Book Read Free

Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance)

Page 86

by Paige Parker


  Πριν μπορέσει να σταματήσει ο ίδιος, ο αφθώδης πυρετός υποχωρήσει κάτω και συνθλίβονται τα χείλη σε ένα ασταθές απαιτητικές φιλί. Rachel προσπάθησε να πιέσει τον μακριά αλλά καταλήξαμε να πιάνουμε το πουκάμισο και τραβώντας τον ακόμη περισσότερο. Το Σώμα φάνηκε να πιάσει φωτιά. Υγρή θερμότητα συγκεντρώνονται στο πυρήνα ως Kris εμβάθυναν το φιλί και έδωσε μια μικρή γκρίνια. Το ερωτικό ήχο πίεσαν τον στην άκρη και ακριβώς όπως ήταν για να χτυπήσετε ότι δαντελένιες ακρογιαλιές μπλούζα της μεταξένια φορέα, του τηλεφώνου τυμπανοκρουσίες.

  Αυτό έφερε και τους δύο τους dreamland στην σκληρή πραγματικότητα. Kris παρατήρησα ότι η ταχεία μεταβολή της Rachel εκφράσεις- από ένα ανώτατο ικανοποίηση για την ενοχή του και ίσως τη φρίκη τι έψαχνε ακριβώς έγινε. Χωρίς να κοιτάτε το τηλέφωνό του, Kris Αποσυνδεδεμένη κλήση. Είχε πιο πιεστικά ζητήματα σχετικά με το χέρι.

  "Εγώ…λυπάμαι Rachel", φάνηκε να apologizing πολλά σήμερα.

  "είναι εντάξει, Kris…..δεν είχα σταματήσει σας", μου απάντησε με μια μικρή φωνή. Kris μισούσε να δουν σαν αυτό, τόσο χαμηλά και νίκησε. "Γιατί δεν το κάνετε για μένα Kris? Μου άρεσε πάρα πολύ και σας….. Ήταν αγάπη μου δεν είναι αρκετό για εσάς; Αν ήθελες χρήματα, θα μπορούσατε να έχετε ρώτησε Kris….".

  Ποια ήταν εκείνη λέει? Κανένα από αυτά δεν είχε νόημα για αυτόν.

  "Αυτά τα χρήματα; Ποιος σας είπε ότι ήθελα τα χρήματά σας;" Και στη συνέχεια υλοποίηση αποκαλυπτόταν σε αυτόν. David Ράιτ είχε προφανώς είπε ότι η κόρη μου ότι ο άντρας μου άρεσε ήταν αποσπάσει για το χρήμα. Βέβαια, αυτό ήταν ακριβώς ο γέροντας είχε γίνει!

  "Τώρα μπορώ να το πάρω! Τι έκανε ο πατέρας σας να σας πω μετά έφυγα από το γραφείο του εκείνη την ημέρα πριν από δέκα χρόνια;".

  "Τι θέμα; Η πραγματικότητα είναι ότι ήρθε στην ζωή μου πάλι να αναζητήσει εκδίκηση και πρέπει να είστε χαρούμενοι τώρα ότι έχετε καταφέρει να καταστρέψει εντελώς. Πριν από δέκα χρόνια, έκλεψε την αθωότητά μου και σήμερα, έχετε κλέψει την εταιρεία μου! Συγχαρητήρια κ. Ville, μπορείτε τώρα να επανέλθω σε σας όπου προήλθε από ένα χαρούμενο και περιορίζονταν άνθρωπος." Δεν υπήρχε περιθώριο λάθους τον πόνο και οργή στην Rachel τα μάτια. Όπως είπε στρίψει για να φύγει, Kris συνειδητοποίησε ότι είχε να κάνει κάτι γρήγορα ή θα χάσει την για πάντα.

  "ακούστε σας παρακαλώ να μου Rachel. Δεν θέλω την εταιρεία σας. Στην πραγματικότητα, είμαι πρόθυμος να δώσει πίσω στον πατέρα." που έκανε τη στάση της επαφές και στρέφεται γύρω από αργά με σκεπτικισμό ματιά στην έκθεσή της τα μάτια.

  "Rachel, είναι αλήθεια ότι ήρθα εδώ με την πρόθεση καταστροφής του πατέρα σας. Ήθελα να δείξω ότι ο άνδρας τον οποίο πίστευε άξια τίποτα πλέον είχε μετατραπεί σε ακίνητα mogul χωρίς κανείς να το βοηθήσει ή φιλανθρωπίας". Kris αναστέναζαν και έκανε μια χειρονομία να λάβει μια έδρα. "Εγώ θυμάμαι εκείνη την ημέρα αποτυπώνουν Rachel. Ήμουν πολύ νευρικόσ για συνάντηση πατέρα σας. Ι idolized αυτόν, ήθελα να κερδίζουν ένα όνομα για μένα στην κτηματαγορά σαν αυτόν. Αλλά μετά τη συνάντηση των old man, όλα μου τα όνειρα και οι ελπίδες είχαν καταρρεύσει. Εκείνος αμέσως κατηγόρησε τη βοήθεια σας για χρήματα. Ο ίδιος μάλιστα πρόσφερε ένα τεράστιο ποσό για να ξεκινήσει η ζωή μου τρέχουν κάπου έξω από τη Βρετανία".

  Rachel άκουσε όλα αυτά έμειναν άφωνοι.

  "Όταν αρνήθηκα και του είπα ότι μου άρεσε, απείλησε να πλήξει τη μητέρα μου. Η μητέρα μου ήταν στην Ισπανία την εποχή εκείνη και ήξερε ακριβώς σχετικά με τα ίχνη της και ότι είχε μόλις πρόσφατα ενισχύθηκε παντρεμένη με τον άνδρα που της άρεσε. Πήρα φοβήθηκε Rachel….ήμουν κανείς τότε σας και ο μπαμπάς ήταν πλούσιο και ισχυρό άνδρα. Έκανε να νιώθω τόσο μικρό και απελπισμένος εκείνη την ημέρα. Με έπεισε ότι δεν ήμουν άξιος της ζωής σας συνεργάτης…." υπήρχε μια μικρή αλιευμάτων σε τη φωνή του.

  "Αλλά….αλλά μπαμπά μου είπε ότι θα ζητήσει να παραδοθεί το 80% των μετοχών της εταιρείας σε σας…..".

  "είπε ψέματα για εσάς η Rachel", Kris δήλωσαν. "Ξέρω ότι προσπαθήσατε να επιτύχουν μου αργότερα, αλλά ήμουν τόσο heartbroken και ντρέπομαι που είμαι αμέσως αριστερά για την Ισπανία….." Kris διακόπηκε από τον ήχο του άλλο τηλέφωνο κουδουνίζει αλλά δεν ήταν ο αυτή τη φορά.

  "Hello"; Όποια και αν είναι αυτή που ακούγεται από την άλλη πλευρά γίνεται πρόσωπό της οε ως λευκό, όπως ένα φύλλο και το τηλέφωνο έχει πέσει στο πάτωμα από το αποκαλούμενο ψύχραιμο χέρι χέρι. "Daddy's είχε μια καρδιακή προσβολή"!

  Κεφάλαιο: 9

  "Πού είναι ο Κος David Wright;" Kris ζήτησε από τη νοσοκόμα στο νοσοκομείο της πόλης.

  "η λειτουργία Theatre τώρα. Ποιος είσαι;".

  "Είμαι η κόρη του. Τι συνέβη; Είναι ο σωστός;" Η Rachel ένιωσα ότι επρόκειτο να καταρρεύσει με αγωνία. Η συναισθηματική αναταραχή των τελευταίων ωρών ήταν αποδεικνύονται πολύ για αυτήν.

  "υπέστη μια σημαντική επίθεση, αλλά μην ανησυχείτε, είναι εκτός κινδύνου. Θα πρέπει να φέρετε τον στην ανάκτηση δωμάτιο πολύ σύντομα".

  "Δόξα τω Θεώ!" Η Rachel heaved Ένας αναστεναγμός ανακούφισης. Παρά τις αποκαλύψεις ότι Kris είχε γίνει, Rachel λάτρεψαν τον π
ατέρα. Δεν πρέπει να έχουν κάποιο βάσιμο λόγο πίσω από όλα τα ψέματα που είπε. Kris patted την ελαφρά στον ώμο και ήταν ευτυχής που είχε μαζί του περίπου σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή.

  Μετά από περίπου δύο ώρες, Rachel πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας της ήταν στην ανάκτηση και θέλησε να την δουν. Kris θέλησε να δώσει ο Πατέρας και κόρη ορισμένες μόνο χρόνο, έτσι έμεινε πίσω παρά το γεγονός ότι ζητήθηκε από την Rachel να τη συνοδεύσει.

  "Ah my princess! Εδώ είστε!".

  "Πώς είστε μπαμπά;" Η Rachel προσπαθούσε σκληρά να αντεπιτεθούν τα δάκρυα. Θα σας άρεσε να δει τον πατέρα τόσο αδύναμη και ευάλωτη.

  "Είμαι καλά, παιδί μου. Ελάτε εδώ", είπε απαλά patted η πλευρά του κρεβατιού που ήταν ξαπλωμένος. Rachel περπάτησε πάνω σε αυτόν και κάθισε στην άκρη του κρεβατιού. Ανέλαβε τη μικρή πλευρά του μεγαλύτερο και άρχισε να μιλά σε μια αργή ψιθύρου.

  "Rachel, θέλω να σας πω κάτι. Θα πρέπει όμως να υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει να καταλάβει τη θέση μου και τους λόγους πίσω από τις αποφάσεις που έκανα πριν από χρόνια αφού τελειώσω".

  Rachel γνώριζε ότι ο πατέρας ήθελε να ομολογήσω ότι και αν έκανε απλά κατένευσε καταφατικά. Ήθελε να τον απαλλάξει από το βάρος.

  Ο David άρχισε, "Kris έχει επανέλθει στη ζωή μας για κάποιο λόγο. Να θυμάστε ότι η μέρα δέκα χρόνια πίσω, όταν ήρθε στο γραφείο μου να ρωτήσω για το χέρι σας στο γάμο; Καλά, ότι η ημέρα μου….μου προσέβαλε τον ίδιο. Στην πραγματικότητα, τον έκαναν να πιστεύω ότι ήταν αναξιοπρεπές Rachel και έσπασε την αυτοεκτίμησης όσο μπορούσα. Μου άρεσε πάρα πολύ και η απλή σκέψη που ζουν στη φτώχεια με συναδέλφους αηδιασμένος μου. Ήξερα ότι ήταν ένας ξεροκέφαλος και αυτο με σεβασμό στον άνθρωπο και πως δεν θα λάβει οποιαδήποτε χρήματα που προσφέρονται, έτσι έπρεπε να σκεφτείτε ένα τρόπο να τον αφήσουν".

  "Γιατί δεν κάνετε daddy? Το γνωρίζατε πόσο Λάτρεψα αυτόν…"

  "Πίστευα ότι ήταν απλώς infatuation ότι αισθανθήκατε προς τον guy και νόμιζα ότι με την πάροδο του χρόνου, θα πάρετε πάνω από αυτόν. Trust me Rachel, ήθελα απλώς να ζουν μια ευτυχισμένη και περιορίζονταν ζωή…".

  "θα μείνει ικανοποιημένος και περιορίζονταν με Kris..…"

  "συνειδητοποίησα ότι πολύ αργά, αγαπητέ μου. Δεν σκότωσαν μου να σας δω pining για αυτόν μέρα με τη μέρα. Για περίπου δύο χρόνια, έκανα ό,τι μπορούσα για να τον εντοπίσει και επιτέλους, έκανα να τον βρουν. Ήταν στην Ισπανία και είχε ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση με τη βοήθεια ορισμένων φίλων του. Ξεκίνησα την τήρηση καρτέλες με αυτόν που άνθισε και διεύρυνε την επιχείρησή του. Μου σκληρή προσβλητική φράση είχε τον παρακίνησε να αποδείξει το σθένος και είχα χαρεί να επιτύχει. Μάλιστα, είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα διορθώσει μεταξύ των δύο, αλλά στη συνέχεια……όλο αυτό συνέβη", αναστέναζαν. "Είμαι πραγματικά λυπάμαι για όλα όσα έκανε, Rachel. Σας παρακαλώ να με συγχωρήσετε. Και, αν είναι δυνατόν, παρακαλώ μην το μίσος μου….".

  Η Rachel δεν είχαν δει ποτέ τα δάκρυα του πατέρα της μάτια. Είπε μέχρι που τον σφιχτά και απάντησε, "δεν μπορεί ποτέ να μισώ daddy….ποτέ!".

  "Τώρα που το σκέφτομαι, Rachel, Kris ενέργειες της είναι απολύτως δικαιολογημένη. Έκανα να συνθλίψει την αγάπη και την εμπιστοσύνη που τα πόδια μου πριν από χρόνια και τώρα θέλει να επιστρέψει σε μένα. Αλλά αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ότι πληγώνουν και εσείς με όλα ότι κάνουμε….και δεν θα ανεχτώ. Έχω να τον καταλάβει γιατί ξέρω ότι εξακολουθεί να αγαπάει. Με πονάει, πλήττει τον εαυτό του".

  Η Rachel δεν ξέρω τι να πω. Ήθελε να πει ο πατέρας ότι Kris είχε ήδη πει την αλήθεια και μάλιστα πρόθυμη να δώσει πίσω την εταιρεία αλλά ήθελε ο πατέρας για να αποκτήσετε καλύτερη πρώτη.

  "Μπαμπά, χρειάζεστε ξεκούραση τώρα. Προσπαθήστε να κοιμηθείτε…"

  "Εγώ δεν θα μπορέσουμε να κοιμηθούμε μέχρι που τα πράγματα. Rachel, μην μου ένα υπέρ και κατά κάποιον τρόπο να συναντηθούμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για όλα όσα έκανα", David ομολόγησε.

  "Είμαι εδώ ο Κος Ράιτ". Kris στεκόταν στην πόρτα με ένα φυλασσόμενο έκφραση στο πρόσωπό του.

  "Kris…..??? Είναι σας;".

  "Ναι, είναι πολύ μου. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είμαι πλέον ο νεαρός, ευάλωτων Kris Frances Ville".

  "Ξέρω ότι ο γιος του, γνωρίζω πολύ καλά".

  Rachel shot προειδοποίηση ματιά στο Kris, κρυφά ζητώντας του να είναι ευγενικό και απαλή. Kris ήθελε να της πω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Είχε ήδη να ακουστούν πιο της συνομιλίας τους και ήταν πρόθυμος να συγχωρήσει David τώρα ότι γνώριζε τον λόγο πίσω από το παρελθόν του δράσεις. Έκανε ό,τι πίστευε ότι ήταν προς το συμφέρον της κόρη.

  "Kris, οφείλω να πω ότι έχετε την πιο εύστοχη επιχειρηματικές ικανότητες. Δεν είχα την παραμικρή ιδέα αυτής της εξαγοράς".

  "Θεωρώ ότι ως φιλοφρόνηση, Κος Ράιτ".

  "Θα ήταν μια φιλοφρόνηση! Είμαι έκπληκτος από το ποσό της επιτυχίας και η φήμη ότι έχετε συγκέντρωσε για εσάς σε αυτά τα τελευταία χρόνια. Συγχαρητήρια!".

  "Σας ευχαριστώ, αλλά εγώ οφείλω κάποιες πιστώσεις για αυτό. Εάν δεν ήταν για το uhh…. να πω την παρακινητική λέξεις, δεν νομίζω ότι θα πάει μια τέτοια �
�πιτυχία!".

  David chuckled στο ότι και η ατμόσφαιρα στο δωμάτιο ελαφρύ έως άμεσα.

  "Kris, συγγνώμη για όλα όσα είπε και έπραξε κατά το παρελθόν. Πιστέψτε με, θα ήθελα απλώς να προστατέψει την κόρη μου. Πίστευα ότι η ζωή της θα καταστραφούν αν παντρεύτηκε μπορείτε και να το μόνο μου παιδί, δεν μπορούσα να επιτρέψουμε να συμβεί. Είμαι υπερήφανη για εμένα είναι ένα καλό δικαστή του χαρακτήρα, αλλά απέτυχαν οικτρά εκείνη την ημέρα. Υποθέτω ότι είχα ήδη μου έχετε υπόψη ότι ήταν απλώς μια νεαρή cad που ήθελαν να παντρευτούν Rachel για το χρήμα. Δεν ήξερα ακόμα και κάνουμε μια προσπάθεια να δούμε το δυναμικό σας….." David's voice αναπτύχθηκε με παχιά με συναίσθημα.

  Kris μπορούσε να δούμε ξεκάθαρα την ενοχή και μεταμέλεια χαραγμένο πάνω του χαρακτηριστικά. Πραγματικά ένιωσα οίκτο για τον άνδρα που φαινόταν τόσο τρομακτικά και τρομερός πριν δέκα χρόνια.

  "Ήρθα εδώ για αποστολή Κος Ράιτ. Ήρθα να διεκδικήσει ό,τι είχε ανέκαθεν μου," είπε κοίταξε Rachel με αποφασιστική ματιά τα μάτια του. "Σήμερα, για άλλη μια φορά θα ήθελα να σας ρωτήσω για την κόρη σας το χέρι στο γάμο".

 

‹ Prev