Book Read Free

Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance)

Page 85

by Paige Parker


  Κεφαλαιο 7

  "Μις Wright;" Μια όμορφη ξανθιά ζήτησε Rachel ως πάτησε το 14όροφο Sunrise προγραμματιστές. Κατένευσε το κεφάλι.

  "Με αυτό τον τρόπο, η ma'am. Sir έχει αναμονή για σας".

  Rachel παρατήρησα μικρές ακόμη ευαίσθητα αλλαγές η νέα τύπος είχε γίνει στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε εδώ. Όπως μπήκε στο γραφείο του CEO, παρατήρησα ότι η διακόσμηση του δωματίου είχε αλλάξει. Το γραφείο τώρα είχαν μια ευδιάκριτη μοντέρνα αίσθηση, με ένα τεράστιο μαόνι εργασίας στο κέντρο και ένα ακριβό έργα τέχνης κοσμούν τον τοίχο πίσω ακριβώς από τον CEO της καρέκλας. Το δωμάτιο είχε γίνει re-έγινε στο Πάλε μπεζ χρώμα που συμπληρώνει το λευκό ταπετσαρία όμορφα.

  "Χαιρετίζω, Μις Wright. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πρόθυμοι να σας συναντήσει".

  Η φωνή έστειλε ένα μούδιασμα κάτω της σπονδυλικής στήλης και η καρέκλα twirled να αποκαλύψει το πρόσωπό του επιβάτη, Rachel ένιωσα το σαγόνι πέφτει σε έκπληξη.

  "Kris…..;" Η Rachel ψιθυριστό. Γνώριζε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί αλλά έψαχνε δεν αναμένεται ότι η συνάντηση τόσο σύντομα. Ενώ η καρδιά χτύπησε τρελλά, έκανε καλή δουλειά διατηρώντας την συναισθημάτων στο χειριστήριο. Είχε, δεν μπορούσε να τον αφήσουμε να δει πόσο εκείνος εξακολουθεί να επηρεάζεται.

  "Σας παρακαλώ να καθίσετε, Μις Wright." Η φωνή του ακουγόταν τόσο μακρινό, τόσο κρύο. Rachel κοίταξε τον εκ του σύνεγγυς. Δεν ήταν ο Kris ότι μου άρεσε με την καρδιά. Στη θέση του υπήρχε μια πανέξυπνη και υπολογιστικές επιχειρηματία που επέστρεφα στη ζωή της να εκδικηθεί. Είναι ότι τι εννοούσε όταν είπε ο πριν δέκα χρόνια ότι θα επανέλθω? Δεν θέλει να τιμωρήσει και τον πατέρα που δεν πληρούν τις απαιτήσεις του πριν από δέκα χρόνια;

  "MR. Ville, ήθελα να σας μιλήσω για την εταιρεία μου, η σύμβαση με την αυγή προγραμματιστές που έχετε αποφασίσει να περατώσει." Η Rachel προσπάθησε να τον ήχο ως επαγγελματίες όπως μπορούσε.

  "Ah, ναι. Όμως, καταρχάς, πόσο σας έχουν Rachel;" μόνο για ένα δευτερόλεπτο, η Rachel νόμιζα ότι αλιεύτηκαν μια γεύση από την παλιά Kris και στη συνέχεια όπως ακριβώς ξαφνικά, είχε εξαφανιστεί.

  "Θα προτιμούσα αν η διεύθυνση μου ως Μις Wright."

  "Σημείο επεσήμανε, Μις Wright. Έτσι βλέπω έχετε τελικά να γίνει η uptight και μάταια, όπως ο πατέρας σας".

  "MR. Ville!", φώναξε. "Δεν είμαι εδώ για να σας ακούσω κατάχρηση μου ή ο πατέρας μου. Η εταιρεία μου δεν κέρδος με αυτό το καταστατικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε ανεχόμαστε εσάς λέμε απαίσια πράγματα σχετικά με τον πατέρα μου".

  "Ζητώ συγνώμη, Μις Wright. Ότι ήταν άσκοπο. Σας παρακαλώ να προχωρήσουμε με ό,τι κι αν ήρθα εδώ".

  Rachel πήρε μερικές βαθιές ανάσες για να ηρεμήσουν τον εαυτό της και συνέχισε να εξηγήσουμε πώς οι δύο εταιρείες τους αμοιβαία οφέλη από το συμβόλαιο και πώς την περάτωση θα αποδειχθούν επιζήμια τόσο για τους.

  Kris διατηρούνται σε μια ευθεία μπροστά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Ήξερε ότι δεν μπορούσε να την δείτε την αναταραχή στο εσωτερικό της κεφαλής. Ο χρόνος είχε επιτέλους να διεκδικήσει ό,τι ήταν όλες μαζί. Και αυτή τη φορά δεν θα αφήσουμε κανέναν να κτυπούν το σχέδιό του...

  Το έκανε όμως ο ίδιος κατάρα για να χάσει τη μετριάσουμε με Rachel. Ποιο ήταν το πρόβλημα σε όλα αυτά; Μόνο πίστευε τι τον πατέρα της είπε. "Αλλά θα μπορούσαν να έχουν αξιόπιστη εσάς…." μια φωνή στο πίσω μέρος του νου. Ναι, θα μπορούσε να έχει αξιόπιστο αλλά επέλεξε να εμπιστεύεται τον πατέρα. Αλλά Kris δεν μπορούσε πραγματικά πρόβλημα. Μετά από όλα, έψαχνε προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του για να μάθει την αλήθεια. Αλλά κι έτσι ντρέπεται και πονάει ότι είχα αποφύγει και πήγε στην Ισπανία να ανανεωθείτε. Εάν η συνάντηση με τον πατέρα της είχε κάνει κάτι σωστό, ήταν να ενισχύσει την απόφασή του να γίνει επιτυχημένη και ισχυρή όσο μπορούσε!

  Kris χαμογέλασε παραλυμένη καθώς θυμόταν η νέα ενσάρκωση της Rachel. Τα τελευταία δέκα χρόνια είχε αρκετά καλή για την- τις καμπύλες ήταν ακόμα εντονότερη τώρα ότι το όργανο είχε ωριμάσει και της πορσελάνης χροιάς, ήταν εξίσου όμορφη με θυμόταν. Ήταν επίσης εξαιρετικά εντυπωσιασμένος από την Sharp επιχειρηματικό δαιμόνιο, τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να τον πείσει να αναθεωρήσει την απόφασή του. Το Gut είχε σφίξει στην απλή ματιά της και αυτό εξόργισε τον χωρίς τέλος γιατί δεν έχουν ακόμη ότι η επίδραση του? Ήξερε ότι μισούσε τον…γνώριζε ότι έψαχνε μισώ ακόμα περισσότερο αν πήρε να γνωρίζει τα σχέδιά του καταστρέφουν τον πατέρα της επιχείρησης. Σύμφωνα με το εμπορικό τους γνωρίζοντες, David Wright ακίνητα της αυτοκρατορίας ήταν ήδη φθίνουσα. Προσπαθούσε να πάρω μερικά νέους επενδυτές για να σώσει την εταιρεία και πριν από πολύ καιρό, Kris Frances Ville θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Ράιτ επιχειρήσεων.

  Το σκέφτηκα έφερε μια αργή, wicked χαμόγελο στον Kris του προσώπου. Ναι, θα δείξουμε το old man τι καλό-για-τίποτα lad θα μπορούσε να πετύχει. Θα ήθελε πολύ να δει το πρόσωπο του όταν είχα μάθει ότι ο νεαρός άνδρας τον οποίο είχε απορριφθεί ως ένα "άχρηστο κομμάτι του trash" πριν από μερικά χρόνια είχε αναλάβει η εταιρεία το�
� από δεξιά κάτω από τη μύτη του.

  Με ικανοποιημένη έκφραση στο πρόσωπό του, Kris γύρισα στη δουλειά. Υπήρχαν πολλά που πρέπει να γίνουν πριν αρχίσει επιτέλους τι θα περιμένουν.

  Κεφαλαιο 8

  David Wright και κόρη του Rachel γνώριζαν ότι η εταιρεία ήταν πρόβλημα αλλά ακόμη αυτή η εχθρική εξαγορά εντελώς θα αιφνιδιαστείτε τους. Kris έκλεψε το αυτοκίνητο της εταιρείας τους από δεξιά κάτω από την μύτη τους και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, αλλά τον παρακολουθήσετε ανήμποροι. Μερικές κακές συμμαχίες και αποφάσεις είχαν εγκαταλείψει τα αποθέματά τους ρύπους και φθηνή εταιρεία τους είχαν σε ευάλωτη θέση από πολύ καιρό. Αλλά ήταν αναζητούν νέους επενδυτές και ελπίζοντας να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη. Κανένας από τους δύο δεν είχε την αναμενόμενη πράγματα για να ξεφύγουν από τον έλεγχο, έτσι ξαφνικά.

  "Kris Frances Ville έχει γκρεμισμένο μου! Ποιος στο διάολο πιστεύει ότι είναι! Θα στραγγαλίσει τον μου με γυμνά χέρια αν τυχαίνει να τον δω." David δονούσε με οργή.

  "ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω! Ο Kris ήξερα ποτέ δεν θα μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο πράγμα", Rachel ήταν ακόμη σε σοκ.

  "Είμαι κατέστρεψε το παιδί μου! Η επιχείρηση που κληρονόμησε από τους προγόνους τους, οι επιχειρήσεις που θα καλλιεργηθούν όλα στη ζωή μου…..είναι όλα πήγαν!" Η Rachel δεν είχαν ποτέ δει τον πατέρα μοιάζουν τόσο εύθραυστη και απογοητευμένους.

  "Παρακαλώ ηρεμήστε daddy, όλα θα είναι εντάξει, υπόσχομαι". Rachel γνώριζε ότι είχε κάνει μια ψεύτικη υπόσχεση όμως δυσαρεστούσε να δει τον πατέρα. Μετά την μαμά του θανάτου πριν από πέντε χρόνια, David υγείας είχε αρχίσει να επιδεινώνεται. Δεν είχα καν υπέστη μια μαζική καρδιακή προσβολή μόλις πέρυσι. Rachel είχε ήδη χάσει πολύ στη ζωή του και δεν ήθελε να χάσει τον πατέρα τώρα.

  Μετά το φάρμακα και βάζοντας τον ύπνο, Rachel αποφάσισε να επισκεφθεί Kris's office. Ήθελε να του πει σε σαφή λόγια τι νόμιζε για αυτόν και την πρόσφατη συμπεριφορά.

  *****************************************

  Kris είχε τελικά πήρα την εκδίκηση που θα ήθελε. Θα πρέπει να τρισευτυχισμένος…… αλλά ήταν πολύ μακριά από αυτό. Στην πραγματικότητα, δεν ήταν ασήμαντα αίσθημα ενοχής που ήταν ανησυχητικό αυτόν χωρίς τέλος.

  "Δεν υπάρχει τίποτα να ένοχος. Ότι ο άνθρωπος στραφεί στη ζωή σας ανάποδα, ανηλεώς βραδύνουσ από εσάς το μόνο άτομο που σας άρεσε, άξιζε κάθε bit"-ο εγκέφαλος προσπάθησε να πει την καρδιά του, αλλά η καρδιά του δεν ήταν απόλυτα πεπεισμένος. "Έχετε κατέστρεψε David Wright…αλλά με αυτόν, κατέστρεψε την Rachel!" φώναξε ξανά.

  Όπως είπε ήταν απασχολημένος σε αυτές τις αντικρουόμενες σκέψεις, άκουσε κάποιο θόρυβο έξω από το γραφείο.

  "Ma'am, δεν έχετε πριν το διορισμό και κ. Ville είναι απασχολημένος αυτή τη στιγμή. Δεν επιθυμώ να διαταραχθεί." Αυτή ήταν η γραμματέας του πανικοβλήθηκε φωνή.

  "Θέλω να δω Kris τώρα!".

  Rachel……!!! Kris πήδηξε από την καρέκλα και έτρεξε προς την πόρτα του γραφείου του.

  "είναι εντάξει, Emily, μπορώ να χειριστεί αυτό. Ελάτε στο Μις Wright."

  Rachel ακολούθησε τον εσωτερικό με θυελλώδης έκφραση στο πρόσωπό της. Μόλις η πόρτα κλειστή, Kris στράφηκε προς την εισηγήτρια και ανταμείφθηκε με μια σφικτή ράπισμα απέναντι πρόσωπό του.

  "Ποιος στο διάολο νομίζετε ότι είστε? Και γιατί είστε παίζοντας αυτό το άρρωστο παιχνίδι; Αυτό είναι γιατί έχετε επιστρέψει στη ζωή μου μετά από όλα αυτά τα χρόνια; Για να εκδικηθεί; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο άντρας μου άρεσε τόσο πολύ να υποβιβασθούμε σε τέτοια επίπεδα", Rachel φώναξε με όλους τους ίσως με δάκρυα που ανεξέλεγκτα από τα μάτια του. Ήταν έξαλλος με τον εαυτό του για την αδυναμία, αλλά απλά δεν θα μπορούσε να τη βοηθήσει. Είχε ακόμη ερωτευμένος με την man, καταραμένος! Εκείνη την ημέρα, όταν είδε τον μετά από όλα αυτά τα χρόνια, είχα ελπίσει ότι Kris είχε επανέλθει για εκείνη, για την αγάπη που μοιραστήκαμε. Αλλά ήταν τόσο λάθος! Θα επέστρεφα για κάποιο άρρωστο εκδίκηση και τώρα που είχα τα πήρα, είχα αφήσει την και επιστρέψτε στην ζωή πάλι.

  "Παρακαλώ ηρεμήστε Rachel. Εδώ, έχουμε λίγο νερό", Kris προσέφερε ένα ποτήρι που ήταν ξαπλωμένο στο τραπέζι. Η Rachel δεν μετακινήσετε μία ίντσα. Ο αναστέναζαν και τοποθετήστε το τζάμι πίσω.

  "Λυπάμαι, Rachel", δήλωσε ο Kris μετά από μια μεγάλη παύση. "δεν νοείται να τραυματιστείτε εσείς . Απλά ήθελα να δείξω πατέρας σας τι καλό-για-τίποτα douchebag μπορούν να επιτύχουν στη ζωή τους".

  "Δεν πιστεύω ότι μια λέξη από όσα λέτε, Κος Ville", Rachel αντέδρασαν έντονα. Ποτέ δεν είχε τόσο αισθητή θυμωμένος με την ολόκληρη τη ζωή του. Και πώς θα μπορούσαμε να δούμε την τόσο ψυχρά? Όπως αν ήταν πάνω από την αντίδραση?

  "Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για να σας κάνουν να πιστέψετε".

  "Πιστεύω σας;" Η Rachel γέλασαν ξηρό γελάω. "Μετά από αυτό που έκανε να περάσει, εξακολουθείτε να θέλετε να πιστεύετε ότι είστε;".

  Αυτό έκανε Kris θυμωμένη. Δεν ήταν σαν Rachel ήταν η μόνη που είχε heartbroken όλα αυτά τα χρόνια, η καρδιά του είχε κοπεί σε ένα εκατομμύριο κομμάτια. Ο πατέρας της είχε κατέστρεψε δυο ζωές και δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το θέμ
α αυτό.

  "Νομίζω τότε είναι καλύτερα αν πάτε και ρωτήσετε ότι ο πατέρας σας τι είναι αλήθεια. Αν δεν ήταν τόσο αδίστακτος και δόλια πριν δέκα χρόνια…".

  Rachel έθιξε το χέρι πάλι σε απεργία μαζί του, αλλά αυτή τη φορά θα πιαστεί το χέρι του μέσα και την τράβηξε περίπου προς τον εαυτό του.

  Rachel έστεκαν ως το στήθος συγκρούστηκε με Kris της επιχείρησης. Εκείνη την καταράστηκε προδοτική οργανισμό που ήταν διασκεδάζετε πίνοντας την εγγύτητα των πτωμάτων τους. Η μυρωδιά ήταν εισβολή της αισθήσεις, κάνοντας την θέλουν να στηρίζεστε πάνω εναντίον του. Πώς θα μπορούσε να νιώσει τόσο έντονα για αυτόν, παρά το τι θα γίνει;

  Kris, αφετέρου, αιφνιδιάστηκε στο κεραυνός που shot μέσω του μόλις ο οργανισμός ήρθε σε επαφή με της Rachel. Ως απαλές καμπύλες πατημένο κατά τη σκληρότερη αεροπλάνα του θώρακα, αγωνίστηκε το καλώ να σύρει το τους βραχίονες και λαμβάνουν εκεί και στη συνέχεια. Αναμνήσεις από την όμορφη νύχτες που μοιράστηκε με τον επιστρέψαμε σε μια ξαφνική βιασύνη. Το γυμνό σώμα πατημένο εναντίον του, τη γεύση των απολαυστικά τα χείλη, τον τρόπο που έκλεισε τα βλέφαρα όταν ήρθε, εκτός του όπλα…..

 

‹ Prev