Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 97

by Tina Johnson


  "Jos sinun anteeksi, en mene on kylmä suihku." Hunter kertoi. "mekko on yläkerrassa. Lounasta kanssani myöhemmin, kerromme puhua enemmän. Sen jälkeen auton pitäisi olla täällä ja voin vilkaista sitä."

  "Ok." Hän nodded häntä ja katsoin hänen lähdöstään hänen sijaisenaan käytävällä yksin. Hän oli halu seurata häntä ja pysäyttää itsensä.

  Jos hän meni yläkerran hänen kanssaan juuri nyt erittäin hyvä tilaisuus hän ei suihkussa, ja hän tuskin tunsi hänet. Hänen käsityksestään lounas on hyvä lähtökohta. He voivat puhua, oppivat tuntemaan paremmin toisiamme ja katsoa, miten kehittää. Hän ei ollut etsivät suhdetta, hän päättää kouluissa, vaan se fling muutaman päivän voi olla toimiva.

  Hän ihmetteli, jos hän olisi potilaan kokemattomuus ja lyhyen fling. Hän ei tunnu tyyppi on muukalaiset hänen tilaa, mutta hän sai, ja huolehti häntä, kun hän ei ollut kipeää. Hän oli keitettyjä hänen, hän potilaan, hän ei ole mitään taka-ajatuksia, että hän ymmärtäisi, ja kun hän puuttuneet hänen henkilökohtainen tila ja omaisuuden palauttamista.

  Misty havaittu Hunter, kun hän tuijotti hylyn, että se oli hänen car. Hän oli pudisteleekin päätään hän kääntyi puhu hänelle.

  "Tämä asia on täysin summausparametrit. Ei mitenkään voin korjata tämän päivässä tai kahdessa. Tarkastelemme muutamia viikkoja, sekä käyttöönottoon kuluvaa aikaa, puskuriin ja uusi lasi." Hunter kertoi.

  Kuinka paljon se maksaa? En usko että kultaesiintymiä, ja minun vakuutus ei kata onnettomuuksien se katsoo minun syytäni." Hän oli huolissaan.

  "Älä murehdi kustannukset autosi juuri nyt. On ehkä syytä houkutella uusi auto." Hunter kertoi.

  "Minulla ei ole varaa uuden auton, tai vuokra" Misty soitti hänen kätensä ja räjähdin kyyneliin.

  Hunter tuijotti hänen tosin tärkätyltä näyttävät jonkin aikaa päälle hänelle ja kerätään hänet syliinsä yrittää comfort häntä. Hän ei ollut yrittänyt a hug naisen, joka on järkkynyt, koska hän siirtää muutama sata vuotta sitten. Viimeinen nainen lohdutti häntä oli äitinsä.

  Misty haudattu hänen kasvoillaan vastaan hänen rintakehänsä ja huusi. Hän vaalineet hänelle muutaman minuutin ennen kuin hän pääsi ulos hänen järjestelmä ja pyyhkiä silmät-kädestään ja vapauttanut hänet kurkkuun.

  "Olen pahoillani." Hän joistakin litanian tavoin vaivalloisesti lausutusta kehotuksesta hänelle, tuijottaa maahan, hieman hämmentynyt hänen reaktionsa.

  "Don't katua, crying on luonnollinen reaktio useita tilanteita tai äärimmäisen tunteita. Tai pakkoa." Hunter yritti vakuuttaa hänet.

  "Oletko koskaan itkenyt?" Misty kysyit häneltä vielä selviytynyt euroineen.

  Hunter ajatellut sitä hetki. "Rehellisesti sanottuna en edes muista, milloin viimeksi olen itkenyt. Tämä ei auta se on?"

  Misty ravisteli päätään. "Ei oikeastaan."

  "Haluan tehdä joitakin puheluita ja mitä voin asialle tehdä autolla. Miksi te ette astu sisään ja rentoutua hieman ja sitten voimme puhua taloudellista tilannetta?" Metsästäjä kertoi.

  "Se ei ole niin kuin te luulette." Misty sanomme pelkää, että hän voisi luulla, että hän oli vähän kultaa digger tai tyttöä käsi. Hän voisi huolehtia itse suurimman osan ajasta.

  "Sinä et tiedä, mitä ajattelen, mutta olen valmis kuulemaan mitä tapahtuu, jos voin auttaa teitä. Älkää myöskään hypätä johtopäätöksiä minun taholtani. Teen sen vain siksi, että te todella tarvitsevat apua. Haluan auttaa, joten sallikaa minun." Hunter kertoi ja sisällä löytääkseen puhelimeen. Valokaapelit tominut, jossa hän asui vuorilla, vaikka hänellä on matkapuhelin, sillä se ei olisi tätä työtä.

  Misty oli siellä tällä hetkellä säälisimme itsensä ja antaa auton viimeinen murheellinen ilme, hän seurasivat häntä sisältä.

  ****

  "Istu alas ja kertoa minulle, mitä tapahtuu." Hunter kertoi vasta tehneemme kaikki tarvittavat puhelut saada hänen car vastaanottotilassa. Hänen vakuutus ei kata sitä ja katsottiin summausparametrit. On halvempaa ostaa uuden auton, kuin yrittää korjata ongelman.

  "Isäni kuoli." Misty kerroin hänelle. "Olen ollut aika sotku sen jälkeen.

  "En voi ymmärtää, miksi se olisi järkkynyt. Isäni kuoli. Jo aikoja sitten, mutta se satutti perhettämme." Hunter 5.6. "menettävät yhden vanhemman ei ole koskaan helppoa."

  "Se ei ole juuri oikealla tavalla." Misty sanoi ja plopped osaksi tuoli työhuoneessaan, nojaa eteenpäin, laitetaan syliin, ja lepäsi hänen kätensä hänen leuassa ja kohotti häntä.

  "Olen tarkoitus sarjaväylän vet kouluun. Minulla oli yksi lukukauden vasemmalle ja sitten osasinkin jo alan työharjoittelu. Kun olen valmis, olisin voinut oma käytäntö. Olen aina halunnut työskennellä kuten laakso nurkan takana. Minulla on omat varat, kun lopetan koulun, mutta se on kallis. Kun hän kuoli, kaikki rahansa lisäksi minun trust fund meni my ex vaiheeseen." Misty, helpotuksesta. "Olin matkalla nähdä hänet ja kysyä häneltä, jos voisin lainata rahaa perusopetukseen. Täni maksaa ne takaisin, kun olen saanut graduate; rahastoon on enemmän kuin riittävästi, joten hain koskaan, jos en halunnut .motivoida minun päättää koulu, isä tehnyt niin silmäni varojen valmistumisensa jälkeen."

  "miksi te ette vain saada lainaa?" Hän pyysi häntä.

  "Minulla ei ole riittävästi aikaa kaikki paperityö, minun pitäisi tehdä rahaa ensi viikolla. Jos en, I'm out onnea. En voi taata, että lainaa kävisit portista, nopeasti. Jos askeltani mom kieltävästi, aioin yrittää niin viimeisenä keinona. Tämän jälkeen voisin ehkä toimi muutaman osa-aikaisten työpaikkojen tavoin saada rahansa riittämään, kunnes saisin selville lainan tai säästä rahaa riittävästi." Misty näytti alhaalla hetken. "Minulla oli vaikeuksia, joilla laina minulla ei ole kunniaksi. Olen aina käyttää rahaa, sillä en pidä ajatuksesta. Sain käyttää isäni linjaa luoton mitään olen koskaan ja muistellessani nyt, ehkä olisi ollut viisaampaa oltava luottokortilla saada luottoa oman nimen".

  "kyllä, että luultavasti olisi ollut viisasta, mutta ovat nuoria, ja olet tehnyt paljon hänen ikäänsä nähden. Älä sekoita itseäsi, sinun ei kuitenkaan tiennyt tapahtuu." Hunter kertoi. "En voi antaa teille rahaa, kiinnostuneina, ja niiden avulla voit maksaa rahat takaisin, kun suoritettua tutkintoaan. Tai sijoittaa sitä teidän tulevaisuutenne ja lupauksen lisätoimituksesta palvelut."

  "Mutta sanotte tuskin tietää minua?!" Misty näytti järkyttyneitä ja kapenee terveet silmät. Minkälainen palvelut?"

  Hunter kevyesti ja antoi hänelle ilkikurinen hymy kun hän tajusi mitä hän luuli hän väittää. "Minulla on enemmän rahaa kuin tiedän, mitä voisimme käyttää eläinlääkäri laaksoon. Jos haluat pitää avata eläinlääkäri klinikka, en olisi valmis sijoittamaan paikallisen yhteisön alueella. Ihmiset tarvitsevat sitä. Minulla on rahaa ja auttaa perustamiskustannuksiin ja täni sijoittamaan porrastamista kulut ohjelmia."

  Misty katseli häntä muutaman minuutin ajan ja ei sano mitään. "Minun täytyy huolehtia siitä. Se on suuri sitoumus."

  "Älä hoppuile." Hunter kertoi. Hän tarvitsi varoa. Jos hän olisi halunnut häntä suostumaan hänen ystävää, hän tarvitsi olemaan kärsivällisiä ja ei saa työntää häntä.

  Että hän sitoutumaan ottaa yritystään läheisistä oli hyvä syy pitää häntä lähellä. Hän saattoi olla kärsivällinen, kun hän on valmis, mutta se antaisi hänelle tekosyytä yhteydenpitoamme hänen kanssaan, kun hän meni takaisin kouluun ja viimeistelty hänen työharjoittelu.

  Hänhän oli ollut yksin satojen vuosien ajan, mikä oli pari kuukautta?

  ********

  Misty käytetään avaimia avataksesi alicen uusi eläinlääkäri klinikka. Kun turokin apua, hän olisi voinut lopettaa, koulu läksynsä työharjoittelu ja tarpeeksi startup maksut voit avata hänen uusia klinikalla. Hän vaati maksaa hänelle takaisin hänen varoja meni läpi, mutta hän kieltäytyi hyväksymästä rahaa.

  Hän sanoi, että usein tarvitaan nimetön lahjoittajia, hän ei halunnut suhtautua sijoituksena paikallisen yhteisön tukea maanviljelijöitä ja muita ihmisiä, laaksossa.

  Ainoa asia, jonka he ole sopin
eet , että hän oli menossa elää. He kehittivät pidetään sähköpostitse, kun Misty oli koulussa, viime kuukausina, se oli uskottanut kaunis kuuma ja raskas, Hunter oli pyytänyt häntä, hänen kanssaan.

  Misty ei ollut varma, että hän oli valmis asukkaitakin. Vaikka hänen houkuttelevuutta Hunter vasen hänen heittelyä ja kääntämällä öisin, eikä hänellä olisi sellainen tunne, hän ei aio tehdä mitään vastausta paljon pidempään. Hän ei ollut varma, että hän halusi säilyttää välittämättä häntä. Hän halunnut häntä. Paljon enemmän kuin hän olisi voinut. Tuntui kuin hän oli paljon vanhempi kuin hänen tavallaan, ja toisissa hän oli tämän boyish charm, joka lähti hänen punastumatta ja tuntuu aivan kuin ne olisivat pelata high school romantiikkaa pelejä.

  Hän olisi halunnut häntä. Hän oli tehnyt tämän erittäin selvästi melko heti heidän tapaamisensa. Hän päätti keskittyä koulussa, vaikka hän houkuttelevuutta häntä. Hän oli vaatinut kärsivällistä hänen kanssaan, mutta hän tunsi hänet tavoittamasta rajoituksia, jotka haluavat palauttaa hellyyden.

  Hän kääntää vet viraston merkkiavaaja sat takana desk ja katsomaan vierestä.

  Ja katsomaan vierestä.

  Se oli lounasaika, eikä yhteen asiakkaaseen tai Katsasta hellyttävä lemmikki oli hänen ovet. Hunter oli tehnyt lentäviä ja varmistettava ne hyväksyttiin vielä kerran kaikille.

  Hän tunsi hän tarvitsi paljon kärsivällisyyttä, mutta se oli vaikea. Hän oli eräänlainen odotettu heti tuloksia, useimmat vet kaapit olivat erittäin kiireinen. Ehkä hän tarvitsi jonkinlaisen edistäminen, taitaa steriloinnin asiantuntevasti, poikkeaa merkkijonosyötteiden perusteella. Ihmisille ja tutustuminen.

  Hän aloitti kirjainkoon joitakin ajatuksia hänen kannettavansa kuin hän istui takana desk. Kunnes hän oli tarpeeksi asiakkaita, jossa hän ei voinut käsitellä kaikkia puhelimia ja nähdä potilasta samanaikaisesti, se ei ollut syytä vuokraamalla joku voi hallita.

  Hän kirjoitti vielä huomautus hänen kirjansa, ehkä muun muassa palkkaamalla paikallisia, joka on osa-aikaisesti tai täysipäiväisesti tehtävänä olisi todennäköisemmin saa hänelle liiketoimintaa. Hän oli varaa kuittaamaan kulut, jos hän oli myös hän vain halunneet joku istua hänen toimistonsa, jolloin ei ollut mitään syytä olla läsnä.

  Kelloja chimed ja hän kohotti, toiveikas, ja silloin ajateltiin hieman laimensi kun metsästäjä käveli hänen ovet. Ei, että hän oli tyytymätön nähdä häntä. Päinvastoin se oli itse asiassa mukava nähdä tuttu.

  "Oho, istua." Hän kertoi hänelle, yrittää piiloutua hänen pettymyksensä täällä istuu yksin koko päivän.

  "Wow, mikä on myönteistä. Kiitos Misty." Hunter sanoi sardonically.

  "en tarkoita loukata teitä metsästäjä, olen pahoillani." Hän nauroi, tajuamatta, miten se on kuulunut hänelle.

  "Miten saamme lounasta? On hieman cafe tietä, ja haluan puhua teille. Et lykätään minua." Hän kertoi.

  "I guess I, eikä ole kenenkään osoitti jo tänään issä. Olen eräänlainen olettaa potilaat."

  Misty kirjoitti köykäinen "takaisin kello 02:00 huomaa paperille ja osaa ideoista maalarinteipillä. Hän käveli Himalaja oven ja teipattu, kääntää auki merkki suljettu.

  Hän seurasi Hunter, kunnes hän pysähtyi eteen hieman mummo tyyli diner. Hän käveli aurinkoisessa ja hieman vanhan rouvan huusi heitä istumaan, missä he sitten ovatkin could find istuimeen.

  Hunter käveli takaisin kiinni kannastaan ja jutteli on tarkoittanut kilpailutoimisto kahdelle hengelle. Misty seurasivat häntä. Istuimen upposi hänen ehdottamallaan ja jousi olohuoneeseen kurkistaessaan häntä. Hän säätää istuinta, kunnes se ei enää tunge hänen kanssaan, ja hän antoi Hunter on raskain mielin lauseke.

  "istuin on rikki. Unohdin sen. En tavallisesti istut tällä puolella." Hunter kertoi, naurava.

  "Joopa joo, tyylittelyä. Nyt olen kapenevan sattuu." Misty joistakin litanian tavoin vaivalloisesti lausutusta kehotuksesta.

  Hunter liiallisen kulmakarvojen ja kiusoitteli häntä: "Minä voisin aina hankaa sitä paremmin hankkimista."

  Misty blushed ja ravisteli päätään, kun häntä suuria ystäviä hänen. Hän tuntui Katseletko mielelläsi hänen kärpäisen kaltaiset

  Muutaman minuutin kuluttua vähän vanhaa rouvaa käveli Himalaja ja niitä aina lasillisen vettä ja valikko.

  " tavanomaisella Hunter?" Hän pyysi häntä pitäen kynä hänelle kirjallisesti.

  "Kathy arvostamme sitä." Hunter kertoi asioista, ei edes merkintävelvoitteen poimia valikosta.

  "Ja?" tarjoilija, Kathy käännettynä öljysäiliötä kohti Misty häntä.

  "Just a hamburger, ja jotkut fries?" Misty sanoi.

  "haluatko kaikki fixins' sitä?" Hän kysyi kirjoittamisen jälkeen.

  "Tavallinen?" Misty pyysi. Hän vihasi pickles ja tomaatin. Hän ei edes seistä ketsupilla. "Sinulla jokin ranchilla, oma fries?"

  "varmasti ole ongelma. takaisin suosikkiohjelmaamme käden käänteessä." Kathy kertoi heille se purjehti kohti taakse, jotta tilaus.

  "Karjatila, tosiaankaan?" Hunter tarkastellut hänen hauska.

  "Inhoan ketsupilla." Misty sanoi käsitti, että se oli luultavasti outoa. "Mielestäni karjatila maistu paremmalta lähes kaikkea muuta paitsi muniin. Ranchille ja munat ole tarkalleen tarkoitus mennä."

  "Hyvä tietää. I'll muista säilyttää keittiöön muista ranchille." Hunter hymyili häntä ja nojautui eteenpäin eteenpäin pehmeästi yksi hänen kätensä.

  "Utuinen, haluan teidän liikkua kanssani. Olin potilasta, antaa meille tilaisuuden." Hunter kertoi.

  "Heittäkää niin tunkeilevat? Olen jo yksimielisyyteen ja näkemään, miten asiat menevät ja suostuin avaa oma eläinlääkäri klinikka täällä teidän tähtenne. En ymmärrä tätä rush." Misty kerroin hänelle tunteen ymmällään. Hän ei ollut edes sitä ajatusta, hän ei ymmärrä, miksi hän halusi siirtää niin nopeasti.

  "Kyse ei ole niinkään kiire, sillä haluan varmistaa, että ne ovat keskenään yhteensopivia, joten emme hukkaa, ja haluan teidän luottaa minuun. Olen asioita minun täytyy kertoa elämäni on parhaimmillaan verkkopelinä, kun keskenään." Hunter kertoi omaava vastaus, Misty ihmettelevät, mistä hän oli unohtanut häntä.

  "miksi me on elettävä yhdessä, jotta opimme luottamaan toisiinsa?" Misty on sekava.

  Kun palautetut tarjoilija ja vähentäneet elintarvikkeiden ja aseta se pöydälle.

  "säästää tilaa jälkiruoka, meillä on joitakin parhaita piiraita kaupungissa." Hän kertoi Misty.

  "Kiitos, minä." Misty hymyili ja piristyi kalan poikastuotantoon ja aseta se hänen suuhun, katselet metsästäjä.

  "Olin kärsivällinen, kun olit koulussa. Olin potilaan pelaajan seurustelukumppaneista ja työharjoittelu. Olin jopa potilaaseen, huomaisit rakennuksen varastossa toimistossa sekä avanneet yrityksille. Nyt on aika lopetat elää paikallisen motel ja liikuta kanssani, johon kuuluvat." Hunter kertoi ottaen puremisen pois hänen sianlihan voileivän.

  "anna minulle yksi hyvä syy, miksi se on niin tärkeä teille sanoa lisäksi on aika." Misty komensi Rouhiaisen, sitten purra ulos virastaan hampurilainen.

  Hunter pisti sandwich alas, tutustuimme hänen kanssaan, turhautuneita, hänen.

  "Haluan suljet, haluaisin saada tuntea, kun olen kärsinyt unettomuudesta, haluan haju ja näkemään täytät taloni ja tiedän teidän olevan lähellä. Toivon voivani maku, kosketa sinua, voit antaa suuta aina, kun haluan eikä teidän mailien päässä, jossa en voi mennä katsomaan teitä lyhyellä varoitusajalla tai intuitiivisuudellaan valitsemalla hiukset. Teidän lähiyhteydet Misty. Olen ollut potilaan mies, nyt tarvitaan vähän." Hunter growled hänen.

  Toiseksi, Misty vannoi hän näki hänen silmänsä vaihtaa väriä ja vilkkuvat keltaisina, mutta hän ravisteli sitä pois, miettien hän ajatella asiaa.

  "Miten aloitan käytämme tänä viikonloppuna ensin? Näemme, kuinka asiat menevät eteenpäin. Kaikki tiedätte, sinun vihaavat ottaa minua jalkoihin ja minulle, että unohdat katkaista omat pyyhkeet. Voin olla uskomattoman puuttuu. En voi elää kukaan muu." Misty kertoi hänelle, joka antoi hänelle
kohtuullisen varoituksen.

  "en välitä. Me toteutamme sen. Se mitä pariskunnat tekevät." Hunter painottaneet. "Ja tämä on se, mitä me olemme. Tai on tarkoitus. Pari."

  "Olemme virallisesti muutama vielä metsästäjä." Misty muistutti häntä. "Olisimme voineet flirttailu viime kuukausina, mutta meillä ei ollut edes seksiä."

  "Oletko ulos mieltäsi?" tarjoilija keskeyttää , hän toi yli juomaa kannullisen vettä, joka aikoo täyttää heidän laseihin. "hunaja, hän on kuuma blooded nuori mies. Jos minulla olisi ollut 40 vuotta nuorempi, käyttäisin hypätä häntä henkilökohtaisesti. On hölmö antaa hänelle kuulovammainen."

  "Kiitos, Kathy." Hunter sanoi ja hymyili hänen. Kun tarjoilija hymyili big ja haetaan ruumiintarkastuksella hänen olallaan ennen lähtöään niiden tietokannan uudelleen.

  Misty blushed ja uponnut alempana valtuutettuna ja ylitti käsivarret hänen runsaasti rintoja vaivaantunut keskustella hänen sukupuolielämää ja tarjoilija. Tai puute seksielämäänne.

  "Sanoin Hunter, I'll viettää viikonloppua ja mennä sieltä oikein?" Misty kertoi hänelle, että pyrimme toimimaan järkevästi mutta olo pelkää edelleen hyvänä asiana.

  "Hyvä on, jos se mitä minun on hyväksyttävä, hieno." Hunter kertoi, hänen voileivän. Hän näytti hieman pahantuulinen loput ateria, mutta hänellä ei tuhota hänen, hän vain antoi hänelle lyhyen töykeä vastauksia ja näytti hieman turhautunut.

  Kun ne valmiin lounaaksi metsästäjä vasemmalle raha määrääsi ja odotettu Misty nousee seisomaan ja seuraamaan itseään.

  Hän seurasi häntä kadulla ja sitten takaisin, kun he saapuivat hän avata oven ja käveli sisälle ja kiertää merkki.

  Okei, teen sinusta jotakin. I'll viettää tänään ja viime viikonloppuna, mutta teidän on suostuttava olemaan vaivattomasti, jos se ei toimi." Misty wagged sormella häntä.

 

‹ Prev