Book Read Free

Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance)

Page 84

by Paige Parker


  Γνώριζε ότι ήταν περισσότερο από έναν φίλο του, τον τρόπο με τον οποίο εξέτασε την μερικές φορές, τον τρόπο που φρόντισε για την ίδια, τον τρόπο με τον οποίο τα μάτια του έλαμψαν όποτε είχαν μαζί…. Δεν είχα καν έρχονται κοντά για να μοιράζονται ένα φιλί μια φορά αλλά τότε ξαφνικά, Kris είχε υποστηρίξει. Βαθιά απογοήτευση, Rachel είχε υποθέσει ότι ίσως δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν. Μόνο αν γνώριζε για την αληθινή αισθήματα για αυτόν!

  ******************************************

  "Rachel, έχω καλά νέα για σας!" Shelly ήταν ηχηρές πολύ ενθουσιασμένος.

  "Τι είναι Shelly;" Η Rachel είχε με χοίρων για σχεδόν μια εβδομάδα τώρα. Έψαχνε έλειπε college και έψαχνε έλειπε Kris ακόμη περισσότερο. Θα ονομάζεται η μερικές φορές και μάλιστα είχε αποστείλει το μπουκέτο αγαπημένο yellow roses αλλά μετά από τόσες ημέρες δεν είδε αυτοπροσώπως, που επιζητούν να την εταιρεία πάλι.

  "Κοίτα ποιος είναι εδώ για να σας βλέπω!" Shelly φωνή του ήταν η ανάδευση με ενθουσιασμό.

  Rachel μπορεί σχεδόν να αισθάνονται την παρουσία του. Εκείνη πήδηξε από το κρεβάτι για να δείτε ένα χαμογελαστό Kris στέκεται στην είσοδο κρατώντας ένα μικρό μάτσο κίτρινα τριαντάφυλλα.

  "Hi Rachel!".

  "Ω, hi Kris! Τι ευχάριστη έκπληξη!" Η Rachel ένιωσα το σύνολο της παγκόσμιας παπουτσιών και πάλι με χίλια φώτα μόλις είδε αυτόν.

  Kris δεν είχε υλοποιηθεί μέχρι τις τελευταίες ημέρες, πόσο θα μεγαλώσει λάτρης της Rachel. Ποιος ήταν ο ίδιος κοροιδεύουν, στην πραγματικότητα είχα ερωτευθεί! Ανεξάρτητα από το πόσο προσπάθησε να μείνετε απόμακρες, κανένα θέμα πόση προσπάθησε να μην πάρετε συναισθηματικά συνδεδεμένη με την ίδια, η γυναίκα είχε τελικά καταφέραμε να φτάσουμε στο δέρμα. Μόνο ο θεός γνώριζε πώς πέρασε τις τελευταίες έξι ημέρες χωρίς να δω! Είχε υποσχεθεί ο ίδιος ότι ποτέ δεν θα συναντήσει την εκτέλεση της ακαδημίας, που θα τον βοηθήσει να διατηρήσει μια ασφαλή απόσταση από αυτήν, αλλά τα βασανιστήρια των δαπανών έξι μέρες χωρίς να πάρεις μια γεύση της είχε εξασθενήσει την επίλυση και πετιούνται που υπόσχονται έξω από το παράθυρο. Και τώρα εδώ ήταν, μόνιμης στο κατώφλι της, όπως ένας άνδρας ο οποίος είχε τελικά εντόπισαν μια λίμνη, αφού το διψασμένο για μέρες στο τέλος!

  Ο ήχος του Shelly μεγαλόφωνα clearing το λαιμό τέλος έφερε τις δύο από αυτούς τους trance και συνειδητοποίησαν ότι είχαν ανοιχτά στέκονταν κάθε άλλο από το παρελθόν, λίγα δευτερόλεπτα.

  "Τώρα, αν και οι δύο είχαν το γέμισμα του κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο, έχω μια σημαντική ανακοίνωση να κάνω! Rachel, πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ να φορέσει μερικά ψώνια και μετά ότι έχω ένα ραντεβού με τον οδοντίατρο, έτσι βρε παιδιά, έχετε αυτό το μέρος όλοι εσείς για τις επόμενες ώρες! Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο," δήλωσε ο Shelly όλα αυτά σε μία μεγάλη ανάσα και winked στο Rachel πριν βιαστικά αφήνοντας το διαμέρισμα.

  Rachel ένιωσα πρόσωπό της ένα κόκκινο Crimson!

  "Shelly μπορεί να είναι απολύτως απαράδεκτο σε στιγμές! Ι..δεν ξέρω γιατί είπε όσα είπε. Εννοώ, φυσικά, είμαστε καλοί φίλοι και ξέρετε, δεν είναι σαν να λείπει κάθε άλλο και…".

  Kris σιγή την με ένα μακρύ, γλυκό φιλί…. ένα φιλί που ήταν τόσο σφοδρό και απαλή, ένα φιλί που κατείχε το πάθος και την υπόσχεση, ένα φιλί που τάραξαν Rachel της πυρήνα. Επιτέλους, έψαχνε ό,τι έψαχνε να περάσετε από μήνες. Όταν τα χείλη τους αποφλοίωση, Rachel δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Το μυαλό ήταν τύλιγμα με μετά τις επιπτώσεις αυτού του εκπληκτικού φιλί και εκείνη που πραγματοποιήθηκε στον Kris τόσο με τα χέρια.

  "Έχω χάσει, γλυκιά!" Είπε ψυθιριστά στο αυτί.

  "Έχω χάσει περισσότερα", κατάφερε να πω μία φορά πήρε τη φωνή. Και οι δύο έχουν διεξαχθεί κάθε γλυκό καιρό στιγμές πριν τελικά έκανε την καθίστε αναπαυτικά στο κρεβάτι.

  "αισθάνεσαι καλύτερα τώρα;" Kris ρώτησα, διπλώνοντας απαλά μια χαλαρή strand μαλλιών πίσω από το αυτί. Ότι η απλή χειρονομία της καρδιάς φουσκωνουν με ένα αίσθημα δεν μπορούσε να θέσει ένα όνομα.

  "Ναι, είναι πολύ καλύτερα τώρα που είστε εδώ", χαμογέλασε.

  "Rachel, ένας Θεός ξέρει πόσο προσπάθησα να μην εμπλέκονται συναισθηματικά με εσάς. Εγώ…ήθελα να διατηρείτε τα πράγματα απλά, δοκίμασα ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διατηρήσετε τη σχέση μας μια πλατωνική, αλλά νομίζω ότι απέτυχε." Η φωνή του ήταν βραχνή ψιθύρου.

  "Χαίρομαι που το κάναμε!" Η Rachel απάντησε αναιδώσ μετά από μια σύντομη παύση στο οποίο Kris γελούσε δυνατά. Αυτό ήταν ακριβώς όπως την Rachel, ορμητική και αυθόρμητη! "δεν έχετε ιδέα πόσο περίμενα για αυτό", Rachel κοίταξε με τόση αγάπη αντανακλά σε μάτια που Kris αναγκάστηκε να φιλάει την και πάλι. Τώρα που είχα λάβει μια γεύση από τα γλυκύτατα χείλη, ήθελε να εξερευνήσει τους ξανά και ξανά.

  Το Φιλί ήταν ακόμη πιο ισχυρή από την προηγούμενη. Οι δύο τους δεν μπορούσαν να φαίνεται να λάβετε αρκετά από κάθε άλλη. Όταν η Rachel μετακινηθεί τα χέρια από του αυχένος του λαιμού με την μεγάλη έκταση του θώρακα, Kris έχασε το τελευταίο υπόλειμμα του αυτο.

  Γνώριζε ότι αυτό δεν ήταν σωστό, γνώριζε ότι θα έχετε περίμενε μέχρι δύο από αυτούς ήταν έ
τοιμη να αναλάβει αυτή τη σχέση, γνώριζε ότι ίσως χρειαστεί να θρηνήσουμε όλες αυτό αργότερα, αλλά εκείνη ακριβώς τη στιγμή, όλες οι κοινή λογική φαίνεται να έχουν εγκαταλειφθεί. Όλα ήθελε ήταν να κάνω έρωτα σε αυτή την όμορφη γυναίκα που λάτρεψε και έμπιστο του με όλα τα είχε.

  Kris και Rachel βιώσει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους μέσα στις επόμενες δύο ώρες. Έκανε την αγάπη της μέχρι τη στιγμή ήρθε πέρα στα χέρια και θα Kris Ορκίζομαι ότι ήταν το πιο όμορφο θέαμα που είχα δει ποτέ. Εξαντλήσει με την πρώτη εμπειρία στο lovemaking, Rachel έπεσε σε dreamless ύπνο του όπλα. Kris κοίταξε το περιορίζονταν ματιά για το όμορφο πρόσωπο και δεν μπορούσαν να πιστέψουν την καλή τύχη. Αυτό το απίστευτα όμορφη γυναίκα τον λάτρεψαν ! Ήταν ο luckiest άνθρωπος στον πλανήτη.

  Κεφαλαιο 6

  Παρουσα

  Το Λονδίνο- 4 Απριλίου 2015

  Δέκα χρόνια πριν….. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που η Rachel είχαν δει Kris. Μπορεί ακόμη να αποτυπώνουν θυμηθείτε ότι μακρινή ματιά στα μάτια του, όταν είχε βγει από τον πατέρα της στο γραφείο.

  *********************************

  "Rachel, εγώ πρέπει να πάω. Αλλά σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω, απλά περιμένετε για μένα, εντάξει;".

  "τι θα πει Kris? Πού είστε; Όταν θα είστε πίσω;" υπήρχαν χιλιάδες ερωτήσεις μαίνεται στο μυαλό. Τι συνέβη μέσα σε τέσσερις τοίχους του πατέρα της υπηρεσίας ότι άλλαξε συμπεριφορά κατά τέτοιο τρόπο; Δεν είχα πάει στο εσωτερικό ενός αισιόδοξος άνθρωπος και ήρθε κοιτάζοντας νίκησε και προσέβαλε. Αλλά υπήρχε επίσης μια αποφασιστική ματιά τα μάτια…σαν να έκανε το μυαλό κάτι.

  "Δεν έχω χρόνο για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας Rachel. Απλά νομίζω ότι αυτή η τελευταία φορά…. Θα επανέλθω σε σας όταν είναι η κατάλληλη στιγμή." Χωρίς μια οπισθοδρομική ματιά, strode από τον πατέρα της υπηρεσίας και η Rachel αργότερα συνειδητοποίησα, από τη ζωή!

  Το σύνολο του κόσμου ήρθε να σκάνε κάτω μετά Kris της αναχώρησης. Έκλαιγε για μήνες. Συχνά, θα ξυπνάτε στη μέση της νύχτας, ελπίζοντας όλο αυτό ήταν ένα κακό όνειρο. Αλλά όταν τελικά αποφάσισε να αποδεχθεί την πραγματικότητα, η Rachel προσπάθησε καλύτερα να προχωρήσει στη ζωή του. Αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει για τους γονείς, ειδικά ο πατέρας που θέλετε αξιόπιστες και επιτρέπεται να ακολουθήσει τον όνειρα.

  Kris είχε προδώσει. Όλοι μαζί, έκανε την αίσθηση ότι λάτρεψε...και έψαχνε τόσο αφελής! Ο πατέρας της δεν ήταν ικανοποιημένος με τη σχέση από την αρχή και μάλιστα είχε προειδοποιήσει την παρτίδα επανειλημμένα.

  "Rachel, είστε πολύ νέοι για να καταλάβουμε τι είναι καλό ή κακό για σας. Ότι ο άνθρωπος, Kris, μετά το fortune…".

  "Μπαμπά!" έψαχνε φωνάζοντας, "παρακαλώ μην κάνετε κανένα λάθος παραδοχές. Δεν γνωρίζουμε καν μαζί του! Αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο".

  "Η αγάπη δεν είναι αρκετή για να θρέψει άδειο στομάχια darling. Τι σημαίνει ότι ο άνθρωπος έχει? Ζει σε ένα βρώμικο, ένα υπνοδωμάτιο με νοικιασμένο διαμέρισμα…"

  "Αλλά ο θαυμάσιος μπαμπάς και δεν είναι όλοι στον κόσμο αυτό γεννιέται ένα χρυσό κουτάλι. Εσείς απλά περιμένετε και παρακολουθήστε, Kris θα κερδίσουν το μεγάλο όνομα για τον εαυτό του στην κτηματαγορά σύντομα".

  "Χα! Έτσι θέλει να εισέλθει στην αγορά ακινήτων, ε? Μην βλέπετε γλυκιά; Γιατί έτσι ενδιαφέρονται για ακίνητα; Γνωρίζει ότι η οικογένειά σας έχει σε αυτήν την επιχείρηση από δεκαετίες και χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο για να αποκτήσετε γρήγορα και εύκολα χρήματα".

  Αλλά η Rachel ουδέποτε αμφέβαλε Kris αγάπη για αυτήν. Και επειδή ο πατέρας λάτρεψε τόσο πολύ, είχα επιτέλους συμφώνησαν να δώσουν Kris μια ευκαιρία. Και τι είχε γίνει; Θα απαιτούσε ο πατέρας της μεταβίβασης του 80% των μετοχών της εταιρίας υπέρ του! Το γεγονός ότι προσπάθησε να προσεγγίσει Kris πολλές φορές αλλά μάταια μόνο αποδεικνύεται πατέρας της δεξιάς. Ο άνθρωπος δεν ήταν πρόθυμος να αντιμετωπίσει την μετά τον τρόπο με τον οποίο είχα προδώσει την εμπιστοσύνη.

  ***********************************

  Η Rachel δεν μπορούσαν να πιστέψουν εάν αυτό ήταν πραγματικά συμβαίνει στη ζωή της. Φάνηκε στην εφημερίδα ξαπλωμένος στο γραφείο- "Ισπανική Real Estate μεγιστάνας μάτια Λονδίνο ιδιότητες." Η εικόνα ήταν όλα πολύ πραγματικό. Τέλος, είχα κράτησε την υπόσχεσή του…. Kris Frances Villa επέστρεφε πίσω στη ζωή, μετά από σχεδόν μια δεκαετία...

  Για το εκατοστό ώρας την ημέρα, σπούδασε την εικόνα. Τα χαρακτηριστικά που είχε γίνει πιο ευκρινείς και ότι boyish γοητεία είχε αντικατασταθεί από σκληρότερα γραμμές που φώναξε τη στάση και την αλαζονεία. Φαινόταν ακόμα πιο όμορφο στην εικόνα, αλλά σε ένα διαβολικό τρόπο.

  "Γιατί είστε επιστρέφω, Kris? Μπορείτε γκρεμισμένο μου, αλλά εγώ δεν θα σας επιτρέψει να πλήξει εμένα πάλι! Ποτέ, ποτέ!" είπε με τη φωτογραφία.

  Rachel πήρα έτοιμη για τη συνάντησή της με τον νέο ιδιοκτήτη του ηλίου προγραμματιστές. Η εταιρεία είχε την αντιμετώπιση τους από το παρελθόν, εδώ και πολλά χρόνια και είχε πρόσφατα αναλάβει άλλο λίγο γνωστή εταιρεία. Ο νέος ιδιοκτήτης είχε αποφασίσει να καταγγείλει τη σύμβαση και ήθελ
ε να μάθει ο λόγος πίσω από την απόφαση.

  "Μις Ράιτ, του αυτοκινήτου σας περιμένουν. Έχετε μια συνάντηση με τον νέο ιδιοκτήτη του ηλίου προγραμματιστές και μετά ότι θα την κλάση του πατέρα σας γραφείο για άλλη μια συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο."

  "Τι είναι το όνομα αυτού του νέου ιδιοκτήτη;".

  "Δεν έχω ιδέα ma'am. Πράγματι, κανείς δεν ξέρει ποιος είναι. Κάποιοι λένε ότι ο αλλοδαπός ο οποίος είναι αλλαγή βάσης στο Λονδίνο και κάποιοι λένε ότι…"

  "Ποτέ δεν με ενδιαφέρει τι λένε! Έχω να τον δείτε πόσο κερδοφόρες είναι τόσο για τις επιχειρήσεις μας να συνεχίσουν να εργάζονται μαζί. Τώρα, ας ελπίσουμε ότι δεν είναι κάποιες επίμονες παλιά guy επιφυλακτικοί με νέο αίμα στο business!" χαμογέλασε Rachel. Είχε κερδίσει αρκετά ένα όνομα για τον εαυτό της στην αγορά τα τελευταία χρόνια και ήταν πολύ περήφανος για τα επιτεύγματα της. Είχε εργαστεί ο ass off να ληφθεί σοβαρά υπόψη στην ανδροκρατούμενη business και είχε μια επιτυχία μέχρι στιγμής.

 

‹ Prev