti, kun hänen suihku ja ollut sellainen välitön fyysinen reagointiviiveaika. Jep, hänen osat varmasti ajatteli oli hänen ystävää, nyt hän vain täytyi päättää siitä, miten hänen sydämensä ja aivot tuntui tilanteesta. Lohikäärmeitä voi hylätä mate, jos ne ovat täysin ristiriidassa, mutta kun menet muutaman sadan vuoden aikana pelkästään lisäksi hankalan siskon ja valvova äiti, joskus se on parasta olla katsettamme toisaalle, kun mate sijoittuu sylissä.

  Hän hyräili näytteitä, siltä ajalta, jolta hänellä kypsää.

  ****

  Misty oli suihkussa, puhdistaa pois lian ja kuivattua verta. Hän ei ole ymmärtänyt, miten loukkaantunut hän oli, kun hän tuli tänne eilen, mutta se väsymys oli aika jututtaa häntä. Hän ei usko hänellä oli yksi Aivotärähdys Blow, mutta hänen päänsä varmasti haittaa, vaikka hän ei ole katsonut eilen. Hän on käynnissä puhtaaseen adrenaliiniin tietämättä sitä itse.

  Talo kallio
lle assomigliava ad linnan sisäpuolelle, hänen kylpyhuoneessa, kiviaidat, suuri puisia tukiparruja, big peilien ja uponnut kylpyamme, jossa on portaat tehtävästään, sen tarpeeksi kahdelle hengelle. Suihkussa oli kävellä suihkussa, kivi, se oli kaksi suihkupäissä erilliset suuttimet ohjaavat suihkeita vastakkaisissa päissä märkäajoon kivestä istuimen keskeltä. Se tuntui yli tappaa häntä, mutta hän ei tarvita mitään linnan keskellä viidakkoa.

  Hän on valmis soaping ja huuhdella pois. Kun hän kääntyi vesi pois hän itse toweled kuiva ja löytänyt kylpytakki hän mainitsi ja laita se päälle. Hän tarkasteli itseään peiliin ja katsoi kylpytakki ei oikeastaan anna hänelle paljon, jos mies alakertaan halusi vahingoittaa häntä. Hän ei tiennyt mitään hänestä, kuin hän oli ilmeisesti hänen potilaspaikka ja puhdistaa useimpia hänen tukaliin tilanteisiin ja leikkaukset.

  Misty herättänyt meissä ja voisi tuntea pekoni ruoanlaitto kokonaan yläkerrassa, hän kiinni hänen silmänsä hetkeksi ja tajusin, kuinka nälkäinen hän oli. Hän ei ole syönyt nukkumaanmenon jälkeen eilen lounas ja hänen suuhun alkoi vettä.

  Hän on unohtanut siitä hetken ja anna itsensä ajatella ruokaa. Hän johti alakertaan löytää keittiössä.

  Kun haju pekoni alakertaan saimme vihdoin vahvempi, hän käveli kaksinkertaisen oven pääsyn ammattimaisia keittiösi näytti melkein isompi kuin hänen koko condo.

  "Vau." Misty sanoi. Edes hänen isä kartanon ei ollut aivan tämän mielikuvituksen tuotetta. Hänen oli suuri ja riittävän iso viihdettä, mutta hän ei välittänyt miten haluaisitko keittiö oli, hän olisi ollut lisää apuohjelman avulla. Hän on myös enemmän kuin ruokajäte ruoanlaittoon.

  "haisee hyvältä." Misty kertoi hänelle, koska hän käveli läpi keittiö seistä lähellä häntä oli ikävän loput pekoni. Hänellä oli levy paperipyyhkeellä, että hän asetti palaset, kerätä rasvaa.

 

‹ Prev